8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Silvan A/S
Sælger med karrieredrømme inden for detail

Silvan A/S, København

Går du rundt med en drøm om at blive salgsleder? Har du lyst til at være en del af et spændende team i Silvan? Så kan det være dig vi skal bruge…

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom at:

 • Sikre en salgsklar butik hver dag
 • Servicere kunder
 • Være ansvarlig for dit eget område i butikken

Du vil komme i tæt kontakt med mange kunder og kollegaer hver dag, og det er derfor vigtigt, at du sætter en ære i at levere den bedste service hver gang, samt at du er i stand til både at arbejde selvstændigt og i et team.

Silvan A/S
Silvan A/S
Head of Real Estate

Silvan A/S, Brabrand

Are you a retail location expert ready to take on a broad selection of new challenges? Then this is your opportunity to take part in Silvan´s exciting journey of development and growth in the Danish DIY market.

We are looking for a dynamic retail expert to expand our store network by finding new attractive store locations and to manage our existing store portfolio. You will play a key role in enabling the expansion of the store network.

Main responsibilities

 • Develop the pipeline of new store locations, by leading existing cooperations with location scouts and real estate developers in parallel to facilitating your professional network.
 • Organize internal alignment for opening new stores, negotiate rental contracts, coordinate refurbishment requirements and steer the opening of new Silvan stores.
Silvan A/S
Silvan A/S
Head of Compliance and Quality Management

Silvan A/S, Brabrand

Do you believe in unleashing higher business potentials through clear process- and quality management? Do you find joy in aligning and setting up process management improvement measures together with your team? Then you may be the candidate we are looking for!

We are growing fast, and we are professionalizing our quality and process management, therefore we are looking for a passionate Head of Quality Management for our Compliance and Quality Management department.

Main responsibilities

 • Set up a quality management handbook by documenting all key processes together with your team and the respective departments.
 • Identify process improvement potentials and align on improvement measures
 • Ensure thorough implementation of measures.
Silvan A/S
Silvan A/S
Souschef Aspirant søges

Silvan A/S, Køge

Vil du have mere ledelseserfaring inden for detail? Og har du ambitioner om at blive Souschef? Så bliv Salgsleder hos os!

Du vil som Salgsleder være en fast del af butikkens ledergruppe og vil komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre en salgsklar butik.
 • Servicere og rådgive kunder.
 • Varetage egen ansvarsområder.
Silvan A/S
Silvan A/S
Sælger med karrieredrømme indenfor detail

Silvan A/S, Køge

Går du rundt med en drøm om at blive salgsleder? Har du lyst til at være en del af et spændende team i Silvan? Så kan det være dig vi skal bruge… Lige nu søger vi en fuldtidssælger med ambitioner indenfor detail til vores butik i Køge.

Dine opgaver

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre en salgsklar butik hver dag
 • Servicere kunder
 • Ansvarlig for dit eget område i butikken
Silvan A/S
Randstad A/S
Senior financial controller

Randstad A/S søger for Silvan A/S i Brabrand

Randstad søger på vegne af Silvan en Senior Financial Controller til deres hovedkontor i Brabrand. Controlling-afdelingen er helt essentiel mht. at skaffe data, der kan styre Silvan gennem den næste vækstfase.

Vi er derfor på udkig efter en passioneret Senior Financial Controller, som kommer med et højt drive og lysten til at tage ansvar.

Med reference til Silvans CFO vil dine overordnede arbejdsopgaver desuden være:

 • Støtte/drive deres forecast- og budgetteringsprocesser
 • Opdatere og optimere de finansielle og operationelle rapporter
 • Sikre en konsekvent høj kvalitet i deres rapportering
Silvan A/S
Marketing Project Manager

Silvan A/S, Brabrand

Vil du udvikle kreative marketingkoncepter på tværs af digitale og fysiske kanaler? Og er du skarp til at visualisere dine originale ideer? Så er det formentlig dig, vi står og mangler!

Som Marketing Project Manager bliver du en del af vores voksende Marketing og E-commerce afdeling med reference til vores Head of Marketing & E-commerce. Du vil få ansvaret for at drive og udvikle vores marketingprojekter og tage vores koncepter til et nyt niveau. I samarbejde med dit team skal du kunne omsætte ideer til konkrete projekter, og det bliver din fornemmeste opgave at følge dem helt til dørs.

For at opnå succes i rollen, er det vigtigt, at du har erfaring med udvikling og styring af marketingkoncepter. Derudover er det også essentielt, at du er en teamplayer, der forstår at gøre dine kreative tanker og projekter håndgribelige for dine kollegaer.

Silvan A/S
Silvan A/S
IT-Supporter

Silvan A/S, Brabrand

Er du serviceminded til fingerspidserne, og har du lysten og evnen til at løse forskellige typer af IT-supportopgaver? Går du positivt til både små og store opgaver, og begår du dig naturligt i en udadvendt rolle? Så er du måske vores nye IT-supporter.

Vi søger endnu en dygtig og dynamisk IT-supporter til vores IT-support team, som står for den daglige drift og support til kædens ca. 1.200 brugere i både vores butikker og på hovedkontoret.

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk virksomhed med en flad organisation. Du får din daglige gang i et team-orienteret miljø. Vi har et unikt sammenhold, hvor faglig og personlig udvikling samt arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt, og hvor du i høj grad er med til at præge hverdagen.

Der er en stor grad af selvstændighed i jobbet som dækker et bredt spekter af opgaver i alt fra administration af printere, hardware- og software-udrulning, pc-klargøring til generel IT-support på alle vore IT-løsninger.

Silvan A/S