4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JACK & JONES
Store Manager Fields

JACK & JONES, København

Er god service og ledelse din drivkraft? Bliver du motiveret af en alsidig arbejdsdag, med spændende og varierede opgaver. Vil du have en stor kontaktflade og ansvaret for både mennesker, produkter og salg?

Til en af landets største JACK&JONES-butikker i Fields, mangler der en ny leder, som sammen med vores dygtige personale skal sikre den fortsatte succes hos et af landets førende kæder inden for mens fashion.

Hos JACK & JONES mener vi at vores medarbejdere er kernen i vores forretning, og som Butikschef bliver du i den grad involveret i udviklingen af vores personale og driften af butikken.

JACK & JONES
Marketingkoordinator

JACK & JONES, Brande

Er du selvstændig og struktureret med gode kommunikative evner, og stortrives du med administrative opgaver?

Er du samtidig udadvendt, har interesse for modebranchen og er motiveret af at være en del af en global virksomhed, så er det dig, vi søger.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere at:

  • Administrere kommunikationen til vores internationale kampagner, nationale kampagner, åbninger og outlet-butikker
  • Gennemgang af briefs
  • Korrekturgange mellem lande og grafisk team
  • Koordinere landevariationer på materiale i form af oversættelser og lokal valuta
  • Daglige ad hoc-opgaver
Gem
JACK & JONES
Store Assistant Næstved

JACK & JONES

Brænder du for salg og mode, og har du lyst til at prøve kræfter med et job med mange forskellige udviklingsmuligheder og retninger? Bliver du motiveret af en alsidig arbejdsdag, med spændende og varierede opgaver? Vil du have en stor kontaktflade og arbejde i et både sjovt og dynamisk arbejdsmiljø?

Hos JACK & JONES mener vi at vores medarbejdere er kernen i vores forretning, og som sælger hos os er du garanteret både faglig og personlig udvikling.

Du skal sammen med et dynamisk team i Næstved evne at fortsætte den positive udvikling samt sikre, at kunderne altid får den bedste og mest positive oplevelse. Din indtrædelse i teamet skal samtidigt være med til at garantere, at de fortsat er centrets bedste butik!

JACK & JONES
Retail Replenishment Planner

JACK & JONES, Brande

Do you have an analytical mindset, and do you want to be a part of the future way of doing retail business? Then apply now and be part of a winning department with great growth and lots of potential.

As our Planner, your responsibility is to develop an even closer collaboration with our retail organisation and franchise partners. You will be responsible for running the replenishment system of our NOOS goods to ensure perfect flow of goods between our distribution centre and stores.

More specifically, your tasks include:

  • Securing the best possible stock availability, rate of stock turn and turnover for the customers in your portfolio through joint planning with our country retail teams.
  • Weekly meetings with local buyers from your portfolio, where you will provide fact-based analysis on performance and suggestions to improve the retail stores performance