5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Newsec Property Asset Management Denmark A/STværfaglige projektledere med teknisk indsigt

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Lyngby

Vil du være en del af Nordens største Full Service Property House, hvor vi leverer fremsynede tekniske og bæredygtige projekter? Så er du måske en af vores nye tværfaglige projektledere i vores projektafdeling hos Newsec i Lyngby.

Vi søger tværfaglige projektledere med teknisk indsigt, som har lyst til at arbejde med optimering, renovering og vedligehold af bolig-, erhvervs- og investeringsejendomme.

Vores opgaver spænder over alt fra lejemålsindretning, lejerrådgivning, energirenoveringer, til projektledelse og bygherrerådgivning med strategisk rådgivning i idé- og udviklingsfasen, på nogle af Danmarks største ejendomsporteføljer.

Newsec Property Asset Management Denmark A/SController til investeringsejendomme

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Lyngby

Trives du i en stilling med selvstændigt ansvar for dine opgaver, og hvor du kan sparre med erfarne og engagerede kolleger? Og vil du arbejde med nogle af de største virksomheder i Danmark, så er du måske vores nye controller på kontoret i Lyngby.

Du vil få et selvstændigt ansvar for kunder og opgaver med tæt sparring til teamlederen og 13 erfarne og dygtige kolleger. Du kommer tæt på kunderne og vil have dialog med mange interessenter i forhold til kundernes ejendomsporteføljer og selskaber, herunder kontakt med kundens revisor. På vores kunders vegne udarbejder vi måneds- og kvartalsrapporter, budgetter, ad hoc-analyser og årsrapporter.

Newsec Property Asset Management Denmark A/SEJENDOMSADMINISTRATORER – BOLIG- OG/ELLER ERHVERVSEJENDOMME, LYNGBY

Newsec Property Asset Management Denmark A/S

Vil du bygge videre på din værdifulde viden inden for ejendomsadministration og har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads, der er Great Place To Work certificeret, så har vi måske jobbet til dig.

Du vil få stor indflydelse på egne opgaver, og din dagligdag vil bestå af alle de opgaver, der udspringer af lejekontrakten med vores kunder, som fx:

  • Registrering af lejekontrakter
  • Lejevarslinger og lejereguleringer
  • Varsling af skatter og afgifter
Newsec Property Asset Management Denmark A/SDRIFTSLEDER TIL EJENDOM I KØBENHAVN

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Lyngby

Har du erfaring fra ejendoms- eller servicebranchen og er god til at kommunikere med alle lige fra lejere til leverandører - så er du måske vores nye driftsleder.

Du bliver en del af vores tekniske Building Performance Management afdeling i Lyngby med ca. 115 engagerede og dygtige kolleger, som varetager driften af vores investeringskunders attraktive ejendomme.

Som driftsleder får du ansvaret for at tilrettelægge og strukturere de daglige opgaver på en eller flere ejendomme med reference til en driftschef i Newsec i Lyngby.

Newsec Property Asset Management Denmark A/SCUSTOMER RELATIONS MANAGER, LYNGBY

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Lyngby

Motiveres du af at engagere dig i kundernes strategier og bygge bro mellem leverance og kunde? Så er det måske dig vi leder efter. Vi er i fuld gang med at skabe fremtidens kundeteam for vores investeringskunder.

I rollen er du med til at udvikle vores CRM-afdeling og bliver en del af rejsen mod kundevisionen. CRM i Newsec udgøres af et team af CRM-ansvarlige og supportfunktioner, som arbejder tæt sammen med de kundeansvarlige fra vores afdelinger med leverancer af drift og vedligehold, administration og kunderegnskab samt bygherrerådgivning og projektledelse.

Din opgave bliver at opbygge og pleje relationerne til vore investeringskunder - og sammen med de kundeansvarlige specialister, skal du bygge bro mellem leverance og kunde.