3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
EG A/S

Konsulent til support af telefoniløsninger

Kolding eller Ballerup

Har du erfaring med at yde IT-support eller beskæftiget dig med telefoniløsninger?

I vores telefoniafdeling leverer, installerer og supporterer vi IP-telefoniløsninger baseret på Avaya og Asterisk (FreePBX). Disse løsninger er både på egne anlæg og hostede løsninger, alle med egenudviklede integrationer til vores lægesystemer.

Din fornemmeste opgave bliver at hjælpe vores kunder med problemløsning, vejledning og relevant information – primært gennem telefonisk support og fjernstyring. Derudover vil du have mulighed for at bidrage med implementeringen af nye kunder.

Gem
EG A/S

Support af EPJ- løsninger til Healthcare branchen

Kolding

Bliver du motiveret af at hjælpe andre til succesoplevelser i hverdagen? Og har du evnen til at sætte dig ind i og løse komplekse problemstillinger?

Du brænder for god kundeservice og har en god energi og en åben og kommunikerende personlighed. Hos os er dagene aldrig ens, så du skal trives med en arbejdsdag, der er uforudsigelig, og synes det er sjovt at være problemløser. Du er stærk på telefonen og er nysgerrig på at sætte dig ind i brugerens situation og behov.

Gem
EG A/S

Dygtig og engageret Finance Assistant Accounts Receivable

Ballerup eller Ikast

Trives du i en stilling, hvor du løbende udvikler din faglighed i en spændende international organisation, og vil du være med til at styre koncernens debitorudeståender, indbetalinger, stamdata, rykning, afstemninger samt medvirke til optimering af arbejdsgange?

Da en af vores assistenter ønsker at prøve nye udfordringer internt i vores Finance Funktion, søger vi en stærk faglig profil til Accounts Receivable teamet. Afdelingen er kendetegnet ved høj professionalisme, en uformel omgangstone og en stor ansvarsfølelse, der strækker sig både over opgaver, forretningen, og på tværs af teams og medarbejdere.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV