13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem
Itm8

TEAMLEAD til Cyber Defence Center i itm8

Herning, Aalborg SØ or Viby J

The Cyber Defence Center at itm8 is expanding, and we are now looking for a Teamlead who wants to participate in enhancing our customers' Cyber Threat Defences and Cyber Security Posture.

As Teamlead for our highly specialized implementation team in the Cyber Defence Center, you will be responsible for ensuring smooth transitions for our customers, both during on- and offboarding. You will have the overview of all ongoing implementations and ensure planning and progress on these – including ensure the overview across different total deliveries from our different divisions.

Itm8
Gem
Itm8

Teamlead – for et hold af IT-specialister i Danmark, Tjekkiet og på Phillippinerne

Herning eller Viby J

Brænder du for ledelsesdisciplinen og kunne du tænke dig en rolle, hvor dit primære ansvarsområde er ledelse, herunder distanceledelse? Har du tilstrækkeligt med ledelseserfaring til at kunne påtage dig ansvaret for et større team af IT professionelle, som ikke blot er fordelt på forskellige lokationer i Danmark, men også befinder sig i Prag og på Phillippinerne?

Vi tilbyder en central lederrolle i en vækstorienteret, entreprenant og innovativ virksomhed med en fleksibel arbejdskultur, hvor du med garanti kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt.

Itm8
Gem
Itm8

Infrastruktur-konsulent

Skovlunde

Får du et kick af at arbejde med IT-infrastruktur, vil du arbejde med de nyeste teknologier og være med til at fremtidssikre IT-platformen? Motiveres du af løbende at optimere og udvikle løsninger, samt at gennemføre automatiseringsprojekter, så er det dig, vi søger.

Vi har brug for dig til at rådgive kunder om de bedste infrastrukturløsninger. Under ledelse af vores konsulentdirektør vil du samarbejde tæt med dygtige kollegaer og have mulighed for løbende sparring.

Itm8
Gem
Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank
Gem
Itm8

Key Account Manager – få friheden til at designe din egen hverdag hos itm8

Herning, Viby J, Odense V, København Ø eller Skovlunde

Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til salg af Microsoft baserede ERP-løsninger? Og ønsker du at blive en del af en større salgsfamilie i et nyt nordisk IT-hus, hvor du driver og udvikler forretningsrelationer med private virksomheder?

Vi søger en erfaren Key Account Manager, der kan drive og udvikle vores forretningsrelationer med private virksomheder i størrelsesordenen 25-300+ ansatte. Du får ansvar for salg af ERP-løsninger og arbejder tæt sammen med vores presales-team for at sikre de bedste løsningsforslag. Du bliver en del af en stor salgsfamilie og et stærkt team, hvor krydssalg og daglig sparring er i fokus.

Itm8
Gem
Itm8

System Consultant, Operations

Skovlunde

Er du en passioneret IT-professionel med en stærk forståelse for systemadministration og drift? Motiveres du i en stilling, hvor du kommer til at fungere som vores kunders forlængede it-arm? Og ønsker du at få en central rolle i at sikre, at vores kunder får den mest skræddersyede og effektive it-løsning til deres behov?

Du bliver en del af et dedikeret team af IT-entusiaster, der arbejder sammen for at levere innovative løsninger til vores kunder. Vores primære mål er at sikre, at vores kunder oplever stabil drift og minimal nedetid. Derudover stræber vi altid efter at finde de bedste løsninger til kundernes behov.

Itm8
Gem
Itm8

Uniconta konsulent

Randers SV eller Skovlunde

Er du en erfaren Uniconta konsulent med en passion for at optimere forretningsprocesser og lave løsninger i samarbejde med vores kunder?

Du bliver en del af vores erfarne C5 og Uniconta-team, hvor du løbende vil få kontakt og selvstændigt ansvar for vores kunder i forbindelse med implementering og tilpasning af Uniconta-løsninger.

Du ønsker at være en del af en moderne virksomhed i vækst, hvor arbejdet vil være en kombination af en travl og varieret hverdag, men også med mulighed for fordybelse. Tonen er uformel og der er højt til loftet.

Itm8
Gem
Itm8

C5 konsulent

Randers SV eller Skovlunde

Er du en erfaren C5 konsulent med en passion for at optimere forretningsprocesser kombineret med at agere en tæt sparringspartner til vores kunder?

Eller arbejder du i dag som revisor/revisorassistent, controller, regnskabsansvarlig eller tilsvarende, men har lyst til at prøve nye udfordringer, hvor du i sammenspil med vores kunder optimerer og effektiviserer deres hverdag gennem smarte ERP-løsninger?

Så er det dig, vi leder efter til vores kontor i enten Randers eller i Skovlunde på Sjælland.

Itm8
Gem
Itm8

M&A og Finance Manager – kom med på vores M&A og Finance hold!

Nordhavn, Skovlunde, Herning, Aarhus C

Kunne du tænke dig at være med til at drive den akkvisitive vækst i en hurtigvoksende koncern?

Dine primære arbejdsopgaver bliver således:

  • At arbejde med opkøb i ind- og udland
  • Analyser, benchmark og business cases på den bestående forretning

Vi tilbyder dig en udviklende stilling og stor indflydelse på professionalisering af M&A processer, performance management og finansielle styringsmodeller.

Itm8
Gem
Itm8

Full-Stack Software Consultant – to help us raise the bar for quality in code

København Ø, København S

Are you our new teamm8? We’re a bunch of nerds who are passionate about solving real problems with software.

As a consultant with us, your everyday life will involve the full software development process: being presented with a business challenge, coming up with an IT solution, architecting and implementing said solution and running it in production.

You will be part of a team where we help each other with knowledge sharing and good fellowship.

Itm8
Gem
Itm8

Voksenlærling til Datacenter

Herning

Vi søger dig, som brænder for at være med til at skabe og vedligeholde et sikkert, skalerbart og stabilt netværk.

Hos os får du mulighed for at arbejde med alle dele af vores netværksopgaver. Det betyder, at du er med til administrere, drifte og udvikle datacenter-infrastrukturen hos os, samt understøtte vores eksisterende automatiseringsstrategi.

Sammen med dit team møder du således ind til en hverdag, hvor du varetager både tekniske og administrative opgaver i relation til den kundevendte del af forretningen – opgaver vi naturligvis hjælper dig med at prioritere og løse.

Itm8
Gem
Itm8

Datacenter Netværksspecialist - kom og sæt dit præg på ny Cisco ACI installation

Herning, København Ø, Viby J

Har du arbejdet med netværk i mange år og drømmer du om at være med til at bidrage til en større implementering? Så er det nu du skal slå til. Vi arbejder med de nyeste brands indenfor netværk, har fleksible arbejdstider og et stærkt hold af dedikerede kollegaer.

Du bliver en del af et team, hvor alle brænder for at skabe et sikkert, skalerbart og stabilt netværk. Som Netværksspecialist er du med til alle dele af netværk, herunder at designe, bygge, administrere og udvikle datacenter-infrastrukturen hos itm8. Opgaverne spænder bredt og ud fra dine interesseområder, er du er selv med til at præge og forme dine opgaver i den retning, du ønsker.

Itm8
Gem
Itm8

Microsoft 365 Consultant – Collaboration

København Ø

Har du et par års erfaring med SharePoint, og er du klar til at tage næste skridt i din karriere?

Dine ansvarsområder vil inkludere:

  • Designe og skabe løsninger sammen med dine erfarne kollegaer
  • Deltage i facilitering af inspirerende workshops

Du vil få mulighed for at arbejde med en bred vifte af kunder og projekter og ligeledes arbejde med de nyeste teknologier, herunder Microsoft Copilot.

Itm8

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV