5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
IT Relation A/S
Core Services Specialist

IT Relation A/S

Vi søger flere specialister til vores Engineering Core services team 24/7.

Stillingen som Core Services Specialist, er en stilling der kræver et bredt teknisk niveau og evnen til at holde mange bolde i luften. Core Services sikrer vores kunders essentielle drift, orienteret omkring disse områder:

  • Overvågning
  • Patch management
  • Backup

IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote.

IT Relation A/S
IT Relation A/S
HR Business Partner

IT Relation A/S

Som HR Business Partner vil du sammen med ledelsen i Operation være ansvarlig for at drive og understøtte IT Relations målsætning om det stærkeste ”employer-brand” i den danske IT-branche med direkte reference til den COO-ansvarlige.

Du bliver ansvarlig for at drive, udvikle og kommunikere de medarbejderprogrammer, som skal være understøttende hertil. Det vil sket i tæt samarbejde med den ansvarlige for Learning & Development.

Derudover bliver det også din fornemmeste opgaver at sikre høj kvalitet og struktur over rekrutteringsprocessen - du vil være deltagende i hele processen. Dette vil ske i samarbejde med forretningens HR-assistent.

IT Relation A/S
IT Relation A/S
Account Manager

IT Relation A/S, Herning

Vi søger vi en Account Manager til vores mindre og mellemstore kunder, der vil være med til at styrke IT Relations vækst på markedet for IT-outsourcing.

Du bliver en del af Product Sales der servicerer mindre og mellemstore kunder, teamet består af 9 kompetente medarbejdere. Du får primært ansvar for at vedligeholde, udbygge samt udvikle en større kundeportefølje. En vigtig opgave bliver ligeledes at fungere som bindeled mellem kunderne og resten af organisationen.

De øvrige arbejdsopgaver indebærer bl.a.:

  • Status- og salgsmøder med eksisterende kunder, primært via Teams og telefon
  • Genforhandling og udvidelse af kontrakter
  • Udvide egen kundeportefølje
IT Relation A/S
Randstad A/S
IT Relation søger senior it-projektleder

Randstad A/S søger for kunde i København

IT Relation vækster og har store ambitioner, og derfor søger Randstad på deres vegne en erfaren Senior IT-projektleder.

Teamet arbejder med få kunder og er specialiseret i udvikling på ESDH-sagssystemer, DSI-system/tekst, samt support og vedligeholdelse af samme.

Vi prioriterer en fleksibel dagligdag, hvor det er muligt at skabe en god balance mellem arbejde og fritid. Har du store ambitioner, er der ligeledes gode muligheder for at tilegne sig et større ansvar og udvikle sig i virksomheden.

Randstad A/S
Senior udvikler

Randstad A/S søger for IT Relation A/S i København

IT Relation vækster og har store ambitioner, og derfor søger Randstad på deres vegne en erfaren Senior Udvikler.

Rollen som .NET-udvikler omfatter alle aspekter fra analyse, arkitektur og specificering af opgaven til overlevering af den endelige løsning til drift. Du vil blive tilknyttet et team af specialister inden for ESDH-sagssystemer, og sammen har I ansvaret for at designe og udvikle løsninger med høje sikkerhedskrav som fortegn.

Vi søger en profil, der tør stille spørgsmål, og hvis motivation og stolthed er at tage ejerskab og drive sine projekter fremad. Du ser muligheder, er en problemløser, og du har en positiv ”no-problem”-tilgang til tingene.