3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Innergy Procesvalideringsspecialist

Innergy søger for Cook Medical i Bjæverskov

Vil du bruge din erfaring med procesvalidering, dine gode samarbejdsevner og din akademiske tilgang til opgaveløsning, og vil du være med til at redde menneskeliv hver dag?

Så vil vi gerne fortælle dig mere om, hvad Cook Medical kan tilbyde dig i jobbet som procesvalideringsspecialist i Test & Validation.

Du får ansvaret for, at test og valideringsaktiviteter lever op til de krav, der stilles til Cook Medicals produkter. Opgaverne kan spænde over test og validering af små produkter til stand-alone automationsenheder og komplicerede produktionslinjer.

Du vil få ansvaret for og skal i det daglige blandt andet:

  • Planlægge, koordinere og eksekvere procesvalideringsopgaver af processer, som udføres ved benyttelse af både implementeret og nyt udstyr/produktionsudstyr
  • Samarbejde med QA, udviklingsafdelingen, værkstedet og produktionen med henblik på et optimalt forløb af test- og valideringsopgaver
Cook Medical
Erfaren produktionsingeniør med fokus på kvalitet indenfor Medicobranchen

Cook Medical, Bjæverskov

Har du erfaring med kvalitetssikring og kender til ISO 13485, MDSAP, MDR og trives du med at fordybe dig i standarder og omsætte disse til procedurer og instruktioner i et kvalitetsstyringssystem?

Som kvalitetsingeniør, i en nyoprettet stilling i vores Complianceteam tilknyttet Manufacturing Operation, vil du blive en vigtig ressource for tolkning og formidling af krav beskrevet i de mange standarder vi er underlagt. Du vil få ansvaret for at vedligeholde og løbende udvikle vores nuværende kvalitetsstyringssystem mod de til stadighed større myndighedskrav/tolkninger og mod en fleksibel og robust omsætning af disse, i form af procedurer og instruktioner både i nøgleprocesser og på tværs i organisationen.

Cook Medical
Cook Medical
Brænder du for udvikling af maskiner, optimering af styresystemer, og er du fagligt stærk på software?

Cook Medical, Bjæverskov

Cook Medical søger en erfaren kollega med el-teknisk baggrund. Du vil indgå i et team, som har til opgave at udvikle, bygge, indkøre, kvalificere og implementere nye maskiner og processer inkl. vision/test systemer.

Du vil blive tilknyttet vores Toolshop-afdeling, som består af 9 mand og inkluderer eget maskin- og montageværksted af meget høj kvalitet. Der vil være egen kontorplads såvel som værkstedsarbejdsplads til rådighed.

Vi forventer, at du har en relevant teknisk uddannelse som automatikfagtekniker, elektriker, industrielektriker eller automationsingeniør, krydret med 6-8 års relevant erfaring.

Cook Medical

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV