7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ELCON
Entrepriseelektrikere til ELCON Storkøbenhavn

ELCON, Glostrup

Vil du arbejde med el-opgaver på de helt store projekter? Eller har du lyst til at have din dagligdag på mindre byggepladser? Så har du muligheden for det nu, som én af vores nye entrepriseelektrikere i ELCON's afdeling i Storkøbenhavn.

Som vores nye entrepriseelektriker kan du komme til at arbejde på projekter inden for nybyg og renovering. Her arbejder vi både på de helt store projekter samt mindre projekter i Storkøbenhavn og omegn.

I det daglige vil du primært beskæftige dig med gængse elinstallationer.

ELCON
ELCON
Entrepriseformænd (m/k) til større og mindre el-entrepriser

ELCON, Glostrup

Til vores entrepriseafdeling i Storkøbenhavn søger vi lige nu flere formænd. Vil du være med til at styre større el-entrepriser? Har du lyst til at få ansvaret for elektrikerne på byggepladsen samt sørge for, at opgaverne bliver fulgt til dørs?

Du bliver tilknyttet en af vores entreprisesager og får din daglige gang på byggepladsen som entrepriseformand for et team af elektrikere og lærlinge. Det er dit ansvar at sørge for, at opgaverne bliver leveret i henhold til aftalt tid og kvalitet i tæt samarbejde med projektlederen.

Arbejdsopgaver består bl.a. af:

  • Daglig koordinering med hovedentreprenør og andre underentrepriser
  • Daglig koordinering af elektrikere og lærlinge
  • Sikre effektive arbejdsgange
ELCON
ELCON
ABA-teknikere med passion for brandsikring

ELCON, Glostrup eller Roskilde

Kribler det i fingrene for at arbejde med brandsikringsløsninger? Vil du være med til at sikre vores kunder, hvis uheldet skulle være ude?

Der er efterspørgsel på vores brede vifte af sikringskompetencer, og derfor søger vi nu flere ABA-teknikere. Vi tilbyder et job, hvor du kan udfolde og udbygge din faglighed inden for brandsikring, som en del af vores dygtige sikringsteam på Sjælland.

I ELCON har vi et ambitiøst mindset og er i konstant udvikling med klare målsætninger om blandt andet vækst, digital transformation og grøn omstilling. Dette gælder også inden for sikring, hvor vi altid sørger for at være opdateret på markedets nyeste teknologi og kompetenceudvikle vores medarbejdere, så vi kan tilbyde de absolut bedste løsninger til vores kunder.

ELCON
ELCON
Kvalitetschef/QA-manager

ELCON, Brabrand

Vil du være ansvarlig for kvalitetsledelsen og kvalitetssystemet i en ambitiøs, landsdækkende el-teknisk virksomhed i vækst?

  • Har du erfaring som kvalitetschef?
  • Har du teknisk og ledelsesmæssig forretningsforståelse?
  • Kan du prioritere og implementere i praksis?

Så er du måske vores nye kvalitetschef, der er klar til at tage ansvar for at udvikle og implementere vores kvalitetsstrategi og således professionalisere ELCON yderligere og sikre, at vi er ajour i forhold til kvalitet.

ELCON
Gem
Elektriker/montør til serviceafdeling i Aalborg
Vil du arbejde med serviceopgaver for kunder i Nordjylland?
EL:CON, Aalborg
EL:CON
Indrykket:
Gem
Industrielektriker
I ELCON bliver du en del af en moderne og velfungerende installationsvirksomhed, der servicerer kunder inden for en bred vifte af el-tekniske kompetencer.
EL:CON, Storkøbenhavn
EL:CON
Indrykket:
Gem
Kvalitetschef/QA-manager
Så er du måske vores nye kvalitetschef, der er klar til at tage ansvar for at udvikle og implementere vores kvalitetsstrategi og således...
EL:CON, Aarhus
EL:CON
Indrykket: