18 job matcher din søgning 18 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Semler Gruppen
Teamleder til landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen

Semler Gruppen, Søborg

Vil du vise vejen for dine medarbejdere og arbejde for at skabe yderst tilfredse kunder? Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling i en afvekslende hverdag, hvor du får indflydelse og udviklingsmuligheder.

Som Teamleder for vores kunderådgivere vil du have ansvaret for et velfungerende team med henblik på at skabe engagement, glæde og motivation i teamet.

Du behøver ikke at have en baggrund fra bilbranchen, dette skal vi nok hjælpe med at klæde dig på til.

Semler Gruppen
Semler Gruppen
Lead Advisor til Skandinavisk Motor Co. - Kundecenter

Semler Gruppen, Søborg

Vil du være en del af en fantastisk arbejdsplads, hvor vi yder en ekstraordinær kundeservice og samtidig vægter det sociale utroligt højt? Er du udadvendt og serviceminded, så har vi jobbet til dig!

Din rolle bliver Lead Advisor, og udover den flotte titel bliver du en del af vores administrative A-hold, der hjælper husets andre afdelinger med at sejle vores Kundecenterskib i havn hver evig eneste dag.

Du kommer lynhurtigt til at blive verdensmester i at besvare kunderne i vores mange mail-indbakker, samt på chatten for vores hjemmesider. Derudover bliver du en haj til at oprette kunderne i vores systemer og booke dem ind på værkstederne samt agere webshop-guide for alle vores mærker.

Semler Gruppen
Semler Gruppen
Booker til Skandinavisk Motor Co. A/S - Kundecenter

Semler Gruppen, Søborg

Er du en teamplayer, og elsker du at yde kundeservice i verdensklasse? Kan man mærke dit smil gennem telefonen, og er du god til at holde hovedet koldt i travle perioder?

Som booker vil din primære opgave være at hjælpe vores kunder telefonisk og online med fokus på høj kundetilfredshed og kvalitet.

Du behøver ikke en baggrund fra bilbranchen – det skal vi nok klæde dig på til. Du bliver lært grundigt op i alle vores systemer, du skal bare være klar på at lære og have lyst til at udvikle dig på dit arbejde.

Semler Gruppen
Semler Gruppen
Regnskabscontroller til Semler Gruppen

Semler Gruppen, Højbjerg

Vil du med på holdet af regnskabscontrollere i Semler Gruppen og bidrage med optimering af regnskabsprocesserne samt sikring af rettidige og korrekte regnskabstal til vores premium division?

Vi tilbyder et alsidigt job i en moderne koncern, hvis branche er i forandring. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med gode og attraktive medarbejderforhold. Du vil få stor indflydelse på din egen hverdag og gode muligheder for at udvikle dig i jobbet.

Semler Gruppen
Semler Gruppen
Weekendmedhjælper til Semler Mobility København

Semler Gruppen

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen? Semler Mobility København søger lige nu weekendmedhjælpere til vores salgsafdelinger hos SKODA, SEAT, CUPRA og Volkswagen.

Vi gør meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse. Vi tilbyder en god løn, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Semler Gruppen
Semler Gruppen
Automekaniker til Semler Mobility i Aalborg

Semler Gruppen

Vi har travlt på værkstedet og mangler et par dygtige hænder, som har lyst til at være en del af vores værkstedshold. Du kommer til at repræsentere Danmarks største bilkoncern og arbejde med nogle af branchens bedste mærker og teknologier.

Hos Semler Mobility i Aalborg gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse. Vi tilbyder en attraktiv løn, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Semler Gruppen
Semler Gruppen
Mekaniker til aftenhold hos Semler Mobility i Gladsaxe

Semler Gruppen

Er du serviceminded og kan du se dig selv arbejde med biler fra ŠKODA og Volkswagen? Kunne du tænke dig et alsidigt job i en professionel virksomhed? Så er du måske vores nye mekaniker til vores dedikerede aftenhold.

Semler Mobility Gladsaxe har forrygende travlt på værkstedet og søger derfor en mekaniker til vores aftenhold, som vægter kvalitet og kundetilfredshed højt. Teamet i Gladsaxe tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde den bedste service. Hos os får du naturligvis egen arbejdsstation samt værktøj - et alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar.

Semler Gruppen
Gem
Semler Gruppen
Deltidsmedarbejder med sort bælte i god kundeservice til Skandinavisk Motor Co A/S – Kundecenter

Semler Gruppen, Søborg

Vil du være med til at give vores kunder en fantastisk oplevelse, når de kontakter os? Kan du lide at have tæt telefonisk kontakt med kunder, og har du evnen til at smile igennem telefonen? Så er du måske vores nye deltidsmedarbejder!

Vi tilbyder ikke kun en fantastisk arbejdsplads med et stærkt team og søde og supersociale kollegaer. Vi tilbyder også, at du kan blive en del af vores idrætsforening, hvor vi blandt andet spiller padeltennis, dyrker crossfit og udøver yoga.

Semler Gruppen
Gem
Semler Gruppen
Pladesmed til Semler Mobility Risskov

Semler Gruppen

Har du lyst til at arbejde med de fedeste brands i markedet – VW, Audi og ŠKODA på et moderne værksted, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service?

Så er du måske vores næste pladesmed, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje – at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet.

Vi løser alle opgaver fra små buler til store bænkskader og opretninger, så dine opgaver vil spænde bredt og tilpasses dine kompetencer, og du vil derfor få stor indflydelse på din arbejdsdag.

Semler Gruppen
Semler Gruppen
Tekniker til Semler Mobility i Højbjerg – Volkswagen, SKODA og Audi

Semler Gruppen

Kan du se dig selv arbejde med nogle af de mest historiske bilmærker, og har du en lidenskab for biler og den nyeste teknologi? – Så har vi den perfekte mulighed for dig!

Du skal primært beskæftige dig med service, vedligeholdelse samt reparation og kommer til at indgå i et team af skarpe og dygtige teknikere samt lærlinge, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Hos os får du naturligvis egen arbejdsstation samt værktøj.

Semler Gruppen
Semler Gruppen
Web Analyst til Semler Mobility Import

Semler Gruppen, Brøndby

Vil du være med til at løfte visionen om at blive den førende kundecentrerede virksomhed inden for mobilitet? Brænder du for at arbejde med data, analyse og indsigter? Vil du være en del af et digitalt team i udvikling hos Danmarks største bilimportør?

Din rolle som Web Analyst vil bl.a. inkludere:

  • Udvikling af datastrategier, samt rådgivning i best practices for dataopsamling
  • Hjælpe med at oversætte data til brugbare indsigter til relevante interessenter
  • Implementering af tracking via bl.a. Google Tag Manager og Ensighten
Semler Gruppen
Semler Gruppen
Reservedelsrådgiver - Original Dele Engros til Skandinavisk Motor Co. - Kundecenter

Semler Gruppen, Søborg

Vil DU have chancen for af blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, i en sjældent ledig stilling? Så se mere herunder……

Som reservedelsrådgiver hos Original Dele Engros er din primære opgave at rådgive vores kunder. Vi sælger originale Volkswagen, Audi, Škoda, Seat og Cupra reservedele, hvor vores primære målgruppe er engros kunder.

Du vil indgå i et team af dedikerede kollegaer, hvor vi fra en central lokation målrettet arbejder på at styrke vores position som leverandør af originale reservedele til engros kunder.

Semler Gruppen
Semler Gruppen
Garantikonsulent til Danmarks største bilimportør - Semler Gruppen

Semler Gruppen, Brøndby

Har du et roligt overblik, en god systemforståelse og finder motivation i at arbejde med administrative opgaver?

Som garantikonsulent er du en del af vores garanti team, hvor den primære opgave er at vejlede i garanti-og afregningsrelaterede spørgsmål fra servicepartnerne samt kontrol af indsendte afregninger i fabrikkernes garantisystem (SAGA/2).

Semler Gruppen
Semler Gruppen
Servicetekniker til Teknisk afdeling hos Danmarks største bilimportør

Semler Gruppen, Brøndby

Kunne du tænke dig at arbejde med den nyeste teknik inden for mærkerne Volkswagen, Audi, Škoda, CUPRA og SEAT?

Vi skal en liga op, når det drejer sig om teknisk forståelse og evnen til at formidle og vejlede i tekniske løsninger. For at lykkes i jobbet skal du både være imødekommende, løsningsorienteret og have nogle stærke kommunikative evner.

Som servicetekniker er du en del af vores tekniske team, hvor den primære opgave er support til værksteder og servicepartnere for teknisk relaterede sager.

Semler Gruppen
Semler Gruppen
Mekaniker til pladeværksted hos Semler Mobility i Odense

Semler Gruppen

Brænder du for at forfølge en karriere som mekaniker på et pladeværksted i Danmarks største bilkoncern der bl.a. repræsenterer mærkerne Volkswagen, Audi, Skoda & SEAT? – Og har du lyst til at få Danmarks bedste kolleger, hvor der både er plads til spas og godt humør, samtidig med der er styr på den daglige drift? Så har vi muligheden her!

Du vil i jobbet opleve spændende og udfordrende arbejdsdage, hvor du kan se frem til et tæt samarbejde med dine kolleger. Vidensdeling blandt kollegerne er en vigtig faktor for os i hverdagen, hvor vi er gode til at dele ud af vores erfaringer og hjælpe hinanden.

Semler Gruppen
Semler Gruppen
Pladesmed til Semler Mobility i Odense

Semler Gruppen

Har du lyst til at arbejde på et moderne værksted/skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service?

Det er ikke vigtigt, om du er nyuddannet eller om du har erfaring, men du går op i at levere den højeste kvalitet hver gang og kan lide en varieret hverdag med stor fokus på opretning.

Du vil få stor indflydelse på din egen arbejdsdag i samarbejde med dine kolleger.

Semler Gruppen
Semler Gruppen
Technical Customer Advisor til Skandinavisk Motor Co. A/S - Kundecenter

Semler Gruppen, Søborg

Har du et overblik, der siger spar to, og kan du sørge for, at vores kunder på eftermarkedet får verdens bedste oplevelse?

Vi tilbyder ikke kun et spændende fuldtidsjob, hvor dagene ikke er ens. Vi tilbyder også en arbejdsplads, hvor du bliver en del af et stærkt team med en uformel omgangstone, stærke kollegiale bånd og korte beslutningsveje.

I din rolle som forbereder, vil din vigtigste opgave være at sætte kunden i fokus og sikre, at kundens værkstedsbesøg er nøje planlagt.

Semler Gruppen
Semler Gruppen
Controller/Data Analyst til Lønteam – Semler Gruppen, Højbjerg

Semler Gruppen

Elsker du at arbejde med store dataudtræk og analyser? Vil du understøtte en spændende organisation i bilbranchen med dit skarpe overblik og talforståelse?

Vi er i fuld gang med at standardisere, automatisere og effektivisere vores processer, og søger derfor en Controller/Data Analyst.

Opgaverne er bl.a.

  • Modeller til regnskabsafstemninger & e-indkomstafstemning
  • Lønudtræk- og analyser

Stillingen er nyoprettet og rummer derfor et stort udviklingspotentiale, hvor du har rig mulighed for at definere din rolle.

Semler Gruppen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV