4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Akademikernes A-kasse

Engageret juridisk konsulent

København V

Vil du yde den bedste service og rådgivning til vores medlemmer? Brænder du for at opbygge ekspertviden inden for et komplekst regelsæt?

Akademikernes A-kasse vil være et forbillede, og vi arbejder målrettet på at give rådgivning, vejledning og sagsbehandling af højeste kvalitet inden for arbejdsløshedsforsikring, efterløn mv. Samtidig vil vi være på forkant med udviklingen og tilbyde vores medlemmer brugervenlige og effektive digitale løsninger. Derfor søger vi nu en engageret og dygtig juridisk konsulent.

Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse

Spændende studiejob med fokus på service og tilfredshed hos vores medlemmer

København V

Har du lyst til at arbejde i Danmarks største a-kasse, hvor vi gør alt for at yde den bedste service og vejledning til vores medlemmer, så de kan komme stærkt videre? Og er du på jagt efter et job med gode kolleger og spændende og meningsfulde arbejdsopgaver?

Vi søger lige nu to engagerede og velformulerede juniorkonsulenter, som vil være med til at kontakte eksisterende og nye medlemmer for at øge tilfredsheden og loyaliteten hos vores medlemmer.

Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse

Juniorkonsulent (studerende) søges til servicedesign

København V

Er du studerende og skarp til servicedesign? Og synes du, at det er interessant at arbejde med brugerinddragelse, herunder research, dataindsamling, analyse, brugerrejser m.m.? Så tilbyder vi en plads i et spændende team, der har fokus på at optimere og videreudvikle brugeroplevelsen i alle kontaktpunkter med medlemmerne.

Du og din arbejdsindsats skal ligeledes bidrage til at styrke den brugercentrerede tilgang i hele Akademikernes A-kasse.

Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse søger elever

København V

Har du lyst til at få en kontoruddannelse i Danmarks største A-kasse, hvor vi gør alt for at yde den bedste service og vejledning til vores jobsøgende medlemmer, så de kan fokusere på at søge job? Er du interesseret i at opnå en alsidig uddannelsesprofil inden for både administration, sagsbehandling og service?

Du får tilknyttet en uddannelsesansvarlig, der vil følge og hjælpe dig i din udvikling gennem elevforløbet. Du vil opleve en målrettet og struktureret uddannelse, hvor du vil opnå en solid erfaring med administrative arbejdsopgaver og rutiner i Akademikernes A-kasse, som du kan anvende i et fremtidigt job.

Akademikernes A-kasse

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV