3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NEXT Uddannelse København

Vicerektor til Baltorp Business Gymnasium

Ballerup

Vi søger en vicerektor, som vil være med til at gøre denne forskel samt drive og udvikle vores gymnasium i Ballerup.

På NEXT er undervisningen vores kerneydelse, og din fornemste opgave bliver derfor at sætte retning for den faglige og pædagogiske udvikling i samarbejde med underviserne, så vi leverer undervisning af højeste kvalitet.

NEXT Uddannelse København

Arbejder du som folkeskolelærer og underviser i fysik/kemi, og har du mod på nye udfordringer inden for ungdomsuddannelserne? Så læs videre her!

København NV

På NEXT Uddannelse København søger vi lige nu en underviser til procesoperatøruddannelsen, der vil være med til at uddanne elever til fremtiden.

Vi søger derfor folkeskolelærere, som er uddannede inden for fysik/kemi, og som er interesserede i at undervise en ældre elevgruppe, som har foretaget et bevidst valg om at uddanne sig inden for procesindustrien.

Som underviser på NEXT Industri får du frie rammer ift. din opgaveløsning og fleksible rammer ift. din arbejdstid, så du selv vil få indflydelse på tilrettelæggelsen af din arbejdsdag.

Brinch & Partners søger for NEXT Uddannelse København
Gem
Brinch & Partners

Projektleder

København NV

Din opgave bliver at være projektleder for etablering af et procesanlæg til kaffeproduktion. Anlægget kommer til at bestå af lagerstyring af rå- og færdigvarer, sortering af bønner, ristning med flere forskellige størrelse ristere, køling, formaling og pakning på to forskellige pakkelinjer.

Det er vigtigt, at du har forståelse for den snitflade, projektet har til NEXTs kerneopgave – at uddanne selvstændige og fagligt kompetente procesoperatører.

Brinch & Partners

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV