7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

7 jobannoncer

Gem
Netcompany A/S

Financial controller til Payroll og Group Accounting

København K

Vi leder efter en Financial Controller, der er målrettet og har et ønske om at udvikle sig.

Du er klar til at være en central rolle i at sikre en korrekt håndtering af løn samt rettidig og præcis rapportering til myndigheder og ledelsen. Du har en stor interesse for løn, revision og generel compliance.

Du får mulighed for at opnå læring og samarbejde internationalt med kolleger på tværs af kulturer og nationaliteter, da vi som international virksomhed har kontorer i mange lande.

Gem
Netcompany

Test Specialist

København K

Vil du fordybe dig i test og kvalitetssikring af store softwareprojekter, der digitaliserer og dygtiggør Danmark?

Test og kvalitetssikring er en afgørende del af de IT-løsninger, vi udvikler sammen med vores kunder. Du kommer til at være med til at udvikle samfundskritiske IT-systemer, der ikke bare har en betydning for vores kunder i det offentlige eller i de private brancher, men for mennesker på tværs af det danske samfund.

Gem
Netcompany

Managing Architect

Aarhus, Aalborg eller København K

Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark?

Som Managing Architect har du ansvaret for at designe en teknisk løsning, der imødekommer forretningens krav og ønsker – baseret på de mest velegnede komponenter, frameworks og arkitekturer.

Gem
Netcompany

Data Management Consultant

København K

Er du interesseret i data, og vil du gøre en reel forskel ved at rådgive virksomheder om brugbare indsigter baseret på fakta? Motiveres du af at være med, hvor det sker, og af at arbejde med nogle af de mest komplekse og moderne dataløsninger?

I Data Management vil du blive en del af et team, der bidrager til at vores kunder udvikler og administrerer deres forretning på baggrund af data og viden.

Gem
Netcompany

Software Developer

Aarhus, Aalborg eller København K

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Som Software Developer i Netcompany vil du være med til at gøre en mærkbar forskel for både vores offentlige og private kunder.

Du vil blive en del af vores Netcompany Application Services, der består af en fast teamstruktur, der driver porteføljer af spændende kunder og projekter. Din hverdag vil være præget af både tekniske og kunderettede opgaver med leverancer, der spænder fra nyudvikling af IT-projekter til løbende udvikling på eksisterende løsninger og serviceydelser.

Gem
Netcompany A/S

Linux Operations Engineer

Aalborg eller København K

Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux?

Du vil blive en del af Netcompany Operations, som er en driftsafdeling, der står for alt fra applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre. Her vil du indgå i et mindre team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store og komplekse Enterprise Linux-løsninger.

Du vil du få en central rolle og være bindeled til både vores udviklingsprojekter og infrastrukturteamet.

Gem
Netcompany A/S

IT Consultant

Aarhus, Aalborg eller København

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-konsulent.

Vil du være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og samfundskritiske IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, projektledelse og kundekontakt vil præge din hverdag?

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV