21 jobannoncer matcher din søgning 21 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Semler Gruppen

Ansvarlig Servicerådgiver til aftenhold hos Volkswagen & SKODA Gladsaxe - En del af Semler Mobility

Søborg

Har du lyst til at blive den stærke, ansvarlige og ledende rolle for vores aftenhold? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse?

Som vores nye Servicerådgiver for vores aftenhold vil du være med til at udvikle og bevare de gode relationer til vores kunder og kolleger. Vi er en forretning med fokus på den digitale kunderejse og klæder dig selvfølgelig godt på til opgaven.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Klargøringsmedarbejder til Semler Mobility i Valby

København SV

Vil du arbejde med nogle af Danmarks førende bilmærker? Og sætter du en ære i at være serviceminded og kvalitetsbevidst?

Du bliver en del af et motiveret team, som hver dag går op i at sikre en høj service. Dine opgaver indebærer blandt andet klargøring af nye og brugte biler.

Det er en praktisk rolle, hvor du får varierende opgaver i en uformel og positiv atmosfære, hvor opgaverne løses i samarbejde med vores servicerådgivere, mekanikere og pladesmede.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Weekendmedhjælper til Semler Mobility i Ringsted

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen?

Du indgår i et team, hvor vi i høj grad vægter det gode arbejdsmiljø og samarbejde.

Din primære arbejdsopgave er professionel modtagelse af vores kunder i salgsafdelingen. Jobbet indebærer derfor meget kundekontakt, hvor du er bindeleddet fra du byder vores kunder velkommen til en salgsrådgiver tager over.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Erhvervstekniker til Semler Mobility i Ringsted

Vi søger snarest en erhvervstekniker til vores team i Ringsted! Hos os får du mulighed for at:

  • Arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier
  • Hjælpe vores professionelle kunder videre
  • Udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse

Du er en del af et stærkt team og arbejder primært med service og vedligeholdelse af vores mange erhvervsmodeller. Derudover får du dit eget værktøj, liftkasse og it-pakke fra start, så du er klar til arbejdet.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Automontør til Semler Mobility i Holbæk

Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Vi har god gulvplads på værkstedet, egen lift og værktøj og følger altid fabrikkens vejledninger.

Vi vægter frihed under ansvar, og du vil opleve, at du får tilstrækkelig tid til at løse opgaverne, da kvaliteten i arbejdet er alfa og omega. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver blandt andet omfatter:

  • Dæk og hjulskifte
  • Udmålinger og justering af undervogn
  • Diverse af- og påmontering
Semler Gruppen
Semler Gruppen

Outbound sælger søges til bilbranchens største kundecenter – Skandinavisk Motor Co.

Søborg

Brænder du for at skabe resultater? Kan du yde ekstraordinær kundeservice? Og har du lysten til at skabe en salgskarriere?

Jobbet består af serviceindkaldelser, opfølgninger på tilbud og at sælge andre former for serviceydelser til vores kunder. Du vil komme i kontakt med vores eksisterende kunder, men vil også skulle kontakte potentielle nye kunder.

Der er en masse fordele og personalegoder at se frem til, og du kan glæde dig til bl.a. fordelagtig minileasing, sociale arrangementer, kantineordning, bordtennis og en masse gode kollegaer at dele det hele med.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Tekniker til Audi Hørsholm - En del af Semler Mobility

Kokkedal

Har du lyst til at arbejde med ét af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier? Så bliv en del af vores topmoderne mekaniske værksted, der servicerer og reparerer samtlige Audi-modeller, og hvor du:

  • Samarbejder med et passioneret og kompetent værkstedsteam
  • Får dit eget værktøj og arbejdsstation
  • Hver dag hjælper vores kunder til at blive hurtigt kørende igen
Semler Gruppen
Semler Gruppen

Servicerådgiverelev til Risskovs Skadecenter - En del af Semler Mobility

Er du klar til at kickstarte din karriere i Danmarks største bilkoncern med dedikerede og professionelle kolleger?

Du kan forvente en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler både dine faglige og personlige kompetencer.

Du kommer til at arbejde med administrative opgaver såsom fakturering, planlægge og booke tider, oprette rekvisitioner, behandle ordrer og aftaler, samt betjening af vores gode kunder.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Servicetekniker søges til Semler Agro Odense

Odense V

Se video om Semler Gruppen som arbejdspladsEr du selvkørende og kan du se dig selv skrue på maskiner fra John Deere? Kunne du tænke dig et alsidigt job i en professionel virksomhed?

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at blive en del af et dygtigt og engageret team. Som vores nye servicetekniker bliver det det din vigtigste opgave at servicere og reparere landbrugsmaskiner fra John Deere. Du vil få base hos Semler Agro i Odense, alt efter hvad der passer dig bedst, men arbejdet foregår primært ude hos kunderne.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Værkfører søges til Semler Agro

Odense V

Se video om Semler Gruppen som arbejdspladsGrundet øget ordretilgang og travlhed på værkstedet søges en værkfører der kan assistere vores nuværende værkfører. Trives du i en udadvendt rolle, hvor du fungerer som bindeled mellem kunden og vores værksted? Så er du måske vores nye værkfører til vores helt fantastiske team! Den lokale maskinforretning er en del af noget større!

Det er en central og koordinerende rolle, hvor du er en central del af at få dagen til at gå op.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Servicerådgiver til Semler Mobility Skadecenter i Storkøbenhavn

Hvidovre

Er du klar til at være en del af styringen på et Danmarks største skadecentre med dedikerede og professionelle kolleger? Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling i en travl hverdag, hvor du får indflydelse og udviklingsmuligheder.

Vi gør meget for at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde, og du vil blive en del af en stor og dedikeret organisation. Vi tilbyder en løn efter dine kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Booker til Skandinavisk Motor Co. A/S - Kundecenter (Deltid)

Søborg

Er du en teamplayer, og elsker du at yde god kundeservice?

Som booker vil din primære opgave være at:

  • rådgive vores kunder telefonisk og online
  • booke tid til service, reparationer, skadesreparationer mv.
  • have fokus på kundetilfredshed og kvalitet.

Du bliver del af en afdeling med et stærkt fællesskab, og vores trivselsudvalg planlægger ofte sociale arrangementer, som vi vil elske at have dig med til.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Intern Servicerådgiver til Skadecenter – Audi Hørsholm – en del af Semler Mobility

Kokkedal

Er du klar til rollen som vigtig nøgleperson på vores moderne pladeværksted blandt dedikerede og professionelle kolleger?

I tæt samarbejde med driftslederen håndterer og planlægger du opgaverne for vores dygtige karrosseriteknikere. Dine arbejdsopgaver er:

  • Taksering af biler
  • Planlægning og koordinering af arbejdet på værkstedet
  • Dialog med forsikringsselskaber
Semler Gruppen
Semler Gruppen

Salgsrådgiverelev til Semler Mobility i Ringsted

Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidig vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold. Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfter ind for at give dig den bedste elevuddannelse, du drømmer om – for vi har store planer med dig.

Du vil igennem det 2-årige forløb hos os gennemføre din handelsuddannelse med specialet salg og brancheretning AUTO samtidig med, at du vil opnå en funktionscertificering inden for vores mærke.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Debitorbogholder til Semler Gruppens Shared Servicecenter i Århus

Højbjerg

Du bliver en del af et team på 18 medarbejdere, som består af debitorbogholdere og controllere. Vi håndterer en bred palette af opgaver, som spænder fra traditionel bogføring af banker og udligning af kunder til håndtering af forsikringssager, inkasso og opgørelser til leasingselskaber.

Vi vægter medarbejdertrivsel højt – derfor bestræber vi os altid på at tilbyde et godt arbejdsmiljø, hvor du får fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde 2 dage om ugen samt sjove og uformelle arrangementer med dine kolleger i vores fælles personaleforening ”Boblen”.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

CANbus Technician for Automotive – Connected Cars

København

Vi leder efter en CANbus-tekniker, der brænder for bil-elektronik og ønsker at hjælpe os med at gøre enhver bil til en connected car.

Dine hovedopgaver vil være at udtrække data fra bilernes CANbus og samarbejde med vores udviklingsteam om at teste og optimere softwaren, der læser data fra bilerne. Derudover vil du også designe installationsmanualer og kabler for at sikre, at enhver enhedsinstallation lever op til vores kvalitetsretningslinjer.

Semler Gruppen

Servicerådgiver til Semler Mobility

København SV

Trives du i en udadvendt rolle, hvor du fungerer som bindeled mellem kunden og vores værkstedet?

Du vurderer garantier og servicekontrakter, koordinerer aftaler og sikrer således, at reparationer udføres korrekt. Selvfølgelig påpeger du aktivt passende yderligere tjenester eller yderligere reparationsbehov og er kontaktpunktet for dine kunder i hele reparationsperioden.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Salgsrådgiver til Audi Gladsaxe - En del af Semler Mobility

Søborg

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet?

Hos Audi Gladsaxe er vi et team af engagerede medarbejdere. Vores nøgleord er troværdighed, loyalitet og et højt energiniveau. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Nyvognsmekaniker til Semler Mobility i Glostrup

Vi søger en serviceminded og engageret tekniker til vores værksted med opstart hurtigst muligt. Vil du være med på holdet og arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier?

Semler Mobility Glostrup har forsat stor fremgang og forrygende travlt på værkstedet. Vi søger derfor snarest en udadvendt og selvstændig kollega, som vægter kvalitet og kundetilfredshed højt.

Som vores nye kollega vil dine arbejdsopgaver typisk være mekanisk klargøring af nye samt brugte biler, montering af udstyr, vedligeholdelse og fejlfinding. Hos os får du naturligvis egen arbejdsstation samt værktøj.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Servicetekniker søges til Semler Agro på Sjælland

Næstved, Ringsted

Se video om Semler Gruppen som arbejdspladsEr du selvkørende, og kan du se dig selv skrue på maskiner fra John Deere?

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at blive en del af et dygtigt og engageret team.

Som vores nye servicetekniker bliver det det din vigtigste opgave at servicere og reparere landbrugsmaskiner fra John Deere.

Vi tilbyder en veludrustet og topmoderne servicevogn og et sikkert og godt arbejdsmiljø med professionelle kolleger i alle aldre.

Semler Gruppen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV