5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

IT Relation A/S
IT-Support elev hos IT Relation - Herning

IT Relation A/S

Brænder du for it-support og drift? Er du en smilende IT-problemknuser, der ser en ære i at levere kundeservice på et højt niveau? Ønsker du at få en bred IT-uddannelse som IT-Supporter eller Datateknikker med speciale i infrastruktur? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere - som elev i IT Relation!

Som IT-Support- og datateknikker elev starter du din uddannelse i vores Customer Service afdeling. Opgaverne spænder bredt og det er derfor vigtigt, at du brænder for god kundeservice og formår at finde de rette løsninger på vores kunders IT-udfordringer.

Hvad kan vi tilbyde?

  • Nærværende og kompetente ledere
  • En arbejdsplads, hvor du får stor mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt
  • God sparring og samarbejde med dygtige kolleger
IT Relation A/S
IT Relation A/S
Information Security Architect

IT Relation A/S, Herning og Viby J.

Er du klar til det næste skridt i din karriere? Vil du være med til at udvikle og levere vores it-sikkerhedsservice inden for informations- og governance området til vores kunder? Så er du måske vores nye Information Security Architect til Solution Specialist teamet i Aarhus eller Herning.

Der stilles højere og højere krav til IT-sikkerhed og det er vigtig for os, at vi hele tiden er et skridt foran ved at holde os opdateret på området. Vi søger en erfaren og kreativ Information Security Architect der, sammen med resten af teamet, kan udvikle og levere vores it-sikkerhedsservices inden for informations- og governance området – herunder levere forskellige sikkerhedsanalyser, sikkerhedsworkshops og generel sikkerhedssparring til vores kunder.

IT Relation A/S
IT Relation A/S
Senior IT Implementation Specialist til vores kontor i København

IT Relation A/S

Ønsker du at arbejde helt tæt på kunderne og se hvordan dit arbejde har en positiv effekt? Har du et solidt kendskab til IT? Og vil du være med til at udvikle og implementere IT produkter af høj kvalitet? Så er du måske vores nye kollega i Implementation!

Din primære rolle vil omfatte analyse, migrering og opdatering af vores kunders IT-løsninger til enten et af IT Relations datacentre, Public Cloud eller en kombination af disse.

Som Senior IT Implementation Specialist er det afgørende, at du kan anvende din erfaring og viden til at træffe beslutninger, rådgive kunden og give feedback til vores Solution Advisors. Dette sikrer kontinuerlig udvikling af vores produkter, fremragende service og en agil implementering.

IT Relation A/S
IT Relation A/S
IT Support Specialist - København

IT Relation A/S

Er du en smilende IT-problemknuser, der ser en ære i at levere kundeservice på et højt niveau? Er du skarp på det tekniske inden for PC eller MAC og O365? Så er jobbet som IT Support Specialist måske noget for dig!

Din berøringsflade med IT-løsninger er stor og du vil komme til at arbejde med alle aspekter af IT 24/7 - 365. Som en del af en større leverandør af IT-serviceydelser, vil du på daglig basis sparre med dygtige kollegaer på tværs af hele virksomheden.

I IT Relation er din udvikling i højsædet. Derfor understøttes du med henblik på videreuddannelse i form af blandt andet Microsoft Cloud baserede certificeringer. Du er selv med til at påvirke hvor stejl din læringskurve skal være. De bedste forudsætninger for at lykkedes i denne stilling forudsætter, at du er omstillingsparat og trives i en hverdag, hvor dagene sjældent er ens.

IT Relation A/S
IT Relation A/S
IT-support elev hos IT Relation i København

IT Relation A/S

Brænder du for IT og det at hjælpe andre? Er du en smilende IT-problemknuser, der ser en ære i at levere kundeservice på et højt niveau? Ønsker du at få en bred IT-uddannelse som IT-supporter? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere - som elev i IT Relation!

IT Relation søger 3 elever til vores kontor i København med opstart primo februar 2023. Vi søger elever, som vil være med til at gøre en forskel for vores kunder, og som er ved at uddanne sig inden for IT-support.

Som IT-Support elev starter du din uddannelse i vores Customer Service afdeling. Opgaverne spænder bredt og det er derfor vigtigt, at du brænder for god kundeservice og formår at finde de rette løsninger på vores kunders IT-udfordringer.

IT Relation A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV