37 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

37 jobannoncer

Gem
Sydbank

Privatrådgiver til Sønderborg

Sønderborg

Brænder du også for at give unikke kundeoplevelser, og trives du i en glad, ambitiøs og samarbejdende kultur? Og vil du arbejde et sted, hvor vi har fokus på sund bankdrift og rigtig gode kundeoplevelser?

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer, høj kundetilfredshed og tage ansvar for udvikling af egen kundeportefølje. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Sydbank
Gem
Sydbank

Medarbejder til Intern Revision i Sydbank

Aabenraa

I Intern Revision gennemfører vi operationelle revisioner af bankens processer og kontroller. Vores rolle er at indsamle relevant information, og ud fra en revisionsvinkel vurderer vi, hvilke kontroller, som skal testes.

Du vil få mulighed for at varetage en række forskelligartede opgaver, der primært retter sig mod revision af processer, risici og kontroller. I opgaverne med revision vil du typisk arbejde sammen med en kollega, hvor I lykkes med jobbet ved at forstå specialisterne samt bankens kontrolfunktioner.

Sydbank
Gem
Sydbank

Afdelingsdirektør for fagkontoret Bolig

Aabenraa

Som vores nye afdelingsdirektør for fagområdet Bolig leder du arbejdet med at udvikle, vedligeholde og implementere koncepter og boligprodukter til Sydbanks kunder

Som ansvarlig for fagområdet Bolig bliver du helt konkret ansvarlig for følgende:

  • Udbud af boligprodukter i Sydbank
  • Uddannelseskrav og certificering af rådgivere
  • Mødeforberedelsesmateriale til rådgivere
Sydbank
Gem
Sydbank

Erhvervsspecialist til Sydbank i Aarhus

Aarhus C

Motiveres du af at arbejde med tal, regnskaber og kredit i et stærkt samarbejde med dygtige kolleger?

Som erhvervsspecialist vil du fungere som faglig sparringspartner for Senior erhvervsrådgiverne i udarbejdelsen af finansielle og strategiske analyser af kundeengagementer.

Du vil samtidig være ansvarlig for at understøtte seniorerhvervsrådgiverne med de mest komplekse kundeengagementer.

Sydbank
Gem
Sydbank

Software Developer til Digital Banking

Aabenraa

Vil du være med til at skabe gode brugeroplevelser for vores kunder? Har du fingeren på pulsen når det kommer til nye udviklingsværktøjer og teknologier?

Vi søger 2 udviklere, der kan være med til at gøre vores Team Digitale Kunder endnu bedre. Teamet er ansvarlige for en række af de IT-produkter vores kunder og rådgivere anvender. Produkterne består dels af API’er, interne brugervendte løsninger, hjemmesider – f.eks. sydbank.dk, og løsninger til Sydbanks net- og mobilbank.

Sydbank
Gem
Sydbank

Kunderådgiver-Lokal Erhverv - stedfortræder

Kongens Lyngby

Som stedfortræder vil du indgå i den daglige ledelse og deltage i ledelsesmæssige beslutninger. Du vil have et tæt parløb med filialchefen og være med til at skabe en positiv arbejdskultur. Vi skræddersyr dit udviklingsforløb, alt efter hvor meget erfaring du kommer med i bagagen.

Du vil få din egen spændende kundeportefølje af privat og mindre erhvervskunder, hvor din primære opgave vil være at tiltrække, fastholde og ikke mindst udvikle engagementerne.

Sydbank
Gem
Sydbank

Erhvervsmedarbejder/områdeassistent til Sydbank Landbrug i Billund

Vil du være en del af et team, som leverer gode kundeoplevelser? Sætter du en ære i at løse dine opgaver med høj kvalitet og til aftalt tid? Og kan du bevare overblikket i en travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega.

Sydbank har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen, og nu mangler vi dig som en del af landbrugsteamet i Landbrugscenter MIDT, som består af 10 dygtige og engagerede kollegaer.

Sydbank
Gem
Sydbank

Seniorerhvervsrådgiver - Sydbank Landbrug i Aabenraa

Brænder du for at skabe unikke kundeoplevelser og være synlig på markedspladsen? Og vil du arbejde et sted hvor vi har fokus på sund bankdrift og rigtig gode kundeoplevelser? Og trives du med opsøgende arbejde?

Vi søger en kompetent og udadvendt Seniorerhvervsrådgiver, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via kompetent rådgivning og stærke relationer. Du vil i jobbet få ansvaret for en portefølje af større landbrugskunder. En stor del af jobbet vil dog være opsøgende arbejde overfor nye landbrugskunder.

Sydbank
Gem
Sydbank

Erhvervstrainee - Sydbank Landbrug i Aabenraa

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig erhvervsrådgiver, der kan skabe tætte relationer, høj kundetilfredshed og tage ansvar for udvikling af egen kundeportefølje.

Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med kunden i centrum. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt. I Sydbank sætter vi en ære i altid at gå den ekstra mil for vores kunder og hinanden. Du vil i jobbet, på sigt, få ansvaret for en portefølje af landbrugskunder, tilpasset det forløb du kommer igennem.

Sydbank
Gem
Sydbank

Regnskabs- og risikocontroller til Risikomåling i Sydbank

Aabenraa

Interesserer du dig for regnskabs- og risikorapportering, og har du lyst til at være en del af et velfungerende team af engagerede og dygtige medarbejdere, hvor du får mulighed for at bidrage til udviklingen indenfor området og måden vi arbejder med regnskab og risiko på i Sydbank.

Opgaverne er mangeartede og omfatter blandt andet:

  • Daglig afkast- og risikorapportering
  • Opfølgning på lines- og instrukser
Sydbank
Gem
Sydbank

Settlement Specialist hos Settlement & Infrastructure i Aabenraa

Aabenraa

Er du interesseret i at arbejde i Sydbanks back office, der understøtter handelsaktiviteter på de finansielle markeder?

Hos Settlement & Infrastructure (S&I) bliver du en del af en organisation, der flere gange er blevet kåret til at være Danmarks bedste back office.

Dit job vil være af primær operationel karakter, hvor du i samarbejde med teamet overvåger og kontrollerer en meget stor handelsvolumen og sikrer, at handlerne gennemføres korrekt og rettidigt.

Sydbank
Gem
Sydbank

Studentermedhjælper til Transaction Banking i Aabenraa

Har du et drive for udvikling og de muligheder data kan skabe for en bank?

Som studentermedhjælper i Digital & Analytics, vil du kunne komme til at stifte bekendtskab med følgende opgaver:

  • Analysere eksisterende processer og spotte optimeringspotentiale sammen med forretningen
  • Assistere med Code Review og sikre dokumentationen er på plads
  • Assistere i udviklingen af løsninger
Sydbank
Gem
Sydbank

Privatrådgiver til Sydbank i Glostrup

Glostrup

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet?

Dine kunder er gode privatkunder, som efterspørger rådgivning til deres boligkøb, omlægning, pensionsopsparing, pengeplacering, køb af el-bil og meget mere. <br>Din primære opgave bliver at:

  • Have ansvaret for en mindre kundeportefølje, som skal opbygges med nye kunder.
  • Yde en helhedsorienteret, struktureret og proaktiv indsats for dine kunder
Sydbank
Gem
Sydbank

Erfaren DevOps engineer til Digital Banking i Aabenraa

Er du passioneret omkring DevOps og brænder for at skabe inspirerende udvikleroplevelser?

Vi søger en erfaren DevOps enigneer til vores Developer Enablement team, hvor du blandt andet vil spille en central rolle i udviklingen og driften af vores nye udviklerportal.

Vi anvender først og fremmest .NET og relaterede teknologier som afvikles internt, i eksterne datacentre eller i cloud.

Sydbank
Gem
Sydbank

Business Continuity Manager til Sydbanks hovedkontor

Aabenraa

Kan du holde hovedet koldt i pressede situationer?

Din opgave bliver at videreudvikle vores beredskabs-setup og i den forbindelse rådgive, udvikle, og understøtte Sydbank i relation til Business Continuity Management.

En vigtig del i dette arbejde vil være at gennemføre tests både internt og i samarbejde med myndigheder (f.eks. Cyber Stress Test), interesseorganisationer og samarbejdspartnere.

Sydbank
Gem
Sydbank

Security Advisor til Sydbanks hovedkontor

Aabenraa

Brænder du for cyber- og informationssikkerhed? Så har vi det perfekte job til dig!

Vi søger en profil, der kan være med til at løfte vores store ambitioner på Governance, Risk og Compliance-området.

Det skal du som vores nye Security Advisor, hvor du bliver en del af et humørfyldt og fagligt stærkt team, som har både brede og dybe fagkompetencer. 

Dine primære arbejdsopgaver, at:

  • bidrage til, at Sydbank har velfungerende styring af IT-risici
  • bidrage til eller styre udvalgte sikkerhedsprojekter relateret til IT-governance og IT-risk
Sydbank
Gem
Sydbank

Business Continuity Specialist til Sydbanks hovedkontor

Aabenraa

Brænder du for at arbejde med og videreudvikle Sydbanks evne til at håndtere beredskab og hændelser, og kan du holde hovedet koldt i pressede situationer? Så har vi jobbet til dig!

Din opgave bliver at videreudvikle vores beredskabs-setup og i den forbindelse rådgive, udvikle, og understøtte Sydbank i relation til Business Continuity Management. En vigtig del i dette arbejde vil være at gennemføre testscenarier og øvelser.

Sydbank
Gem
Sydbank

Kunderådgiver - Lokal Erhverv i Vejle

Motiveres du af at give unikke kundeoplevelser og trives du i en glad, ambitiøs og samarbejdende kultur? Og vil du arbejde et sted, hvor vi har fokus på sund bankdrift og kundeoplevelser udover det sædvanlige?

Så har vi jobbet til dig i Byens Bank, Sydbank Vejle. Sydbank har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen, og nu ser vi frem til at få dig med som en del af vores hold i Sydbank Vejle.

Sydbank
Gem
Sydbank

Infrastruktur Specialist til Sydbank

Aabenraa

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du kommer til at arbejde med udvikling og vedligehold af infrastruktur, sikring af en solid kontinuerlig drift, samt vores evne til at kunne reetablere driften i tilfælde af alvorlige hændelser.

I tæt samarbejde med vores IT-arkitekter, Informationssikkerhed og andre teams vil du sikre et stabilt, sikkert og effektivt IT-miljø, der overholder alle relevante reguleringer og standarder.

Sydbank
Gem
Sydbank

Investeringskonsulent til Sydbank

Aabenraa

Hos os er der ikke to dage, der er ens. Som investeringskonsulent skal du trives med ikke altid at kunne styre, hvornår der er spidsbelastning.

Det er dit ansvar at tage initiativ til at sikre relevant og rettidig kommunikation til kunderne og rådgiverne i Sydbank.

Dine primære opgaver omfatter at:

  • Sikre løbende central investeringskommunikation til kunder og rådgivere
  • Være i tæt dialog med interessenter
Sydbank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV