3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PEAB Asfalt A/SSjakbajs, Region Nord

PEAB Asfalt A/S, Viborg

Til vores afdeling i Region Nord søger vi én Sjakbajs.

Som sjakbajs forventer vi, at det forekommer dig naturligt at arbejde tæt sammen med formanden på pladsen og at du træder ind, når det kræves.

Du vil få ansvaret for holdet og sætte dagsordenen, når formanden ikke er til stede, hvorfor du skal trives med at have ansvar og kunne motivere dine kollegaer, så alle når deres mål.

Dine kommunikationsevner skal være i top, da sjakbajsen oftest er bindeleddet mellem holdene og virksomheden. Du vil ofte være den, der sætter gang i det daglige arbejde og holder regnskab på pladsen.

PEAB Asfalt A/SFormand, Region Nord

PEAB Asfalt A/S, Viborg

Peab Asfalt A/S søger én dygtig formand til stort maskinhold til vores afdeling i Region Nord. Holdet har udgangspunkt i Viborg, men udfører arbejdsopgaver i det meste af Nordjylland.

Dine primære opgaver består af planlægning af asfaltarbejde, løbende kontrol med kvalitet og materialeforbrug i samarbejde med entrepriseleder. Derfor lægger vi vægt på, at du har et godt overblik, og at du har blik for kvalitet. Som formand skal du varetage den daglige ledelse af holdet og arbejdspladsen.

Kan du sige ja til ovenstående, får du til gengæld:

  • Frihed under ansvar i et spændende lederjob
  • En afvekslende hverdag, hvor du har stor indflydelse på udførelsen af arbejdet
PEAB Asfalt A/SSalgsingeniør, Region Øst

PEAB Asfalt A/S, Køge

Du tilbydes et udfordrende og spændende job med stor grad af selvstændighed, hvor du selv er med til at sætte præg på din hverdag.

Stillingen indebærer betydelig kundekontakt, derfor er det vigtigt, at du er i stand til at opbygge og bevare langvarige relationer til vores kunder og samarbejdspartnere.

Du har en byggeteknisk baggrund og meget gerne erfaring fra asfaltbranchen. Vigtigst er din lyst til at opbygge og udbygge relationerne til kunderne.