3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
ABENA

SAP Senior FICO Consultant

Aabenraa

Are you passionate about process and architectural optimization within the SAP FICO module and eager to be part of a SAP implementation journey starting from the ground floor?

We are looking for a SAP Senior FICO Consultant to navigate and join us through shaping the template for our SAP S4 rollout project. With the opportunity to influence the structure and processes, this is your chance to make your mark on an exciting journey!

Familieretshuset

Engageret IT-konsulent til digitalisering

København, Aarhus, Odense eller Aabenraa

Vi søger en IT-konsulent, der med baggrund i stærke samarbejdsevner og interesse i forretningsprocesser kan anvende IT-løsninger til understøttelse af vores kerneopgave.

I Familieretshuset varetages store dele af IT-driften hos Statens IT. De opgaver, Statens IT ikke har ansvaret for, varetager vi selv, og netop derfor har vi brug for dig til at hjælpe os med at understøtte drifts- og udviklingsopgaver og være bindeled til Statens IT.

Vi tilbyder et meningsfuldt arbejde i en dynamisk organisation med spændende udviklingsmuligheder. Her er stærkt kollegialt samarbejde med god mulighed for sparring. Vi har gode arbejdsforhold og fleksible arbejdstider, herunder flekstid.

Gem
ABENA

Product Data Consultant

Aabenraa

Vil du gerne arbejde med globalisering af produktdata, hvor bæredygtighed, fokus på fremtidige lovkrav og markedsbehov er i højsædet? Er du skarp på produktdata og har solid forståelse for relaterede lovkrav f.eks. EN Standarder, EPR og MDR? Tager du ejerskab og følger et projekt fra udvikling succesfuldt igennem implementering og slutteligt sikrer en stabil drift af de udpegede kerneelementer?

Hvis du kan svare tre gange ja til ovenstående, er vi ikke i tvivl om, at du vil elske denne stilling.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV