9 job matcher din søgning 9 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NEXT Uddannelse København Underviser i matematik til Vestskoven Gymnasium

NEXT Uddannelse København, Albertslund

NEXT Vestskoven Gymnasium er i positiv udvikling. Vi har ved skolestart mere end 1000 elever og søges af flere elever, end vi har plads til. Vi er et stærkt, lokalt forankret og omverdens orienteret gymnasium, der udbyder stx, htx, hhx og hf.

Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med gennemførelse for alle elever og høj kvalitet samt nærvær i undervisningen, så alle elever løfter sig fagligt. 

Dagligdagen er præget af mange smil og et stærkt fællesskab. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor vi samarbejder og hjælper hinanden. 

NEXT Uddannelse København Systemadministrator til NEXT

NEXT Uddannelse København, Valby

Brænder du for at arbejde med systemdrift, sikkerhed og optimering af infrastruktur? Vil du være en del af vores team, der dagligt skal være med til at sørge for, at NEXTs IT-infrastruktur sikres og stabiliseres samt skaber fleksible rammer for vores brugere?

I tæt samarbejde med dine kollegaer og nærmeste leder vil du levere service på tværs af alle NEXT-afdelinger, herunder hjælpe med at strukturere IT-organisationens tekniske ansvarsområder, samt styrke kommunikationen blandt dine kollegaer.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt, og du vil skulle sikre korrekt dokumentation, SOP-opretning samt se sammenhænge mellem applikationer, systemudvikling og optimering.

Du vil fungere som lidt af en IT-blæksprutte med godt kendskab til blandt andet AD, rettigheder og sikkerhed samt generel vedligeholdelse.

NEXT Uddannelse København IT-supportere

NEXT Uddannelse København, Rødovre og Valby

Brænder du for at levere god service og være vores kunders første kontaktpunkt i den daglige support? Vil du være en del af vores on-site IT-support team, der til daglig hjælper vores brugere med alt fra arbejdsstationer og systemændringer til projektdeltagelse?

Vi søger lige nu to IT-supportere til at bemande vores lokationer i henholdsvis Rødovre (erhvervsuddannelser) og Valby (gymnasiale uddannelser).  

I IT-Service bemander vi og er repræsenteret på alle 12 NEXT-lokationer spredt i hele Københavnsområdet. Dine nærmeste kollegaer bliver en blanding af ejendomshåndværkere, frontpersonale og naturligvis dine IT-kollegaer fra andre lokationer, samt afdelingerne IT-Infrastruktur og Digitalisering.

NEXT Uddannelse København Undervisere til kosmetikeruddannelsen

NEXT Uddannelse København

Brænder du for kosmetikerfaget, og vil du være med til at uddanne fremtidens kosmetikere? Så er du måske én af vores to nye undervisere til kosmetikeruddannelsen på NEXT.

Du bliver en del af afdelingen Skønhed, og du refererer til uddannelseslederen. Vi vægter samarbejde højt, og arbejder for, gennem tæt sparring og god dialog, at yde den bedste undervisning og skabe de bedste rammer for elevernes læring. Vi mangler dig, som søger et spændende, alsidigt, udviklende job og ikke er bange for at kaste dig over helt nye opgaver.

Primære arbejdsopgaver

 • varetagelse af både teoretisk og praktisk undervisning på uddannelsens grund- og hovedforløb
 • undervisning i kosmetikerfaglige discipliner inden for begge specialer; hud- og skønhedsplejer samt spa- og wellness-plejer
NEXT Uddannelse København Underviser i design og arkitektur til Vestskoven Gymnasium

NEXT Uddannelse København, Albertslund

NEXT Vestskoven Gymnasium er i positiv udvikling. Vi har ved skolestart mere end 1000 elever og søges af flere elever, end vi har plads til. Vi er et stærkt lokalt forankret og omverdensorienteret gymnasium, som udbyder stx, htx, hhx og hf.

Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet og nærvær i undervisningen, så alle elever løfter sig fagligt.

Vi søger en profil, som

 • har en relevant kandidatuddannelse og gerne erhvervserfaring
 • kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet
 • har kompetence og lyst til at undervise tværfagligt, projektorganiseret og digitalt i perioder
NEXT Uddannelse København Undervisere til NEXT Industri

NEXT Uddannelse København

Brænder du for undervisning og samarbejde, og vil du være en del af et ambitiøst undervisningsmiljø, hvor vi med høj faglighed er med til at gøre NEXT til det bedste sted at være og lære? Så er du måske én af vores nye undervisere til procesoperatøruddannelsen.

Du bliver en del af afdelingen Industri og vil herunder være tilknyttet procesoperatørteamet, som består af syv undervisere og en uddannelsesleder, som du vil referere til. Procesoperatøruddannelsen er i positiv vækst. Vi har stor tilslutning af elever og søges af flere, end vi har plads til. Samtidig står vi over for et generationsskifte blandt vores undervisere.

Derfor søger vi lige nu fire undervisere til at arbejde ambitiøst og målrettet med høj undervisningskvalitet og øget gennemførsel for alle elever. Du vil samtidig have mulighed for at sætte dig præg på uddannelsen og være med til at udvikle teamet og læringsmiljøet generelt.

NEXT Uddannelse København Visionær leder til tømreruddannelsen

NEXT Uddannelse København, Rødovre og København

NEXT søger en uddannelsesleder, som vil være med til at drive og udvikle vores grundforløb på tømreruddannelsen. Fremtiden kalder på grønne faglærte, og den nye uddannelsesleder skal sætte retningen for tømreruddannelsen, som skal være et fyrtårn for bæredygtigt byggeri.

Du får sammen med fagkoordinatoren ansvar for den daglige ledelse af tømreruddannelsens grundforløb, herunder ansvar for ledelsen af ca. 20 undervisere fordelt på 3 adresser i hovedstaden.

Dine opgaver bliver konkret at:

 • lede uddannelsesområdet og understøtte udviklingstiltag inden for dette
 • varetage budgetansvar og øvrige administrative opgaver
 • være en synlig drivkraft i uddannelsens arbejde med den bæredygtige omstilling inden for byggeriet
NEXT Uddannelse København Opsøgende virksomhedskonsulent til bygge- og anlægsuddannelserne

NEXT Uddannelse København, Ishøj

NEXT søger lige nu en virksomhedskonsulent til at understøtte vores EUD-elever på tømrer-, murer-, og boligmonteringsuddannelsen med at finde en læreplads. Kom med på holdet og vær med til at gøre en forskel.

Du vil bidrage med at sikre, at flere unge mennesker får en erhvervsuddannelse ved at understøtte eleven i af finde en læreplads. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • understøtte eleverne og møde dem i øjenhøjde, så der sker det rigtige match mellem elev og virksomhed
 • motivere og inspirere eleverne i deres egen søgeproces, gerne gennem oplæg og workshops
 • skabe nære relationer til virksomheder, herunder yde dem professionel rådgivning og hjælpe dem med papirarbejdet
NEXT Uddannelse København Timelærer til undervisning på Bygge & Anlæg

NEXT Uddannelse København, Glostrup

NEXT søger lige nu en timelærer til at undervise inden for IDV og arbejdsmiljø, herunder bl.a. på AMU-kurser.

Du bliver en del af et dygtigt og kreativt team af undervisere inden for Bygge & Anlæg. Vi inspirerer hinanden og gør en dyd ud af at skabe et fagligt og positivt miljø.  

Vi søger en timelærer, der kan undervise på:

 • Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og AMU-arbejdsmiljøuddannelser
 • Sjakbajs-uddannelserne
 • AMU-rørlægger- og kloakmesteruddannelserne
 • Øvrige AMU-kurser inden for området Bygge & Anlæg

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV