2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
PEAB Asfalt A/SKøkkenassistent

PEAB Asfalt A/S, Silkeborg

Da vores køkkenassistent har valgt at gå på efterløn, søger vi en ny medarbejder til at sørge for forplejning til cirka 25 ansatte på vores hovedkontor i Silkeborg. Du vil som eneansvarlig have til opgave at sørge for en daglig frokost, herunder planlægning, indkøb, afrydning mv. Desuden skal der stilles morgenbrød frem, ligesom det i forbindelse med møder i huset vil være dig, der står for opdækning og evt. anretning.

Med udgangspunkt i det kolde bord ønsker vi en sund og velsmagende frokostordning baseret på enkelthed, variation og gode råvarer. Udover det klassiske frokostbord kan der eksempelvis varieres med lune retter, bagværk eller hvad du har af idéer.

Den ugentlige arbejdstid er på 25 timer fordelt mandag til fredag, og med hensyn til tidspunkt forestiller vi os fra 8.30-14.00.

Comentum ApSSalgsingeniør – Region Nord

Comentum ApS søger for PEAB Asfalt A/S i Viborg

Peab Asfalt A/S er en af Danmarks største specialiserede belægningsvirksomheder med produktion og udlægning af asfalt til private og offentlige kunder. Virksomheden beskæftiger ca. 300 medarbejdere fordelt på 7 asfaltfabrikker og 7 kontorer. Peab Asfalt A/S er inde i en spændende udvikling med et stort forretningsomfang og til at fortsætte denne udvikling søger vi en salgsingeniør til deres afdeling i Region Nord.

Med reference til regionschefen bliver du en del af at ambitiøst team på 7 mand, der har til huse i Viborg, som har til opgave at realisere yderligere vækst. Med en professionel og serviceorienteret tilgang forventes du at fastholde og udvikle en eksisterende kundeportefølje. Samtidig vil du proaktivt indgå i salgsaktiviteter rettet mod nye kunder og nye kundesegmenter.