5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Verisure
Kørende Sælger til salg af Falck Alarm-løsninger

Verisure

Vi er i massiv vækst og søger derfor nye kolleger til vores Falck Alarm-teams i hele landet. Falck Alarm blev i 2016 opkøbt af Verisure A/S, Europas førende alarmselskab. Vi tror på, at det er en menneskeret at føle sig tryg, og derfor arbejder vores +18.000 passionerede medarbejdere dagligt på at beskytte over 3 mio. kunder på tværs af de 16 lande, vi er repræsenteret i.

Carlsberg Breweries A/S

Som kørende sælger i Falck Alarm får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden.

Hos Falck Alarm ønsker vi at give alle med det rette drive og motivation chancen for at blive en del af familien og komme med på vores vækstrejse. Derfor har vi udviklet et struktureret onboarding-program, så du på bedste vis lærer alt om vores salgsprocesser og markedsledende produkter og services.

Verisure
Verisure
Kørende Sælger – Verisure A/S DK

Verisure

Vi er i massiv vækst og søger derfor nye kollegaer til vores Verisure-teams i hele landet.

Verisure

Som kørende sælger i Verisure får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender. Da vi altid bestræber os på at møde vores kunder, når de ønsker det, vil aftenarbejde kunne forekomme et par gange om ugen.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
Verisure
Lederaspiranter til kørende salg – Verisure/Falck Alarm

Verisure

Vi er fortsat i vækst og søger derfor ambitiøse kolleger, der drømmer om at arbejde med ledelse og på sigt kan indtræde i en rolle som Teamleder med ansvar for ét af vores Verisure- og Falck Alarm-teams til vores salgsafdelinger i hele landet.

Du vil til at begynde med indtræde i en rolle som Kørende Salgskonsulent, hvor du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde samt sikre, at alarmsystemet bliver leveret til rette tid. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
Verisure
Strategy & Pricing Junior Analyst

Verisure, Glostrup

Vi søger en Strategy & Pricing Junior Analyst til vores Strategy & Pricing-funktion. Verisure Danmarks Strategy & Pricing-funktion er ansvarlig for tværgående strategiske projekter og initiativer samt ansvarlig for prissætning og sammensætning af Verisures produkter og tjenester. Stillingen

Som Strategy & Pricing Junior Analyst vil du referere til virksomhedens Head of Strategy & Pricing som er en del af Verisure Danmarks topledelse.

Dine primære arbejds- og ansvarsområder vil være følgende:

  • Analytisk support på strategiske projekter
  • Analytisk support i forbindelse med nye produktlanceringer
  • Konkurrentanalyse
Verisure
Verisure
Compliance Manager

Verisure, Glostrup

Vi søger en kollega til vores juridiske afdeling, som dagligt supporterer forretningen og virksomhedens ledelse med forskellige typer af juridiske spørgsmål, herunder GDPR og Compliance.

Som Compliance Manager i Verisure Danmark bliver du en del af et team, der i dag består af 2 personer og vil referere til virksomhedens Head of Legal. Derudover bliver du en del af Verisure Group Legal som på globalt plan består af ca. 50 personer, herunder en Group Compliance Officer. Stillingen Dine primære arbejds- og ansvarsområder vil være følgende:

  • Opbygning af en compliancefunktion i Verisure Danmark
  • Udvikling, optimering og udrulning af complianceinitiativer på tværs af de forskellige afdelinger
  • Udvikling og implementering af værktøjer og processer til at sikre compliance på alle niveauer
Verisure