4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JACK & JONES

Store Apprentice Herning

Herning

Brænder du for salg og mode, og har du lyst til en spændende uddannelse med mange udviklingsmuligheder? Bliver du motiveret af en alsidig arbejdsdag, med spændende og varierede opgaver. Vil du have en stor kontaktflade og arbejde i et både sjovt og dynamisk arbejdsmiljø?

Hos JACK & JONES mener vi at vores medarbejdere er kernen i vores forretning, og betragter det som vores fornemmeste opgave at finde og udvikle de absolut bedste.

JACK & JONES

Store Assistant Frederikshavn

Frederikshavn

Brænder du for salg og mode, og har du lyst til at prøve kræfter med et job med mange forskellige udviklingsmuligheder og retninger?

Du skal sammen med et dynamisk team i Frederikshavn evne at fortsætte den positive udvikling samt sikre, at kunderne altid får den bedste og mest positive oplevelse. Din indtrædelse i teamet skal samtidigt være med til at garantere, at vi fortsat har byens fedeste butik!

JACK & JONES

Sales Assistant for French market

Brande

Are you passionate about fashion and sales? If you’re ready to set out on a high-paced journey with plenty of challenges, then join us as our next Sales Assistant in the French market!

Your primary responsibility will be to support our sales responsible, our sales representatives and our customers in the French market. In addition, you will be the link between the customers, the sales team and JACK & JONES’ buying department.

JACK & JONES

Store Manager Esbjerg Storcenter

Esbjerg N

Bliver du motiveret af en alsidig arbejdsdag med spændende og varierede opgaver? Vil du have en stor kontaktflade og ansvaret for både mennesker, produkter og salg?

Hos JACK & JONES mener vi, at vores medarbejdere er kernen i vores forretning, og som Butikschef bliver du vores vigtigste aktiv i udviklingen af vores personale og driften af butikken. Vi kan tilskrive en stor del af vores succes vores dygtige personale, samt vores evner til at drive en god forretning.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV