75 job matcher din søgning 75 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lyngby-Taarbæk Kommune
Skolechef

Lyngby-Taarbæk Kommune, Kongens Lyngby

Motiveres du af at blive en del af et nyt og ambitiøst chefteam på 0-18-års området? Kan du bidrage aktivt til at arbejde forebyggende og omlægge indsatser? – Så søg stillingen som skolechef i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Lyngby-Taarbæk Kommune søger en ny skolechef med reference til centerchefen for Center Uddannelse og Pædagogik (CUP).

Som ny skolechef får du det direkte ansvar for 11 skoleledere, hvoraf de to er ledere for kommunens to specialskoler. SFO’er, fritidsklubber og ungdomsklubber er integreret i skolernes organisationer.

Lyngby-Taarbæk Kommune
2 passionerede pædagoger til SFO Engelsborgskolen

Lyngby-Taarbæk Kommune

Er du en god pædagog? Elsker du at inspirere børn? Og brænder du selv for leg, fysisk aktivitet, kreativitet eller noget helt fjerde? Så er det måske dig, vi har brug for fra d. 1. august 2022, hvor børnene i vores hus Pilehuset savner to pædagoger, som kan bidrage med aktiviteter, der er både sjove og lærerige.

Det er en fordel, hvis du har

 • En mening om verden i almindelighed og børn i særdeleshed – og tør at sige det højt
 • Tydelige holdninger og er drevet af et ønske om at gøre en forskel for børnene
 • Indre drive, handlekraft og tør at tage initiativ
 • Ambitioner på det pædagogiske fags vegne – dvs. kan se tingene både fra børnehøjde og med de ansattes øjne
Lyngby-Taarbæk Kommune
Skolechef

Lyngby-Taarbæk Kommune

Motiveres du af at blive en del af et nyt og ambitiøst chefteam på 0-18-årsområdet? Kan du bidrage aktivt til at arbejde forebyggende og omlægge indsatser? Trives du med at lede processer – og med en høj grad af inddragelse?

Som ny skolechef får du det direkte ansvar for 11 skoleledere, hvoraf de to er ledere for kommunens to specialskoler. SFO’er, fritidsklubber og ungdomsklubber er integreret i skolernes organisationer. Der er en lang tradition for at inddrage skolelederkredsen. Det skal du, som ny skolechef, kunne se en stor værdi i og have et særligt blik for at aktivere Forretningsudvalget i en rådgivende rolle.

Vi søger en skolechef, der er solidt forankret i fagligheden på området. Du får ansvaret for alle opgaver forbundet med den generelle skoledrift, herunder et overordnet ansvar for ledelse og udvikling af skolelederne, det fælles skolevæsens retning og udvikling, samt omstillingerne på skoleområdet.

Lyngby-Taarbæk Kommune
Pædagog til Skolevægringsgruppen v/Heldagsskolen Fuglsanggård

Lyngby-Taarbæk Kommune, Virum

Heldagsskolen Fuglsanggård er en kommunal specialskole, der fungerer som en del af et inkluderende skolevæsen i Lyngby-Taarbæk Kommune, for elever med bl.a. sociale og emotionelle- samt opmærksomheds problematikker. Derudover tilbyder vi forløb for elever med skolevægring og det er netop her, at der er en ledig stilling.

Brænder du for at lave pædagogiske aktiviteter med elever, lige der hvor de er – og ønsker du et meningsfuldt job, hvor læring, udvikling og trivsel har hånd i hånd? Kunne du tænke dig at arbejde i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og en differentiereret hverdag med flere forskellige opgaver? Så har vi drømmejobbet til dig: Pædagog med udvikling og praktisk udførelse af behandlingsmål f.eks. ved eksponeringsøvelser og samtaler.

Lyngby-Taarbæk Kommune
Pædagog/koordinator SFO Engelsborgskolen

Lyngby-Taarbæk Kommune

Er du en god pædagog? Og samtidig god til at koordinere. Så er det måske dig, vi har brug for pr. 1. august 2022.

I tæt samarbejde med SFO-lederen og koordinatorteamet skal du stå for

 • Dagligt forældresamarbejde
 • Daglig personaletilrettelæggelse
 • Daglig pædagogisk planlægning

Derfor er det en fordel, hvis du

 • Er god til at samarbejde både i teams og alene i aktiviteter med børnene
 • Er medinddragende i forhold til beslutningsprocesser
 • Kan være bindeled mellem personalet og SFO-lederen
Lyngby-Taarbæk Kommune
Pædagoger til specialskolen Heldagsskolen Fuglsanggård

Lyngby-Taarbæk Kommune, Virum

Heldagsskolen Fuglsanggård er en kommunal specialskole, der fungerer som en del af et inkluderende skolevæsen i Lyngby-Taarbæk Kommune, for elever med bl.a. sociale og emotionelle samt opmærksomhedsproblematikker.

Vi søger nye kollegaer, der enten har, eller ønsker at få, erfaring indenfor det specialpædagogiske felt.

Eleverne på skolen kan karakteriseres ved at have omfattende problemer med at begå sig i de almene læringsmiljøer. Derfor er vores fornemste arbejde at skabe et godt læringsmiljø, der er udviklende for hver enkelt elev; personligt, socialt og fagligt. Som pædagog byder du ind med socialpædagogiske aktiviteter i et overskueligt og struktureret undervisningsmiljø med tæt voksenkontakt.

Lyngby-Taarbæk Kommune
AC-generalist til Udvikling og Administration

Lyngby-Taarbæk Kommune

Vil du være med til at drive processer i vores tværfaglige center samtidig med, at du holder snor i vores ledelse?

I Udvikling og Administration har vi til opgave at sikre, at Center for Arealer og Ejendomme (CAE) er et professionelt og effektivt center. Det understøtter vi ved at bistå med centrale opgaver på tværs af CAE’s områder inden for økonomistyring, forretningsudvikling, digitalisering, organisationsudvikling, strategi, HR, administration, program-, proces og projektledelse, kompetence- og ledelsesudvikling samt kundeservice og formidling.

Vi har masser at lave, og vi savner en kollega som blandt andet kan bistå med at:

 • koordinere og styre organisatoriske udviklingsprogrammer, -processer og -opgaver
 • udarbejde og bidrage til analyser og statistikker – eksempelvis på sygefravær
 • evaluere, optimere og præsentere i forhold til projekter og processer
Lyngby-Taarbæk Kommune
Ressourcepædagog til stærkt fagligt hus

Lyngby-Taarbæk Kommune

Har du blik for børn med særlige støttebehov? Befinder du dig godt i en rolle, hvor du dels arbejder forankret i en ressourcegruppe som en del af et fast team og samtidigt er en del af et alment tilbud? Så se her!

Vi udvider antallet af vores ressourcepladser i kommunen, så vi i Bondebyen fra 1. juni 2022 kan invitere yderligere tre børn ind i vores eksisterende gruppe på syv. I samme moment indtager vi en del af vores stueetage og omdanner os til to grupper, som vil være flydende ift. sammensætningen mellem børn og voksne.

Vi har derfor brug for en knivskarp kollega, som sammen med vores erfarne og ambitiøse ”ressourcegruppeteam - på fem pædagoger og en medhjælper - vil være en del af Bondebyen.

Lyngby-Taarbæk Kommune
Ressourcepædagog til stærkt fagligt hus (barselvikariat)

Lyngby-Taarbæk Kommune

Har du blik for børn med særlige støttebehov? Befinder du dig godt i en rolle, hvor du dels arbejder forankret i en ressourcegruppe som en del af et fast team, og samtidigt er en del af et alment tilbud.

Vi udvider antallet af vores ressourcepladser i kommunen, så vi i Bondebyen fra den 1.juni 2022 kan invitere yderligere 3 børn ind i vores eksisterende gruppe på 7. I samme moment indtager vi en del af vores stueetage og omdanner os til 2 grupper, som vil være flydende i forhold til sammensætningen mellem børn og voksne.

Den ene af vores dygtige pædagoger går på barsel og vi har derfor brug for en barselsvikar, til vores team af erfarne og ambitiøse ”ressourcegruppeteam”, på 5 pædagoger og en medhjælper.

Lyngby-Taarbæk Kommune
Er du Lindegårdsskolens nye viceskoleleder?

Lyngby-Taarbæk Kommune

På Lindegårdsskolen brænder vi for elevernes faglige og trivselsmæssige udvikling, samt at skabe en skole, hvor børn og voksne er glade for at være.

Vi arbejder målrettet på at tilbyde deltagelsesmuligheder og udvikling for alle elever og samtidig styrke fællesskabet. Det gør vi gennem en nysgerrig og en anerkendende tilgang til hinanden og til skolen helt generelt.

Vi tilbyder dig at blive en del af et yderst velfungerende ledelsesteam bestående af skoleleder, kommende viceskoleleder, afdelingsleder, SFO/klubleder samt kontorleder. Som ledelse ønsker vi at kunne hjælpe og supplere hinanden. Derfor skal du også have lyst til at være deltagende på personalemøder, fællessamlinger for elever mm., og i det hele taget være en teamspiller.

Lyngby-Taarbæk Kommune
Familiecentret for familier og børn 0-14 år søger en familievejleder/kontaktperson for familier til ansættelse fra d. 1.8.2022

Lyngby-Taarbæk Kommune

Familiecentret varetager opgaver indenfor arbejdet med sårbare børn, unge og familier efter visitation fra Lyngby-Taarbæk Kommune og er p.t. i en spændende omstillingsproces (4-årig) med fokus på tidlig forebyggelse og det rigtige match fra start.

Du kommer primært til at arbejde med børn, unge og deres familier i forhold til Servicelovens forebyggende foranstaltninger og arbejdet vil bl.a. omfatte nedenstående specialiserede funktioner:

 • Praktisk, pædagogisk støtte i hjemmet til børn, unge og deres familier.
 • Kontaktperson, primært til hele familien, men med udgangspunkt i at arbejde via kontakt til barnet.
 • Forandringsforløb med børn og deres familie, hvor en kombination af samtaler, familieaktiviteter, herunder videobaseret interventioner og netværksarbejde sættes i spil, ud fra en helhedsforståelse af familiedynamik.
Gem
Pædagog til Gruppeordning v. Lundtofte Skole
Her er chancen for et dejligt, spændende og udfordrende job som en del af Lundtofte Skoles dygtige personalegruppe.
Lundtofte Skole, Lyngby-Taarbæk
Skolejobs.dk
Indrykket:
Afløsere søges til fagligt stærkt plejecenter
At arbejde med mennesker er et givende, spændende og meningsfuldt arbejde.
Lyngby-Taarbæk Kommune, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Indrykket:
Akuttilbuddet i Lyngby-Taarbæk Kommune søger medarbejder 37 timer ugentligt i en tidsbegrænset stilling for et år
Akuttilbuddet er et tilbud til alle borgere i Lyngby-Taarbæk Kommune med en akut psykisk krise.
Lyngby-Taarbæk Kommune, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Indrykket:
Demensteamet søger en ny kollega
Brænder du for at arbejde med demens, så er du måske vores nye demenskontaktperson?
Lyngby-Taarbæk Kommune, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Indrykket:
Er du vores nye sosu assistent med teamkoordinator funktion om aftenen?
Vores lille nye team i Lyngby midt hjemmepleje mangler en ssa der har lyst til at være at gå med og gerne forreste i gruppen.
Lyngby-Taarbæk Kommune, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Indrykket:
Kom og vær vores nye jonglør i dagvagten i Hjemmeplejen Lyngby Midt
Brænder du for at have mange bolde i luften?
Lyngby-Taarbæk Kommune, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Indrykket:
Lyngby-Taarbæk Kommunes Ungeenhed søger en metodisk stærk og samarbejdsorienteret grundskole-vejleder
Brænder du for at inspirere og motivere de unge til at tage et aktivt uddannelsesvalg?
Lyngby-Taarbæk Kommune, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Plejemedhjælper
Social- og sundhedshjælper/Plejemedhjælper til Plejecenter Virumgård Hus A stuen.
Lyngby-Taarbæk Kommune, Lyngby-Taarbæk
SOSU.nu
Indrykket:
Pædagogmedhjælper med særlig støttefunktion til vuggestue
Vi søger pr. 30. maj 2022 eller snarest derefter en pædagogmedhjælper i vuggestueafdelingen.
Lyngby-Taarbæk Kommune, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Indrykket: