112 job matcher din søgning 112 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg Kommune SSA - til udekørende nattevagt

Vordingborg Kommune, Mern

Vi søger dig, som befinder sig godt med at arbejde selvstændigt, men samtidig har lyst til at være en del af et fagligt dygtigt team

Som udekørende nattevagt indgår du i et team bestående af både sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere.

Opgaverne fordeles efter tyngde og kompetencer. Du vil opleve, at opgaverne er mangeartede, og at der vil være en del akutte opgaver såsom tilsyn og medicinering til palliative borgere, kateterpleje og sondeernæring. Derudover hjælp til f.eks. vending/lejring, toiletbesøg etc. Ved behov vil du blive lært op i de enkelte borgere, så du føler dig klædt på til at kunne løse opgaverne.

Vordingborg Kommune Pædagog søges til §85 udekørende team i Præstø

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at være en del af Center for Socialpædagogik, hvor vi med faglighed og personlig relation støtter mennesker med nedsat funktionsevne, til at leve det liv de ønsker og evner? - så er denne stilling oplagt til dig.

Vi søger en ny kollega, som vil have bofællesskabet Hestehavevej som sit primære arbejdssted.

Borgergruppen rummer mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Borgerne er både unge og ældre og bor i egne hjem i byen, samt mindre bofællesskaber, hvor de modtager støtte, efter servicelovens §85.

Vi arbejder ud fra en grundlæggende Neuropædagogisk tilgang, samt Vordingborg Kommunes værdier og visioner om at udøve respekt for det enkelte menneske samt at støtte op om basale og sociale behov i hverdagen.

Professionshøjskolen Absalon
Pædagogisk konsulent til tysk - kombinationsansættelse

Professionshøjskolen Absalon, Vordingborg

Nu kan du få ansvaret for at vejlede, rammesætte og kvalitetssikre samarbejdet med undervisere om at anvende analoge og digitale læremidler, samt sparring omkring den nyeste fagdidaktik i faget tysk.

I Center for Undervisningsmidler (CFU) er vi både med til at understøtte faglige initiativer, der er i gang lige nu, og er også med til at gå foran i at udvikle skolen. I Center for Undervisningsmidler (CFU) er vi både med til at understøtte faglige initiativer, der er i gang lige nu, og er også med til at gå foran i at udvikle skolen.

Som konsulent vil din arbejdsdag fx kunne bestå af følgende opgaver:

 • Udvikle og gennemføre kurser.
 • Opsøgende arbejde.
 • Mundtlig og skriftlig vejledning og formidling.
 • Øvrige CFU’er i Danmark.
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
E. Kallesøe Autoriseret El-installationsfirma A/S Serviceelektrikere

E. Kallesøe Autoriseret El-installationsfirma A/S, Søborg og Præstø

Kallesøe El Søborg og Præstø søger serviceelektrikere til vores service- og installationsafdelinger. Er det dig?

Din arbejdsdag vil være delt mellem ad hoc-serviceopgaver samt større og mindre installationsopgaver. Konkret vil din hverdag bl.a. bestå af:

 • Udføre service og ændringer hos eksisterende kunder.
 • Fejlfinding og udbedring af installationer.
 • Deltage i mindre og større projektopgaver.
 • Planlægning af din arbejdsdag med kundekontakt og bestilling af materialer mv.
Vordingborg Kommune Sundhedsfaglig eller pædagogisk medarbejder søges til Botilbud Platanvej

Vordingborg Kommune, Stege

Har du interesse og erfaring inden for det psykiatriske speciale, og har lyst til personlig og faglig udvikling og lyst til at arbejde pædagogisk med borgere, der bor på et bosted, så er det dig, vi søger som ny kollega.

Botilbud Platanvej er en del af Center for Socialpsykiatri i Vordingborg Kommune og er et socialpsykiatrisk botilbud, der tilbyder målrettet og struktureret længerevarende støtte til voksne borgere med sindslidelser.

Vi tilbyder bl.a. god introduktion og sidemandsoplæring og en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og et godt kollegialt sammenhold.

Vordingborg Kommune Leder til Børnehuset Nordlys

Vordingborg Kommune

Brænder du for at drive ledelse, og er du optaget af børns udvikling og trivsel?

De pædagogiske lærerplaner lever et aktivt liv, hvor fokus hele tiden er på at forbedre og udvikle pædagogikken omkring barnets udvikling. Der er fokus på børnene og deres nærmeste udviklingszone, og gennem mange forskellige initiativer i huset opleves en varieret hverdag med plads til alle børn.

Personalegruppen er veluddannet og fungerer godt sammen, både som helhed og i deres teams.

Som leder forventer vi, at du kan gå forrest i ledelsen af Nordlys. Du skal kunne sætte en retning og følge den til dørs, ligesom du skal kunne vurdere, hvornår forandringer er nødvendige. Du skal være stærk i ledelse og stærk i relationsarbejdet med dine medarbejdere.

Profil Search
Global Key Account Manager - Marinebranchen - Sjælland

Profil Search søger for G&O Maritime Group

Brænder du for at gøre en forskel, vil du bidrage til den grønne omstilling og er du kundeorienteret og har en positiv indstilling?

Vi søger en handlekraftig og robust profil, der med sit store drive og engagement kan udvikle salget af incineratorer og bioreaktorer på det internationale maritime marked. Begge produkter medvirker aktivt til at sikre en miljørigtig håndtering af affald, herunder spildevand, slamolie og fast affald.

Vores nye global key account manager skal kunne agere i et producent/agent-netværk, der i fællesskab skal udvikle og fremme salgsarbejdet og hvor de primære kunder er skibsredere og værfter.

Søg information om virksomheden på www.gomg.dk

Vordingborg Kommune Sygeplejerske til udekørende nattevagt

Vordingborg Kommune, Mern

Trives du med at arbejde selvstændigt og kan du bevare ro og overblik i akutte situationer, så har vi jobbet til dig!

Da flere af vores sygeplejersker er gået ned i tid, savner vi en sygeplejerske mere i nattevagten. Som udekørende sygeplejerske i nattevagt vil du blive en del af et team bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere som varetager pleje- og sygepleje til alle kommunens borgere i eget hjem.

Vi kan tilbyde engagerede og dygtige kollegaer samt rn arbejdsplads med fokus på kvalitet og udvikling.

REMA 1000
Salgsleder

REMA 1000, Stensved

Se video om REMA 1000 som arbejdsplads

I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – nemlig at vi vil være bedst til at drive dagligvarebutik i Danmark. Det vigtigste element i den mission er engagerede kolleger, som elsker at gøre en forskel i deres job.

Som salgsleder hos REMA 1000 får du et selvstændigt og udviklende job i et discountkoncept, hvor dit bidrag og din person vil blive værdsat, og hvor der er mulighed for at afprøve egne idéer i praksis.

REMA 1000
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV