13 job matcher din søgning 13 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Lufthavne A/S Quality Specialist til IT-sikkerhed indenfor bagageområdet

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Du har her en væsentlig rolle i udvikling og design af fremtidens bagageanlæg, hvor du er ansvarlig for både nye spændende projekter, men også optimeringsprojekter på eksisterende anlæg.

Du sikrer, at interne og eksterne krav til IT-sikkerhed bliver implementeret i vores løsninger, processer og proceduren indenfor hele bagageområdet. Du er go-to person i projekter, hvor du bidrager til at sikre, at relevante krav bliver implementeret allerede i udbudsfaserne. Du er med til at optimere vores processer og tænke teknologiske løsninger, der sikrer fortsat compliance.

Du bliver en del af en helt særlig atmosfære, hvor vi hver dag arbejder engageret for, at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse. 

Københavns Lufthavne A/S Aeronautical Engineer

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

En forudsætning for at drive lufthavn er, at der er styr på flyvesikkerheden. Som Aeronautical Engineer vedligeholder du aeronautisk data for Kastrup- og Roskilde lufthavne sammen med dine kollegaer. Du støtter organisationen i tolkning og forståelsen af flyveoperationelle lovkrav og sørger for implementering af aeronautisk lovgivning.

Sammen med teamet arbejder du med opdatering af AIP-data, fokuserer på CPH’s infrastruktur, udstyr, design og sikrer Best Practice i det flyoperationelle miljø samt bidrager til CPH’s ansvar indenfor Safeguarding the Aerodrome. 

Københavns Lufthavne A/S Compliance Specialist til Roskilde Lufthavn

Københavns Lufthavne A/S

Som Operational Compliance Specialist har du ansvaret for de processer, der sikrer koordinering og operationelt overblik på tværs af operationen i Roskilde Lufthavn. En spændende mulighed for at arbejde med kernen i lufthavnsdrift, hvor du er med til at værne om, og sikre, vores ”License to Operate”.

Dine primære ansvarsområder i øvrigt

  • Sikre, at vi har et kontinuerligt samlet overblik over de operationelle forhold i lufthavnen
  • Sikre processerne omkring audits
  • Implementere forbedringsforslag og myndighedskrav

Du bliver en del af en helt særlig atmosfære og en familie, der hver dag engageret arbejder for, at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse.

Københavns Lufthavne A/S Commissioning Manager

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Som Commissioning Manager bliver du ansvarlig for at styre commissioning på vores tekniske vedligeholdelses- og byggeprojekter samt gennemgange ved ibrugtagning jf. maskindirektivet.

Du vil få ansvaret for at implementere commissioning på nye projekter, og være ansvarlig for ledelse af processen fra idé til drift.

Du bliver en del af en helt særlig atmosfære.

Københavns Lufthavne A/S Senior Master Data Manager

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

En væsentlig forudsætning for lufthavnens fremtidige digitale rejse er, at vi har styr på vores masterdata.

Asset Data & Documentation (ADD) er ”stammen”, som binder et stort og kompleks ”rodnet” af asset data og dokumentation sammen, så vores kollegaer kan sidde på ”træets grønne grene” og bygge løsninger til fremtidens lufthavn. Vi sætter en ære i at levere rigtig, tilgængeligt og anvendeligt data og dokumentation, der skaber værdi for alle i lufthavnen.

I CPH øges kravene til compliance og god dataadfærd, lige som mange andre steder i samfundet, og vi skal være ledende på at sikre den videre implementering af den gode dataadfærd i CPH. Du er med til at sikre entydige datakilder og bidrager til transformationen fra manuelle til digitale arbejdsgange.

Københavns Lufthavne A/S Studentermedhjælper til Customer Service

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Trives du med at hjælpe andre mennesker, og motiveres du af at skabe gode kundeoplevelser? Vil du arbejde i Københavns Lufthavne Kundeservice, hvor du hver dag er i kontakt med mennesker fra hele verden, og hvor du samtidig får muligheden for at påvirke en afdeling i fuld udvikling?

Som vores nye kollega i teamet vil din opgave bestå af at assistere og rådgive vores kunder både på telefon, på e-mail og på de sociale medier.

Spørgsmål til Customer Service spænder bredt fra parkering til "hvad må jeg have med på min rejse?", så du får hurtigt et bredt kendskab til Lufthavnen. Ikke alle henvendelser kan besvares med det samme, men kræver, at man indsamler relevant viden i organisationen.

Københavns Lufthavne A/S Kontorelev med speciale i økonomi til lufthavnen

Københavns Lufthavne A/S

CPH er en virksomhed med mange forskelligartede jobmuligheder og mange samarbejdspartnere både i og udenfor lufthavnen. Som kontorelev hos os befinder du dig midt i en international atmosfære, hvor du primært vil komme til at arbejde bag kulissen, som i dette tilfælde er på vores hovedkontor placeret i lufthavnen.

Lufthavnen er en helt speciel arbejdsplads med sin helt egen atmosfære og stemning, og du får her en bred og generel uddannelse indenfor økonomi, som du også kan bruge udenfor lufthavnen.

Under dine 2 års elevtid hos os vil du rokere i de forskellige teams i vores Accounting afdeling, så du får lov til at finde ud af hvilke områder indenfor økonomi det er, som du finder spændende.

Københavns Lufthavne A/S Administrationskontorelev til lufthavnen

Københavns Lufthavne A/S

CPH er en virksomhed med mange forskelligartede jobmuligheder og mange samarbejdspartnere både i og udenfor lufthavnen. Som kontorelev hos os befinder du dig midt i en international atmosfære, hvor du primært vil komme til at arbejde bag kulissen, som I dette tilfælde er på vores hovedkontor placeret i lufthavnen.

Lufthavnen er en helt speciel arbejdsplads med sin helt egen atmosfære og stemning, og du får her en bred og generel uddannelse indenfor administration, som du også kan bruge udenfor lufthavnen.

Under dine 2 års elevtid hos os, arbejder du i fire forskellige afdelinger, så du får lov til at finde ud af hvilke områder indenfor administration det er, som du finder spændende.

Københavns Lufthavne A/S Personaleplanlægger for lufthavnens securitymedarbejdere

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Som personaleplanlægger bliver du en del af Security Ressource Management (SRM), hvor vi hver dag har en vigtig rolle i mandskabsplanlægningen i Security.

Sammen med dine kollegaer i planlægger-teamet sætter du planlægningen i fokus. Du har en stor kontaktflade til medarbejdere og lederteams i Security samt kollegaer i de øvrige afdelinger i CPH. Så alt i alt en varieret hverdag.

Københavns Lufthavne A/S Tekniker/maskinmester/ingeniør til at udvikle fremtidens bagageanlæg

Københavns Lufthavne A/S

Du får en væsentlig rolle i udvikling og design af fremtidens bagageanlæg, hvor du er ansvarlig for både nye spændende projekter, men også optimeringsprojekter på eksisterende anlæg.

Du spiller en central rolle, hvor du varetager udvalgte reinvesteringsprojekter samt bidrager med specialistviden til større udvidelser af vores eksisterende bagageanlæg.

Du bliver en del af en helt særlig atmosfære og en familie, der hver dag engageret arbejder for at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse.

Københavns Lufthavne A/S Elektriker med erfaring indenfor ventilation

Københavns Lufthavne A/S

Ligesom dine kommende kolleger trives du med at tage ansvar for dit arbejde og træffe selvstændige beslutninger. Du er serviceminded, initiativrig og vil være med til at sikre, at lufthavnen er et sikkert sted at færdes for alle.

Som en del af det team der står for drift- og vedligeholdelsesopgaverne, skal du lave planlagt og forebyggende vedligehold samt foretage akut fejlretning på vores tekniske anlæg. Anlæggene befinder sig på airside, men du kan også komme til at løse opgaver andre steder hvor der er behov. Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Sikre at vores anlæg altid er fuldt funktionsdygtige
  • Udføre planlagte og akutte vedligeholdelsesopgaver
  • Deltage i videreudviklingen af lufthavnens tekniskeudstyr m.m.
Gem
Application Manager til lufthavnens centrale trafiksystemer
I Flight Traffic Management (FTM) leverer vi på lufthavnens måske mest kritiske og spændende systemer og services som understøtter...
Københavns Lufthavne A/S, København
Computerworld it-jobbank
Indrykket:
Gem
Leder til vores netværksteknikere i Network Maintenance
I Network Maintenance arbejder vi i et af de måske mest kritiske og spændende områder inden for netværksdrift og vedligehold - vi...
Københavns Lufthavne A/S, København
Computerworld it-jobbank
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV