5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DMPressechef

DM, Frederiksberg

Har du lyst til at arbejde helt tæt på den politiske ledelse i en akademisk fagforening? Kan du navigere i en politisk virkelighed, der forandrer sig hurtigt? Har du erfaring med politikområder som arbejdsmarked og uddannelse, og kan du sætte dagsordener, der former fremtidens arbejdsliv? Så er du måske den nye pressechef i DM.

Som pressechef håndterer du organisationens reaktive og proaktive pressesager i et presseteam, der udover dig består af en presserådgiver. I tæt samarbejde med den politiske chef og de politiske konsulenter i afdelingen følger du op på aktuelle dagsordner og får DM placeret på de områder, som vi på kort og lang bane har en strategisk interesse i at påvirke.

Du skal på daglig basis være formandens tætte rådgiver i pressesager, i kommunikation med medlemmerne og på sociale medier.

DMPresserådgiver

DM, Frederiksberg

Ved du, hvordan man sætter en dagsorden i pressen, og kan du klæde talspersoner på til interviews? Trives du med et omskifteligt tempo, hvor dagene sjældent ligner hinanden? Kan du omsætte et politisk udspil til en skarp nyhed? Og har du lyst til at være med til at forme fremtidens arbejdsliv for vores 60.000 akademikermedlemmer? Så er du måske den presserådgiver, DM leder efter.

DM søger en dygtig presserådgiver, der kan arbejde med alle facetter af pressearbejdet lige fra at håndtere eksterne pressehenvendelser til at planlægge og eksekvere store politiske indsatser i medierne.

Du skal blandt andet håndtere dag-til-dag pressehenvendelser, rådgive den politiske ledelse i pressesager, udarbejde budskaber til interviews og arbejde strategisk med sociale medier. Jobbet kræver, at du er proaktiv og opsøgende i forhold til journalister og dagligt følger nyhedsstrømmen.

DMKommerciel tekstforfatter til DM

DM, Frederiksberg

Brænder du for at skrive og skabe fedt content? Og interesserer du dig for at forstå din målgruppe, så du kan skabe levende fortællinger, der både giver dem relevant viden og kan mærkes i maven?

Så er du måske DM’s nye tekstforfatter, der sammen med et stærkt hold af dygtige kommunikatører og kampagneledere har ansvaret for at lave content, koncepter og kampagner, der engagerer eksisterende medlemmer og tiltrækker nye potentielle medlemmer.

Dit primære ansvarsområde er at skrive kommercielle tekster, der kan tiltrække og konvertere nye medlemmer samt generere leads til vores Call Center. Det betyder, at du har erfaring med at skrive copies i de rette formater inden for digital marketing – særligt inden for social, search og mail. Du skal desuden udvikle og producere content marketing-formater, der kan formidle relevante faglige og karriererelaterede indsigter og værktøjer til vores medlemmer.

DMFagredaktør til grøn satsning i DM

DM, Frederiksberg

Har du solid erfaring med at dække natur, miljø og fødevarer som stofområde og trives du med at formidle kompleks faglig viden til en dedikeret målgruppe?

Så er du måske vores nye skrivende fagredaktør for en ny satsning inden for det grønne område – en markant faglig profil og et medie målrettet de medlemmer, der arbejder inden for natur, miljø, fødevarer, bymiljø, landbrug, bioteknologi, skov og landskab.

Som fagredaktør får du det redaktionelle ansvar for kommunikationen til vores grønne medlemmer samtidig med, at du også selv er skrivende til målgruppen. I samarbejde med dine skrivende kolleger sikrer du fagligt indhold af høj kvalitet, uanset om det er i nyhedsbreve, magasin eller på sociale medier.

DMFagpolitisk konsulent til Bio i DM

DM, Frederiksberg

Er du helt fremme i skoene, når diskussionen handler om, hvad der er op og ned på landbrugets klimabelastning? Kender du konsekvenserne af målrettet regulering? Er du fortrolig med de forskellige udlægninger af biodiversitet? Ved du, hvordan man laver grøn byudvikling? Kan du gennemskue dilemmaerne om brugen af antibiotika og pesticider? Er du opdateret med, hvad digitalisering og robotteknologi betyder for fødevareproduktionen? Og kan du omsætte denne viden til faglige tilbud til vores medlemmer?

Så er du måske vores nye fagpolitiske konsulent.