6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
IT Relation A/S
Microsoft Power BI udvikler

IT Relation A/S, Viby eller Herning

Vi vækster og har store ambitioner. Derfor søger vi flere ambitiøse kollegaer til vores afdeling i Viby eller Herning. Du skal være med til at videreudvikle IT Relations eksisterende BI løsninger.

Rollen som Power BI udvikler omfatter alle aspekter fra analyse, specificering, implementering og test, til den endelige løsning overleveres til drift. Vores primære værktøjer til dette er Microsofts teknologier.

Afdelingen består primært af .net udviklere, så du vil som Intern Power BI udvikler få ansvaret for udvikling og vedligeholde af Power BI internt i IT Relation, og få hjælp af dine kolleger til at forstå data.

IT Relation A/S
IT Relation A/S
IT Relation søger Solution Manager til Viby J. eller København

IT Relation A/S

Vi vækster og har store ambitioner. Derfor søger vi en Solution Manager der vil være med til at styrke IT Relations vækst på markedet for kryptering af mails med løsningen SEPO.

Har du flair for salg og erfaring med at arbejde i IT branchen? Vil du være en del af en vækstvirksomhed med en karakteristisk og unik virksomhedskultur? Så er du måske vores nye IT Superhelt!

Du bliver en del af et kompetent salgsteam og får primært ansvar for at udbygge og vedligeholde samt udvikle en dynamisk kundeportefølje. En afgørende opgave bliver ligeledes at fungere som bindeled mellem kunderne og resten af organisationen. SEPO's Sikker mail er en stærk løsning og er den absolut førende inden for det offentlige og blandt de førende inden for det private marked.

IT Relation A/S
IT Relation A/S
Vi søger ambitiøse Microsoft udviklere

IT Relation A/S, Viby J.

Vi vækster og har store ambitioner. Derfor søger vi flere dygtige kollegaer til vores udviklingsafdeling i Aarhus. Du skal være med til at udvikle branchens bedste løsninger til vores kunder og videreudvikle IT Relations eksisterende produktpalette.

Vi baserer vores løsninger på Microsoft teknologier, services og produkter, hvorfor du vil stifte bekendtskab med Azure, .Net Core, WCF, WPF, MVC, Microsoft SQL Server og mange flere. Al kildekode skrives i C# med fokus på nyeste trends og teknologier.

IT Relation stræber efter at have branchens mest kompetente medarbejdere, hvorfor vi tilbyder gode muligheder for uddannelse, mentorordninger, deltagelse på konferencer, vidensdeling, Academy forløb og meget andet.

IT Relation A/S
Automation Specialist
IT Relation søger endnu flere IT Superhelte - denne gang til Client Services - Automation i Herning, Kolding, Østerbro eller Viby J.
IT Relation A/S, Herning
IT Relation A/S
Driftsspecialist Customer Service
Vores team af IT Superhelte i Herning, Viby og Kolding søger endnu en dygtig kollega, der brænder for driftsopgaver og den ultimative kundeservice.
IT Relation A/S, Herning
IT Relation A/S
Office 365 konsulent
IT Relation søger Office 365 konsulenter til København, Herning og Aarhus.
IT Relation A/S, Herning
IT Relation A/S