161 job matcher din søgning 161 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg KommuneVordingborg Musikskole søger violinlærer og orkesterleder

Vordingborg Kommune

Da den ene af vores violinlærere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi pr. 1.8.2021 en violinlærer til varetagelse af undervisning af 20-25 violinelever på alle niveauer.

Vordingborg Musikskole er en veldrevet institution med ca. 1200 elever og er blandt andet kendetegnet ved en stærk profil inden for den klassiske musik.

Ansættelsen indebærer bl.a. ledelse af vores velfungerende symfoniorkester ”Southside Symfoniorkester”, der består af ca. 25 elever på mellemniveau.

Undervisningen varetages i tæt samarbejde med en erfaren kollega omkring tilrettelæggelse af repertoire og direktion.

ALDI Danmark1. assistent, 15-20 timer om ugen - Vordingborg

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
Vordingborg KommuneSSH til fast aftenvagt til Plejecenter Ulvsund søges

Vordingborg Kommune

Brænder du for at arbejde med borgere i plejebolig? Ønsker du sammen med dygtige kollegaer at give vores borgere en meningsfuld hverdag med aktiviteter og glæde, samt medvirke til at løse sundhedsfaglige og rehabiliterende opgaver?

Så har du nu mulighed for at blive en del af teamet omkring Distrikt Ulvsund.

Plejecenteret er beliggende midt på det naturskønne Møn med bus ved døren

Vi tilbyder:

 • 62 borgere med stor lyst til livet
 • Dygtige og dedikerede kollegaer
 • Arbejde i et tværfagligt team, der løser opgaverne i tæt samarbejde
Vordingborg KommuneSSH til fast aftenvagt til Plejecenter Fanefjord søges

Vordingborg Kommune

Brænder du for at arbejde med borgere i plejebolig? Ønsker du sammen med dygtige kollegaer at give vores borgere en meningsfuld hverdag med aktiviteter og glæde, samt medvirke til at løse sundhedsfaglige og rehabiliterende opgaver?

Så har du nu mulighed for at blive en del af teamet omkring Distrikt Ulvsund. Plejecenter Fanefjord er beliggende i Askeby på naturskønne Møn – der er ca. 15 minutters kørsel fra motorvejsafkørslen til plejecenteret.

Vi tilbyder:

 • 39 borgere på centeret, samt 16 borgere i ældreboligerne, med stor lyst til livet
 • Dygtige og dedikerede kollegaer
 • Arbejde i et tværfagligt team, der løser opgaverne i tæt samarbejde
Vordingborg KommuneFysioterapeut med interesse for neurologi

Vordingborg Kommune

Vi søger fra 1. september en fagligt ambitiøs og motiveret fysioterapeut, der arbejder helhedsorienteret med både hjerne og hjerte, og som kan gøre en forskel især for mennesker med neurologiske sygdomme.

Vil du og kan du

 • udfordres på en arbejdsplads med masser mulighed for at sætte dine faglige kompetencer i spil?
 • fokusere på borgernes muligheder fremfor begrænsninger, anvende og videreformidle dine kompetencer, så det giver mening for den enkelte borger og kollega?
 • være en del af et arbejdsmiljø som er kendetegnet ved loyalitet overfor kollegaer, ledelsen, borgeren og selve arbejdsopgaven?
Vordingborg KommuneSommerafløser til Solvang

Vordingborg Kommune

Sommerafløsere søges til dag-, aften- og nattevagter. Er du uddannet inden for pleje og omsorg eller har du lyst og interesse for at prøve omsorgsfaget af, så er det nu du skal slå til.

Vi har brug for personale der kan træde til ved akut sygdom og planlagt ferie. Vi har brug for, at du har lyst og interesse i at blive lært op til personlig pleje og praktisk bistand.

Du skal kunne tale med ældre mennesker, og have lyst og interesse i at lære hvordan du hjælper vores borgere bedst og du skal være frisk på at lære nyt.

Vordingborg KommuneBliv MØN-RANGER - Trafik og Ejendomme søger sommerhjælp

Vordingborg Kommune

Vil du være del af et hold nye MØN RANGERE, der bidrager med til at skabe en god sommeroplevelse for bier og blomster, for gæster og borgere på Møn? Vi passer godt på vores biosfære og tager godt imod alle på Møn. Til det søger vi et hold, der vil yde en serviceminded sommerassistance.

Der er tale om tidsbegrænset ansættelse. MØN RANGER er et sommerjob, der både kan være deltid og fuldtid. Du skal være fleksibel og gerne kunne arbejde fra gry til skumring, til hverdag og i weekend. Selvfølgelig skal du også have fri, det aftaler vi sammen.

Ansættelsesstart hurtigst muligt med varighed frem til midt i eller slutningen af august 2021. Den konkrete ansættelse aftaler vi med dig.

Vordingborg KommuneDistrikt Ulvsund søger SSH/SSA til udekørende aftenvagt

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at arbejde med borgere i eget hjem, og har du en åben og anerkendende tilgang til borgere, arbejdsopgaver og kollegaer?

Distrikt Ulvsund er beliggende midt på det naturskønne Møn, og vi varetager opgaver hos borgere i eget hjem på den vestlige del af Møn.

Vi ønsker af vores nye kollega, at du blandt andet:

 • er uddannet social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistent
 • har kørekort
 • er fortrolig med anvendelse af IT samt vant til at dokumentere og iværksætte indsatser - med afsæt i Fællessprog

Stillingen er på 28 timer pr. uge med arbejdsweekend hver 2. uge. Din grundplan er 2-3-2 vagter på 2 uger med rullende afspadsering af søndagstillæg hver 8. uge.

Vordingborg KommuneAktivitetsmedarbejder til Brænderigården

Vordingborg Kommune

Vi søger to dygtige og engagerede medarbejdere til Aktivitetscenter Brænderigården. Stillingerne kan være på 30-37 timer fordelt på alle ugens hverdage i dagtimerne med delvis fastlagt ferie.

Du skal selvstændigt kunne bidrage med sundhedsfremmende aktiviteter, med overvejende fokus på det fysiske, og vi lægger vægt på:

 • Erfaring med implementering af fysiske aktiviteter (holdtræning) i forhold til målgruppen.
 • Borgerens ressourcer, empati, ligeværd og respekt.
 • At hjælpe borgeren til at tage ansvar i eget liv.

Du skal derudover kunne omstille dig og være en del af de mange opgaver, som centret har, og du skal kunne observere, handle samt ikke mindst dokumentere skriftligt i omsorgssystem.

Vordingborg KommuneSpændende barselsvikariat som udekørende hjemmesygeplejerske i aftenvagt

Vordingborg Kommune

Trives du med en blanding af faste og akutte opgaver? Har du erfaring som hjemmesygeplejerske – eller er du nysgerrig på jobbet?

Som aftensygeplejerske i Distrikt Solhøj, vil du blive en del af et lille team, hvor I har et tæt samarbejde, er afhængige af hinanden, og hvor der er gode muligheder for faglig sparring.

Den ledige stilling er et barselsvikariat i perioden fra den 13. august 2021 til den 22. september 2022. Stillingen er på 28 timer ugentligt i et 5/2 rul, og arbejdstiden er fra kl. 15.00 til kl. 23.00 med weekendvagt i ulige uger.

Aftensygeplejen dækker hele Vordingborg Kommune, og du vil få samarbejdspartnere i alle distrikter og på alle centre i kommunen.

Vordingborg KommunePlejecenter Ulvsund søger SSA/SSH til skærmet afdeling i blandede vagter

Vordingborg Kommune

Kan du lide at arbejde med hukommelsessvækkede borgere, og sætter du omsorg, tålmodighed og værdighed højt? Så søger vi dig, som kan se værdien i lidt sang, en svingom, og som trives med at arbejde i blandede dag-/aftenvagter.

Plejecenteret er beliggende midt på Møn i naturskønne omgivelser - med bus til døren - og vores skærmede afdeling har plads til 12 beboere.

Du er uddannet social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistent, gerne med erfaring fra plejecenter. Du er derudover interesseret i at drage omsorg for vores hukommelsessvækkede borgere og give dem en værdig hverdag.

Stillingerne er på 28-30 timer pr. uge med arbejdsweekend hver 2. uge.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
RigspolitietPsykologer til psykologtjenesten

Rigspolitiet

Vi styrker den forebyggende indsats – vil du være med?

Arbejdet i politiet stiller nogle gange store følelsesmæssige krav, der kan medføre psykiske belastninger for den enkelte polititjenestemand eller medarbejder i politiet. Som arbejdsgiver har vi en klar forpligtelse til at forebygge belastningsskader hos vores medarbejdere og tage hånd om vores ansatte i hverdagen.

Har du lyst til at arbejde med psykologfaglige opgaver i en stor dynamisk organisation, hvor tiden aldrig står stille, og hvor der i høj grad er brug for professionelle psykologer? Så er muligheden der nu. Vi søger et antal psykologer med tjenestested forskellige steder i landet.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Vordingborg - Start karrieren som revisortrainee i Danmarks bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner.

Du kan lide at arbejde med tal, er god til at tale med mennesker og er motiveret for at tage ansvar. I Beierholm ved vi, at du bedst udvikler dit talent, når du kombinerer uddannelse med mulighed for at løse konkrete opgaver i praksis. Derfor vil du som trainee hurtigt komme til at løse opgaver for vores kunder samtidig med, at du følger vores spændende og lærerige interne traineeuddannelse. Det betyder, at du fra starten opbygger - og bliver en del af - et stærkt socialt og fagligt fællesskab.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Vordingborg KommuneVi søger en kompetent SSH eller SSA til vores udekørende dagvagtsgruppe – er det dig?

Vordingborg Kommune

Vil du bruge din erfaring i et selvstændigt job i hjemmeplejen? Og vil du være med til at skabe de bedst mulige betingelser for at understøtte vores borgere i at leve et godt og værdigt liv?

Vi kan nu tilbyde en stilling som udekørende dagvagt på 32-35 timer med opstart pr. 1. september 2021. Vores udekørende plejegruppe dækker området omkring Mern, Stensved, Langebæk og Kalvehave i dag- og aftentimerne.

Som medarbejder hos os skal du være med til at sikre, at vi er en arbejdsplads med fokus på kvalitet og udvikling. Samtidig er det vigtigt, at du er positiv, stabil og har fokus på både et fagligt og socialt godt miljø og fællesskab.

Vi har fokus på det enkelte menneske, og når vi yder pleje og omsorg til ”vores” borgere, bruger vi den rehabiliterende tilgang med fokus på ressourcer frem for begrænsninger.

Montører

Dollerup Stålmontage

Dollerup Stålmontage ApS søger 3 nye kollegaer

Vi er en mindre smedevirksomhed, som har forrygende travlt. Derfor søger vi 3 ekstra montører, med hænder og hoved skruet rigtigt på.

Lidt om jobbet:

 • Vi udfører montageopgaver af forskellig art; trapper, altaner mv., og kører primært i Københavnsområdet og på Sydsjælland.
 • Vi kører med fast makker i bilerne.
 • Omgangstonen er uformel, dog forventer vi en høj faglig standard og seriøsitet i forbindelse med udførelsen af arbejdet, så vi hver gang leverer et slutprodukt, som både vi og kunden kan være stolte af.
Fonden StartskuddetDygtig Tilbudschef med solid ledelsesfaglig ballast og indsigt i sociale tilbuds drift

Fonden Startskuddet, Mern

Har du mod på at gå helhjertet ind i en opgave, hvor udvikling af tilbudsledere og understøttelse af drift samt koordinering af tilsyn og kvalitetsudvikling går hånd i hånd? Kan du skabe ro omkring dig og inspirere kolleger til at finde nye løsninger på ofte komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye Tilbudschef.

Vi har tilbud til børn, unge og voksne med problemskabende adfærd og gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Nogle af vores tilbud rummer mennesker med misbrug andre er specialiseret i eks. Prader-Willis syndrom. Fælles for vores tilbud er, at vi hjælper mennesker, andre har givet op overfor.

Som Startskuddets Tilbudschef er din opgave derfor at være det anker, som holder tilbuddene på sporet i forhold til vores udvikling. Tilbudschefen er en del af chefgruppen og refererer til direktionen.

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: