10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Lufthavne A/S Operationel Indkøber

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Har du erfaring med digitalisering, kundesupport og lyst til at lære noget om indkøb?

Vi søger dig, som er serviceminded af natur og ivrig efter at digitalisere indkøbsprocessen. Til gengæld står vi klar med spændende og anderledes indkøbsopgaver og masser af viden, som vi gerne deler.

Indkøbsafdelingen i CPH er under forandring, og vi vil over de kommende år sætte fokus på at konsolidere antallet af leverandører og effektivisere måden, vi arbejder på gennem øget digitalisering.

Du har nu mulighed for at sætte dit præg på den rejse vi er på, og din indsats i stillingen vil være afgørende for afdelingens mål. Jobbet giver dig et stort netværk blandt leverandører og medarbejdere samt gode muligheder for at lære om indkøbshåndværket.

Københavns Lufthavne A/S Supervisor til Security Airport Guard

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Vær med til at skabe et Security i verdensklasse

Security Airport Guard (SAG) er ofte den første Security-afdeling, man møder, når man som rejsende kommer til Københavns Lufthavn (CPH). SAG patruljerer bl.a. terminalområdet dels for at hjælpe med kundeservice- og ordensopgaver dels for at overvåge terminalområdet og lufthavnen i forhold til de sikkerhedsmæssige trusler, som CPH skal forholde sig til. Ambitionen for SAG er, at vi leverer kvalitet i opgaveløsningen, med et stort fokus på kunden, sikkerheden og forretningen.

Trives du i spændingsfeltet mellem akutte hændelser, en dynamisk drift og synlig ledelse?

Som supervisor i SAG har du ansvaret for at den operationelle drift af afdelingen fungerer optimalt, herunder bemanding, træning, kvalitetsopfølgning og hændelseshåndtering.

Københavns Lufthavne A/S Fire Fighter til Rescue & Firefighting

Københavns Lufthavne A/S

Rescue & Firefighting (RFF) sikrer beredskabet i Københavns Lufthavne A/S (CPH), hvor vores hovedopgave er brand- og redningsindsats ved flyhændelser, ulykker og andre akutte opgaver i lufthavnen.

Vores vigtigste opgaver er at sørge for, at vores passagerer og alle andre, der færdes i lufthavnen, får en god oplevelse – også i krisesituationer. Du skal have flere års praktisk erfaring fra et privat eller kommunalt beredskab. Det vil være en fordel, hvis du også har arbejdet som eks. ambulanceredder eller har praktisk erfaring inden for det maritime.

Vi deltager efter anmodning i kommunale og statslige beredskabsopgaver uden for lufthavnens afspærrede område, og vores søredningstjeneste løser opgaver fra lufthavnens egen redningshavn i samarbejde med Forsvaret (JRCC).

Københavns Lufthavne A/S Lagerrekvirent med lyst til variation og faglig udvikling

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Har du lyst til en udfordrende hverdag i Københavns Lufthavn (CPH), hvor din faglighed ofte bliver udfordret? Trives du med en afvekslende hverdag med selvstændige opgaver og ansvar? - så kan vi tilbyde dig en spændende og alsidig stilling med gode kolleger i et team, der tager hånd om varemodtagelse, indkøb, lagerstyring og intern distribution.

Vores logistik- og lagerenhed står foran en stor udviklingsproces. Det betyder, at rollen som lagerrekvirent er under forandring, og for den rette person kan det medføre store muligheder for faglig udvikling.

I din hverdag kommer du til at løse en lang række forskellige opgaver bl.a. at inspicere og registrere indkomne varer fra ind- og udland og udskrive varer fra lager.

Københavns Lufthavne A/S Senior CAPEX Analyst med stærkt overblik, god til stakeholder management og flair for tal

Københavns Lufthavne A/S

Brænder du for at håndtere komplekse CAPEX-projekter ud fra et finansielt perspektiv? Trives du med at arbejde tæt sammen med forretningen, hvor der skal opbygges nye processer indenfor CAPEX-håndtering? Vil du være en del af et stærkt finansteam, der supporterer Københavns Lufthavne med forretningsindsigt, der resulterer sig i beslutningstagen?

Hvis du kan svarer ja, så ansøg om at blive en del af Partnering & Strategic Finance i en af verdens bedste lufthavne.

I rollen som Senior CAPEX Analyst vil du bl.a. være ansvarlig for finansiel planlægning af Købehavns Lufthavnes investeringsniveau.

Københavns Lufthavne A/S Senior Business Analyst til Partnering & Strategic Finance

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Brænder du for at udarbejde finansiel og kommerciel analyse? Trives du med at samarbejde tæt med forretningen og håndtere komplekse problemstillinger? Vil du være en del af et stærkt finansteam, der supporterer Københavns Lufthavne med forretningsindsigt, der resulterer sig i beslutningstagen?

Hvis du kan svare ja, så ansøg om at blive en del af Partnering & Strategic Finance i en af verdens bedste lufthavne.

Som Senior Business Analyst vil du være med til at skabe værdi i form af finansiel og kommerciel analyse, der kan danne et stærkt fundament for beslutningstagen.

For at løse dine arbejdsopgaver er det vigtigt, at du får skabt et tæt forhold til forretningen og forstår forretningen.

Københavns Lufthavne A/S Kommunikationsrådgiver

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

I Københavns Lufthavne (CPH) er vi drevet af at skabe den bedste oplevelse for passagererne, vores partnere og kunder. Der arbejdes strategisk med at udvikle vores positive rolle i samfundet og i lokalsamfundet og bidrage til den grønne omstilling af luftfarten. Vi søger derfor en erfaren kommunikationsrådgiver, der kan formidle komplekse budskaber på forskellige platforme og kanaler.

Luftfarten er hastigt på vej tilbage efter Corona-krisen. Derfor er en stor del af din opgave at være med at til styrke vores kommunikationsarbejde i udviklingen af Københavns Lufthavn og følge vores purpose: ”Lets travel together to a better tomorrow”.

Du kommer derfor til at arbejde med kommunikationsinitiativer internt til vores medarbejdere, til alle de partnere, der hver dag færdes på Københavns Lufthavns område, til vores naboer og til den brede offentlighed.

Københavns Lufthavne A/S Senior Financial Controller

Københavns Lufthavne A/S

Har du erfaring med analyse, rapportering samt controlling af projekter, og drives du af at hjælpe forretningen og transitere kompleks data i simple budskaber?

Så har du mulighed for at blive en del af et fagligt stærkt team, hvor der er plads til sparring og godt samarbejde. Du bliver en del af en virksomhed med flad organisationsstruktur, med nærværende ledelse, og du bliver en del af vores Controlling & Reporting afdeling, som består af 8 kollegaer.

Vi forventer, at du med din erfaring kan bidrage til en overordnet forståelse for de tværgående finansielle processer samt kan gå i dybden med analyser og spørgsmål, der er med til at udvikle os som virksomhed. Du vil være med til at nytænke vore nuværende processer og sætte retning for den fremtidige controlling af anlægsprojekter i CPH.

Københavns Lufthavne A/S Nye kolleger på deltid og fuldtid til Security Staff Check

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Vil du arbejde med lufthavnssikkerhed sammen med dygtige og engagerede kolleger på en spændende arbejdsplads? Vil det falde dig naturligt at tage imod lufthavnens ansatte og samarbejdspartnere med en venlig, professionel og servicemindet tilgang, når de skal sikkerhedskontrolleres i vores checksteder?

Som vores nye kollega vil du varetage opgaver inden for sikkerhedskontrol af lufthavnens ansatte, crew mfl. samt af vareleverancer til lufthavnen. Du vil bidrage til at tilsikre, at uvedkommende ikke får adgang til lufthavnens sikrede områder, samt at ansatte og samarbejdspartnere kommer ind på et sikkert lufthavnsområde for at løse deres arbejdsopgaver i forbindelse med flytrafikken.

Københavns Lufthavne A/S Rengøringsassistenter

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Vi søger både fuldtid og weekendafløsere. Rengøringsafdelingen i CPH løser opgaver hele døgnet, så vi søger til dag/aften hold og til hovedrengøring og specialopgaver om natten.

I lufthavnens rengøringsafdeling er det vores opgave at være med til, at give passagererne en positiv oplevelse af lufthavnen og en behagelig start og afslutning på deres rejse, hvilket bl.a. indebærer at holde lufthavnens områder rene og pæne. Som ansat i Facility Service i Københavns Lufthavn, kommer du rundt i alle terminalerne, butiksområder, kontorhuse og andre lokationer, hvor CPH har en aftale om at gøre rent.

Om natten bliver der bl.a. gjort hovedrent, vasket gulve med maskine og taget højderengøring. Erfaring med disse opgaver er en fordel.