5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TECHCOLLEGE
Skarp projektcontroller

TECHCOLLEGE, Aalborg

På TECHCOLLEGE tror vi på, at udvikling skaber værdi på den lange bane, og vi anser eksternt finansierede projekter som katalysator for den strategiske udvikling af skolen.

Som vores kommende projektcontroller udfører du mange vigtige opgaver og funktioner vedrørende TECHCOLLEGEs projektportefølje, såsom at sikre budgettet og prognoser, føre tilsyn med udgifter og indtægter og analysere projekt- og finansdata omkring projektet.

Dine arbejdsopgaver spænder vidt, fra økonomisk sparring til projektansøgninger, løbende budget- og forbrugsopfølgning samt udarbejdelse af projektregnskaber til eksterne bevillingsgivere, herunder kontakt til revisor og interessenter.

Vi tilbyder et udfordrende job med spændende opgaver i et socialt og velfungerende team med høje ambitioner. Desuden får du en stor berøringsflade med hele TECHCOLLEGE og dine engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.

TECHCOLLEGE
TECHCOLLEGE
Faglærer til ernæringsassistentuddannelsen

TECHCOLLEGE, Aalborg

Er du topmotiveret og elsker ernæringsassistentfaget? Er du fagligt dygtig og finder det naturligt at udvikle og vedligeholde din faglighed? Og allervigtigst, har du lyst til at engagere dig i unges og voksnes uddannelse på det faglige såvel som det menneskelige område?

Så har du nu muligheden for at blomstre og udvikle dig i et travlt undervisningsmiljø i fællesskab med mange gode og superdygtige kolleger.

Undervisning af grundforløbs-, hovedforløbs- og brobygningselever samt efteruddannelseskurser er din primære arbejdsfunktion, men du skal også medvirke til at:

  • opdatere, udvikle og beskrive undervisningsaktiviteter og forløb
  • varetage kontaktlærerfunktionen for elever på grund- og hovedforløb
  • deltage i møder, kurser, fælles planlægning og teamaktiviteter
TECHCOLLEGE
TECHCOLLEGE
GENOPSLAG - TECHCOLLEGE søger ny faglig underviser til industriteknikeruddannelsen

TECHCOLLEGE, Aalborg

Drømmer du om at dele din viden og passion med den næste generation af industriteknikere? Og ønsker du at bidrage til en arbejdsplads, hvor vi løfter opgaverne i flok? Så er du måske den nye kollega, som vi søger.

Som underviser på industriteknikeruddannelsen på TECHCOLLEGE skal du i samarbejde med dine kolleger være med til at sikre, at vores elever tilegner sig de rette teoretiske, praktiske og menneskelige kundskaber i faget.

Vi ønsker at uddanne nysgerrige, dygtige og flittige elever, der mestrer deres fag. Samtidig ønsker vi at uddanne vores elever til at forvalte sig selv og deres faglighed ansvarligt. Vi danner og uddanner med andre ord hele mennesker. Vi kalder det ”fremtidens faglærte” – og det skal du kunne se dig selv som en del af.

TECHCOLLEGE
TECHCOLLEGE
GENOPSLAG: TECHCOLLEGE SØGER FAGLÆRER TIL SVEJSEUDDANNELSERNE

TECHCOLLEGE, Aalborg

Er du en erfaren smed eller tekniker med bred faglig baggrund inden for svejsning? Har du både en teoretisk og praktisk viden, som du har lyst til at dele med vores kursister? Og vil du arbejde sammen med gode kollegaer i et undervisningsteam, hvor vi i fællesskab løfter opgaverne på det svejsetekniske område? Så bliv vores nye kollega og en del af et sundt og godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter sammenhold og engagement meget højt.

Som faglærer ved TECHCOLLEGE vil dine arbejdsopgaver primært bestå af tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af undervisningen i et åbent værkstedsmiljø. Du vil herunder skulle vejlede kursister/elever i såvel det praktiske arbejde som i den korrekte adfærd på værkstedet. Desuden vil du skulle holde teoretiske oplæg samt udvikle nye læringsaktiviteter og læringsmidler i samarbejde med resten af teamet.

TECHCOLLEGE
Gem
Sps-vejleder
I læringscenteret på TECHCOLLEGE tilbyder vi specialpædagogisk støtte til elever med særlige behov.
TECHCOLLEGE, Aalborg
TECHCOLLEGE
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV