68 job matcher din søgning 68 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arla Foods amba
NPD Manager, Mozzarella Cheese - Aarhus, Denmark

Arla Foods amba

Is your mind set on innovation, and are you looking for a job where you combine theoretical know-how of food technology with hands-on cheese product development?

This could be your chance to join a large global company that takes natural products very seriously. We are extending the team based at our Innovation Center in Aarhus, and you will have the chance to join a team of resourceful colleagues in the Mozzarella Cheese Team. So, if you are a cheese lover and eager to take part in the development of tomorrow’s cheese, we would like to hear from you.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Mejeritrainee - Slagelse

Arla Foods amba

Vil du lære et traditionsrigt håndværk fra bunden? Er du samtidig til IT og avanceret teknologi?

Som mejeritrainee i Arla bliver du ekspert i topmoderne mejerimaskiner og får hjemmebane i hele produktionsprocessen. Du kommer til at arbejde i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag. Kickstart din karriere i en global og bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og inspiration ud i verden på naturlig vis, og vær med til at skabe fremtidens mejeri sammen med os.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
E-commerce Specialist - Aarhus

Arla Foods amba

Do you want to be part of a great team and take Arla’s technologies to the next level? If yes, you now have a great opportunity to grow your career in Arla as we are looking to grow our E-commerce Developer team.

You are part of an agile team with different roles around E-commerne and related development solutions. More specifically, your responsibilities include:

 • Work on building cross browser compatibility applications using SASS & JavaScript
 • Develop E-commerce related Web Content Management Systems using EPiServer CMS, and Commerce
 • Use front-end Javascript-Frameworks and Azure SQL Server
Arla Foods amba
Arla Foods amba
Procurement Category Manager - Commodities - Viby

Arla Foods amba

Would you like to take on category management on a strategic level? We are looking for a new category manager responsible for commodities sourcing in our ingredients team!

We expect you to successfully navigate the complexity of the commodities categories you manage as you:

 • Define, develop and implement the sourcing strategy as well as tools & processes to facilitate sourcing decisions within your categories
 • Manage projects strongly – involving and efficiently coordinating between stakeholders and suppliers
 • Develop, launch and drive RFPs (incl. eAuctions) to select suppliers in targeted categories in cooperation with stakeholder
Arla Foods amba
Arla Foods Ingredients Group P/S
Projektleder - ARINCO - Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Brænder du for projektledelse? Så er du måske vores nye kollega på ARINCO i Videbæk. Her er vi en højteknologisk virksomhed, som producerer modermælkserstatning, vallebaserede ingredienser og mælkepulver til hele verden.

Vi har brug for dig til at implementere nyt udstyr, som øger vore driftsstabilitet og sikre vores produktionskapacitet. Alle projekter kobles til vores Arla IT-platforme. Vi arbejder med miljø- og energirigtige løsninger for at understøtte vores Sustainability-agenda.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Arla Foods Ingredients Group P/S
Teknisk projektleder - Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Har du erfaring med at styre projekter til implementering af nye procesanlæg, så er du måske vores nye kollega på Danmark Protein ved Videbæk. Vi er en del af ARLA Foods Ingredients, en uafhængig virksomhed i ARLA Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien.

Glæd dig til et job, hvor du står i spidsen for at udvælge løsninger i samråd med mange dygtige kollegaer for at implementere nye anlæg samt optimering af eksisterende produktionsanlæg.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Arla Foods Ingredients Group P/S
Vedligeholdelsestekniker på Danmark Protein - Arla Foods Ingredients P/S, Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Har du lyst til at arbejde med det allernyeste produktionsudstyr på en moderne fabrik i fortsat vækst? Vi har travlt og udvider medarbejderstaben, og det betyder, at vi ansætter flere nye kolleger, som kan hjælpe os med at nå vores mål. Du får chancen for at blive en af vores nye vedligeholdelsesteknikere på Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk.

Din opgave bliver at holde vores produktionsudstyr kørende via forebyggende vedligehold, samt løbende reparationer. Vi er meget afhængige af at holde produktionen kørende alle døgnets timer, så derfor har vi fokus på vedligehold, da det er en væsentlig faktor.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Arla Foods amba
Category & Channel Manager, Foodservice - Aarhus

Arla Foods amba

Vil du være med til at drive et af foodservicebranchens helt store brands og skabe relationen mellem kokkene og Arla Pro? Hvis ja, så er det dig vi søger. Lige nu mangler vi en Category & Channel Manager til vores danske Arla Pro-foodserviceforretning.

Som Category & Channel Manager vil du blandt andet have ansvar for:

 • At drive dine kategorier og kanaler gennem stærke indsigter, relevante lanceringer, og stærk målrettet kommunikation
 • At drive innovationer (produktlanceringer) i væsentlige kategorier med tilhørende kommunikationsopbakning
 • Udarbejdelse og eksekvering af den årlige forretningsplan for FSR og QSR
Arla Foods amba
Arla Foods Ingredients Group P/S
Driftsingeniør med teamlederpotentiale - ARINCO Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Som driftsingeniør på Arla Foods ARINCO har du mulighed for at blive en del af et stærkt team af ledere og specialister, der hver dag arbejder på at producere mælkepulverbaserede Child Nutrition-produkter til forbrugere verden over. Du kommer til at arbejde med pakkeriet som base og du vil skulle understøtte pakkeriets drift på alle tænkelige måder.

Som driftsingeniør i pakkeriet vil du få en alsidig rolle. Du vil komme til at arbejde med support til driften og projekter som understøtter og udvikler denne indenfor sikkerhed, kvalitet og produktivitet.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Arla Foods Ingredients Group P/S
Lean/GMP Specialist - Danmark Protein, Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Som Lean Specialist på Danmarks Protein bliver du en del af et stærkt team af ledere og specialister, der hver dag arbejder på at skabe det bedst mulige udbytte til vores landmænd. Du kommer til at arbejde med pakkeriet som base og du vil skulle udvikle vores forandringsmindset, så vi agerer agilt indenfor den overordnede standard.

Vi leder konstant efter nye metoder, der kan gøre os endnu bedre. Dette gælder både, hvad angår sikkerhed, fødevaresikkerhed, kvalitet, performance og proces. Der arbejdes efter LEAN-principperne i alle områder. Vores nye Lean/GMP specialist skal være motiveret af, at finde og realisere optimeringsmuligheder på tværs af hele pakkeriet.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Gem
Arla Foods amba
Mejeritrainee - Bislev Mejeri

Arla Foods amba

Vil du lære et traditionsrigt håndværk fra bunden, og er du samtidig interesseret i IT og avanceret teknologi?

Som mejeritrainee i Arla bliver du ekspert i topmoderne mejerimaskiner og får hjemmebane i hele produktionsprocessen. Du kommer til at arbejde i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag.

Kickstart din karriere i en global og bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og inspiration ud i verden på naturlig vis, og vær med til at skabe fremtidens mejeri sammen med os.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Ferieafløsere - Taulov Mejeri, Fredericia

Arla Foods amba

På Taulov Mejeri i Fredericia søger vi lige nu ferieafløsere til sommerferien 2022.

Om jobbet:

 • Vi søger flere sommerferieafløsere til forskellige dele af produktionen.
 • I første omgang er stillingen begrænset til sommerferieperioden (ca. uge 24 frem til uge 36), evt. forlængelse kan forekomme.
 • Mejeriet producerer oste døgnet rundt hele året, så du vil blive mødt af arbejdstider, der modsvarer dette.
Arla Foods amba
Arla Foods amba
Quality Specialist til Mozzarella Mejerierne - Branderup og/eller Rødkærsbro

Arla Foods amba

Vil du være med til at give vores kunder den bedst mulige service og sikre den højeste kvalitet for vores produkter? Er svaret ja, så er denne stilling måske lige noget for dig? Vi søger en ambitiøs, proaktiv og selvkørende specialist med fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed.

Som kvalitetsspecialist får du ansvaret for at sikre mejeriet opfylder krav fra kunder og myndigheder. QEHS-afdelingen supporterer værdikæden fra råvare til kunde. Du kommer til at samarbejde tæt med både interne og eksterne kunder. Vi er bl.a. BRC og ISO 14001-certificeret, og har derudover en del kundeaudits på mejerierne.

Arla Foods amba
Arla Foods Ingredients Group P/S
IT-projektleder hos Arinco - Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Brænder du for at drive IT- og automationsprojekter og er du klar til at træde ind i en rolle, hvor du skal hjælpe med at udvikle og implementere fremtidens IT-løsninger på Arinco? Hvis det lyder som noget for dig, så er stillingen IT Project Manager i Arla Foods Ingredients (AFI) måske din næste udfordring!

Som vores nye kollega bliver du ansvarlig for planlægning og ledelse af IT-projekter, herunder sikring af de angivne projektmål nås til aftalte specifikationer. Du kommer til at samarbejde tværorganisatorisk med den lokale IT-afdeling, Arlas centrale IT-afdeling og vores leverandører af IT-løsninger.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Arla Foods amba
MRO Coordinator - Nr. Vium Mejeri

Arla Foods amba, Videbæk

Har du lyst til at skulle stå for bestilling, modtagelse og registrering af reservedele i en teknologisk avanceret virksomhed? Så kan du blive vores nye kollega på Nr. Vium Mejeri som en del af vedligeholdsafdelingen.

Du får 50 kollegaer i vores vedligehold- og tekniske afdeling, og du bliver en del af et team, hvor vi møder hinanden med respekt og åbenhed, og hvor alle bidrager til en hjælpsom tone og god stemning.

Din vigtigste opgave sammen med din kollega bliver at sikre, at vores reservedelslager fungerer optimalt samtidig med, at der foregår en løbende optimering af processerne.

Arla Foods amba
Arla Foods Ingredients Group P/S
Vedligeholdstekniker, Arla Foods Arinco - Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Sammen med dine kolleger på dag- og aftenhold arbejder du med teknologisk udstyr, hvor du i løbet af en vagt løser mange slags tekniske udfordringer.

Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og ca. 30 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele driftsstedet. Høj oppetid på produktionsudstyret er afgørende for, at vi når vores fastlagte produktionsmål.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Arla Foods amba
Senior IT Business Partner, Supporting Functions - Aarhus

Arla Foods amba

Are you motivated by growth and value creation, stakeholder engagement with senior leaders, have a service oriented mindset and thrive in a fast paced commercial context? Then you should apply to be our new Senior IT Business partner for Arla’s Supporting functions (HR, Finance and Legal).

Our new Senior IT Business Partner will lead the alignment of the functional strategies with our IT Strategy to create the right IT direction and capability building for the functions. You can look forward to development opportunities in an environment characterized by exciting initiatives and ambitions of immense growth globally.

Arla Foods amba
Arla Foods Ingredients Group P/S
Account Manager - Sports Nutrition Europe

Arla Foods Ingredients Group P/S

Are you ready to take on responsibility for a number of dedicated and highly demanding customers within the sports nutrition industry in Europe and help reaching our ambitious sales targets as Account Manager for Arla Foods Ingredients (AFI).

As part of Arla Foods Ingredients office in Viby Denmark, you will be responsible for value-added sales of ingredients to sports nutrition customers in selected European markets. The customer portfolio will reach from smaller individual customers & distributors to big international customers where Key Account Management experience will come in handy.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Arla Foods amba
Produktionsteknolog - Kruså Mejeri

Arla Foods amba

Som produktionsteknolog bliver det din opgave at effektivisere vores 12 pakkelinjer til det optimale samt udnytte råmaterialet maksimalt. Det vil sige:

 • At du kommer til at spille en aktiv rolle i at sikre løbende forbedringer og optimeringer af processer og pakkelinjer, så vi kan udnytte vores udstyr optimalt.
 • Du kommer til at arbejde tæt sammen med core teams, LEAN-koordinator, operatører, vedligeholds-, logistik- og kvalitetsafdelingerne, og sammen sikrer I et godt resultat.
 • At LEAN er en helt naturlig del af hverdagen i vores bestræbelser på at gøre processerne endnu smartere og endnu mere effektive.
Arla Foods amba
Arla Foods amba
Business Development Manager - Viby

Arla Foods amba

Are you ready for a career challenge where you have the opportunity to work with senior leadership in driving a strong European agenda? This is an unique opportunity to join Arla Foods’ European Business Development team and set your mark on the future direction on one of the largest FMCG companies in the Nordics.

You will report directly to the Europe Business Development Director and become an integral part of lifting the European agenda, contributing to the strategic path for the Europe Zone and ensuring execution to drive long-term value for the business.

Arla Foods amba