4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

hummel
Kreativ Konstruktør til hummel Sport

hummel, Aarhus

HUMMEL SPORT SØGER EN KONSTRUKTØR/TEKNIKER, DER BRÆNDER FOR AT ARBEJDE MED UDVIKLING AF UNIKKE KUNDETILPASSEDE SPORTSPRODUKTER I ET STÆRKT OG PROFESSIONELT PRODUKTTEAM.

Hos hummel SPORT bliver du efter en grundig oplæring koblet på et udviklingsteam, hvor I sammen har ansvaret for jeres egne projekter. Med fokus på funktionalitet og høj kvalitet, har du som konstruktør ansvaret for oprettelse af modeller, udarbejdelse af måleskemaer, afprøvning og tilretning, samt kommentering af prøver fra de første protoprøver til den færdige produktion.

Du er i daglig kontakt til leverandører hovedsageligt i Asien pr. mail og telefon. Derfor er du et vigtigt bindeled og sørger for en professionel og konstruktiv dialog med leverandørerne i udviklings- og produktionsprocessen.

hummel
hummel
Sourcer & Product Developer til hummel i Aarhus

hummel

Brænder du for børnetøj og ønsker du at arbejde med et globalt brand med noget på hjertet? Så har du muligheden her.

Som Sourcer & Product Developer hos hummel A/S er du en del af et stærkt produktteam bestående af designere, konstruktører, indkøb & produktudviklere samt en produktchef, hvor købmandskab, kvalitets- og leveringssikkerhed er vores succeskriterier

Herudover vil dine opgaver være:

  • Opstart af kollektioner, pris, sourcing og kvalitet af udvalgte produktgrupper inden for baby og kids apparel
  • Deltagelse i prisforhandling
  • Udvælgelse af metervarer og leverandør-sourcing
hummel
hummel
Erfaren HR Partner til hummel i Aarhus

hummel

Har du erfaring med kompetenceudvikling, og kan du rådgive ledere og medarbejdere i forhold til HR-spørgsmål og udfordringer? Kan du videreudvikle, designe og implementere forretningsdrevne HR-processer, der understøtter vores strategi? Så har du her muligheden for at spille dig på holdet hos hummel A/S som vores nye HR Partner.

Som vores nye HR Partner skal du have evnerne og lysten til at videreudvikle hummels HR-processer og kompetenceudvikling samtidig med, at du er en vigtig sparringspartner for vores ledere i forbindelse med personalesager, rekrutteringer og lign.

Herudover får du ansvaret for, at:

  • Videreudvikle HR processer og koncepter, herunder performance management, lønreguleringsproces etc.
  • Varetage personalejuridiske aspekter i forbindelse med større projekter, herunder vores nye lager i Padborg
  • Agere HR Partner for HQ-organisation
hummel
Cruit Consult ApSIntern Systemudvikler - MS Dynamics 365 Business Central

Cruit Consult ApS søger for hummel A/S i Arrhus

Er du en solid ”håndværker” med et stærkt udviklergen? Kan du arbejde analytisk og systematisk med problemløsning? Og vil du være med til at videreudvikle en omfattende forretningsløsning baseret på MS Dynamics 365 Business Central og det anerkendte system fra Pebblestone målrettet konfektionsbranchen?

Vi søger for vores kunde hummel A/S i Aarhus endnu en passioneret Systemudvikler, der i samarbejde med seks kompetente og engagerede kollegaer skal sikre videreudvikling af virksomhedens komplekse og omfattende Dynamics 365 BC forretningsløsning. En videreudvikling med henblik på at understøtte såvel en ambitiøs vækststrategi som den brede vifte af forretningsprocesser både nationalt og internationalt.