5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Salling Servicemedarbejder U/18 til Salling Århus køkken og ROOFTOP

Salling

Søger du et fritidsjob, og har du lyst til at arbejde i ét af Danmarks Stormagasiner med fokus på kundeoplevelser ud over det sædvanlige?

Som medarbejder i Salling bliver du en del af en stor og spændende arbejdsplads - en erfaring du senere kan tage med dig videre i dit arbejdsliv.

Salling Deltidskøkkenassistent til Sallings Bistro og Rooftop

Salling, Aarhus

Som køkkenassistent i Bistro og Rooftop vil du indgå i et ungt team af motiverede og engagerede medarbejdere, som servicerer vores gæster i Sallings Bistro og Rooftop.

Dine arbejdsopgaver kommer primært til at bestå af klargøring, anretning, generel drift i køkkenet – og ikke mindst at sørge for, at vores kunder får en skøn oplevelse. Vi tilbyder velordnede forhold med en grundig introduktion til Sallings kultur, sikkerhed i dit arbejde og afdelingen.

Salling Salgsassistentelev til Sallings Super - Kaffe-/Te-shop

Salling

Sallings elevuddannelse er en af detailbranchens mest eftertragtede og et stort skridt på vejen mod et spændende job.

I Salling får du en professionel introduktion til detailhandel, en personlig mentor, handlingsplan, handelsskolekurser/skoleophold, kundekontakt, leverandørkontakt, selvstændige ansvarsområder, gode kolleger og meget, meget mere.

Salling Salgsassistentelev til Salling Aalborg Beauty

Salling

Beauty-universet er et sandt skønhedsmekka med alt, hvad hjertet begærer inden for parfume, kropspleje og kosmetik.

Allerede som elev får du mange udfordringer og masser af ansvar - og du bliver en del af et fedt arbejdsmiljø med sociale aktiviteter, fantastisk fællesskab og sammenhold.

Salling Gourmetslagterelev, pølsemager med speciale til Salling Aalborg

Salling

Har du en passion for god smag, madlavning og lækre råvarer? Så er Sallings elevuddannelse som gourmetslagter med speciale i pølsemageri det helt rigtige valg for dig!

Uddannelsen er en af branchens mest eftertragtede, og et stort skridt på vejen mod et spændende job. Allerede som elev får du mange udfordringer og masser af ansvar, og uddannelsen er en kombination af praktik i stormagasinet og skoleophold.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV