2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hansen Toft A/S Ansvarlig for løn- og HR-administration

Hansen Toft A/S søger for Welcon A/S i Give

Har du en solid værktøjskasse og lyst til at udvikle, effektivisere samt være understøttende sparringspartner for ledere og organisationer i koncernens selskaber? Så vil vi gerne i kontakt med dig.

For at kunne understøtte de fremtidige vækstkrav i Welcon A/S og Superwood A/S, både forretningsmæssigt og organisatorisk, ønsker man at tilføre nogle tungere kompetencer til koncernen. Stillingen vil blive med ansættelse i Welcon A/S, men rollen vil også skulle supportere andre selskaber i koncernen.

Du er overordnet fagligt ansvarlig for alle opgaver inden for lønbogholderi, HR-administration og tilhørende systemer, herunder rådgivning og support vedrørende overenskomster, lokalaftaler og lovgivning, der påvirker løn- og ansættelsesforhold samt optimering og digitalisering af processerne i lønbogholderiet og HR-administrationen.

Hansen Toft A/S
Welcon A/S
Servicetekniker søges til dynamisk vedligeholdelsesteam

Welcon A/S, Give

Motiveres du af at arbejde med service af svejseværker?

Du vil sammen med resten af vedligeholdelsesteamet fortrinsvis være med til at servicere og reparere vores ca. 400 stk. mobile svejseværker. Du vil varetage kontakten til vores eksterne samarbejdspartnere ifm. fejlfindinger, hvor vi ikke selv kan komme i mål, samt deltage i den årlige kalibrering sammen med eksterne samarbejdspartnere.

Se video om Welcon A/S som arbejdsplads

Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsdag sammen med engagerede kollegaer, hvor omgangstonen er humoristisk, direkte, og hvor der ikke er langt fra ide til handling.

Welcon A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV