2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Group Online A/S
Salgskonsulent

Group Online A/S, Aarhus, Aalborg, Odense og Ballerup

Vi tilbyder en karriererejse – Vil du med på holdet?

Vi søger talenter til salgsdivisionen i Danmarks førende virksomhed inden for online marketing; Group Online.

Se video om Group Online A/S som arbejdsplads

Hos Group Online, vil du modtage en masse træning og uddannelse som sikrer, at du bliver skarp i salgsdisciplinen. Du vil således kunne forvente en grundig og intens oplæring med deciderede undervisningsmoduler, sparring og coaching.

Du vil blive mødt med tillid til dine evner i et åbent og imødekommende miljø. Vi har mange års erfaring med at talentudvikle og vi ved, at de bedste resultater skabes af medarbejdere, der trives og anerkendes. Derfor vil du opleve, at vi med åbne arme tager imod dig og sørger for, at du hurtigt bliver en del af et stærkt fællesskab.

Group Online A/S
Gem
Group Online A/S
Salgskonsulent – kørende sælger

Group Online A/S

Vil du også sælge noget som giver mening?

Group Online har Danmarks største salgsafdeling inden for branchen og vi har høje ambitioner om at levere landets bedste online marketingløsninger og hjemmesider, der skaber kommerciel værdi for vores kunder og får dem til at stråle digitalt.

Se video om Group Online A/S som arbejdsplads

Du vil blive mødt med tillid til dine evner i et åbent og imødekommende miljø. Vi har mange års erfaring i at talentudvikle og vi ved, at de bedste resultater skabes af medarbejdere, der trives og anerkendes. Derfor vil du opleve, at vi med åbne arme tager imod dig og sørger for, at du hurtigt får de rigtige kompetencer.

Group Online A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV