3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TV 2 Danmark A/SStrategic Business Analyst

TV 2 Danmark A/S, København

Har du lyst til at være med til at drive den strategiske og operationelle KPI-styring på både afdelings- og ledelsesniveau i et af Danmarks største og mest spændende mediehuse? Vi søger en Strategic Business Analyst til vores Market & Performance Measurement team i afdelingen TV 2 Data & Insight.

Den gode kandidat er en stærk analytiker med stor forretningsforståelse og en passion for at oversætte strategier og handlingsplaner til målbare KPI’er. Du skal bistå TV 2s afdelinger med strategisk rådgivning og analytisk sparring i relation til afdelingernes KPI’er, ligesom du skal kunne analysere og synliggøre resultater og opspore forbedringsmuligheder. For at få succes i rollen skal du kunne mestre KPI-analyse og -dekomponering af værdiskabelse, både for den enkelte afdeling og på tværs af huset. Endelig er du ikke bange for at tage dialogen med interessenter på mange forskellige niveauer.

TV 2 Danmark A/SOmrådechef til Platform Services hos TV 2

TV 2 Danmark A/S, Odense

Vi søger en områdechef, der kan lede to teams med fokus på udvikling, drift, stabilitet og vedligehold af platforme og netværk.

Området består af to teams med tilsammen 20 medarbejdere.

  • Det ene team i området er Infrastructure, hvor du - udover at være områdechef - bliver fungerende teamchef.
  • Det andet team er DevEx & CloudOps, hvor du sammen med teamchefen skal skabe den bedste udvikleroplevelse med de mest effektive værktøjer i branchen.

Derudover bliver du chef for en ny funktion med TV 2s Life Cycle Manager, der skal sikre planlagt vedligehold og fornyelse af infrastruktur, værktøjer og teknologier.

ProSelectionMedarbejder med fokus på løn søges til TV 2 DANMARK i Odense

ProSelection søger for TV 2 DANMARK

Som medarbejder med fokus på løn får du en alsidig og spændende hverdag i et dynamisk hus.

Du vil blive del af en større økonomiafdeling med placering i lønteamet, som skal udvides - i dag består lønteamet af 2 medarbejdere. Dit fokus i stillingen vil være varetagelse af opgaver indenfor lønområdet, og du vil have mulighed for at blive lært op i de lønkompetencer, som du måske ikke allerede har. Det vigtigste er, at du har erfaring med økonomi og regnskab og har lyst til at arbejde med lønrelaterede arbejdsopgaver fremadrettet. Der vil derfor være gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Dine opgaver vil blive tilpasset din erfaring og vil fx være:

  • Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata
  • Vejledning af kolleger i regler omkring barsel, ferie, overenskomster mv.
  • Administrative lønopgaver