25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sydbank
Dealer-trainee til Obligationsafdelingen

Sydbank, Aabenraa

I Sydbanks Obligationsafdeling er vi ambitiøse og arbejder konstant på at forbedre vores tilgang til kunderne og den ekspertise, vi som afdeling leverer. I den forbindelse har vi brug for dig!

Som Dealer-trainee får du mulighed for at deltage i et 2-årigt forløb, hvor du de første 12 måneder er tilknyttet obligationsbordet på enten kunde- eller risikosiden. Derefter får du også mulighed for at blive indført i handel med aktier og/eller valuta. Perioderne kan variere afhængigt af den aktuelle situation ved de enkelte handelsborde. Du bliver under hele forløbet tilknyttet en mentor, der sammen med dig sikrer dit læringsmæssige udbytte

Din hovedopgave som dealer bliver at rådgive og opbygge varige relationer til kunderne - via den daglige dialog samt besøg hos kunderne. Du kan også på sigt vælge en karriere, hvor du med din analytiske sans sørger for varetage bankens risiko i et tæt samarbejde med kollegerne på kundesiden.

Sydbank
Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank i Ballerup

Sydbank

Brænder du for at give unikke kundeoplevelser? Og vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? Så er jobbet måske noget for dig.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen. Nu mangler vi dig som en del af teamet i Ballerup.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
 • Præsentere kunder for nye muligheder som fx låneomlægninger eller investering
 • Efterbehandle og følge op på kundemøder
Sydbank
Sydbank
Revisor

Sydbank, Aabenraa

Brænder du for at arbejde med revision og risikovurdering i et stærkt fagligt miljø? Har du lyst til at arbejde indenfor revisionsområdet på en arbejdsplads med god balance mellem arbejds- og privatliv?

Som vores nye kollega skal du bidrage til, at arbejdet i Intern Revision gennemføres på en effektiv og tidssvarende måde, der understøtter bankens strategi og de krav, der stilles til fremtidens digitale bank.

Jobbet er afvekslende og du vil varetage en række forskelligartede opgaver, der primært retter sig mod processer og kontroller indenfor kreditområdet og udlånsporteføljen.

Sydbank
Sydbank
Revisor, jurist eller analytiker til Modeller og Solvens i Intern revision

Sydbank, Aabenraa

Kan du se dig selv som revisor og synes du, at indblik i risikomæssig styring af en bank kunne være interessant? Har du lyst til at fordybe dig og udføre arbejde af høj kvalitet i en organisation med et højt ambitionsniveau? Har du lyst til at være en del af et velfungerende team af engagerede og dygtige medarbejdere, som arbejder med risikomodeller og solvens? Så har vi et rigtigt spændende job til dig.

Som revisor i Modeller & Solvens vil du indgå i et team på 4 medarbejdere. Du vil deltage i revisionen af ”fremtidens” områder, som er under hastig udvikling og højt prioriteret, f.eks.:

 • Risikomodeller på kreditområdet
 • Bankens solvensopgørelse og solvensbehov
 • Processer og interne kontroller på model- og solvensområdet
Sydbank
Sydbank
Revisor til Intern revision

Sydbank, Aabenraa

Er du nysgerrig på hvad der sker i en bank og hvordan den finansielle verden er skruet sammen og påvirker vores alle sammens hverdag? Brænder du for revision og vil du være en del af en organisation med et højt ambitionsniveau, men også med en god balance mellem arbejde og fritid? Har du lyst til at fordybe dig og udføre arbejde af høj kvalitet samt være en del af et stærkt fagligt miljø?

Vi søger en revisor til vores team Finans/Regnskab & IT, et kompetent team på i alt 5 medarbejdere. Vores samarbejdsform er uhøjtidelig og vi sætter pris på faglig høj kvalitet, godt samarbejde og dialog.

Kollegaen vi søger har solide faglige kompetencer og erfaring indenfor revision. Du skal sammen med resten af Intern Revision bidrage til, at vi gennemfører revision på en effektiv og tidssvarende måde, der understøtter bankens strategi og krav til ordentlighed.

Sydbank
Gem
Sydbank
Områdeassistent/PA for områdedirektør til Sydbanks Område Sønderjylland

Sydbank

Vil du være en væsentlig aktør i et af Sydbanks stærke områder med mange spændende tiltag, så er chancen her nu. Vi søger en områdeassistent, som skal fungere som personlig assistent (PA) for områdedirektør Laurids Kudsk og filialdirektør Ole Jensen.

Som områdeassistent skal du bevare overblikket i en travl hverdag, have styr på detaljerne og holde orden på tingene. Vi søger derfor en ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded kollega, som kan indgå i et tæt og fortroligt samarbejde med bl.a. områdedirektøren – og være koordinator og ansvarlig for en række væsentlige opgaver i vores dynamiske og velfungerende område.

Sydbank
Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank i Glostrup

Sydbank

Brænder du for at give unikke kundeoplevelser? Og vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? Så er jobbet måske noget for dig.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
 • Præsentere kunder for nye muligheder som fx låneomlægninger eller investering
Sydbank
Sydbank
Kundemedarbejder til Sydbank i Holstebro

Sydbank

Vi søger en kundemedarbejder til et spændende og varieret job, hvor kundevendte og værdiskabende opgaver prioriteres højt i det daglige. Dagligdagen er kendetegnet ved, at vi gerne vil lykkedes med vores mål og hvor der er højt til loftet og et godt kollegialt miljø med plads til humor.

Som kundemedarbejder skal du være afdelingens serviceorienterede blæksprutte med følgende opgaver:

 • administrativ backup og sagsbehandler for rådgiverne
 • håndtere udvalgte sagsflow indenfor områderne daglig økonomi, bolig, pension og kredit
 • hjælpe til i front, hvor du møder og betjener vores kunder med et smil
Sydbank
Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank i Holstebro

Sydbank

Vil du arbejde et sted, hvor du kan have fokus på det, du brænder for – gode kundeoplevelser, så er her muligheden.

Brænder du også for at give unikke kundeoplevelser? Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Sydbank
Sydbank
Udfordrende praktikforløb for finansbachelorer

Sydbank

Er du klar til et fedt praktikforløb med en hverdag fyldt med alsidige opgaver? Sydbank tilbyder et socialt og fagligt læringsmiljø, hvor du kan få luft under vingerne.

Det særlige ved et praktikforløb i Sydbank er, at du vil være med i hverdagens opgaver i en erhvervsafdeling, en privatafdeling og en private banking afdeling – herunder det lokale investeringscenter. Dette giver dig et bredt fagligt fundament og et indblik, som muliggør, at du kan træffe det helt rigtige valg for din videre karrierevej.

Du arbejder med at omsætte teori til praksis og kommer til at skærpe dine kompetencer gennem en hverdag fyldt med spændende, personlige og faglige udfordringer, hvor rådgivning og mødet med kunden er i fokus.

Sydbank
Sydbank
Byggerådgiver til Sydbank i Slagelse

Sydbank

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet?

Afdelingen ’Byg’ er en online rådgivningsenhed, hvor vi er uafhængige af geografi, når vi skal mødes med vores kunder. Vi er kendetegnet ved digital, teambaseret specialistrådgivning i et innovativt og uformelt miljø.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig byggerådgiver, der kan tilføre kunden viden, der skaber høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes projekt, når Sydbanks kunder ønsker at bygge nyt, bygge om eller bygge til – helt enkelt og ordentligt.

Sydbank
Gem
Sydbank
Erhvervsrådgiver til Flensborg, Sydbank Tyskland M/K

Sydbank

Vil du arbejde med både danske og tyske erhvervskunder, så har vi et både spændende job til dig i en bank, hvor der er fart på og hvor du kan have fokus på det, du brænder for – gode kundeoplevelser.

Som ny erhvervsrådgiver i Sydbank Flensborg har du medansvar for en kundeportefølje i samarbejde med en dansk rådgiver. Du skal være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning har du mulighed for at udvide og bygge din egen kundeportefølje af mellemstore erhvervskunder.

Du kommer til at levere strategiske og behovsorienterede løsninger til dine kunder, og via dit engagement er du med til at styrke Sydbank Tysklands position som erhvervsbank i Flensborg.

Sydbank
FOGH NISSEN Management
Privatrådgivere

FOGH NISSEN Management søger for SYDBANK i Aalborg

Tætte kunderelationer – stor indflydelse og korte beslutningsveje
markant vækst i Nordjylland – særdeles godt arbejdsmiljø

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs og spændende vækstrejse i Nordjylland – og mestrer du at skabe tætte relationer med både kunder, samarbejdspartnere og kolleger?

Så har du nu muligheden for at blive en del af holdet i privatafdelingen i Sydbank Aalborg, hvor en spændende og aktiv portefølje står klar.

I vores flotte moderne afdeling på Østre Havn er vi knap 30 kolleger, hvoraf de 11 bliver dine tætteste kolleger i Privat.

Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank i Randers

Sydbank

Trives du i en kompetent, ambitiøs og samarbejdende kultur? Og vil du arbejde et sted, hvor vi har fokus på sund bankdrift og rigtig gode kundeoplevelser? Så har vi jobbet til dig i Sydbank i Randers.

Sydbank har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen. Det smitter af på vores kunder og på hinanden. Nu ser vi frem til at få dig med som en del af vores dygtige team i Randers.

Helt grundlæggende handler jobbet om, at være en dygtig og ambitiøs rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved, at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Sydbank
Sydbank
Erhvervsrådgiver til Sydbank i Herning/Holstebro

Sydbank

Brænder du for at give unikke kundeoplevelser og trives du i en glad, ambitiøs og samarbejdende kultur? Og vil du arbejde et sted, hvor vi har fokus på sund bankdrift og rigtigt gode kundeoplevelser? Så har vi jobbet til dig i Sydbank i Holstebro med base og faglig sparring fra Sydbanks erhvervscenter i Herning.

Vi sparrer hen over skrivebordene og deler vores viden, hvor vi kan – sammen løfter vi niveauet for nærværende og individuel rådgivning af kunderne. Hos os kan du fokusere på bankforretninger og langvarige kunderelationer.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig erhvervsrådgiver, der kan skabe tætte relationer, høj kundetilfredshed og tage ansvar for udvikling af egen kundeportefølje.

Sydbank
Sydbank
Privatrådgiver/kunderådgiver - lokal erhverv til Sydbank Direkte Rådgivning – Partner i København

Sydbank

Hvis du brænder for at arbejde med kunder og samtidig være med til at bygge branchens bedste Partnerbank, så kigger du på det rigtige job.

I Sydbank Direkte Rådgivning – Partner, vil du indgå i et team på 7 rådgivere, som arbejder med nye kunder på baggrund af vores partnerskaberne. Du vil også arbejde med at udvikle bestående kunder, der via god rådgivning løftes i Sydbanks Favorit partnerkoncept. Du vil dermed være med til at opbygge afdelingens portefølje af privatkunder og dermed realisere ambitionerne om vækst.

Sydbank
Gem
Investeringsrådgiver /-trainee til Sydbank
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er bedst til?
Sydbank A/S, Esbjerg
Sydjob
Indrykket:
Gem
Product Owner til produktteams indenfor formue, investeringhandel og afvikling
Interesserer du dig for de finansielle markeder?
Sydbank A/S, Aabenraa
Sydjob
Indrykket:
Gem
Business Partner til Sydbank
Vil tilbyder et job i en spændende og dynamisk organisation, hvor du kommer helt ind i kernen af bankens Økonomistyring.
Sydbank A/S, Aabenraa
Sydjob
Indrykket:
Gem
Revisor til Intern revision
Brænder du for at arbejde med revision og risikovurdering i et stærkt fagligt miljø?
Sydbank A/S, Aabenraa
Sydjob
Indrykket: