4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Det Kgl. Bibliotek
It-systemadministrator og netværksadministrator til Digital Transformation i Aarhus

Det Kgl. Bibliotek, Aarhus

Det Kgl. Bibliotek er Danmarks nationale bibliotek, hvor vi blandt andet arbejder med digital bevaring, høstning af internettet, online modtagelse af radio/tv og opbygning af arkiver til digitalt materiale.

Vi kan tilbyde en stilling hvor du arbejder med det nyeste inden for IT, og hvor du desuden spiller en væsentlig rolle for Danmarks største universiteter og i betjeningen af folkebibliotekerne i hele Danmark.

Du vil komme til at arbejde med sagshåndtering inden for ansvarsområdet, installation af serversoftware, serveropgraderinger, etablering og vedligehold af overvågning, teknisk vedligehold, scripting af mindre applikationer til eksempelvis import/eksport, dokumentation mv.

Det Kgl. Bibliotek
Det Kgl. Bibliotek
Forskningsbibliotekar til Specialsamlinger i København

Det Kgl. Bibliotek, København

Det Kgl. Bibliotek søger en Forskningsbibliotekar til Afdelingen for Specialsamlinger med tiltrædelse 1. september eller hurtigst muligt derefter.

Brænder du for kulturarv og katalogisering af arkivmateriale? Har du flair for digitale systemer og informationsressourcer og lyst til udbrede kulturarven til så mange brugere som muligt? Og er du god til at systematisere og finde nye løsninger? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil konkret komme til at arbejde med selve samlingsforvaltningen og tilgængeliggørelsen af samlingerne, herunder bl.a. modtagelse af nye arkiver, katalogisering i bibliotekssystemet, publicering af digitaliseringer, forberedelse af fysiske arkiver til den kommende magasinudflytning, ekspedition og meget andet, der kan udvikle sig over tid.

Det Kgl. Bibliotek
Det Kgl. Bibliotek
Fotograf

Det Kgl. Bibliotek, København

Det Kgl. Bibliotek søger en fotograf eller reprofotograf til at varetage arbejdet med at digitalisere den danske kulturarv.

Stillingen er foreløbig tidsbegrænset til 1 år.

Det Kgl. Biblioteks Digitaliseringsafdeling beskæftiger otte faste medarbejdere, en fotografelev, en leder og op til 35 studentermedhjælpere, der hvert år digitaliserer op til 1,5 millioner bogsider, fotos, dokumenter og kort.

Du vil blive ansvarlig for to fotoreproprojekter; digitaliseringen af N.F.S. Grundtvigs samlede håndskrifter og digitaliseringen af Carl Nielsens breve. Ved afviklingen af begge projekter, vil det være en fordel med projektlederkompetencer, da det foregår i samarbejde med flere andre afdelinger og medarbejdere.

Det Kgl. Bibliotek
Det Kgl. Bibliotek
Studentermedhjælper

Det Kgl. Bibliotek, København

Er du vild med historie, litteratur og kultur, og vil du omsætte faglig viden til læring for børn og unge? Så er du måske vores nye kollega.

Dine opgaver

  • Din primære arbejdsopgave bliver at formidle bibliotekets udstillinger og samlinger til elever i grundskolen og på ungdomsuddannelser. Du vil få udførlige manualer med øvelser og faglig information, samt blive grundigt oplært i undervisning.
  • Vi forventer, at du også deltager ved bibliotekets fritidsarrangementer for børn og familier, som bliver afviklet ca. 10 gange om året af 1-5 dages varighed, typisk i forbindelse med skoleferier eller på lørdage.
Det Kgl. Bibliotek