10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Newsec Property Asset Management Denmark A/S Energisk og positiv teamkoordinator til kreditorteam

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Lyngby

Vil du være en del af et hus, hvor vi har fokus på, at medarbejderne er nøglen til succes? Er du struktureret og kan levere uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så er du måske vores nye teammedlem.

Som teamkoordinator for kreditorteamet skal du sammen med de øvrige ni kreditormedarbejdere behandle over 250.000 leverandørfakturaer årligt, hvor vi håndterer alt fra registrering og godkendelsesworkflow til betalinger.

Dine daglige opgaver vil blandt andet være at:

 • Faglig sparring til kreditorteamet
 • Opsætning og vedligeholdelse af Workflow i UNIK Bolig 4
 • Håndtere kreditorfakturaer via EAN og e-mails
Newsec Property Asset Management Denmark A/S Positiv og serviceminded driftsassistent til ejendomme i Storkøbenhavn

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Kgs. Lyngby

Newsec er et af de ledende ejendomsadministrationsselskaber i Danmark. Newsec er kendetegnet ved at være proaktiv og værdiskabende. Vi tænker i muligheder frem for begrænsninger og har altid fokus på kundens behov på både kort og lang sigt.

Som driftsassistent får du ansvaret for at tilrettelægge og løse den daglige renholdelse, det grønne arbejde samt de forefaldende opgaver, sammen med nogle gode kollegaer i vores mobile serviceteam.

Du vil blive Newsecs ansigt udadtil med det primære ansvar for at sikre, at ejendommene og fællesarealer er vel vedligeholdte. Du skal have lyst til at tage ejerskab for de opgaver, der skal udføres.

Newsec Property Asset Management Denmark A/S Studentermedhjælpere søges til Newsecs Back Office i Lyngby

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Kongens Lyngby

Har du lyst til at være en del af et team med søde og engagerede kolleger, og vil du gerne arbejde med en blanding af regnskabsmæssige og administrative opgaver? Så er du måske en af de medarbejdere vi søger.

Vi er en del af en Regnskabsafdeling på ca. 60 personer, hvor af de 20 er ansat i Back Office, Vi sparrer og arbejder tæt sammen i dagligdagen, som kan være travl, men hvor stemningen og energien er høj.

Opgaverne er alsidige og kan bl.a. omfatte følgende:

 • Bankafstemninger og bogføring
 • Ejendomsoprettelser og brugeroprettelser
 • Klientsvar
 • Kunde-, leverandør- og kreditorkontakt
Newsec Property Asset Management Denmark A/S Erfaren controller søges til investeringsejendomme

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Kongens Lyngby

Vil du arbejde med de største ejendomsporteføljer i Danmark? Trives du i en stilling med selvstændigt ansvar for dine opgaver, og hvor du kan sparre med ambitiøse og engagerede kolleger? – så er du måske vores nye controller.

Du vil få et selvstændigt ansvar for kunder og opgaver med tæt sparring til teamlederen og 9 erfarne og dygtige kolleger. Du kommer tæt på kunderne og vil have dialog med mange interessenter i forhold til kundernes ejendomsporteføljer og selskaber, herunder kontakt med kundens revisor. På vores kunders vegne udarbejder vi måneds- og kvartalsrapporter, budgetter, ad hoc analyser og årsrapporter.

Newsec Property Asset Management Denmark A/S Erfaren og struktureret rådgiver til energi- og indeklimateam

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Lyngby

Vil du med på en spændende rejse og blive en del af Nordens største Full Service Property House, så er du måske vores nye kollega inden for bygningsinstallationer hos Newsec i Lyngby.

Newsecs energi- og indeklimateam er inde i en rivende udvikling med stor tilgang af kunder og spændende projekter. Vi er i dag et team på 16 personer, som i tæt samarbejde med vores kunder sikrer bæredygtige løsninger til nogle af Danmarks største ejendomsporteføljer.

Som rådgiver hos os vil opgaverne omfatte:

 • Rådgivning af nogle af ejendomsmarkedets største investeringskunder.
 • Registrering, tilsyn, energioptimering og fejlfinding af bygningsinstallationer inden for fx VVS- og ventilation samt evt. CTS.
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale i forbindelse med tekniske entrepriser.
Newsec Property Asset Management Denmark A/S Ejendomsadministratorer med stort drive til bolig- og/eller erhvervsejendomme

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Lyngby

Har du lyst til at være en del af en virksomhed, der har mål om at blive en af Danmarks bedste arbejdspladser, og vil du bygge videre på din værdifulde viden inden for ejendomsadministration? - Så er du måske den, vi leder efter.

Som ejendomsadministrator i Newsec får du din egen portefølje, som består af bolig- og/eller erhvervsejendomme, afhængig af din erfaring og interesse. Du vil få stor indflydelse på egne opgaver, og din dagligdag vil bestå af alle de opgaver, der udspringer af lejekontrakten med vores kunder, som fx:

 • Registrering af lejekontrakter
 • Lejevarslinger og lejereguleringer
 • Varsling af skatter og afgifter
Newsec Property Asset Management Denmark A/S Ejendomsadministratorer med drive søges til bolig- og/eller erhvervsejendomme i Næstved

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Næstved

Næstved kontoret består i dag af et team på ca. 12 dygtige administratorer inden for foreningsejendomme. Newsec ønsker at udvide afdelingen, så vi fremover også har et team af administratorer inden for investeringsejendomme.

Vi har fokus på det værdifulde samarbejde med kunden, uanset dennes størrelse eller behov. For os er det vigtigt, at vores aktiviteter er vendt mod kunderne, og at vi leverer det, der giver størst værdi for deres investering.

Som ejendomsadministrator i Newsec får du din egen portefølje, som består af bolig- og/eller erhvervsejendomme, afhængig af din erfaring og interesse.
Du vil få stor indflydelse på egne opgaver, og din dagligdag vil bestå af alle de opgaver, der udspringer af lejekontrakten med vores kunder, som f.eks.:

 • Registrering af lejekontrakter
 • Lejevarslinger og lejereguleringer
 • Varsling af skatter og afgifter
Newsec Property Asset Management Denmark A/S Vil du være projektleder på store ejendomsporteføljer?

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Kgs. Lyngby

Vi søger flere projektledere, som har lyst til at arbejde med bæredygtig optimering, renovering og vedligehold af bolig-, erhvervs- og investeringsejendomme.

På kontoret er vi en alsidig flok af arkitekter, ingeniører og konstruktører, der repræsenterer en meget bred palet af fagligheder inden for byggeri, der tilsammen giver en spændende hverdag. Du bliver en del af en afdeling med 45 dedikerede kollegaer, fordelt på 3 teams. Vi har en fantastisk afdeling med en god energi, entusiastiske og hjælpsomme kolleger og en uhøjtidelig omgangstone.

Vi arbejder for mange af de mest fremsynede bygningsejere og er involveret i alle byggeriets faser – lige fra behovsafklaring med kunden til aflevering og overlevering til driften. Hos os er arbejdsdagene meget afvekslende, og der er store muligheder for at kunne prøve kræfter med flere typer af opgaver.

Newsec Property Asset Management Denmark A/S Driftskoordinator

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Kongens Lyngby

Vil du være en del af et team, hvor godt humør og faglighed går hånd i hånd med ambitionen om at gøre en forskel hver dag?

Som driftskoordinator i D&V vil du blive en del af Servicecentret, hvor vi varetager mange forskellige administrative opgaver i forbindelse med driften af vores kunders ejendomme. Din specifikke rolle vil være i Servicecentrets flyttesynsteam, som årligt indkalder og koordinerer i omegnen af 4000 flyttesyn.

Du vil få tildelt en større ejendomsportefølje, hvor du i samarbejde med administrationen og vores driftsledere vil have ansvaret for at sikre, vi får indkaldt kommende lejere rettidigt. Yderligere vil din arbejdsopgave bestå af koordineringen af vores Akut-telefon, hvor eksisterende lejere ringer ind med akutte udfordringer, der skal løses hurtigst muligt.

Newsec Property Asset Management Denmark A/S Junior Controller til Internal Finance

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Kgs. Lyngby

Trives du i en stilling med selvstændigt ansvar for dine opgaver, mulighed for at sætte præg på din egen udvikling og hvor du kan sparre med erfarne og engagerede kolleger samtidig med, at du hjælper med at udvikle og digitaliserer forretningen? Så er du måske vores nye Junior Controller til Internal Finance på kontoret i Lyngby.

Hos Newsec, som er Nordeuropas største ejendomsforvalter, søger vi en Junior Controller til vores team i Internal Finance. Du vil blive del af en økonomiafdeling med flere dygtige og engagerede kolleger, med stor erfaring inden for regnskab, digitalisering, økonomisk opfølgning og analysering. Du vil få et selvstændigt ansvar for en bred vifte af opgaver relateret til vores økonomiafdeling og i tæt sparring med Head of Finance samt 4 dygtige kolleger. Derudover vil du blive en integreret spiller i vores digitale transformering af vores interne økonomifunktion.