24 jobannoncer matcher din søgning 24 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Semler Gruppen

Kunderådgiver til landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen

Søborg

Vil du have chancen for at blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, hvor vi yder en fantastisk kundeservice og samtidig vægter det sociale utrolig højt?

Som kunderådgiver vil din primære opgave være at betjene vores kunder telefonisk, hvor du altid har fokus på at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet.

Du bliver del af en afdeling med en uformel omgangstone, stærke kollegiale bånd og korte beslutningsveje. Vi afholder ofte interne sociale arrangementer, som styres af vores trivselsgruppe – alt fra hård træning til fællesspisning.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Projektleder til Semler Gruppen

Brøndby

Vil du med på den digitale rejse mod fremtidens mobilitetsforretning?

Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem IT og forretning, og kunne du samtidig tænke dig at præge udviklingen af Danmarks største bilaktør?

Stillingen kræver initiativ, og at du selv er med til at skabe rollen og skabe værdi – på den måde vil du være med til at påvirke Semler Gruppens fremtid.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Reservedelsekspedient søges til Semler Agro på Sjælland

Næstved

Vil du med på holdet hos Semler Agro på Sjælland?

Vi leder efter en ekstra kollega til vores reservedelsteam i Næstved. Dine opgaver vil være ret alsidige og inkluderer alt fra at hjælpe kunder i butikken, til at organisere lageret og håndtere forsendelser. Du får også mulighed for at arbejde med nogle kendte mærker som bla. John Deere og Väderstad.

Se video om Semler Gruppen som arbejdsplads

Vi tilbyder et spændende job i et uformelt miljø, hvor du vil være omgivet af dygtige kolleger i alle aldre. Der er også gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, samt attraktive medarbejdergoder som leasingaftaler på biler og rabatter via LogBuy.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Studentermedhjælper til Semler Gruppens landsdækkende kundecenter

Søborg

Semler Gruppens Kundecenter søger snarest flere engagerede studentermedhjælpere. Så har du lyst til at blive en del af vores team, og være med til at servicere vores mange kunder? Så kan vi helt sikkert bruge dig!

Vi tilbyder fast timeløn og en arbejdsplads, hvor der er styr på arbejdsprocesserne. Du kommer til at arbejde i et team sammen med andre studentermedhjælpere, hvor humøret altid er højt.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Booker til Skandinavisk Motor Co. A/S – Kundecenter (Deltid)

Søborg

Er du en teamplayer, og elsker du at yde god kundeservice? Kan man mærke dit smil gennem telefonen, og er du god til at holde hovedet koldt i travle perioder?

Din primære opgave vil være at:

  • rådgive vores kunder telefonisk og online.
  • booke tid til service, reparationer, skadesreparationer mv.
  • have fokus på kundetilfredshed og kvalitet.
Semler Gruppen
Semler Gruppen

Servicemedarbejder med teknisk indsigt og IT-kundskaber søges til vores Vejrup-afdeling

Bramming

Er du den der kan tage et initiativ, har et positivt livssyn, ordenssans og trives godt med en foranderlig hverdag?

Se video om Semler Gruppen som arbejdsplads

Vi søger i øjeblikket en ny kollega, der har lyst til at blive en del af et dygtigt og engageret team. Det bliver din vigtigste opgave at være med til at sørge for, at vores arbejdsprocesser bliver efterlevet og kontinuerligt udviklet.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Softwaretester til Semler IT

Brøndby

Vil du med på den digitale rejse mod fremtidens mobilitetsforretning, og har du stor erfaring med softwaretest?

Brænder du for softwaretest og kvalitetssikring, så er det måske dig vi søger?

Du får mulighed for at arbejde med de mennesker, der udvikler løsninger i et komplekst, omfattende og innovativt systemlandskab, der understøtter processer i den samlede værdikæde fra bilfabrik til slutkunden.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Ansvarlig Servicerådgiver til aftenhold hos Volkswagen & SKODA Gladsaxe - En del af Semler Mobility

Søborg

Har du lyst til at blive den stærke, ansvarlige og ledende rolle for vores aftenhold? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse?

Som vores nye Servicerådgiver for aftenholdet - hjælper og vejleder du vores kunder, når deres bil skal til service eller repareres – samt styrer arbejdet igennem på en god måde med dine teknikere.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

Kolding

Se video om Semler Gruppen som arbejdsplads

Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling?

Semler Agro er i øjeblikket i en spænende fase, hvor vi er i gang med overtagelsen af Herborg maskinforretning. Som en del af denne vækst søger vi flere dygtige salgskonsulenter til vores forretning.

Du tilbydes et spændende og afvekslende job, der er karakteriseret ved frihed under ansvar og hvor god tone og humor vægtes højt i hverdagen.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Outbound sælger søges til bilbranchens største kundecenter – Skandinavisk Motor Co.

Søborg

Brænder du for at skabe resultater? Kan du yde ekstraordinær kundeservice?

Jobbet består af serviceindkaldelser, opfølgninger på tilbud og at sælge andre former for serviceydelser til vores kunder.

Du vil komme i kontakt med vores eksisterende kunder, men vil også skulle kontakte potentielle nye kunder.

Vi tilbyder et fuldtidsjob i landets største bilkoncern med rig mulighed for personlig såvel som faglig udvikling.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Kørende tekniker til Semler Gruppens bygge & teknik afdeling

Brøndby

Har du hænderne skruet ordentligt på, og kan du løse håndværksmæssige såvel som administrative opgaver? Trives du på farten, hvor du selv udfører mindre reparationsopgaver og teknisk tilsyn?

Du bliver en del af vores ejendomsteam, og får ansvaret for service og reparation af vores tekniske anlæg og installationer på vores autoværksteder og i vores forretningers showroom og kontorbygninger.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Servicerådgiverelev til Semler Mobility i Glostrup

Glostrup

Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende muligheder?

Som vores nye elev vil du igennem det to-årige forløb gennemføre handelsuddannelsen med brancheretning AUTO samtidig med, at du bliver certificeret inden for vores mærker.

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til gældende overenskomst.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Dækmontør til Audi Hørsholm - en del af Semler Mobility

Kokkedal

Snart er det forår og vi vil modtage kundehenvendelser angående skift til sommerhjul. Vi søger derfor en kollega til at håndtere denne opgave omkring hjul-/dækskifte.

Du vil blive en del af vores team som består af 4 lærlinge og 16 passionerede Audi-teknikere, og du vil få mulighed for at arbejde på vores nye topmoderne værksted, med alt hvad dertil tilhører af hjælpemidler og udstyr.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Tekniker til Audi Hørsholm - En del af Semler Mobility

Kokkedal

Har du lyst til at arbejde med ét af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier? Så bliv en del af vores topmoderne mekaniske værksted, der servicerer og reparerer samtlige Audi-modeller, og hvor du:

  • Samarbejder med et passioneret og kompetent værkstedsteam
  • Får dit eget værktøj og arbejdsstation
  • Hver dag hjælper vores kunder til at blive hurtigt kørende igen
Semler Gruppen
Semler Gruppen

Teknikere søges til Semler Mobility i Helsingør

Helsingør

Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier?

Vi tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde den bedste service. Hos os får du naturligvis egen arbejdsstation samt værktøj - et alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Weekendmedhjælper til Semler Mobility i Valby

København SV

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som weekendmedhjælper til vores salgsafdeling!

Som weekendmedhjælper hos os indgår du i et team, hvor vi i høj grad vægter det gode arbejdsmiljø og samarbejde.

Din primære arbejdsopgave er professionel modtagelse af vores kunder i salgsafdelingen.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Weekendmedhjælper til Semler Mobility i Ringsted

Ringsted

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som weekendmedhjælper til vores salgsafdeling!

Som weekendmedhjælper hos os indgår du i et team, hvor vi i høj grad vægter det gode arbejdsmiljø og samarbejde.

Din primære arbejdsopgave er professionel modtagelse af vores kunder i salgsafdelingen. Jobbet indebærer derfor meget kundekontakt, hvor du er bindeleddet, fra du byder vores kunder velkommen til en salgsrådgiver tager over.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Reservedelschef til Semler Mobility i Holbæk

Holbæk

Vil du være med til at lede og udvikle vores reservedelslager via en spændende og sjældent udbudt stilling hos Semler Mobility i Holbæk?

Hos os får du et alsidigt job, hvor du gennem vejledning og rådgivning af både kunder og medarbejdere er med til at sikre høj kvalitet og trivsel i hverdagen. Du bliver en del af ledergruppen for værksted og eftermarked, og får mulighed for at sætte et solidt præg på vores reservedelslager.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Klargøringsmedarbejder til Semler Gruppen

Brøndby

Vil du arbejde med nogle af Danmarks førende bilmærker? Og sætter du en ære i at være serviceminded og kvalitetsbevidst?

Du bliver en del af et motiveret team, som hver dag går op i at sikre en høj service. Dine opgaver indebærer blandt andet klargøring af nye og brugte biler.

Det er en praktisk rolle, hvor du får varierende opgaver i en uformel og positiv atmosfære, hvor opgaverne løses i samarbejde med vores servicerådgivere, mekanikere og pladesmede.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Teamleder til landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen

Søborg

Vil du vise vejen for dine medarbejdere og arbejde for at skabe yderst tilfredse kunder? Og er du klar til at være en del af ledelsesteamet i vores kundecenter med dedikerede og professionelle kolleger?

Du bliver del af en afdeling med en uformel omgangstone, stærke kollegiale bånd og korte beslutningsveje. Vi afholder ofte interne sociale arrangementer, som styres af vores trivselsgruppe – alt fra hård træning til fællesspisning.

Semler Gruppen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV