13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Netcompany
Managing Architect til spændende Data Management projekter

Netcompany, København

Brænder du for at lave komplekse dataløsninger og har du lyst til at levere de mest samfundskritiske og banebrydende dataløsninger i Danmark? Kan du håndtere hele løsninger – fra systemarkitektur til datamodellering, integrationsdesign og continious integration? Så er du måske vores nye kollega i rollen som Managing Architect i Netcompany.

Du vil i rollen som Managing Architect beskæftige dig med et væld af forskellige teknologier afhængigt af projektet, og vi forestiller os, at du har en bred teknisk erfaring med flere af følgende eller lignende teknologier:

 • Microsoft SQL Server Stack: SSIS, SSAS, T-SQL, DQS, MDM
 • Microsoft Azure: Data Factory, Data Bricks, Stream Analytics, Synapse Analytics
 • Relevante databaseteknologier både on premise og cloud som OracleDB, DB2 eller Snowflake
Netcompany
Senior Data Consultant

Netcompany, København og Aarhus

Vil du være med til at skabe nogle af branchens mest kritiske dataløsninger i en rolle, hvor du hele tiden udvikler dig og løbende får mere ansvar?

Data Management består af mere end 95 dygtige og ambitiøse konsulenter, der hjælper vores kunder med at udvikle og drive deres forretning på baggrund af data og viden.

I din rolle som Senior Data Consultant vil du stifte bekendtskab med mange forskellige opgaver, men din hverdag vil primært være præget af opgaver som:

 • Tage ansvaret for analyse, design, udvikling og test af vores løsninger
 • Koordination, planlægning og ledelse af dine projekter
 • Identificering og dokumentering af kravspecifikationer
Netcompany
Erfaren Front-end Udvikler

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Brænder du for at sætte dit præg på nogle af de mest betydningsfulde IT projekter i Danmark? Så har du en unik mulighed for at blive en del af vores dygtige og ambitiøse UI-afdeling, som vores nye front-end developer. Vi kan garantere, at du får branchens dygtigste kolleger samt spændende og udfordrende opgaver, der hele tiden tager dig til næste niveau.

Netcompany er på en spændende vækstrejse, og oplever fortsat mærkbar succes, på de løsninger vi leverer både offentligt og privat. Det betyder, at vi lige nu har stor efterspørgsel på forretningskritiske webbaserede applikationer og portaler med store krav til brugergrænseflader på tværs af kanaler.

I jobbet som frontend-developer vil du blandt andet komme til at:

 • Stå for opdeling og implementering fra grafisk design til HTML/CSS og JavaScript
 • Stå for opsætning af frontend-arkitektur, samt valg af værktøjer og frameworks
Netcompany
Cloud DevOps Engineer

Netcompany, København

Vil du være med til at arbejde med de nyeste Cloud-teknologier i Netcompanys infrastruktur-afdeling? Som Cloud DevOps Engineer samarbejder du med branchens dygtigste kolleger og er garanteret faglig udvikling.

Som vores nye kollega i ”Cloud infrastructure”-teamet kommer du til at spille en central rolle i agile projekter for både store danske og internationale kunder. Vi designer og implementerer forretningskritiske løsninger. Du vil være med til at sikre driften i grænselandet mellem infrastruktur, sikkerhed og udvikling af kundeløsninger.

Som Cloud DevOps Engineer vil dine arbejdsopgaver blandt andet indeholde:

 • Infrastructure as code-opgaver, fx i Terraform eller Azure Bicep
 • Automatisering og skalering af cloud løsninger, fx via PowerShell
 • Overvågning og alarmering af cloud løsninger
 • At skabe sammenhænge mellem udvikling, drift og sikkerhed efter DevOps-principper
Netcompany
Cloud Infrastructure Developer

Netcompany, København

Vil du være med til at arbejde med de nyeste Cloud-teknologier i Netcompanys Operations-afdeling? Som Cloud Infrastructure Developer samarbejder du med branchens dygtigste kolleger og er garanteret faglig udvikling.

Du kommer til at være med til at designe, implementere og vedligeholde webløsninger til teamets cloud-løsninger, som udstilles til hele organisationen. Vi designer og implementerer også forretningskritiske løsninger på topmoderne infrastructure til kunderne, hvor du også får fingrene i public cloud (Azure og AWS).

Som Cloud Infrastructure Developer vil dine arbejdsopgaver blandt andet indeholde:

 • Udvikling af cloud infrastructure løsninger, fx i AWS og Azure
 • Automatisering og standardisering af cloud infrastructure-processer
 • Infrastructure as code-opgaver, fx i Terraform
Netcompany
Cloud Infrastructure Consultant

Netcompany, København

Vil du være med til at arbejde med de nyeste Cloud-teknologier i Netcompanys infrastruktur-afdeling? Som Cloud Infrastructure Consultant samarbejder du med branchens dygtigste kolleger og er garanteret faglig udvikling.

Som vores nye kollega i ”Cloud infrastructure”-teamet kommer du til at spille en central rolle i agile projekter for både store danske og internationale kunder. Vi designer og implementerer forretningskritiske løsninger på topmoderne infrastruktur til kunderne, hvor du får fingrene i public cloud (Azure og AWS).

Derudover vil du også være med til at opbygge og drive arkitekturen og løsningerne i det interne Cloud Infrastructure. Du vil være med til at sikre driften i grænselandet mellem infrastruktur, sikkerhed og udvikling af kundeløsninger.

Netcompany
Studentermedhjælpere til Danmarks mest betydningsfulde IT-projekter

Netcompany, København, Aalborg eller Aarhus

Vi søger studerende i København, der har lyst til at være med på nogle af Danmarks mest spændende og udfordrende projekter. Det er en unik chance for at få foden indenfor i Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed, og du får mulighed for at sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange projekter. Vi kan garantere, at du får branchens dygtigste kolleger, som du kan lære af.

Et studiejob i Netcompany er andet og mere end et supplement til SU’en. Vi giver dig masser af ansvar, og muligheden for at prøve kræfter med opgaver, du andre steder først bliver stillet overfor som færdiguddannet. Vi arbejder efter en velunderbygget metode fra analyse til udrulning. Du vil komme til at arbejde med IT-løsninger og serviceorienterede arkitekturer på .Net og Java-teknologier typisk inden for vedligehold, udvikling og test.

Netcompany
Senior IT Consultant

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Har du nogle års erfaring med udvikleropgaver og har du lyst til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger og samtidig gøre en forskel? Kan du se dig selv spille en afgørende rolle for dit teams og projekts fremdrift, og være inddraget i alle dele af processen - lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden.

Som Senior IT Consultant har du ansvaret for, at have overblikket over delprojektet, herunder afholdelse af daglige stand-ups, statusrapportering med kunden og/eller projektlederen. Du finder det gerne naturligt at påtage dig lederskabet i forhold til dine teammedlemmer, da der i rollen som Senior IT Consultant hurtigt vil komme teamledelsesopgaver. Dette ansvar kommer til udtryk ved, at du uddelegerer en passende mængde opgaver til hvert teammedlem og holder overblik over, om nogen sidder fast og har brug for en hjælpende hånd.

Netcompany
Netcompany søger nyuddannede Software Developers

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

I Netcompany søger vi en dygtig Bachelor eller Diplomingeniør, der målrettet brænder for en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som Software Developer. Du vil være med til at udvikle nogle af branchens mest komplekse IT-løsninger, hvor kombinationen af programmering og kundekontakt vil præge din hverdag, der enten vil foregå på vores kontor i København, Aarhus eller Aalborg.

Som Software Developer tildeles du en todelt rolle, hvor du både vil varetage analyse af kundebehov og formidling via kundekontakt samt programmeringsopgaver, der vil spænde bredt. Videreudvikling, fejlretning, optimering og opretholdelse af eksisterende systemer, samt nyudvikling af nye projekter fra A-Z, bliver nøgleordene i din hverdag.

Netcompany
IT Consultant

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Som IT Consultant bidrager du til, at kundens behov bliver omsat til den rigtige tekniske løsning.

Vi benytter den teknologi der er den rigtige for projektet og for kunden, og det er derfor vigtigt, at du synes det er sjovt, at arbejde med nye og varierende områder og teknologier, og derved udbygge din viden hele tiden.

Netcompany
Er du Netcompanys nye Linux talent?

Netcompany, Aalborg og København

Er du klar til at tage din faglighed til næste niveau og blive en del af en virksomhed, hvor udvikling, udfordrende opgaver og sammenhold er i fokus? Så har du nu muligheden for at kickstarte din karriere som Systemadministrator (Linux) i vores Operations afdeling i København eller Aalborg.

Vi søger talenter, som brænder for Linux samt optimering og automatisering af komplekse opgaver og procedurer. Du vil blive en del af Netcompany Operations, som er en ambitiøs driftsafdeling med 115 dygtige kolleger, der står for alt fra forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre. Som vores nye Systemadministrator (Linux), vil du blive en del af et mindre team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store og komplekse Enterprise Linux-løsninger. Du vil du få en central rolle og være bindeled til både vores udviklingsprojekter og infrastrukturteamet.

Netcompany
Test Specialist

Netcompany, København

Vil du fordybe dig i de funktionelle aspekter af store softwareprojekter, der digitaliserer og dygtiggør Danmark? Så er det dig, vi søger til vores kontor i København.

Du kommer til at være med til at udvikle samfundskritiske IT-systemer, der ikke bare har en betydning for vores kunder i det offentlige eller i pensions-, forsikrings- eller a-kassebrancherne, men for mennesker på tværs af det danske samfund.

Du er altid en del af et projektteam med analytiker- og udviklerkolleger fra Netcompany, som sammen sidder ude hos kunden. Her er du bindeleddet mellem kunden, deres forretningsbehov og vores tekniske løsning. I løbet af projektet får du adgang til en bred række af de nyeste teknologier og værktøjer, når du:

 • analyserer forretningsbehov og løsningens funktioner
 • udarbejder testplaner og designer tests af funktionaliteten
 • udfører funktionelle og nonfunktionelle tests af løsninger internt og i samarbejde med kunden
Netcompany
HR Junior Consultant

Netcompany, Copenhagen

Do you want to develop your analytical and technical skills? Do you thrive working with data and translating them into actionable insights? Then apply for our HR Junior Consultant position where you will help us on our People analytics journey at Netcompany,

As an HR Junior Consultant, you will be working with reporting, data analysis, and operational tasks, where you will be responsible for your own tasks and be involved in projects together with other colleagues. The focus will be to support our business and HR teams in using data to improve decision-making.

You will work with data from talent acquisition to talent management and talent development. Furthermore, you will have the possibility to be involved in different HR projects relating to people analytics depending on your interests and background.