4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EG A/SSupportkonsulent – til fleksible og internetbaserede it-løsninger

EG A/S, Ikast

Motiveres du af at hjælpe andre til succesoplevelser i hverdagen? Og er du en teamplayer med stort T?

Til vores supportteam i Ikast søger vi en ny kollega, som brænder for brugersupport. Hvis du motiveres af at hjælpe andre til succesoplevelser i hverdagen, har vi et spændende job til dig hos en af Danmarks bedste it-arbejdspladser.

Supportteamet varetager de daglige support-, konsulent-, kursus- og salgsopgaver. Din fornemste opgave er at hjælpe med relevant information og applikationssupport. Du kommer til at arbejde via både telefon, e-mail og supportsystem og har daglig kundekontakt, og du bliver en del af et dedikeret supportteam på 7 personer. Du kommer blandt andet til at beskæftige dig med følgende opgaver:

  • 1st og 2nd level support.
  • Håndtering og indberetning af systemfejl og opfølgning herpå.
  • Kunde-/konsulentbesøg.
EG A/SKonsulent til EG Healthcare – tidsbegrænset stilling

EG A/S, Ballerup, Kolding og Aarhus

Brænder du for at gøre en forskel for dine kunder? Har du erfaring med onboarding af kunder eller arbejder du indenfor Sundheds-IT? Kan du lide at have travlt og konstant videreudvikle dig?

Du vil blive en del af vores konsulentteam som består af 10 dedikerede medarbejdere, der arbejder fra Aarhus og Ballerup. Vi er et nyt sammensat team, men fælles for os alle er at vi er engagerede og brænder for at levere den bedste software løsning til den danske sundhedssektor.

Som vores nye Consultant vil du få en central rolle i at sikre vores EG Healthcare kunder får en god og tryg opstart og dine primære arbejdsopgaver vil være koncentreret om følgende områder:

  • Onboarding af nye kunder
  • Rådgivning til kunder ifm. ændringer i klinikopbygning
  • Opsætning og klargøring af system til nye kunder
EG A/SStudentermedhjælper til ledelsessupport i EG IT

EG A/S, Ballerup

Har du interesse for teknologifag, og vil du gerne arbejde med administrative opgaver samt kommunikation og rapportering på ledelsesniveau omkring sikkerhed?

Som vores nye studentermedhjælper bliver din primære opgave at hjælpe med udarbejdelse af dokumentation og kommunikation for EG Security. EG Security varetager opgaver omkring sikkerhed for systemer til medarbejdere og forretningsenhederne i EG.

Du er et godt match, hvis du bl.a.:

  • Er i gang med en relevant uddannelse, fx ITKO.
  • Har teknisk flair.
  • Er en dygtig kommunikatør, som behersker både dansk og engelsk på skrift og i tale.
  • Har lyst og mod på at udfordre ledelsen og løbende forbedre den kommunikation, der udsendes.
EG A/SDedikeret software tester

EG A/S, Ballerup og Aarhus

Brænder du for at teste og kvalitetssikre software? Kan du beskrive test scenarier, der går bredere end det gode scenarie? Har du lyst til at skabe værdi for de sundhedsfaglige brugere af systemet og dermed også deres patienter?

Som software tester i EG Healthcare bliver du en del af udviklingsafdelingen og indgår i et scrum-baseret udviklingsteam sammensat af forskellige roller, der samarbejder om at skabe de mest værdiskabende løsninger til vores lægesystemer, som har forskellige kundegrupper. Dit fokus er på test og herunder kvalitetssikring af systemet samtidig med, at få indarbejdet processer i fællesskab med de andre i teamet, da test hidtil har været tilknyttet en anden afdeling end udviklingsafdelingen. På sigt vil du kunne komme til at teste på flere af vores lægesystemer.