9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Semler Gruppen A/SDebitorbogholder til Semler Gruppen - ServiceCenter i Aarhus

Semler Gruppen A/S

Har du lyst til at være med til at supportere en spændende organisation i udvikling gennem diverse regnskabs- og administrationsmæssige opgaver?

Som debitorbogholder i Semler Gruppens ServiceCenter indgår du i vores Debitorafdeling med 14 kolleger. Dine opgaver er bl.a.:

 • Afstemning og rykning af debitorer
 • Bogføring af bankindbetalinger og udbetalinger
 • Udsendelse af rykkerskrivelser
 • Skriftlig og telefonisk kontakt med vores kollegaer i forretningerne og eksterne kunder
 • Div. ad hoc-opgaver
Semler Gruppen A/SServicerådgiverassistent / Booker til Semler Retail Holbæk A/S

Semler Gruppen A/S

Hos Semler Retail Holbæk, som er autoriseret forhandler af Volkswagen, SKODA, SEAT og Audi, brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores mange kunder. Derfor søger vi en dygtig, positiv og servicemindet servicerådgiverassistent/booker, som evner at holde mange bolde i luften, uden at tabe overblikket og humøret.

Stillingen består i høj grad af telefonisk og online kundebetjening, samt diverse administrative opgaver. De telefoniske kundehenvendelser vil være tidsbestilling til service, booking af lånebiler og lignende. Desuden skal du også støtte op om fakturering og andre opgaver i perioder.

De primære arbejdsopgaver vil være :

 • Daglig professionel indskrivning af vores kunder.
 • Diverse backoffice opgaver vedr. booking og andet administrativt arbejde.
 • Arbejde i et team, som er i tæt samarbejde med forretningens øvrige afdelinger.
Semler Gruppen A/SOutbound-sælger søges til bilbranchens største kundecenter

Semler Gruppen A/S, Søborg

Brænder du for at skabe resultater? Kan du yde ekstraordinær kundeservice? Og har du lysten til at skabe en salgskarriere? Så er det dig, vi leder efter.

Senest har vi oprettet et outbound-team, som tager indgående opkald, foretager udgående og opsøgende kald til eksisterende og potentielle kunder. Outbound-teamets fineste opgave er at sikre, at vi er proaktive i forhold til vores kunder. Vi kontakter kunden i stedet for at vente på, at de kommer til os.

Du bliver en del af en afdeling med en uformel omgangstone, stærke kollegiale bånd og korte beslutningsveje. Du får ansvar og indflydelse og mulighed for at udnytte dine kompetencer på bedste vis.

Semler Gruppen A/SAutomekaniker til Semler Retail Holbæk – Pladeværksted

Semler Gruppen A/S

Vi søger en dygtig automekaniker, som har lyst til at blive en del af et moderne værksted, hvor vi arbejder med nogle af branchens bedste mærker og nyeste teknologi.

Du vil beskæftige dig med serviceaktioner, rudeskift, sporing samt mindre skrueskader, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice – det er altafgørende for os.

Du vil i jobbet opleve spændende og udfordrende arbejdsdage, og en ting er sikkert – humøret er altid højt. Vidensdeling blandt kollegerne er en vigtig faktor for os – vi er gode til at dele ud af vores erfaringer og hjælpe hinanden.

Semler Gruppen A/SMaster Data Management Specialist til Semler Gruppen

Semler Gruppen A/S, Brøndby

Master Data Management Specialist søges til den største digitaliseringsrejse i den danske bilbranche.

Er du vild med data og den indsigt, de kan give? Kan du heller ikke lade være med at udfordre datakvaliteten? Har du erfaring med Master Data Management, Data Governance og forretningsprocesser? Kan du skabe struktur i kaos? Og kribler det i fingrene på dig, når du hører, at Semler Gruppen udvider sit fokus og engagement på dataområdet? Så er det måske dig, vi søger til at være en del vores spændende digitaliseringsrejse i Semler?

Du vil få stor indflydelse på, hvordan vi arbejder mest produktivt med vores masterdata. Du vil være med til at definere din egen rolle og udvikle dig i takt med vores forretning på digitaliseringsrejsen.

Semler Gruppen A/SStudentermedhjælper til intern kommunikation hos Semler Gruppen

Semler Gruppen A/S, Brøndby

Vil du være med til at binde Danmarks største bil- og maskinkoncern bedre sammen? Så mangler vi en studentermedhjælper til intern kommunikation.

I Semler Gruppen ser vi intern kommunikation som den lim, der binder hele koncernen sammen, og lige nu mangler vi en studentermedhjælper, som kan hjælpe til at gøre limen endnu stærkere. Vores forretningsområder dækker både import og salg af biler, servicering af landbrugsmaskiner, forsøg med selvkørende busser og alt det, der ligger indimellem.

Dine opgaver vil primært være:

 • At være medredaktør på vores intranet og øvrige digitale kanaler
 • At producere content til vores interne kanaler
 • At være med til at lave interne kampagner
Semler Gruppen A/STeknisk Booker til Skandinavisk Motor Co. A/S – Kundecenter

Semler Gruppen A/S, Søborg

Vil DU have chancen for af blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads i en sjældent ledig stilling? Så se mere herunder…

Som Teknisk Booker vil din primære opgave være at supportere dine kollegaer med teknisk viden, ligeledes kunder, som ringer, skriver eller på anden måde vil kontaktes.

Kundehenvendelserne er mange, det kunne fx være spørgsmål om biler såsom de nyeste Connect-løsninger i bilerne, henvendelser vedr. tilbudsgivning mv.

Du bliver del af et Teknisk Booker-team med 4 kollegaer med en uformel omgangstone, stærke kollegiale bånd og korte beslutningsveje. Vi afholder ofte interne sociale arrangementer, som styres af vores trivselsgruppe – alt fra hård træning til fællesspisning.

Semler Gruppen A/SStudentermedhjælper til Skandinavisk Motor Co A/S – Kundecenter

Semler Gruppen A/S, Søborg

Nu har DU chancen for at være en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, hvor vi yder fantastisk kundeservice og samtidig vægter det sociale utrolig højt. Vi mangler nye friske studenter til vores kundecenter – så hvis du er udadvendt og serviceminded, læs med her!

Vi søger ildsjæle, som er udadvendte, hvor kunder kan mærke dit smil igennem telefonen. Har du erfaring med at tale i telefon? – Ellers kan vi hjælpe vi godt på vej med grundig oplæring og vidensdatabaser.

Hvad skal du lave?

 • Besvare kundehenvendelser pr. telefon og chat
 • Håndtere leads vedr. køb af nye/brugte biler, prøveture mv.
 • Bidrage til, at vores kunder får en verdensklasse service
Semler Gruppen A/SKarrosseriteknikker/pladesmed til Skadecenteret – Semler Retail Gladsaxe

Semler Gruppen A/S, Søborg

Danmarks største skadecenter for Audi, VW og Skoda søger en dygtig karrosseritekniker/pladesmed, som har lyst til at blive en del af et vores kompetente team.

Du vil som vores nye medarbejder arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, samt blive en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade kunder og medarbejdere. Vil du være med på holdet?

Opgaver:

 • Taksering af egne skader – koordinering af egen arbejdsdag.
 • Udbedring, adskillelse og samling af skader
 • Opretning + udskiftning af karrosseridele