45 job matcher din søgning 45 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 45 resultater.
Arla Foods
Laborant - barselsvikariat

Arla Foods, Viby J.

Har du en stor passion for laboratoriearbejde og fødevarevidenskab? Brænder du for at bruge din nysgerrighed og teoretiske baggrund til at assistere i udviklingen af fremtidens fødevareprodukter inden for mejeri, bageri og sportsernæring - og trives du i et dynamisk og travlt arbejdsmiljø? Så er du måske den laborant, vi leder efter til vores laboratorium til et 12-14 måneders barselsvikariat.

Laboratoriet er en del af teamet ”Application Support & Laboratory”, som igen er en del af ”Application Science & Technology” afdelingen hos Arla Foods Ingredients i Viby, Aarhus. Her udvikles nye fødevareprodukter med valle-ingredienser.

Vi tilbyder en udfordrende stilling, hvor du vil samarbejde med yderst dygtige laboranter, og hvor du vil interagere med en bred vifte af professioner såsom mejerister, bagere, procesteknologer, fødevareteknologer, salgskonsulenter og videnskabelige medarbejdere.

Arla Foods
Arla Foods
Production/Packaging Operator

Arla Foods, Esbjerg

Som Mejeriarbejder på Esbjerg Mejeri kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 400 gode og glade kolleger. Mejeriet er i rivende udvikling, og vi får brug for din hjælp til at producere bland andet Mathilde kakao & Starbucks produkter.

Din opgave bliver at deltage i produktionen af vores produkter.

Derudover vil din arbejdsdag bestå af opgaver som:

 • bidrage til løbende forbedringer af maskinudstyr og processer
 • registrere i vores databaser
 • arbejde med LEAN i hverdagen
Arla Foods
Arla Foods
LEAN supporter

Arla Foods, Videbæk

Drømmer du om at arbejde i et af verdens største mejerier, hvor du har gode muligheder for at udvikle dine kompetencer? Så er du måske vores nye LEAN supporter på Nr. Vium mejeri.

Som LEAN supporter i produktionen på Nr. Vium Mejeri vil du blive nøgleperson i forhold til at arbejde med optimering af LEAN i hele produktionen. Du vil derudover komme til at arbejde med power BI og ad hoc opgaver vil også være en del af din daglige arbejdsdag. Du får en afvekslende hverdag og vil få en bred kontaktflade.

 • Du vil primært arbejde på 7,4 timers vagter på daghold mandag til fredag, dog kan der indimellem være behov for nat og weekend
 • Glæd dig til en stilling med ansvar og mulighed for at påvirke din egen arbejdsdag
 • Opgaverne spænder vidt fra afholdelse af workshop til opdatering af dokumenter
Arla Foods
Arla Foods
Salgskonsulent til QSR kunder

Arla Foods, Viby J.

Du har naturligt flair for at lave forretning og er i stand til at opbygge stærke relationer til kunderne. Du kommer til at præge vores resultater direkte og kan se frem til et arbejde i en spændende virksomhed.

I Foodservice ønsker vi at være den vedkommende mejeripartner, der aktivt bidrager til vores kun-ders forretning og fremtidige udvikling. Vi er en afdeling i konstant forandring, og vores ambition er at føre an og forme fremtidens foodservicemodel.

Du er uddannet inden for salg og brænder for formidling, rådgivning og ikke mindst salg. Har du salgserfaring fra en lignende stilling inden for foodservicemarkedet er det en fordel.

Arla Foods
Arla Foods
Afløser til tapperi og pakkeri- Esbjerg Mejeri

Arla Foods

Har du lyst til at arbejde på Esbjerg Mejeri, hvor dine primære opgaver er at betjene vores tappe- og pakkemaskiner og overvåge produktkvaliteten med fokus på løbende forbedringer, spild og hygiejne, så har du nu mulighed for at sende en ansøgning.

Ansøgninger vil blive taget i betragtning, når vi skal ansætte nye afløsere.

På Esbjerg Mejeri går det stærkt, og vi har travlt.

Som afløser på Esbjerg Mejeri kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 400 gode og glade kolleger. Mejeriet sover aldrig, og der er aktiviteter på mejeriet alle ugens 7 dage, hvor der arbejdes på alle tider af døgnet.

Arla Foods
Arla Foods
Automationstekniker

Arla Foods, Esbjerg

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye automationstekniker.

På Esbjerg Mejeri holder vores ca. 390 medarbejdere mejeriet kørende i døgndrift. Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 30 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet. Høj oppetid på produktionsudstyret er afgørende for, at vi når vores fastlagte produktionsmål. Derfor vil du få en central rolle på virksomheden. Det inkluderer, at du bl.a.:

 • deltager i ændringer af proces- og produktionsudstyr
 • styrker og udvikler forebyggende vedligehold
 • bidrager med optimeringsforslag på procesanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods
Arla Foods
Senior Solution Consultant, Warehouse Management(SAP EWM), Aarhus

Arla Foods, Viby J.

Would you like to be a key player in developing and implementing innovative SAP concepts for our global logistics and warehousing solutions?

Our main focus is on SAP EWM/TM, digitalisation and 3rd party logistics integrations, and we’re currently in the progress of standardising solutions across our European markets. This includes planning of SAP S/4HANA transformation. We use SAFe as framework and work in self-governed teams, and we design, build and deliver IT systems and business improvements for our key markets across Arla.

As our new solution consultant, you will:

 • Develop template solutions, including configuration, test and documentation
 • Design solutions in SAP EWM, including planning and execution of outbound logistics processes from our dairies to our distribution centres and to our customers
Arla Foods
Arla Foods
Vedligeholdstekniker

Arla Foods, Esbjerg

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

På Esbjerg Mejeri holder vores ca. 390 medarbejdere mejeriet kørende i døgndrift. Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 30 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet.

Dine opgaver vil bl.a. være, at du:

 • vedligeholder og reparerer proces- og produktionsudstyr
 • deltager i og udvikler forebyggende vedligehold
 • bidrager med optimeringsforslag på procesanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods
Arla Foods
Head of CoE Logistics Development & Efficiency

Arla Foods, Viby J.

Would you like to set the direction and direct the development agenda in our customer driven Supply Chain organisation? As part of our ambitious journey, Arla is searching for a bright mind with excellent Supply Chain strategic insight, who can define and implement best-in-class Logistics operation and processes from production to store.

Our new Head of CoE Logistics Development & Efficiency will be driving our logistics strategy and efficiency across warehousing, transportation, planning and systems to develop and implement a cost-efficient Supply Chain strategy. This includes

 • Own and drive cost-competitiveness agenda through optimizing warehouse operations, distribution routes and equipment utilization, and realizing synergies across markets
 • Secure understanding and implementation of safety and quality standards across markets
Arla Foods
Arla Foods
Head of Global Warehouse, Logistics Development & Excellence - Leeds/Dusseldorf/Stockholm/Aarhus

Arla Foods

Would you like to set the direction and direct the development agenda in our customer driven Supply Chain organisation? As part of our ambitious growth strategy, Arla is searching for a bright mind with excellent Supply Chain insight, who can define and implement a best-in-class warehouse operation and processes from production to store.

Our new Head of Global Warehouse will own and drive Arla’s group warehouse strategy for Europe long-term and short-term with focus on securing execution of warehouse strategy - best-in-class service levels, optimal warehouse costs and asset utilisation in a safe working environment.

You will own and drive glob-al logistics footprint, engineering projects and strategic projects.

Arla Foods
Arla Foods
Reparatør/Vedligeholdstekniker - Slagelse Mejericenter

Arla Foods

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, kan du lide højt tempo, varierende udfordringer og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner og processer? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Som reparatør bliver du en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du både selvstændigt og i teams arbejder med forebyggende vedligehold samt akut opståede komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet.

Jobbet indbefatter tæt dialog og samarbejde med vores produktionspersonale og ledere. Systematisk brug af IT (SAP) til tids-, fejl og reservedels registrering er en del af dagligdagen.

Arla Foods
Arla Foods
Production/Packaging Operator

Arla Foods, Holstebro

Drømmer du om et job, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, og hvor du i samarbejde med dine kolleger bidrager til, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag? Så har du muligheden som mejeriarbejder i krydderiafdelingen på Holstebro Mejeri.

Mejeriets mere end 400 medarbejdere er meget engagerede og har stort fokus på arbejdsmiljø. Vi deltager alle aktivt i at sikre vores faglige og personlige udvikling via nye opgaver, oplæring, kurser, ansvar og deltagelse i projekter mv.

Dine opgaver vil hovedsageligt bestå af:

 • Udpakning samt afvejning af ingredienser
 • Truckkørsel
Arla Foods
Arla Foods Ingredients
Team Lead - QC Micro

Arla Foods Ingredients

Er du en stærk motivator og klar til at udøve Arlas ledelsesmæssige værdier og har du lyst til at stå i spidsen for et dygtigt team - så har vi måske rollen til dig. Du kan se frem til en stilling med ledelsesmæssigt ansvar og stor indflydelse på den daglige drift.

Stillingen er nyoprettet og du har mulighed for at blive en del af et stærkt team af ledere og specialister, der hver dag arbejder på at supportere produktionen af mælkepulverbaserede Child Nutrition produkter til forbrugere verden over.

Som teamleder er dit primære ansvar personaleledelse, herunder sikring af et sundt og godt arbejdsmiljø. Du er garant for et stabilt højt kvalitetsniveau og en høj leveringsevne via planlægning og opfølgning på den daglige drift i det mikrobiologiske laboratorie.

Arla Foods Ingredients
Arla Foods
EHS specialist

Arla Foods, Esbjerg

Vil du være en del af et mejeri i rivende udvikling, hvor du varetager en nøglerolle i at tage arbejdsmiljø til nye højder?

Som QEHS-ingeniør får du en vigtig rolle i at støtte op om, at vi som en højteknologisk virksomhed i udvikling, til enhver tid kan overholde alle regler og retningslinjer inden for arbejdsmiljø og miljø. Det gælder både fra myndighederne og fra Arla som koncern.

Konkret betyder det, at du får ansvaret for at håndtere alle krav og regler fra miljø- og arbejdsmiljøområdet med hovedvægt på arbejdsmiljødelen.

Arla Foods
Arla Foods
Head of M&A, Aarhus

Arla Foods, Viby J.

Would you like to make your vast experience count in the collaboration with top management across the Arla Group? And are you ready to set the direction for a team of highly professional and very experienced M&A managers?

Drawing on your extensive experience you lead your team in their close collaboration with the Arla business and top management. Doing so, you will work on mergers, acquisitions, divestments, joint ventures, strategic partnerships as well as real estate purchase and sale. Taking part in all aspects of the process, you will:

 • Lead your team and back them in their work, discussing project handling and solutions
 • Evaluate the attractiveness and viability of M&A and real estate opportunities
 • Manage internal stakeholders across business groups and functions ensuring alignment as you explain processes and create buy-in
Arla Foods
Arla Foods
Logistikchef/Sr. Manager - Warehouse & Distribution

Arla Foods, Hobro

Er du klar til at tage din supply chain-karriere skridtet videre? Og vil du være med til at udvikle vores logistikområde? Så grib chancen for at sætte dit præg på en nyoprettet stilling, i et højt prioriteret område i Arla Foods.

I denne nyoprettet stilling bliver du ansvarlig for vores warehouse og distributionscenter i Hobro. Her samarbejder godt 330 medarbejdere i højt tempo om at sørge for, at detailbutikker og foodservice-markedet i Midt- og Nordjylland får leveret Arla produkter til tiden.

Som Senior Manager står du i spidsen for området og sammen med et erfarent lederteam, sætter du retningen, samtidig med du tager et hovedansvar for at bære nye ændringer igennem.

Arla Foods
Arla Foods
Operatør/Springer til Laktose 1 Danmark Protein, Nr. Vium

Arla Foods, Videbæk

Som operatør bliver dit primære ansvar at betjene vores produktionsanlæg – at sikre høj kvalitet og effektivitet. Derudover bidrager du til, at sikre en løbende driftsoptimering og optimal drift af vores anlæg. samt lever op til vores høje krav til kvalitet og 5S.

Du er mejerist, procesteknolog, mejeritekniker eller har en anden baggrund, der har givet dig kendskab til mejeribrug. Du har fokus på kvalitet og forbedringer samt at følge arbejdsbeskrivelserne til punkt og prikke, så vi sikrer en høj standard, suveræn sikkerhed og hygiejneforhold i særklasse.

 • Du har et godt overblik og kan overskue mange og komplekse processer uden at miste følingen med detaljerne.
 • Du har fokus på kvalitet og forbedringer samt evner at følge arbejdes instruktioner, så vi sikrer en høj standard, suveræn sikkerhed og hygiejneforhold i særklasse.
Arla Foods
Arla Foods Ingredients
Executive support til fabriksdirektør

Arla Foods Ingredients

Kunne du tænke dig en rolle helt tæt på de ledelsesmæssige beslutninger? Så bliv en del af Arla Foods Ingredients, og få din hverdag på vores fabrik ARINCO i Videbæk.

På vores fabrik i Videbæk får du 375 nye kolleger og en hverdag på ledelsesgangen tæt på vores fabriksdirektør. Din opgave bliver at supportere ham med mange forskellige opgaver. Det betyder, at du blandt andet:

 • supporterer i nøglemøder, hvor du ofte laver præsentationer og tager referat
 • driver tværgående projekter som fx indebærer at sikre kvalitet, sikkerhed eller effektivitet i produktionen eller måske få igangsat en kulturændring på fabrikken
 • indsamler, strukturerer og analyserer information til præsentationer, som skal bruges både internt og eksternt – fx rapporteringer til bestyrelsen m.m.
Arla Foods Ingredients
Arla Foods
Warehouse Analyst - Logistics DK

Arla Foods, Viby J.

Are you ready to take on a career-defining position? Then join us in this challenging position in Arla Foods, where you get to analyze Warehouse challenges and drive projects while gaining a huge insight into our global business.

In this position, you will have two roles: On one hand, you help us focus on our overall Warehouse execution. This includes proactively analyze our Warehouse operation in case of discrepancies, or if we are unable to deliver according to plan.

Diving into more detail, you:

 • Monitor the Warehouse setup, follow-up on discrepancies as well as initiate and coordinate corrective actions.
 • Perform data analysis, work with data sources, improve data quality, and build Power BI apps.
Arla Foods
Arla Foods
Global Biodiversity Manager, Aarhus, Düsseldorf, Leeds or Stockholm

Arla Foods

Want to translate your expertise in agricultural biodiversity into a tangible concept that will enable Arla dairy farmers to demonstrate and further improve biodiversity on their farms?

Preferably, you will be working from either Düsseldorf, Germany; Leeds, UK; Stockholm, Sweden; or Aarhus, Denmark. As the global owner of the biodiversity programme, you will:

 • Develop a short- and long-term biodiversity strategy for Arla farmers
 • Drive the development of tangible concepts and solutions to support dairy farmers in documenting and improving biodiversity on their farms and ensure that they can be implemented into our current IT platforms
 • Ensure that the Arla approach to the biodiversity challenge is anchored in science, aligned across countries and backed up by NGOs and local authorities
Arla Foods