6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NEXT Uddannelse København Underviser i biologi til Vestskoven Gymnasium på NEXT Uddannelse København (vikariat)

NEXT Uddannelse København, Albertslund

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en underviser i biologi til Vestskoven Gymnasium. Stillingen er et kortvarigt vikariat og til at starte med en fuldtidsstilling.

Vestskoven Gymnasium er i positiv udvikling. Vi har 950 elever og søges af flere elever, end vi har plads til. Vi er et stærkt lokalt forankret og omverdensorienteret gymnasium, som udbyder stx, htx, hhx og hf. Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet og nærvær i undervisningen, så alle elever løfter sig fagligt.

NEXT Uddannelse København Underviser med kendskab til procesindustrien

NEXT Uddannelse København, Valby

På NEXT samarbejder vi om at få vores elever gjort klar til uddannelsen som procesoperatør. Vi har sat os som mål at bistå alle med at komme igennem uddannelsens første skridt på vejen.

Vi tilbyder et alsidigt job i en ambitiøs organisation. Du bliver en del af procesoperatørteamet, som består af 7 undervisere og en uddannelsesleder. Vi arbejder målrettet med øget gennemførsel for alle elever og høj kvalitet i undervisningen.

Procesoperatøruddannelsen søger en dygtig underviser, som bl.a. kan undervise i kemi, mikrobiologi, laboratoriekendskab og på vores pharmaspeciale på procesoperatøruddannelsen. Pharma og fødevareingrediens er et 10-ugers forløb med særligt fokus på medicinal- og fødevareindustrien, og der er stor søgning til specialet.

NEXT Uddannelse København Faglærere søges til mureruddannelsen - genopslag

NEXT Uddannelse København, Glostrup

Du er en kompetent og engageret underviser. Du skal undervise på mureruddannelsens grund- og hovedforløb samt præsentere faget for folkeskoleelever. Du skal arbejde målrettet med erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning, som foregår både teoretisk og praktisk. Du skal arbejde teamorganiseret med forberedelse og evaluering af undervisningen samt udvikle undervisningens form og indhold i samspil med murerfaget.

Du kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet, og herudover har du:

  • en faglig uddannelse som murer og mindst fem års relevant erhvervserfaring
  • et højt fagligt engagement og din tilgang til eleverne er anerkendende
  • gode kommunikationsevner og gennemslagskraft i mødet med eleverne
  • gode evner til at arbejde i team, men du kan også arbejde selvstændigt
  • faglig stolthed og vil gerne være blandt de bedste.
NEXT Uddannelse København Lærling søges til Bygningsservice

NEXT Uddannelse København, Valby

Vil du gennemføre din uddannelse til ejendomsservicetekniker i et inspirerende og dynamisk miljø?

Du vil som lærling blive en del af en dynamisk og proaktiv bygningsservice, som vedligeholder og fremtidssikrer skolens bygninger, samtidigt med at eleverne og gode rammer for undervisning holdes i centrum.

Du skal som en del af de lokale bygningsservice-teams i et tæt samarbejde med skolens it-afdeling, og det administrative personale i supportteamet, sikre god service til elever og kolleger. Vi vægter samarbejde, faglig sparring samt fleksibilitet rigtig højt.

Du vil komme til at indgå i det lokale supportteam, som udfører den daglige drift og vedligeholdelse af bygninger, lokaler og udearealer. Du vil få ansvar for småreparationer på bygninger og faglokaler, såvel ude som inde, samt klargøring til eksamen og arrangementer. Alle opgaver vil være afpasset i forhold til dine kompetencer.

NEXT Uddannelse København Undervisere i samfundsfag, dansk og matematik til Vestskoven Gymnasium på NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København, Albertslund

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi undervisere med fagkombinationen samfundsfag/dansk samt en underviser i matematik gerne i kombination med et andet gymnasiefag til Vestskoven Gymnasium.

Vestskoven Gymnasium på NEXT er i positiv udvikling. Vi har 950 elever og søges af flere elever end vi har plads til. Vi er et stærkt lokalt forankret og omverdensorienteret gymnasium, som udbyder stx, htx, hhx og hf.

Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet og nærvær i undervisningen, så alle elever løfter sig fagligt. Dagligdagen er præget af mange smil og et stærkt fællesskab. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor vi samarbejder og hjælper hinanden.

NEXT Uddannelse København Faglærer til erhvervsuddannelsen og efteruddannelse inden for ejendomsservice

NEXT Uddannelse København, Glostrup

NEXT Byggeri og service søger en faglærer inden for ejendomsservice med interesse i at specialisere sig inden for dele af branchens specialer. Du skal varetage den praktiske og teoretiske undervisning på ejendomsserviceteknikeruddannelsen, både på grundforløb og hovedforløb, samt vores AMU-uddannelser.

Vores elever har forskellige forudsætninger, og vores mål er fagligt at udvikle hver enkelt elev bedst muligt. Du kommer til at indgå i et team med 10 kolleger og ledelse, der i fællesskab varetager evaluering og udvikling af uddannelsen, undervisningen, og lærersamarbejdet om elevernes læring og trivsel.

Vi tilbyder et dynamisk læringsmiljø med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Du får en arbejdsplads, som er i en spændende udvikling og engagerede kompetente kolleger.