2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Randstad A/S
PLC-programmører

Randstad A/S søger for Qubiqa A/S i Esbjerg

Vi søger på vegne af Qubiqa A/S passionerede PLC-programmører til deres hovedkontor i Esbjerg, hvor man vil indgå i deres automationsafdeling.

Du bliver en del af en spændende projektorienteret maskinbygger, der udvikler og leverer innovative løsninger inden for materialehåndtering/intern logistik, herunder stacking, palletering, emballering, transportsystemer m.m. Du vil blive tilknyttet den tekniske afdeling med ca. 25 engagerede kolleger.

Du vil være den styringstekniske nøgleperson på projektet og en innovativ og kreativ medspiller i det tværfaglige samarbejde og således tage del og ansvar i de innovative løsninger.

Mere konkret vil du arbejde med følgende:

  • Udvikle og designe løsninger i samarbejde med tværfaglige kolleger
  • Agere sparringspartner både internt og eksternt på projekterne
  • Programmere forskelligartede PLC-, HMI-, servo- og motion-løsninger
Qubiqa A/SFokuseret bogholder

Qubiqa A/S, Esbjerg

Til vores økonomi- og administrationsafdeling søger vi en videbegærlig og struktureret bogholder, som både har erfaring med kreditor- og lønbogholderi. Har du sans for detaljer, og er du parat til at tage nye udfordringer op, så er du måske lige den, vi leder efter.

I første omgang vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte følgende:

  • Bogføringer samt betalinger og afstemninger i netbank
  • Kreditorbogholderi, herunder rundsendelse af fakturaer i elektronisk workflow
  • Debitorbogholderi, herunder rykning af debitorer
  • Dansk og udenlandsk moms

Vi forestiller os, at du har været en del år indenfor økonomi og har en god regnskabsmæssig forståelse samt kan arbejde selvstændigt og struktureret. Derudover forventer vi, at du er god til at overholde deadlines og går fokuseret til dine opgaver med stor ansvarlighed og engagement.