6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Abena
IT-supporter til Service Desk

Abena, Aabenraa

Du løser nemt tekniske problemer og yder gerne den bedste IT-service til dine kollegaer med et smil.

Vi søger en IT-supporter til vores Service Desk, der evner at kombinere teknisk viden med god kundeservice og altid formidler det i øjenhøjde til vores brugere.

Din hverdag i vores IT-team
Din primære opgave er at servicere vores brugere, når de henvender sig med tekniske udfordringer.

I tæt samarbejde med tre erfarne kollegaer løser du opgaver, hvor du bl.a.

  • modtager og registrerer indgående opkald og tickets i Service Desken
  • yder first level support til slutbrugere både på hotline og via tickets
  • arbejder med brugeradministration og vedligehold af rettigheder
Abena
Abena
Integration Architect

Abena, Aabenraa

Du motiveres af muligheden for at arbejde med den nyeste teknologi sammen med landets dygtigste udviklere i en virksomhed, der er førende på området.

Vi lover dig spænding og udfordringer i en hverdag, hvor to dage aldrig er ens. Du får mulighed for at få dybt kendskab til den interne forretning og udvikle løsninger på en cutting edge best in class platform, der kontinuerligt udvikles og forbedres. Du vil derfor opleve gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

En teknisk stærk profil med lysten til at lære nyt
Dit daglige arbejde består i at definere banebrydende integrationer med Azures integrationsplatform både internt i Abena og til eksterne kunder.

Abena
Abena
B2B Site Manager

Abena, Aabenraa

Vi har netop lagt fra land på vores eCom-rejse. Er du skarp på content, motiveres du af det digitale univers – og har du et kommercielt mindset? Så er det måske dig, der skal med på vores eCom-rejse, hvor vi lige nu leder efter den, der vil tage ansvaret for vores B2B-platform. Vil du med ombord?

Som Site Manager har du det overordnede ansvar og ejerskab for vores B2B site på tværs af markeder, hvilket inkluderer content udvikling med en kommerciel tilgang og øje for CTA’er, SEO, opfølgning og content creation. Derudover styrer og vedligeholder du de kommercielle aspekter af B2B platformen og site performance.

Du sikrer, at de relevante analyser og rapporter er tilgængelige, så vi kan afrapportere KPI’er og andre performancemålinger. Ligeledes har du fokus på at optimere den overordnede kundeoplevelse, som blandt indebærer at mappe kunderejsen

Abena
Abena
Material Specialist, der motiveres af samarbejde, systematik og service

Abena, Aabenraa

Du har en struktureret tilgang til arbejdet, har erfaring med eller flair for at arbejde med varedata og evner at håndtere forskellige opgaver i tæt samarbejde med kolleger på tværs af vores selskaber i både Danmark og udlandet. Derfor er du et godt bud på vores nye Material Specialist kollega.

I Material Competence Center bliver du en del af et velfungerende team med fem kompetente kolleger. Vi er en global funktion, der er i færd med at sikre central håndtering af alle vareoprettelser i koncernen og styring af varernes tilgængelighed på tværs af selskaberne. Dette gøres via brug af globale løsninger og optimal koordinering/kommunikation med både interne og eksterne leverandører, produktansvarlige, salgsselskaber samt andre interne interessenter.

Abena
Abena
e-Com Systemejer

Abena, Aabenraa

Er du skarp på e-Com, og motiveres du af at arbejde med teknik? Har du samtidig en god forretningsforståelse – så er det måske dig, der skal have ansvaret for driften og supporten af vores globale e-Com-løsning.

Du får systemet til at spille og interessenterne til at samarbejde
Du får systemet til at spille og interessenterne til at samarbejde I jobbet som e-Com systemejer er du nøglepersonen, der er med til at sikre supporten og driften af vores globale e-Com-platforme. Du får derfor en tæt kontakt med vores e-Com ansvarlige både lokalt og internationalt, ligesom du samarbejder med vores digitale marketingteam om både systemmæssig og kommerciel performance af systemet.

Din dag vil byde på både små og store alsidige opgaver, nogle kan løses individuelt, og andre kræver større koordinering.

Abena
Abena
Udviklingskonsulent til fremtidens pleje

Abena

Du skaber naturligt nye relationer og evner at facilitere meningsfulde udviklingsdialoger, samtidig med at du formår at skabe interesse for implementering af fremtidsrettede plejeløsninger hos udviklings- og kvalitetsansvarlige inden for plejeområdet i offentlig sektor.

Vi udvider holdet og søger en udviklingskonsulent til vores Offentlige Division til at videreudvikle vores eksisterende kundeportefølje og skabe nye kunderelationer primært inden for kommunerne.

Du har helikopteroverblikket og iscenesætter specialister, når det kræves
I din rolle som udviklingskonsulent er dit fokus på beslutningstagere og nøgleinteressenter inden for plejeområdet i landets kommuner. Og sammen med de kommunale interessenter bruger du potentialebaseret tilgang som afsæt for at igangsætte dialoger, der er godt forankret i kommunens specifikke kontekst.

Abena