Persontypetest

Denne persontest kan give dig en værdifuld indsigt omkring dig selv og andre. Det har overordentligt stor betydning, når du fx skal søge det job, der passer til dig…

Typeafklaring

Denne persontypetest kan give dig en værdifuld indsigt omkring dig selv og andre. Det har overordentlig stor betydning, når du fx skal søge det job, der bedst passer til dig, og når du skal til jobsamtale. Du får endvidere mulighed for at gøre dine arbejdsrelationer mere produktive og fornøjelige, da du får et værktøj til hurtigt at kunne genkende de forskellige personlighedstyper blandt dem, du omgås.

Er det en test?

Det er ikke nogen test, det er mere en slags type-dekoder, så der er ingen rigtige eller forkerte svar. Det er dig, der afgør, hvad der passer bedst på dig. Det er derfor i højere grad en typeindikator frem for en egentlig personlighedstest. Din besvarelse kan være med til at give dig indsigt i din måde at indsamle informationer på, træffe beslutninger på samt indsigt i, hvordan du bruger dette i samspil med andre personer. Derved kan du også blive mere klar over dine egne styrker og ressourcer.

Hvordan besvares spørgsmålene?

Når du svarer på spørgsmålene, er det vigtigt, at du ikke tænker på de krav, som du har oplevet bliver stillet til dig privat eller i arbejdsmæssige sammen­hænge, men i højere grad forsøger at anlægge et fugle­perspektiv på dig selv og spørge dig selv, hvad du egentlig foretrækker, når du frit kan vælge.

God fornøjelse med besvarelsen!

Eller prøv vores Personlighedstest App på iOS eller Android.

Copyright © Jobindex A/S, Carl Jacobsens Vej 29-31, 2500 Valby

Spørgsmålene i testen er udarbejdet i samarbejde med Fredi Falk Vogelius.