2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Venaris Executive SearchMarketing Manager

Venaris Executive Search søger for GM i Birkerød

Efter flere års succesfuld vækst ønsker GM at professionalisere sin marketingindsats for at kunne indfri de ambitiøse målsætninger, virksomheden har for fortsat vækst og udvikling.

I en nyoprettet stilling som Marketing Manager, bliver du en del af ledergruppen. Du får ansvaret for at udforme og eksekvere en ny international marketingstrategi. SOME og digital marketing skal fremover være en endnu mere central del af GMs kommunikation med kunder og samarbejdspartnere.

Du understøtter dermed salgsindsatserne i GM og hos de internationale samarbejdspartnere, og får en central rolle i forhold til at løfte GMs image fra at være maskinfabrik til at være en innovativ teknologivirksomhed. Blandt dine opgaver er – på både nye og eksisterende markeder – at analysere markedspotentialer og i samarbejde med ledergruppen at definere prisstrategier for det enkelte marked.

Grafisk Maskinfabrik A/S
Maskiningeniør

Grafisk Maskinfabrik A/S, Birkerød

Grafisk Maskinfabrik søger 1 maskiningeniør til udvikling af maskiner til den grafiske industri.

Grafisk Maskinfabrik A/S

Du vil indgå i vores mekaniske udviklingsteam bestående af 9 ingeniører og teknikere, der udvikler en lang række forskellige typer af maskiner. Vi arbejder med komplicerede mekaniske problemstillinger og har stort fokus på brugerinterface. Vi samarbejder tæt med vores team af programmører for at finde den bedste løsning til kundens behov. Arbejdsdagen er alsidig, og vi har kort vej fra ide til handling. Der vil være nogle få ugers rejseaktivitet om året. Du vil få ansvar for dine egne projekter bestående af:

  • Maskinkonstruktion, herunder dimensionering, materialevalg og sikkerhed
  • Koordinering med produktionsafdeling og programmører
  • Administration af styklister og dokumentation
Grafisk Maskinfabrik A/S