115 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

115 jobannoncer

Gem
Børne & Ungehjemmet Hytten ApS

Faglig leder søges til det nyoprettede Børne- og ungehjem Hytten

Vordingborg

Er du ambitiøs, og motiveres du af at være faglig ansvarlig for processen med opstart af et nyt Børne- og ungehjem? Kan du inspirere dine omgivelser og samtidig formå at sætte den faglige standard højt?

Det forventes, at du som faglig leder indgår delvist i normeringen. Vi forventer at ansætte yderligere 10 veluddannede medarbejdere over de næste 6 måneder.

Vi henvender os til unge, som er blevet omsorgssvigtet, med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, emotionelle udfordringer og som typisk har svært ved at mestre det sociale samspil.

Gem
DB Vordingborg aps

Uddannet ejendomsmægler

Vordingborg

danbolig Vordingborg søger en erfaren og engageret ejendomsmægler. Vi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst team, hvor hårdt arbejde belønnes, og resultater tæller. Vores mål er at tiltrække en kandidat, hvis ekspertise og passion for ejendomshandel vil supplere og styrke vores teams kompetencer.

Ved at blive en del af vores team, vil du opleve:

 • En dynamisk hverdag, hvor struktur og læring vægtes højt.
 • Muligheder for både faglig og personlig udvikling.
 • Et velfungerende arbejdsmiljø præget af positiv stemning.
Gem

Vinmedarbejder til MENY Præstø (deltid)

MENY Præstø søger en dygtig, engageret og serviceminded vinmedarbejder, som kan give vores kunder god og kompetent vejledning. Vi sætter kundeservice i højsædet, og vi forventer, at du er en god repræsentant for vores koncepter. Det bliver din opgave at bidrage til fortsat vækst og nytænkning i vinafdelingen.

Du får stor frihed i dit daglige arbejde, og det er vigtigt, at du er ansvarsbevidst og i stand til at prioritere og planlægge din tid.

Meny
ATP
Gem
ATP

Sagsbehandlere til arbejdsskadesager i spændingsfeltet mellem medicin og jura

Vordingborg

Vil du arbejde med erstatning inden for person- og arbejdsskadesager? Og ønsker du at gøre en forskel for den enkelte, der er kommet til skade?

Lige nu er vi på udkig efter kolleger, der vil arbejde med juridisk sagsbehandling af arbejdsskadesager.

Mere konkret søger vi dig, der kan:

 • vurdere, om sager er omfattet af loven om arbejdsskadesikring
 • indhente relevante oplysninger for at kunne træffe korrekte, juridiske afgørelser
ATP
ATP
Gem
ATP

Jurister til arbejdsskadesager i spændingsfeltet mellem medicin og jura

Vordingborg

Vil du arbejde med erstatning inden for arbejdsskadeområdet og bidrage til et trygt arbejdsmarked?

Som en af vores jurister bliver det dig, der:

 • vurderer, om sager er omfattet af loven om arbejdsskadesiring
 • indhenter relevante oplysninger for at kunne træffe korrekte, juridiske afgørelser
 • træffer afgørelser om anerkendelse/afvisning
ATP
Gem
Møn Friskole

Glad friskolelærer med musik og dansk

Stege

Går du og drømmer om at arbejde på en velfungerende friskole, hvor det forpligtende fællesskab er en kerneværdi, og hvor kreativitet og faglighed går hånd i hånd? Og finder du glæde i at arbejde på en skole, der kombinerer almindelig undervisning med temadage og temauger? Hvis du kan nikke genkendende til dette, så er det her du skal søge dit næste job.

Udover at være et aktivt medlem af indskolingen, vil du også indgå i et partnerskab med skolens anden musiklærer, og sammen vil I undervise i kor (obligatorisk fag på alle trin), lave musik til teaterforestillinger og forårskoncerter m.m.

Gem
Zealand Business College

ZBC søger timelærer inden for uddannelserne gastronom (kok) eller ernæringsassistent

Vordingborg

Vi er et lille team, der igennem mange år har været stolte af at udbyde en uddannelse, hvor vi har den enkelte elev i centrum, når det handler om at gøre dem så dygtige som muligt.

Som timelærer på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at arbejde med mennesker, der brænder for at lære. Du får en hverdag med mange udfordringer og kan regne med et godt kollegialt samarbejde.

Gem
Applus Danmark A/S

Er du kat3? Kunne tænke dig udvikling og blive uddannet til at syne tunge køretøjer?

Vordingborg

Vil du lære mere om trafikfarlige fejl og kundekontakt, er du uddannet bilsagkyndig gerne kat 3, 2 eller 4, så er det lige dig vi søger.

Se video om Applus Danmark A/S som arbejdsplads

Du bliver en del af Team Sydsjælland, som er dem der hjælper dig i hverdagen og tager over, når du holder ferie.

Til daglig kommer du til at dele hverdagen med en kollega, hvor I, i fællesskab er ansvarlige for synshallen.

Vi har de mest fantastiske kollegaer, ordnede forhold og en flad organisation, hvor nærmeste leder er tæt på din hverdag og kan tage hurtige beslutninger.

Applus Danmark A/S
Gem
Professionshøjskolen Absalon

Administrativ ledelseskonsulent med erfaring fra uddannelsessektoren

Vordingborg eller Roskilde

Vi søger en administrativ ledelseskonsulent, som kan understøtte ledelsen i Center for Skole og Læring.

Dine opgaver vil spænde vidt og ligge i forlængelse af Absalons strategi, som er relateret til centerets prioriteringer og strategier inden for både grunduddannelse, efter- og videreuddannelse samt forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være i relation til læreruddannelsen.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Nordic Medicare A/S

Konsultationssygeplejersker til lægeklinik

Nørre Alslev eller Stege

Er du sygeplejerske og ønsker nye udfordringer?

Du vil som konsultationssygeplejerske hos Nordic Medicare opleve at blive opkvalificeret gennem kurser og i høj grad internt undervisning for at sikre du opnår de ønskede kernekompetencer.

Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til både sygepleje- og sekretærfunktioner, hvilket i høj grad vil bestå af telefonvisitation men også sårbehandling, vaccinationer mv.

Gem
Zealand Business College

Vi søger en engageret og kompetent kollega til at indgå i vores team som underviser på ZBC

Vordingborg

På ZBC Data i Vordingborg søger vi en passioneret og dygtig underviser, der kan være med til at forme og inspirere fremtidens IT-talenter. Har du en baggrund inden for IT og en brændende interesse for at undervise og vejlede unge mennesker? Så kan du være den, vi leder efter!

Dine primære opgaver

 • Facilitere elevernes skolepraktik, der efterligner et ægte lærepladsforløb. Vi har gennemsnitlig ca. 22 elever i skolepraktik.
 • Undervise grundforløbselever og forberede dem til deres videre uddannelse. Vi har typisk 2 mindre hold på vores grundforløb.
Gem
Krummebækgaard ApS

Økonomiansvarlig

Askeby

Vi søger en dygtig og erfaren økonomiansvarlig til vores koncern, som består af tre selvstændige virksomheder: Krummebækgaard ApS, Værkstedsskolen Krummebækgaard ApS samt Krummebæk Huse.

Krummebækgaard er inde i en rivende udvikling og du bliver ansvarlig for den overordnede styring og administration af koncernens økonomi med direkte reference til direktøren.

De tre virksomheder udgør tilsammen en dynamisk organisation, hvor der ofte sker nye tiltag, som involverer den økonomiansvarlige. Det betyder, at hver dag vil byde på spændende udfordringer.

Krummebækgaard ApS
ATP
Gem
ATP

Serviceassistenter til den daglige rengøring på ATP’s kontor i Vordingborg

Vordingborg

Har du praktisk erfaring med kontorrengøring? Er du imødekommende og mødestabil? Og er du interesseret i et fuldtids- eller deltidsjob, hvor din faste arbejdstid ligger inden for tidsrummet 5-18 mandag til fredag?

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt komme til at bestå af daglig rengøring af bl.a. kontorarealerne, kantineområderne, toiletterne og motionsrummet.

Vi er meget åbne over for fx nedsat arbejdstid eller deltidsarbejde.

ATP
Gem
Synoptik A/S

Salgsrådgiver til Lolland og omegn

Maribo, Nakskov og Vordingborg

Hvis du brænder for det samme som os, og hvis du elsker at sælge og rådgive kunder i, hvordan de kan få mest værdi for pengene, så er det måske dig, der er vores nye salgsrådgiver. Du behøver ikke have tidligere erfaring fra branchen, vores onboarding program skal nok lære dig det hele.

Som salgsrådgiver i Synoptik tager du dig af butikkens salgsdel og alle kundevendte opgaver, mens vores optikere tager sig af den faglige, optiske del. Men hvad kommer du mere konkret til at lave? Du får en spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver.

Gem
Krummebækgaard ApS

Vikar til pædagogisk stilling

Askeby

Krummebækgaard er et behandlingssted beliggende i smukke omgivelser på Møn, dedikeret til at støtte og hjælpe unge med forskellige diagnoser, udfordringer og problematikker. Vi søger engagerede vikarer til at støtte vores daglige drift og arbejde med vores unge beboere.

Du vil blive tilknyttet et eller flere af vores pædagogiske team. Dine primære opgaver vil inkludere at være til stede på afdelingerne og hjælpe vores unge beboere med deres daglige aktiviteter og udfordringer.

Krummebækgaard ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV