29 jobannoncer matcher din søgning 29 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Sydbank

Er du uddannet finansøkonom eller finansbachelor og vil du være trainee i Sydbank Bornholm i august

Rønne

I Sydbank Bornholm får du muligheden for at starte i trainee forløb, hvor du vil blive klædt på indenfor alle de spændende discipliner, som bankverdenen har at byde på. Vi tilbyder et skræddersyet traineeforløb med start fra sensommeren 2024.

I Sydbank Bornholm har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i banken.

Sydbank
Gem
Sydbank

Afdelingsleder til privatafdeling i Sydbanks områdehovedkontor i Næstved

Næstved

Brænder du for at skabe topresultater gennem dine medarbejdere og god ledelse? Er du en faglig stærk rollemodel?

Du vil opleve et tæt samarbejde på tværs i huset, så I sammen kan lave gode løsninger for kunderne. Sydbank har desuden mange dygtige specialister, som du og dine rådgivere kan trække på i det daglige arbejde eksempelvis leasing, investering og pension.

Sydbank
Gem
Sydbank

Afdelingsleder til Sydbank i Køge

Køge

Vi søger en ny afdelingsleder, der får mulighed for at sætte et solidt præg på Privatafdelingen internt som eksternt, og hvor du sammen med teamet har mulighed for at udbygge vores forretningsomfang i Køge og omegn.

En væsentlig del af opgaven drejer sig om kunderne og kundeoplevelsen samt om trivsel og medarbejderudvikling – kort sagt udøvelse af god ledelse.

Sydbank
Gem
Sydbank

DevOps Engineer - Elevating Developer Experience til Sydbanks hovedkontor

Aabenraa

Vi søger en passioneret DevOps Engineer til en ny oprettet stilling, som brænder for at skabe en gnidningsfri udviklingsproces for vores udviklingsteams.

Hos os får du muligheden for at være med til at forme et nyt team som skal præge udviklingen af vores softwareløsninger mod en moderne cloud-native techstack.

Sydbank
Gem
Sydbank

Skattekonsulent til Aabenraa

Aabenraa

Vi har mange forskellige opgaver med en god blanding af enkelhed og kompleksitet – nogle kan løses på fem minutter, andre har en procestid på måneder. Arbejdsdagen er varieret og rutineopgaver findes ikke.

Dine arbejdsopgaver vil afhænge af dine kompetencer og interesseområder. Noget af det afdelingen beskæftiger sig med er:

  • Sparring med rådgivere i filialnettet om skat, som relaterer sig til konkrete kunders forhold – både lønmodtagere, selvstændige, selskaber og hovedaktionærer
  • Undervisning af rådgivere og stabsfunktioner i skatterelaterede emner
Sydbank
Gem
Sydbank

Regnskabsanalytiker

Aabenraa

Din vigtigste opgave bliver at udarbejde regnskabsanalyser for bankens mellemstore og større erhvervskunder.

Analyserne udarbejdes på et kvalitativt højt niveau i overensstemmelse med bankens forretningsgange, hvorved der skabes et korrekt beslutningsgrundlag for bankens kundevendte rådgivere og kreditchefer.

Sydbank
Gem
Sydbank

Erhvervsrådgiver til Sydbank i Vejle

Vejle

I Sydbank har vi fokus på det vigtige nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank - helt enkelt. Vi tror det er en af årsagerne til at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Vi søger en dygtig og udadvendt erhvervsrådgiver, som motiveres af at skabe gode kundeoplevelser via kvalificeret rådgivning og gode relationer. Du vil i jobbet få ansvaret for en attraktiv portefølje bestående af mindre & mellemstore erhvervskoncerner.

Sydbank
Gem
Sydbank

Bygningskonstruktør/Byggetekniker

Aabenraa

Vi søger en bygningskonstruktør eller en byggetekniker, der kan indgå i vores bygningsteam. Du får en varieret hverdag, hvor du som generalist skal varetage varierede opgaver i samarbejde med dine kollegaer.

Opgaverne er blandt andet at:

  • Være bygningsansvarlig for vores hovedsæde på Peberlyk i Aabenraa samt områdehovedkontoret på Storegade i Aabenraa.
  • Koordinere projekter med håndværkere, indhente priser og holde fokus på projekters fremdrift.
Sydbank
Gem
Sydbank

Kunderådgiver med flair for mindre erhverv

Varde

Brænder du for at give unikke kundeoplevelser og trives du i en glad, ambitiøs og samarbejdende kultur? Og vil du arbejde et sted, hvor vi har fokus på sund bankdrift og rigtig gode kundeoplevelser?

Hos os kan du fokusere på bankforretninger og langvarige kunderelationer. Sydbank har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen, og nu ser vi frem til at få dig med som en del af vores team.

Sydbank
Gem
Sydbank

Studiejob i Modeludvikling i Sydbank

Aabenraa

En fantastisk mulighed for at kickstarte din karriere hvor du kombinerer din uddannelse med et studiejob i Sydbanks hovedsæde.

Her kan du dygtiggøre dig og supplere din uddannelse med studierelevant erhvervserfaring.

Vi tilbyder et spændende job i afdelingen Modeller, hvor du får mulighed for at arbejde med data, automatisering og kvantitative metoder.

Sydbank
Gem
Sydbank

Settlement Specialist til Sydbank Område Transaction Banking

Aabenraa

Er du interesseret i at arbejde i Sydbanks back office, der understøtter handelsaktiviteter på de finansielle markeder?

Et job i IS&D vil give dig et dybt indblik i en spændende verden omkring handel med værdipapirer, hvor du vil komme til at arbejde med den værdikæde, der knytter sig til handels- og investeringsprocesserne.

Sydbank
Gem
Sydbank

Privatrådgiver til Sydbank i Greve

Greve

Brænder du for at give unikke kundeoplevelser og vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til?

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Sydbank
Gem
Sydbank

Privatrådgiver til Sydbank på Frederiksberg

Frederiksberg C

Brænder du for at give unikke kundeoplevelser og vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til?

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Sydbank
Gem
Sydbank

Erhvervsrådgiver til Sydbank i Varde

Varde

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? Brænder du for at skabe gode oplevelser og løsninger for vores kunder?

Vi søger en dygtig udadvendt erhvervsrådgiver, der brænder for at skabe gode kundeoplevelser via kompetent rådgivning. Som erhvervsrådgiver får du din egen kundeportefølje af primært mellemstore erhvervskunder, og du skal være kundernes foretrukne sparringspartner, når det gælder ”bank”.

Sydbank
Gem
Sydbank

Privatrådgiver til Sydbank Kolding

Kolding

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? Kunne du tænke dig at være en del af vores fantastiske hold i områdehovedkontoret i Kolding?

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Sydbank
Gem
Sydbank

Studentermedhjælper til Compliance i Sydbank i Aabenraa

Aabenraa

Læser du jura eller erhvervsjura, og har du lyst til sideløbende med dit studie at prøve kræfter med juridisk arbejde i praksis og få et indblik i, hvordan en af Danmarks største banker arbejder med compliance?

Jobbet er en unik mulighed for at prøve kræfter med de forskellige regelsæt, der regulerer den finansielle sektor. Compliance har nemlig til opgave løbende at kontrollere og vurdere bankens procedurer med henblik på at sikre at gældende regler overholdes.

Sydbank
Gem
Sydbank

Private Banker til Sydbank Område Kolding

Kolding

Brænder du for at skabe unikke kundeoplevelser og vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til?

Som vores nye Private Banker bliver du ansvarlig for en spændende og bred portefølje der indeholder nogle af område Koldings mest formuende kunder. Din opgave bliver at yde kompetent rådgivning og skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed for dine kunder.

Sydbank
Gem
Sydbank

Revisor til Intern Revision (Kredit) i Aabenraa

Aabenraa

Er du nysgerrig på, hvad der sker i en bank og hvordan den finansielle verden er skruet sammen? Vil du være en del af en organisation med et højt ambitionsniveau og med en god balance mellem arbejde og fritid? Har du lyst til at fordybe dig og udføre arbejde af høj kvalitet i et solidt fagligt miljø?

Så er jobbet som revisor i Intern Revision i Sydbank måske det rigtige for dig.

Sydbank
Comentum ApS søger for Sydbank
Gem
Comentum ApS

Privatrådgiver

Brande

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer, høj kundetilfredshed og tage ansvar for udvikling af egen kundeportefølje. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med kunden i centrum.

Du tilbydes et attraktivt job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i en moderne bank drevet af sunde værdier og godt købmandskab. Kulturen bærer præg af dialog og åbenhed, og der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø, og det at være en god kollega.

Gem
Sydbank

Sourcing Specialist til Sydbanks IT Sourcing team i Aabenraa

Aabenraa

Som Sourcing Specialist får du en vigtig rolle i forbindelse med implementering, styring og drift af bankens IT-kontrakter med fokus på særregulerede områder som fx DORA forordningen og outsourcing.

I samarbejde med afdelingens øvrige specialister og kontraktejerne skal du sikre, at de compliancemæssige krav til indgåelse af aftaler og efterfølgende governance sker på en effektiv og smidig måde, under hensyn til de høje reguleringsmæssige krav, som banker er underlagt.

Sydbank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV