62 job matcher din søgning 62 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 62 resultater.
SBJV I/SAdministrative assistants

SBJV I/S, Vordingborg

Located in Vordingborg, Denmark, the new bridge will accommodate a two-lane road, a double-track railway for high-speed trains, as well as a shared use route for pedestrians and cyclists. Once complete, the new Storstrøm Bridge will be the third longest bridge in Denmark.

We are looking for administrative assistants who can help with daily administrative tasks in our construction departments on the new Storstrøm Bridge.

The job will consist of the following:

 • Aiding the Department Responsible with various daily inquiries
 • Entering data from Daily Reports into Excel
 • Scanning and archiving data daily
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Plan A terapi & kursuscenterSocialrådgiver

Plan A terapi & kursuscenter, Vordingborg

Plan A Terapi og Kursuscenter forestår behandlingstilbud til personer fra 18 år med et problematisk forbrug af rusmidler for kommunale myndigheder iht. SEL §101 og SUL §141. Plan A er organiseret med en døgnbehandling i Vordingborg, en dagbehandling og en ambulant behandling på Frederiksberg.

Det socialfaglige arbejde skal udføres i tæt samarbejde med behandlingsteamet, således at den behandlingsmæssige indsats udføres i et helhedsorienteret perspektiv.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Bred socialfaglig rådgivning og vejledning.
 • Ledsagelse til eksterne møder og deltagelse i møder med samarbejdspartnere på Kastaniegården.
 • Socialfaglig psykoedukation i workshops.
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
ATP
Graduate til driftsudvikling | Center for ulykker

ATP, Vordingborg

Vil du arbejde med lovgivning og sagsbehandling, optimere processer og blive ekspert inden for personskadeerstatning? Er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Så er det dig, der skal være graduate i Center for ulykker (CFU) i Vordingborg, hvor vi arbejder til gavn for borgere, der er kommet til skade på arbejdet.

Du har - eller er ved af færdiggøre - en kandidatgrad inden for fx jura, statskundskab, politik og forvaltning eller noget tilsvarende. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære at sagsbehandle og tilgå nye som gamle IT-systemer, så du forstår praksis og kan spotte forbedringspotentialet.

Du bliver fastansat, begynder sammen med ATP’s øvrige graduates og deltager i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt. Vi garanterer en flyvende start på karrieren og masser af indflydelse.

ATP
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
Vordingborg KommuneTeamleder søges til socialpædagogisk bofællesskab

Vordingborg Kommune, Præstø

Har du lyst og evner til at gøre en forskel, for både medarbejdere og beboere i en spændende hverdag? Så er denne stilling som teamleder i Center for Socialpædagogik noget for dig. Vi søger en teamleder fra den 1. marts 2021, til bofællesskabet Lundegården som ligger i Præstø.

Du har et ansvar i forhold til råd, vejledning og faglig drøftelse med dine medarbejdere. Du skal praktisere Center for Socialpædagogisk visioner og værdisæt og skabe sammenhæng mellem mål, kerneopgave og kompetenceudvikling.

Det er teamlederens opgave at afholde MUS samt omsorgs- og fraværssamtaler med medarbejderne. Ligeledes er det teamlederens opgave at ansætte nyt personale til teamet, i samarbejde med centerlederen.

Vordingborg KommuneSygeplejerske på Plejecenter Solvang

Vordingborg Kommune

Plejecenter Solvang søger sygeplejerske, der har faglig interesse i demens

Vi søger en sygeplejerske, som vil være med til at sikre den bedst mulige pleje hele døgnet, til de borgere der bor på plejecenter Solvang, med afsæt i Vordingborg Kommunes politikker og værdier.

Stillingen er på 32-37 timer – det bestemmer du selv. Timerne vil blive planlagt primært i hverdagene og med ca. 4 aftenvagter pr. måned.

Vi tilbyder:

 • God introduktion til et varmt og levende miljø
 • Dygtige og samarbejdsvillige kollegaer
 • Borgere der individuelt har brug for sygepleje med personcentreret omsorg
DLGProduktionsmedarbejder

DLG, Bårse

Søges til DLG’s fabrik i Bårse, hvor vi producerer foder til svin og fjerkræ.

Dine daglige opgaver vil være meget forskellige og du skal være indstillet på alle tænkelige opgaver i forbindelse med produktion. De primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Produktion af foder
 • Varemodtagelse
 • Vareudlevering
Indrykket: 
ATP
Sektionschef til Boligstøtte i Vordingborg

ATP

Er du hjemme i drifts- og personaleledelse samt procesoptimering? Er du en engageret leder? Og kan du skabe gunstige rammer for trivsel, så dine medarbejdere har mulighed for at udfolde deres potentiale?

Som sektionschef for Boligstøtte i Vordingborg får du ansvaret for den daglige ledelse, lokale driftsstyring og udvikling af en sektion med ca. 25 dygtige kunderådgivere. Du skal være med til at sikre en effektiv og driftssikker sagsbehandling, en god kundebetjening og høj kundetilfredshed.

Vi leder efter dig, der har års erfaring med udvikling af medarbejdere og optimering af processer i en driftsorganisation. Dig, der har et naturligt fokus på gode kundeoplevelser og høj kvalitet i leverancerne. Og dig, der drives af at være en nærværende leder, som skaber synlige resultater og engagerer dine medarbejdere.

ATP
Indrykket: 
Storstrøms Forsikring G/STeamleder til Policeafdelingen

Storstrøms Forsikring G/S, Stege

Har du lyst til at være med til at udvikle og øge kendskabet til et lokalt forsikringsselskab med dybe rødder på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn?

Selskabet er i en positiv udvikling, og søger derfor, til snarlig tiltrædelse, en teamleder til policeafdelingen. Du bliver en del af et fagligt fællesskab, som skaber gode oplevelser og support til vores salgsteam, som består af assurandører og agenter samt et kunderådgiverteam med egne salgsmål.

I policeafdelingen er vores fornemmeste opgaver at servicere og vedligeholde det gode samarbejde med vores salgsteam, som formidler vores produkter til slutkunden.

ReklamePlus
Dygtig allround skiltetekniker

ReklamePlus, Vordingborg

Har du et skarpt grafisk øje? Kan du montere folie som ingen andre på alt fra små skilte til store facader? Og har du en naturlig nysgerrighed for, hvad der rør sig i branchen? Så er du måske vores nye skiltetekniker!

Dine primære arbejdsopgaver omfatter print og montering af folie på skilte, facader, biler og museumsudstillinger, som du selvfølgelig mestrer til perfektion. Har du også erfaring med Coverstyl’-folie og bilindpakning, er det et stort plus. Vi har aldrig to dage, der er ens, og selve dine arbejdsopgaver vil derfor være mange og forskelligartede.

ReklamePlus
Vordingborg KommuneDirektionskonsulent/Chefkonsulent

Vordingborg Kommune

Hvis du vil bidrage til udviklingen af Vordingborg Kommune og samtidig tage det næste skridt i din karriere helt tæt på topledelsen, så er denne stilling som direktionskonsulent noget for dig.

Du bliver direktionens forlængede arm og fortrolige sparringspartner. Du faciliterer chefgruppen, der ud over tre direktører består af 13 afdelingschefer og bliver tovholder for chefgruppens udviklingsplaner for organisationen.

Forventningerne til dig vil være:

 • Du bliver motiveret af ansvar og indflydelse
 • Du har strategisk sans og politisk tæft
 • Du tør udfordre direktører og chefer
Vordingborg KommuneLeder til Dronning Fanes Børnehus og Lendemark Børnehus – genopslag

Vordingborg Kommune, Askeby og Stege

Brænder du for ledelse, og vil du være med til at udvikle børns trivsel gennem dit daglige arbejde?

Børnehuset Droning Fanes og Lendemark Børnehus søger en dedikeret leder.
Vi mangler en dedikeret leder, som vil være med til at have fokus på børns udvikling og trivsel, og som sætter faglige ledelse af ansatte meget højt på dagsordenerne.

Der er fokus på bevægelse og sunde kostvaner i institutionen.

Desuden arbejdes der med sprog og sproglig udvikling, da sproget er en vigtig faktor for børns udvikling.

En af de øvrige opgaver er at have fokus på tidlig indsats og opsporing, og vi har derfor fokus på sproglig udvikling og på børns generelle trivsel.

Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser