22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ELCON
Elektriker til forsikringssager

ELCON, Roskilde

Kan du rykke ud og løse takseringsopgaver i forbindelse med forsikringssager? Vil du have et anderledes job som elektriker med afvekslende arbejdsopgaver og høj grad af ansvar? Så er du måske vores nye kollega i serviceafdelingen i Roskilde.

I forbindelse med forsikringssager er du den første person på skadestedet. Her er du med til at taksere skadens omfang, udarbejde et tilbud samt efterfølgende udføre arbejdet med udbedring af skaderne.

Sideløbende vil du, sammen med dine kollegaer i serviceafdelingen, udføre serviceopgaver for både privat- og erhvervskunder.

ELCON
ELCON
Elektriker til spjæld- og forsikringsopgaver samt mindre projektopgaver

ELCON, Holstebro

Vil du arbejde med varierende el-tekniske opgaver i en ambitiøs serviceafdeling i Holstebro? Har du den faglige værktøjskasse i orden, og drømmer du om et job, der byder på frihed og selvstændighed? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af vores serviceafdeling i Holstebro, hvor vi løser el-tekniske opgaver for kunder inden for både det offentlige, erhverv og industri samt for store landsdækkende kunder i forbindelse med forsikringssager og opsætning af ladeløsninger til elbiler.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Forsikringsopgaver
  • Spjældopgaver og mindre projektopgaver for erhvervskunder samt kommunale kunder

Ligger disse opgavetyper inden for dit faglige interesseområde, så skynd dig at søge jobbet.

ELCON
ELCON
Serviceelektrikere til ELCON Storkøbenhavn

ELCON, Glostrup

Vil du arbejde med serviceopgaver for kunder i Københavnsområdet? Har du den faglige værktøjskasse i orden, og drømmer du om et job, der byder på frihed og selvstændighed? Så er du måske vores nye kollega i serviceafdelingen i Storkøbenhavn.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af serviceopgaver samt mindre projektopgaver, som du løser for kunder inden for både det private, erhverv og det offentlige. Du er selv med til at planlægge din hverdag, hvor du typisk arbejder selvstændigt eller i mindre teams.

Vores serviceafdeling i Storkøbenhavn er kendetegnet ved professionelt håndværk og et løsningsorienteret mindset. I afdelingen får du desuden 45 gode kolleger, der alle er med til at skabe et super godt sammenhold.

ELCON
ELCON
Projektleder til brandsikringsprojekter

ELCON, Roskilde eller Glostrup

Til vores sikringsteam søger vi en dygtig projektleder inden for ABA, der kan stå i spidsen for en del af vores sikringsteam og være en stærk, faglig støtte og rådgiver for kolleger og kunder.

Hos ELCON udvider vi vores organisation på sikringsområdet på både mandskab og kompetencer grundet stor efterspørgsel og ordreindgang. Som led i denne vækst søger vi en projektleder til vores sikringsteam på Sjælland. Stillingen er koncentreret omkring ABA-opgaver, og du får base på vores kontor i enten Roskilde eller Storkøbenhavn.

Din hverdag byder på megen aktivitet med arbejdsopgaver som blandt andet omfatter planlægning, ressourceallokering, optimering af arbejdsprocesser, opgavestyring, kvalitetssikring og tilbudsgivning.

ELCON
ELCON
Projektleder til sikringsafdeling i vækst

ELCON, Roskilde eller Glostrup

Vi søger en projektleder, som kan stå i spidsen for en del af vores sikringsteam og være en stærk, faglig støtte og rådgiver for kolleger og kunder.

Grundet stor efterspørgsel og ordreindgang udvider vi vores organisation på sikringsområdet på både mandskab og kompetencer, og som led i denne vækst søger vi en projektleder til vores sikringsteam på Sjælland. Stilling er koncentreret omkring AIA, ADK og TVO, og du får base på vores kontor i enten Roskilde eller Storkøbenhavn.

Din hverdag byder på megen aktivitet med arbejdsopgaver, som blandt andet omfatter planlægning, ressourceallokering, optimering af arbejdsprocesser, opgavestyring, kvalitetssikring og tilbudsgivning.

ELCON
ELCON
Industrielektrikere til service- og projektopgaver

ELCON, Holstebro

Til vores afdeling i Holstebro søger vi industrielektrikere til to forskellige stillinger.

Foretrækker du at arbejde med spjældopgaver hos flere forskellige industrivirksomheder, eller er det i stedet mindre projekter hos få kunder, der fanger din interesse? Du vælger selv og er med til at forme stillingen efter dine ønsker og kompetencer.

Arbejdsopgaver består bl.a. af:

  • Reparationer i forbindelse med produktionsstop
  • Service og vedligeholdelse af produktionsanlæg
  • Udvidelser af produktionsanlæg
ELCON
Gem
ELCON
Fibertekniker

ELCON

Har du erfaring med fiberopgaver eller bare interesse for området? Vil du være med til at levere solide internetforbindelser til vores kunder i Jylland?

Vi oplever stor efterspørgsel på godt fibernet, og derfor søger vi flere montører/teknikere, der kan levere god service og fiberforbindelser i topklasse til vores kunder. Fiberafdelingen er placeret i Aarhus, men vi søger lige nu teknikere, der kan dække områderne omkring Horsens, Vejle og Kolding. Fra din bopæl kører du ud og løser opgaver for både privat- og erhvervskunder.

Arbejdsopgaver

  • Installationsopgaver i forbindelse med FTTH (backbone, muffer, node og kundetilslutninger, test)
  • Installationsopgaver i forbindelse med erhvervstilslutninger
  • Driftsopgaver og fejlfinding på kundens eget net
ELCON
Gem
ELCON
Erfarne projektledere til forsyningsafdeling – El-transmission

ELCON

Motiveres du af at tage ansvaret for et vellykket projektforløb, have stor indflydelse på egne arbejdsopgaver, og kunne du tænke dig at arbejde for en af Danmarks førende elinstallationsvirksomheder? Så er du måske en af vores kommende nye projektledere.

Med reference til funktionslederen leder du projekter på elforsyningsanlæg for netselskaber og erhvervsvirksomheder samt anlægsprojekter og projekter i forbindelse med stationsanlæg og kabellægning.

Det er din opgave at sikre et godt forløb på disse projekter såvel som et godt samarbejde og tilfredshed hos kunderne. Som projektleder understøtter du desuden salgsaktiviteter i forsyningsafdelingen og deltager i kundemøder.

ELCON
ELCON
ELCON Aalborg søger elektriker, der kan sætte strøm til Danmarks elbiler

ELCON, Svenstrup

I ELCON ønsker vi at fremme grøn energi, og vi tror på, at det skal være nemt at køre elbil. Sammen med Clever arbejder vi for at gøre en forskel for elbilsmarkedet ved opsætning af ladeløsninger i hele landet. Tror du også på en grønnere fremtid, og vil du være med til at realisere vores mission?

Vi oplever konstant vækst i antallet af ladestandere og -bokse, der installeres, og der etableres hele tiden nye ladepunkter landet over. Derfor har vi brug for endnu en elektriker til vores voksende team i serviceafdelingen i Aalborg.

Du kører som regel alene ud på opgaven, nogle gange direkte fra dit eget hjem og ud til kunden, men du bliver en del af et stort, landsdækkende team, og der vil således altid være mulighed for løbende sparring med dine kollegaer.

ELCON
Humain ApS
HSE Manager

Humain ApS søger for ELCON i brabrand

Vil du være en del af EL:CON – en el-teknisk virksomhed i vækst og med en ambitiøs grøn og digital strategi?

Med reference til HR-direktøren får du ansvaret for, at arbejdsmiljøkulturen lever og udvikles i organisationen. Du ajourfører løbende din viden inden for HSE, sparrer med ledelsen og nøglepersoner og supporterer organisationen i at nå målene i overensstemmelse med HSE-strategien.

En løbende og tæt dialog med kolleger er afgørende i dit arbejde med at sikre, at HSE er højt prioriteret og forankret i alle led af organisationen. Du videreudvikler og optimerer systemer, processer, procedurer og instrukser, så de understøtter forretningen og skaber værdi og målbare resultater.

ELCON
Lønkonsulent

ELCON, Brabrand

– Styr på detaljen og deadlines

Til vores hovedsæde i Aarhus søger vi en dygtig lønkonsulent, der sammen med to erfarne kolleger i lønteamet skal sikre, at ELCON's 1.150 medarbejdere får korrekt løn til tiden.

Jobbet kan blive en unik mulighed for dig, der ønsker at gøre videre karriere inden for lønområdet i en stor virksomhed med forskellige fagligheder, overenskomster og lønaftalegrundlag. Vi har med andre ord masser af spændende opgaver, der kræver din sans for detalje og deadlines.

ELCON
Gem
ELCON
ABA-teknikere med passion for at nørde brandsikring

ELCON, Storkøbenhavn eller Roskilde

Kribler det i fingrene for at arbejde med brandsikringsløsninger? Vil du være med til at sikre vores kunder, hvis uheldet skulle være ude?

Der er efterspørgsel på vores brede vifte af sikringskompetencer, og derfor søger vi nu flere ABA-teknikere. Vi tilbyder et job, hvor du kan udfolde og udbygge din faglighed inden for brandsikring, som en del af vores dygtige sikringsteam på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores afdeling i enten Storkøbenhavn eller Roskilde. Afdelingerne består tilsammen af lidt over 30 dedikerede og specialiserede medarbejdere, men vi forventer i den kommende tid at vækste for at kunne følge med efterspørgslen. Du kommer således med på en udviklingsrejse, og kan være med til at sætte dit præg på afdelingen.

ELCON
Gem
ELCON
Sikringsteknikere til Danmarks mest ambitiøse elinstallatør

ELCON, Storkøbenhavn eller Roskilde

Vil du med på holdet som sikringstekniker hos en af Danmarks største og mest ambitiøse elinstallatører? Kan du skabe tryghed for vores kunder som en af de skarpe sikringshjerner med kompetencer inden for AIA, ADK og TVO?

Der er efterspørgsel på vores brede vifte af sikringskompetencer, og derfor søger vi nu flere sikringsteknikere. Vi tilbyder et job, hvor du kan udfolde og udbygge din faglighed inden for alarm, dørkontrol og overvågning, som en del af vores dygtige sikringsteam på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores afdeling i enten Storkøbenhavn eller Roskilde. Afdelingerne består tilsammen af lidt over 30 dedikerede og specialiserede medarbejdere, men vi forventer i den kommende tid at vækste for at kunne følge med efterspørgslen. Du kommer således med på en udviklingsrejse, og kan være med til at sætte dit præg på afdelingen.

ELCON
ELCON
Projektingeniør til automationsafdeling

ELCON, Brabrand

Til vores automationsafdeling i Aarhus søger vi en dygtig og fleksibel projektingeniør med erfaring inden for projektering og opbygning af tavleanlæg og styreskabe.

Vil du være en del af en moderne landsdækkende elinstallationsvirksomhed, der arbejder med ambitiøse strategier inden for blandt andet grøn omstilling og vækst? Så er du måske vores nye kollega?

I rollen som projektingeniør vil du bl.a. deltage i afklaringsmøder med vores kunder og være med til at udvikle og udarbejde tekniske tavleløsninger. Derudover får du også mulighed for at være med til at lave tilbudsberegninger i forbindelse med projekterne.

ELCON
ELCON
Teamleder for kompetent hold af projektingeniører i automationsafdeling

ELCON, Brabrand

Til vores automationsafdeling i Aarhus søger vi en dygtig og fleksibel teamleder med erfaring inden for projektering og opbygning af tavleanlæg og styreskabe. Måske har du allerede ledelseserfaring, eller også er det chancen for at tage næste skridt i din karriere.

Du vil, med reference til afdelingschefen, blive ansvarlig for det tekniske team bestående af syv fagligt kompetente projektingeniører. Du bliver bindeleddet mellem afdelingschefen og den tekniske afdeling, og indgår i lederteamet i Automation med fokus på udvikling af afdelingen.

Du får en stor kontaktflade med ansvar for professionel sparring og rådgivning af kunder samt et tæt samarbejde med leverandører.

ELCON
Gem
Erfaren serviceelektriker med en sikringstekniker gemt i maven
Vi søger lige nu en ny kollega til vores sikringsteam, der løser opgaver for kunder på Fyn og i Sydjylland.
EL:CON, Fyn
EL:CON
Indrykket:
Gem
Arbejdsmand/-kvinde til opgaver i elteknisk serviceafdeling
Du bliver en del af vores serviceafdeling i Holstebro, hvor vi løser eltekniske opgaver for kunder inden for både det offentlige, erhverv...
EL:CON, Holstebro
EL:CON
Indrykket:
Gem
ELCON Viborg søger elektriker, der kan sætte strøm til Danmarks elbiler
I EL:CON ønsker vi at fremme grøn energi, og vi tror på, at det skal være nemt at køre elbil.
EL:CON, Viborg
EL:CON
Indrykket:
Gem
Elektriker til fiberopgaver
Bliv en del af et stærkt team i EL:CON Viborg!
EL:CON, Viborg
EL:CON
Indrykket:
Gem
Elektrikere søges – vil du arbejde med service- og mindre projektopgaver?
Til vores afdeling i Viborg søger vi elektrikere til flere ledige stillinger.
EL:CON, Viborg
EL:CON
Indrykket: