11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Abena
Multimediedesigner med flair for videojournalistik

Abena, Aabenraa

Til en kontraktansættelse på et år med mulighed for efterfølgende fastansættelse søger ABENA Group Marketing en kreativ og struktureret multimediedesigner/videograf, der er nysgerrig efter at engagere sig i vores produkter og forretning.

Som Multimediedesigner løser du bl.a. opgaver, hvor du:

 • aktivt udarbejder multimedieindhold - herunder især video til digitale platforme
 • udarbejder storyboards med udgangspunkt i værdibaserede historier og USPer
 • konceptualiserer, producerer og redigerer videoer til brug på tværs af digitale platforme
Abena
Abena
Senior Digital Development Manager

Abena, Aabenraa

Er du en erfaren senior projektleder med et digitalt mindset, der brænder for at skabe fremdrift og optimere processer? Har du erfaring med at drive spændende IT-projekter, og motiveres du af at skabe resultater med og gennem andre?

Med reference til Group eCommerce Manager får du ansvaret for et team af tre kompetente og engagerede projektledere med hver deres eget fokusområde. Du vil som Senior Digital Development Manager få en nøglerolle i de kommende års digitale strategiske projekter, hvor du i vidt omfang vil være med til at sætte præg på rejsen og de tiltag, der skal gøres samt være med til at sætte rammerne for den videre udvikling og retning.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • teamledelse af Development teamet, der arbejder med såvel PIM og eCommerce
 • planlægning og drift af alle udviklingsprojekter ift. PIM og eCommerce (Sitecore)
 • budgetopfølgning og afrapportering (eksternt bureau)
Abena
Abena
Kvalitetsassistent til ABENA Logistik

Abena, Aabenraa

Har du interesse for kvalitetssikring, standarder og optimering? Så er du måske vores nye kvalitetsassistent til en nyetableret kvalitetsafdeling.

I ABENA Logistik er vi i en rivende udvikling med optimering af vores processer for at imødekomme nutidens udvikling, efterspørgsel fra kunder samt optimering på tværs af organisationen. Generelt har vi gang i en enorm udvikling og ombygning – så ingen dage er ens, og nye opgaver opstår løbende.

Du motiveres af en konstant udvikling med spændende opgaver, som du følger til dørs. Den nye kvalitetsafdeling vil udover dig bestå af en kvalitetsleder, som du vil referere til. Sammen har I ansvaret for, at ABENA Logistik sikrer en kontinuerlig kvalitetskontrol af produkter, processer, ISO-standarder og lovgivninger.

Abena
Abena
Sales Manager Assistant med en Junior Key Account Manager i maven

Abena, Aabenraa

Du supporterer på fornemste vis vores Area Sales Manager og værdsætter den personlige relation til vores kunder og servicerer dem til topkarakter. Du drømmer om på sigt at få en mere sælgende rolle med din egen kundeportefølje.

Aktuelt leder vi efter en Sales Manager Assistant til vores team. Du vil i samarbejde med teamet være vores kunders trygge klippe, som proaktivt søger dialogen og ved, hvad god kundeservice er. Vi arbejder hen imod, at du i jobbet med tiden udvikler dig til Junior Key Account Manager med dine egne kunder, når du har den energi og den ballast, der skal til.

Du løser opgaver, hvor du blandt andet…

 • assisterer ASM med diverse opgaver, f.eks. forsendelse af vareprøver, udarbejdelse af statistikker og planlægning af kundebesøg i huset
 • afstemmer kundehenvendelser med ASM og efterfølgende følger dem til dørs
 • supporterer kunder med viden, priser etc., når de skal deltage i udbud.
Abena
Abena
e-Com Systemejer

Abena, Aabenraa

Er du skarp på eCom, og motiveres du af muligheden for at være med til at udvikle en global B2B-platform til at sikre den bedste løsning for vores kunder. Gør en stor tværgående kontaktflade til mange interessenter og forskelligartede opgaver din arbejdsdag endnu bedre – så er det måske dig, der skal udvikle, drifte og supportere vores globale B2B eCom-løsning.

Til vores Sitecore eCom-platform søger vi en kollega, der er klar til at tage et globalt ansvar for en løsning, der bliver implementeret i alle koncernens selskaber både i Danmark og i udlandet.

Som eCom-systemejer får du det globale systemejerskab for vores Sitecore eCom-løsning, idet du løbende kommer med input til, hvordan platformen kan tilføje endnu mere værdi for vores kunder samt sikre den tekniske kvalitet i løsningen ved at udfordre leverandøren og selv foretage kvalitetskontrol af koden og processen.

Abena
Abena
Salgskoordinator til ABENA Consumer Products

Abena, Aabenraa

Med kunden som omdrejningspunkt har du blik for det gode samspil i et professionelt team, og samtidigt motiveres du af impulserne fra et internationalt marked i evig bevægelse. Du er effektiv i din tilgang til opgaveløsningen og bidrager til optimal afvikling samt koordinering af mulige løsninger med de øvrige afdelinger.

ABENA Consumer Products har i dag et omfattende samarbejde med en lang række retailkunder i Nordeuropa, og vi ønsker konstant at udvikle os med nye kundesegmenter og nye produkter. Her kommer du ind i billedet, hvis du vil være med på holdet.

Din indsats er en vigtig del af hele salgskæden
Du bliver en del af Business Service i ABENA Consumer Products med reference til Teamlederen, hvor du som koordinator kommer til at arbejde med support til både kunder og dine salgskolleger, og i det hele taget er du en vigtig brik i at understøtte, udvikle og drive vores salg.

Abena
Abena
Compliance Specialist

Abena, Aabenraa

Får du energi af at fordybe dig i produktlovgivning og certificeringer? Har du et stærkt analytisk tankesæt og evnen til at gøre komplekse sager letforståelige for andre?

Perspektiv i jobbet og global kontaktflade gør din arbejdsdag endnu bedre
Som Compliance Specialist får du dygtige, højt kvalificerede kolleger, der via vores specialistviden arbejder med formidling til blandt andet produktchefer, indkøbsteamet og kolleger i vores udenlandske datterselskaber. I samarbejde med dine erfarne kolleger løser du opgaver, hvor du blandt andet:

 • sikrer, at ABENAs produkter lever op til lovkrav og kundeforventninger
 • har kontakt med myndigheder (regulatorisk arbejde)
 • arbejder med relevant produktlovgivning og certificeringer (EN/ISO standarder, Reach, MDR etc.)
Abena
Abena
Struktureret tilbuds- og kontraktkoordinator

Abena, Aabenraa

Vil du være medansvarlig for Abenas fortsatte udvikling?

Kan du lide at arbejde med områder, hvor grundighed og punktlighed er nøgleordene, og hvor både Excel-baserede værktøjer og skriftlig dokumentation indgår som bærende elementer i din dagligdag?

Sætter du en ære i at det tilbud, som du afleverer, er gennemarbejdet og kontrolleret i dybden inden afsendelse, og vil du være med på et succesfuldt hold, hvor teamarbejde og veldokumenterede processer sikrer, at vi altid kommer i mål til tiden.

Så er det lige dig vi er på udkig efter!

Abena
Abena
Kommercielt stærk tilbudschef til ny strategisk nøglefunktion

Abena, Aabenraa

Har du erfaringen til at tage hånd om tilbudsprojekter fra første kundedialog til aflevering af det mest optimale tilbud, og kan du holde hovedet koldt, når det går stærkt og styre projekterne sikkert i mål til tiden?

Har du vindermentalitet og ved, at de gode sejre kommer gennem samarbejde, hvor du selv går foran som det gode eksempel på holdet, og trives du med en central rolle i organisationen, hvor du med din projektledererfaring er med til at sikre det fremtidige salgs- og kundegrundlag?

Så kom med på vores succesfulde hold via denne nyoprettede nøglefunktion som vores tilbudschef.

Abena
GML-HR A/SGlobal Retail Manager

GML-HR A/S søger for Abena A/S i Aabenraa

Udvikling af retail-salgskanaler

Med reference til CEO skal du sikre udvikling i salget af Abena-produkter til retail i de enkelte lande. Du skal, i tæt samarbejde med den lokale ledelse, drive processen med identificering af potentialet, samt udarbejdelse og implementering af strategien på de enkelte markeder.

Du får en række spændende opgaver særligt omkring salg, marketing og sortimentssammensætning. Det inkluderer bl.a.:

 • Koordinering af aktiviteterne mellem selskaberne.
 • Udvikle og vedligeholde prisstrategien, herunder prisovervågning og prisdannelse på markedet.
 • Udvikle salgsstrategi for de enkelte brands.

Du får en spændende og udfordrende hverdag i en international organisation, hvor du, sammen med engagerede og kompetente kollegaer, kommer til at spille en central rolle i den videre udvikling af Abenas retail-salg.

GML-HR A/S
Abena
Finans Controller

Abena, Aabenraa

Du føler dig hjemme i en varieret hverdag, hvor du varetager klassiske regnskabs- og controlleropgaver og bidrager til videreudvikling af vores økonomifunktion samtidig med, at du deltager i projekter i samarbejde med den øvrige organisation.

Vi kan garantere en varieret hverdag med stor frihed under ansvar samt indflydelse på egne opgaver, hvor gode ideer er velkomne, og opgaverne spænder vidt. Du vil få en stor kontaktflade med kolleger internt i hele huset og skal derfor naturligt kunne begå dig på alle niveauer.

Opgaverne vil bl.a. være:

 • controlling, budgettering og rapportering
 • projekter omkring optimering og automatisering af systemer og processer, herunder ERP-implementering af SAP
 • månedsregnskab og afstemninger i samarbejde med økonomiafdelingen
Abena