128 job matcher din søgning 128 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger underviser

Vordingborg Kommune

Autismecenter Storstrøm søger underviser 37 t/ugen til STU 1.8.22

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse og består bl.a. af døgn- og dagtilbud, STU samt aflastningstilbud, vejledning og støtteopgaver.

Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed som nøgleord.

Din arbejdsplads vil være vores STU som har til huse på Oringe i Vordingborg. Arbejdstiden ligger i dagtimerne. Der kan forekomme enkelte aftener med Cafe, LAN – og gamer aftener.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger pædagogiske tilkaldevikarer

Vordingborg Kommune, Næstved, Vordingborg eller Nørre Alslev

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med autisme og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud.

Vi søger tilkaldevikarer til flere af vores afdelinger. På vores døgnmatrikler er det skiftende arbejdstider, dog primært i eftermiddags og aftentimerne samt weekend og helligdage.

I vores aktivitetshuse og STU er det dagarbejde. Som tilkaldevikar arbejder man uden fast timetal.

Hverdagen består af rutiner, regelmæssighed og forudsigelighed, som skabes gennem visuelle støttesystemer.

Vordingborg Kommune Vil du bidrage i et unik og velfungerende samarbejde mellem Arbejdsmarked og Sundhed?

Vordingborg Kommune

Og har du en sundhedsfaglig autorisation? Eller er du psykolog? Så er det nu, du skal slå til.

Team Tidlig Indsats har nemlig brug for endnu flere gode kræfter.

Team Tidlig Indsats – TIT - er et af Vordingborg Kommunes tilbud til sygemeldte personer. Teamets opgave er at hjælpe den enkelte tættere på arbejdsmarked - altså mod en raskmelding.

Midlerne er en skøn forening af social- og sundhedsfaglige indsatser, og teamet består aktuelt af 2 socialrådgivere, 2 fysioterapeuter, 1 ergoterapeut og 1 sygeplejerske.

Opgaverne som løses i et tæt og velkoordineret samarbejde, består af socialfaglige samtaler med fokus på borgernes muligheder i forhold til deres fremtid på arbejdsmarked, og af sundhedsfaglige indsatser som stress- og depressionskurser, forskellige former for fysisk træning og individuelle samtaler med fokus med håndtering af sygdom, krise og ændret livssituationer.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Vordingborg Kommune Timelønnede tilkaldevikarer/omsorgsmedarbejdere til botilbud Færgegaardsve

Vordingborg Kommune

Vi forestiller os, at du som ansøger kan være studerende i gang med en uddannelse, eller du kan være uddannet social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, socialpædagog, ergoterapeut, fysioterapeut og pædagogiske assistent og gerne med psykiatrisk og somatisk erfaring.

Socialpsykiatrisk Botilbud Færgegaardsvej i Vordingborg søger engagerede og ambitiøse timelønnede kolleger.

Vi søger dig med følgende kvalifikationer:

 • Trives i en foranderlig hverdag og formår at bevare fokus på det psykiatriske, pædagogiske og sundhedsfaglige felt.
 • Kan bevare overblikket og har flair for at lede og koordinere eget arbejde.
 • Kan arbejde i både team og arbejde selvstændigt i opgaveløsningen og målrettet ud fra pædagogiske handleplaner og indsatsmål.
Gem
Vordingborg Kommune Sommerjob i vandkanten - til dig der er mellem 13 og 17 år - Junior Ranger

Vordingborg Kommune

Vi har brug for dig, der vil være med til at give alle de mange besøgende på Møn en god oplevelse, når du tager imod dem, som vores nye Møn Junior Ranger. Du skal blandt andet vise vej, uddele turismematerialer og masser af smil.

Vordingborg Kommune har i år et pilotprojekt, hvor dig der er mellem 13 og 17 år får mulighed for, at få et fritidsjob som turistguide på Møn.

Der vil være en voksen koblet på projektet som altid er tilgængelig når du er på arbejde.

Som Møn Junior Ranger skal du være med til, særligt, at give de sejlende turister en god gæsteoplevelse, når de ankommer fra søsiden til Stege eller Klintholm.

Nogle af dine arbejdsopgaver vil være:

 • At pakke poser med turistbrochurer
 • At udlevere turistposerne til turisterne
 • At være synlig i Stege og Klintholm Havn
Gem
Vordingborg Kommune Psykologer søges til PPR

Vordingborg Kommune

Vordingborg Kommune styrker PPR - vi søger derfor i den kommende tid et antal medarbejdere med forskellige faglige profiler, herunder 2 psykologer.

Hos PPR i Vordingborg får du mulighed for:

 • At blive en del af et stærkt tværfagligt fællesskab
 • At bidrage til udvikling af faglighed, metodiske tilgange og tilbud
 • At indgå i supervision og autorisationsforløb

Som udgangspunkt bliver du tilknyttet et af kommunens 4 geografiske områder, og dit daglige og tværfaglige samarbejde vil udgå derfra. For at løse dine opgaver skal du færdes mellem flere adresser. På grund af dette og kommunens geografiske størrelse er det nødvendigt, at du har kørekort og rådighed over egen bil.

Vordingborg Kommune Tandklinikassistenter

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at blive en del af en særdeles velkørende tandpleje, med et højt fagligt niveau og høj brugertilfredshed? Og har du lyst til at få nogle af landets måske bedste kolleger og en arbejdsplads med højt til loftet så er en af de 2 opslåede stillinger helt sikkert noget for dig.

Som KA hos os bliver du en del af et engageret team på 32 dygtige medarbejdere. Vi er tandlæger, specialtandlæge, tandplejere, klinikassistenter, administrative medarbejdere og en tandtekniker. Vi arbejder med de nyeste metoder og udfører specialopgaver – som eksempelvis narkose og kirurgi – for flere kommuner omkring os. Og vi tilbyder særdeles gode udviklingsmuligheder, afhængigt af dine ønsker.

Vordingborg Kommune Lærere med specialer til specialskole

Vordingborg Kommune, Kalvehave

Vi får flere elever til næste år. Derfor søger Vordingborg Kommunes specialskole lærere, som ønsker at være en del af et stærkt team på enten mellemtrinnet eller i udskolingen.

Når man starter, som lærer i Kalvehave, sikrer vi en grundig introduktion til opgaven, så man bliver klædt godt på til den gruppe elever, man skal arbejde med.

Som lærer i Kalvehave skal du være ekstremt tydelig i struktur og relationer. Vi søger lærere, der fx har linjefag i matematik, engelsk, natur/teknologi og idræt.

Derudover er vi interesseret i de kompetencer, som du særligt kan byde ind med. Det kan være, at du udover at være uddannet lærer, også har en håndværkeruddannelse. Måske har du også kompetencer eller erfaring med vejledning, så du i fremtiden kan være praksisvejleder.

Vordingborg Kommune Vi søger pædagoger til at være med i udviklingen på Kalvehave specialskole

Vordingborg Kommune, Kalvehave

Vi får flere elever til næste år. Derfor søger Vordingborg Kommunes specialskole pædagoger, som ønsker at være en del af et stærkt team på enten et mellemtrins- eller et udskolingsteam.

Når man starter, som pædagog i Kalvehave, sikrer vi en grundig introduktion til opgaven, så man bliver klædt godt på til den gruppe elever, man skal arbejde med.

Som pædagog i Kalvehave skal du være ekstremt tydelig i struktur og relationer. Derudover er vi særligt interesseret i de kompetencer, du særligt kan byde ind med. Det kan være du er skarp på Pecs og andre alternative kommunikationsformer.
Det kan være at du udover at være uddannet pædagog, også har en håndværkeruddannelse. Måske har du også kompetencer, så du i fremtiden kan være praksisvejleder.

MADarbejder med administrative superkræfter søges til kioskområdet i MENY Præstø (fuldtid)

Meny

MENY er byens førende fødevaremarked, og til at fastholde denne position har vi brug for en stabil, kompetent og yderst servicemindet MADarbejder der skal være med til at sikre driften af vores kioskområde og løse administrative kontoropgaver.

I denne spændende rolle får du mulighed for at udleve og balancere din passion for administrative opgaver som fx bogføring - i kombinationen med et dynamisk kioskområde, hvor du er med til at yde kompetent vejledning og inspiration til kunderne på en smilende og imødekommende facon.

Det er vigtigt, at du brænder for at give dine kunder en god oplevelse med hjem. Du har erfaring inden for området, et stort produktkendskab og er gerne uddannet inden for detail eller kontor. Salg og service kan du til fingerspidserne, og tænker altid kunder og salg i din måde at arbejde på.

Meny
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gem
AffaldPlus Weekend- og ferieafløsere til vores genbrugspladser

AffaldPlus

Har du lyst til et job med masser af frisk luft, søde kolleger og god kundekontakt? Så er det måske dig, vi står og mangler som afløser på vores genbrugspladser.

Vi søger i øjeblikket weekend- og ferieafløsere til vores genbrugspladser i team 2 og team 3. Team 2 dækker Vordingborg, Møn, Præstø, Mogenstrup og Holme-Olstrup Genbrugspladser, mens Team 3 dækker Ringsted, Sorø, Dianalund, Haslev og Herlufmagle genbrugspladser.

Som afløser på genbrugspladsen skal du bl.a. løse følgende opgaver:

 • Håndtering af affald og genbrugelige effekter på pladsen, herunder kørsel med diverse maskiner
 • Vejledning og hjælp til kunder
 • Opsøgende aktiviteter på pladsen
Vordingborg Kommune SSH i aftenvagt til praktiske opgaver på Præstø Multicenter

Vordingborg Kommune

Hjælp os med at give vores ældre beboere på Præstø Multicenter en dejlig aften, med fokus på det hyggelige måltid og de praktiske opgaver omkring dette. Stillingen er på 21 timer ugentligt, og der arbejdes hver 2. weekend.

Du møder fra kl. 15.00-21.00. Når du møder kl. 15.00, går du i gang med de praktiske opgaver der er omkring måltider, kaffe, oprydning og opvask, dels plejeopgaver såsom toiletbesøg, sengelægning m.m.

Præstø Multicenter er nybygget og ligger i smukke omgivelser i udkanten af Præstø. Centeret består af 3 afdelinger. Nuværende vil dine arbejdsopgaver ligge på 2 sammenhængende afdelinger, hvor der i alt er 22 fastboende beboere og plads til 10 akutborgere.

Vi er gode til at samarbejde og sparre med hinanden i løbet af vagten, og der vil være en grundig oplæring.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger nattevagt til Præstø

Vordingborg Kommune

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud, vejledning og støtteopgaver.

Du skal være vågen nattevagt og udføre praktiske opgaver som lettere rengøring, være med til at give børnene en god morgen, hjælpe med personlig pleje samt sørge for morgenmad.

Vi tilbyder dig:

 • Kolleger som værdsætter samarbejde og godt arbejdsmiljø
 • Introforløb
 • Indflydelse og ansvar
Professionshøjskolen Absalon
Center for Skole og Læring søger undervisere til fagområdet 'Lærerens Grundfaglighed'

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde og Vordingborg

Vi søger dig, der kan undervise i Lærerens Grundfaglighed med særligt fokus på ”Almen Undervisningskompetence” (AUK). Herudover skal du være klar til at indgå i projekter, samt undervise i studiegruppefacilitering og understøtte studiegruppearbejdet.

Opgaver kan foregå på centrets to lokationer i Roskilde og Vordingborg.

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ambition at levere engagerende undervisning. Det er en del af vores uddannelsesløfte til de studerende, at du skal facilitere undervisning af høj kvalitet og samtidig brænde for at skabe læring og motivere de studerende.

Som underviser på læreruddannelsen vil du have en række forskellige opgaver i løbet af en arbejdsuge:

 • Undervisning og vejledning.
 • Et aktivt og spændende studiesocialt miljø.
 • Fagligt samarbejde er en del af hverdagen.
Professionshøjskolen Absalon
Pædagogisk didaktisk konsulent til Center for Undervisningsmidler

Professionshøjskolen Absalon, Vordingborg

Brænder du for pædagogisk didaktisk udvikling i folkeskolen?

I Center for Undervisningsmidler (CFU) er vi både med til at understøtte faglige initiativer, der er i gang lige nu, og vi er også med til at gå foran i at udvikle folkeskolen. Det gør vi blandt andet ved at indkøbe, udlåne og formidle nye læremidler til regionens skoler – fra e-bøger til robotter, podcastudstyr og tv-udsendelser. CFU er en organisation i rivende udvikling, og stedet hvor ideer bliver til nye tiltag. Nu har vi brug for dig.

Som konsulent vil din arbejdsdag kunne bestå af følgende opgaver:

 • Udvikle og gennemføre kurser – det kan være både fysiske og virtuelle
 • Udvikle og facilitere længere projekter der relaterer sig til dit fagområde.
 • Opsøgende dialog og sparring
 • Vedligeholde fagsider og fagrettede aktiviteter
Vordingborg Gymnasium & HF Økonomiansvarlig

Vordingborg Gymnasium & HF

Vordingborg Gymnasium & HF søger pr. 1.9.2022 en energisk og driftssikker økonomiansvarlig med lyst til at arbejde i et dynamisk miljø præget af vores daglige omgang med 630 fantastiske elever og 65 dygtige medarbejdere.

Vordingborg Gymnasium & HF er områdets gymnasium, og vi har elever fra et stort opland. Udgangspunktet for alt arbejde på skolen er, at vores elever skal blive så dygtige som overhovedet muligt. Derudover er det naturligt for skolen at samarbejde bredt i byen og området for på den måde at løfte det generelle uddannelsesniveau mest muligt.

Vi har brug for en fagligt dygtig økonomiansvarlig, der kan sit kram, og som kan udfordre os i vores måde at gøre tingene på. Du er driftssikker og samtidig parat til hele tiden at medvirke til at finde nye løsninger. Erfaring fra andre sektorer og/eller andre dele af erhvervslivet er bestemt også i orden.