35 job matcher din søgning 35 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Netcompany
Testkonsulenter til udvikling af samfundskritiske systemer

Netcompany, København

Vil du fordybe dig i de funktionelle aspekter af store softwareprojekter, der digitaliserer og dygtiggør Danmark?

”Her får du virkelig lov til at tænke ud af boksen og udleve din ”hackerdrøm”, når du gennemtester vores løsninger fra projektets spæde start, til kunden har et færdigt system, og du har rustet dem til at tage det i brug,” fortæller din nye kollega, Test Manager André Jørgensen.

Du kommer til at være med til at udvikle samfundskritiske IT-systemer, der ikke bare har en betydning for vores kunder i det offentlige eller i pensions-, forsikrings- eller a-kassebrancherne, men for mennesker på tværs af det danske samfund.

Netcompany
IT Consultant

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Som IT Consultant bidrager du til, at kundens behov bliver omsat til den rigtige tekniske løsning.

Vi benytter den teknologi der er den rigtige for projektet og for kunden, og det er derfor vigtigt, at du synes det er sjovt, at arbejde med nye og varierende områder og teknologier, og derved udbygge din viden hele tiden.

Netcompany
Er du Netcompanys nye Linux-talent?

Netcompany, København eller Aalborg

Er du klar til at tage din faglighed til næste niveau og blive en del af en virksomhed, hvor udvikling, udfordrende opgaver og sammenhold er i fokus? Så har du nu muligheden for at kickstarte din karriere som Systemadministrator (Linux) i vores Operations afdeling i København eller Aalborg.

Vi søger talenter, som brænder for Linux samt optimering og automatisering af komplekse opgaver og procedurer. Du vil blive en del af Netcompany Operations, som er en ambitiøs driftsafdeling med 115 dygtige kolleger, der står for alt fra forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre. Som vores nye Systemadministrator (Linux), vil du blive en del af et mindre team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store og komplekse Enterprise Linux-løsninger. Du vil du få en central rolle og være bindeled til både vores udviklingsprojekter og infrastrukturteamet.

Netcompany
Netcompany søger IT-diplomingeniører til praktikforløb i København

Netcompany

Netcompany søger allerede nu dygtige IT-diplomingeniør-studerende til et spændende og udfordrende praktikophold til efteråret 2021. Praktikopholdet er en lønnet periode på 20 uger med start til 1. september 2021.

Det er store, betydningsfulde opgaver, der ligger foran os i Netcompany. Derfor søger vi IT-diplomingeniører til praktikforløb, der brænder for at gøre en forskel for vores mange kunder. Netcompany er gået fra start up i 2000 til sværvægter i den danske IT-branche. Selvom vi har rundet +2000 medarbejdere, er vi stolte af, at vi har kunne bevare en kultur med høj agilitet, lavt hierarki og ikke mindst et unikt sammenhold på tværs af virksomheden. Vi har mange forskellige kunder – fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige – uanset projektets og opgavens størrelse, så kommer du som praktikant i vores Application Services til at gøre en mærkbar forskel.

Netcompany
Erfaren Salesforce Developer

Netcompany, København eller Aarhus

I Netcompany Application Services er vores Salesforce-aktiviteter i rivende udvikling vi søger derfor flere folk med kendskab til Salesforce, der kan hjælpe til med at berige og løfte Salesforce-løsninger hos vores kunder.

Så har du erfaring som udvikler, administrator, arkitekt el. lign. i kontekst af Salesforce?

Har du lyst til at udvikle dine evner i vores Application Services og Danmarks dygtigste softwaremiljø?

  • Vil du fortsætte din karriere hos et af Danmarks dygtigste IT-konsulenthuse, hvor du får fantastiske udviklingsmuligheder og arbejder på nogle af de mest betydningsfulde IT-projekter i Danmark?
  • Og kan du se dig selv blandt exceptionelle kolleger?
Netcompany
Senior IT-Security Consultant med fokus på interne systemer i Netcompany

Netcompany, København

I Netcompany søger vi en Senior IT-Security Consultant til vores globale IT-Services afdeling. Her vil du indgå i et ambitiøst team med 25 dygtige kolleger, der sikrer den interne drift og support i Netcompany.

I jobbet som Senior IT-Security Consultant hos Netcompany, vil du få spændende og udfordrende opgaver inden for alle vores interne systemer og spille en afgørende rolle, når det kommer til IT-sikkerheden. Du vil i samarbejde med Group CISO og Group IT Manager få ansvaret for at udvikle og drive den overordnet it-sikkerhedsstrategi for alle vores klientenheder samt agere sparringspartner på de mere end 50 teknologier, vi servicerer.

Netcompany
Managing Architect - Kan du lede og designe?

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Har du flere års erfaring med udvikleropgaver og har du lyst til at prøve kræfter med at arbejde på samfundskritiske løsninger? Kan du overskue hele løsninger og sikre en god kvalitet - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdesign, performance og systemarkitektur – og sætter du en ære i at finde gode tekniske løsninger til komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega til rollen som Managing Architect i Netcompany.

Netcompany søger lige nu teknisk stærke IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en tung teknisk rolle med ansvar for, at løsningerne understøtter kundens krav og behov.

Netcompany
Ambitiøs IT-tekniker til Netcompany Operations

Netcompany, København

I Netcompany søger vi en IT-tekniker til vores Operations afdeling, hvor du vil indgå i et meget ambitiøst team med dygtige kolleger. Har du erfaring inden for bl.a. design og drift af Microsoftmiljøer? Så er du måske den nye kollega vores 8-mands team, går og venter på.

I jobbet som IT-tekniker i Netcompany, vil du få spændende opgaver og dagligt blive fagligt udfordret af kunder og kollegaer i jagten på at bygge, vedligeholde og udbyde de bedste løsninger. Derfor vil din daglig dag være et miks af installation og konfiguration af servere, automatisering fx via Powershell, håndtering af alarmer, migreringer, projektarbejde og rådgivning.

Netcompany
Serviceminded og ambitiøs IT-supporter til Netcompany Service Desk

Netcompany, København

Brænder du for at yde service og support af høj kvalitet, og er du klar til at tage din faglighed til næste niveau? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere som vores nye kollega i Netcompany Service Desk.

Netcompany Service Desk er en del af Netcompanys driftsorganisation med mere end 70 medarbejdere i København, Aalborg og Warszawa. Som vores nye kollega, vil du blive en del af et team bestående af fire dygtige kolleger og 10 studentermedhjælpere, der har ansvaret for 1st level support og overvågning af Netcompanys mange kundeløsninger.

Netcompany
Netcompany søger studentermedhjælpere til Service Desk Team

Netcompany, København

Brænder du for at yde god service og support, og ønsker du at udvikle dine kompetencer inden for IT-drift, kommunikation og leverance? Så har du nu muligheden for at opbygge værdifuld erfaring ved siden af dit studie som vores nye studentermedhjælper i Netcompany Service Desk.

Service Desk er en del af Netcompany Operations, der er vores driftsorganisation bestående af +90 medarbejdere. Vi er et team, der altid bestræber os på at levere den bedste service til vores mange kunder med stor forståelse for problemets alvor døgnet rundt. For os er det vigtigt, at vores kunden altid ved, at der bliver taget hånd om problemerne.

Netcompany
Netcompany søger en datatekniker med passion for drift af infrastruktur

Netcompany, København

Vil du arbejde med infrastruktur eller drift af komplekse IT-løsninger, der gør en konkret forskel for både vores samfund og private virksomheder? Har du passion for enten Linux, Windows, Oracle, Azure eller VmWare – eller måske dem alle sammen?

Nu har du mulighed for at kickstarte din karriere som datatekniker i et af Netcompanys driftsteams i afdelingen Netcompany Operations. Netcompany Operations er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation med ca. 115 teknikere, der står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre og i public cloud. Der er en stor diversiteten i vores kunder og spænder bredt fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige. Vi arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning. Vi forventer, at du skal have lyst til det samme!

Netcompany
Systemadministrator med interesse for Microsoft SQL

Netcompany, København

Har du interesse for og erfaring med Microsoft teknologier, og brænder du for at arbejde med forretningskritisk applikationsdrift? – Så har du nu muligheden for at blive vores nye Systemadministrator i Netcompany Operations, hvor du vil få en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende løsninger.

Netcompany Operations er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation med 90+ teknikere, der står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre og i public cloud. Diversiteten i vores kunder er stor og spænder bredt fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige. Vi er ikke interesserede i drift for driftens skyld, men arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning. Vi forventer, at du skal have lyst til det samme!

Netcompany
Dedikeret og resultatorienteret Test Manager søges

Netcompany, København

Netcompany er gået fra start up i 2000 til sværvægter i den danske IT-branche. Selvom vi har over +2000 medarbejdere, er vi stolte af, at vi har kunne bevare en kultur med høj agilitet, lavt hierarki, hurtige beslutningsgange og ikke mindst et unikt sammenhold på tværs af virksomheden.

Vi søger en Test Manager, der kan drive et team af dygtige og engagerede medarbejdere og ikke mindst skabe en god dialog og relation til vores mange kunder. Kan du fra første dag tage ansvar for test- og teamledelse, så har vi et udfordrende job til dig i en virksomhed, hvor udviklingsmulighederne er talrige.

Netcompany
Vi søger ERP-konsulenter med ambitioner

Netcompany, København

Har du erfaring med ERP og savner du faglig- og personlig udvikling? - Så har vi de rigtige arbejdsopgaver til dig. Vi søger både forretningskonsulenter og udviklere der har erfaring med Dynamics 365 FO/AX eller Dynamics 365 BC/NAV. Med udgangspunkt i de faglige kompetencer du kommer med, vil du have mulighed for at styrke disse kompetencer og samtidig udvikle dig ledelsesmæssigt, hvor du vil få erfaring med projektledelse og kundehåndtering.

Som ERP-konsulent hos Netcompany vil der både være mulighed for både at blive forretningskonsulent eller ERP-udvikler. Vi arbejder med forretningssystemerne Dynamics 365 FO/AX og Dynamics 365 BC/NAV. Du vil bistå nogle af Danmarks mest spændende og forretningkritiske IT-projekter. Din erfaring vil blive bragt i spil i de kundeprojekter, du involveres i, og du vil få ansvar for større dele af den samlede løsning for kunden.

Netcompany
Dynamics 365 FO/AX-konsulenter

Netcompany, København

Har du interesse og erfaring med Microsoft Dynamics 365 FO/AX og ønsker du et job, hvor du kan sætte din ekspertise i spil for at hjælpe nogle af Danmarks mest spændende virksomheder med at udvikle deres forretning? Vil du også gerne drive dine egne opgaver og arbejde med en masse dygtige medarbejdere i en virksomhed med hurtige beslutningsgange og et unikt sammenhold? Så er det måske dig vi søger, da vi i øjeblikket leder efter erfarne ERP-konsulenter, der brænder for at gøre en forskel.

Netcompany oplever en markant vækst, og derfor ønsker vi os endnu flere dygtige Microsoft Dynamics 365 FO/AX-konsulenter til vores ERP division. I Netcompanys ERP-division tager vi ansvar for at hjælpe organisationer med at optimere deres forretning ved hjælp af implementering af moderne IT-løsninger.

Netcompany
Developers med erfaring

Netcompany, København eller Aarhus

Vi søger dygtige udviklere med erfaring til vores Application Services, der fra dag ét kan være med til at sikre, at vores IT-løsninger bliver ved med at klare den opgave, de er sat i verden for at løse.

Har du lyst til at udvikle dine evner i vores Application Services og Danmarks dygtigste softwaremiljø?

  • Vil du fortsætte din karriere hos et af Danmarks dygtigste IT-konsulenthuse, hvor du får fantastiske udviklingsmuligheder og arbejder på nogle af de mest betydningsfulde IT-projekter i Danmark?
  • Og kan du se dig selv blandt exceptionelle kolleger?

”Det er den ekstremt høje faglighed, de mange forskellige projekter og de dygtige kolleger, der gør det interessant for mig. Her specialiserer jeg mig inden for flere forskellige områder.” fortæller 33-årige Mikkel, Developer i Netcompany og uddannet diplomingeniør.

Netcompany
ERFAREN BUSINESS CONSULTANT SØGES

Netcompany, København

Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem IT og forretning, og har du gennem dine joberfaringer eller uddannelse kompetencer indenfor at drive forandring, læring og kompetenceudvikling? Så er du måske vores nye Business Consultant!

Vi søger nye erfarne forretningskonsulenter og forandringsledere, som har lyst til at gøre en forskel for vores mange kunder i den offentlige og private sektor. Du vil som Business Consultant være med til at sikre, at vore kunder får succes med ibrugtagningen af de løsninger, vi leverer, og at de forventede gevinster bliver realiseret.

Netcompany
Senior App Developer

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Har du nogle års erfaring med app-udvikling og lyst til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger og samtidig gøre en forskel? Kan du se dig selv spille en afgørende rolle i dit teams og projekts fremdrift og være inddraget i at bygge de bedste apps på markedet; lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden?

Så er du måske vores nye kollega til rollen som Senior App Developer i Netcompany – en unik og spændende mulighed for dig, der har en solid teknisk faglighed inden for app-udvikling og brænder for at få ansvar for, at vores kunders krav og behov omsættes til færdige apps, der skaber værdi for brugerne.

Netcompany
Netcompany Operations søger skarpe elever!

Netcompany, København

Læser du til Datatekniker, og brænder du for at arbejde med IT-support og -drift, Linux, Windows, Oracle, Azure eller VmWare? Så har vi den rigtige stilling for dig! Vi søger i øjeblikket skarpe elever til Netcompany Operations, der har 1-2 år tilbage af deres uddannelse og ønsker at bruge deres faglige viden i praksis.

Som Operations elev vil du blive en del Netcompany Operations, der tæller ca. 115 medarbejdere. Netcompany Operations er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation, der står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i topmoderne datacentre og i public cloud. Diversiteten i vores kunder er stor og spænder bredt fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige. Vi er ikke interesserede i drift for driftens skyld, men arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning.

Netcompany
IT Manager

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter, og har du lyst til at levere de mest samfundskritiske og banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye kollega i rollen som Manager i Netcompany. Stillingen er en spændende mulighed for dig, som ønsker at blive udfordret i en rolle, der kræver IT-faglige kompetencer kombineret med erfaring indenfor ledelse af komplekse IT-projekter og dygtige medarbejdere.

I Netcompany leverer vi løsninger til både den offentlige og private sektor – og vi leverer hver gang. Det fordrer en lærerig og positiv hverdag sammen med vores kunder. Vi tror nemlig på, at de mest komplekse IT-systemer kun kan leveres med succes, hvis vi arbejder tæt sammen med kunden. Du vil derfor opleve en ambitiøs, tillidsfuld og ansvarlig kultur, hvor udviklingsmetoden er baseret på et nært samarbejde med kunden og løsningens brugere.