15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DLG IT Specialist, Core Infrastructure

DLG, Fredericia or Viby

Are you a specialist within IT operations and have experience within maintenance of server, networks and applications infrastructure in data centers – then this job could be interesting for you.

For our IT Core Infrastructure department in DLG, Denmark we are looking for an IT specialist, who can implement and maintain our server infrastructure in the entire DLG Group. Our primary responsibility is to ensure a robust infrastructure for IT Applications used in the group, both maintaining the current environment as well as designing our future.

DLG IT Team Manager for SAP Solutions Logistics and Production

DLG, Fredericia

Group IT and SAP Solutions are on an exciting and demanding journey to become a truly global IT organization. The ambition is to operate as one global team. SAP Solutions has 3 functional teams in different locations in Denmark and Germany, and we are now looking for a new manager for one of these teams.

The department has 10 SAP consultants, and your area of responsibility will be supporting the Logistics and Production processes of the business based on the SAP modules: MM, PP-PI, LE, WM, SAP TM, EWM and QM.

Your primary responsibilities will be:

 • Leading and managing an international team of 10 SAP consultants
 • People- and competence development
 • Lead the team closer to business
DLG Sourcer Biogas

DLG, Fredericia or Copenhagen

Do you have a commercial mindset and interest in contributing to a significant lower CO2 footprint by sourcing residual products from around the world for biogas production?

This exciting position where sustainability is in high priority might be of interest.

The biogas team in DLG consists of 4 professional and committed employees who work daily for the further growth and development of the Biogas business. Sourcing and business development take place in close collaboration with DLG´'s subsidiaries globally.

DLG Kontraktafvikler/Execution specialist

DLG, Fredericia

Er du ambitiøs, struktureret og god til at skabe overblik og motiveres du af at arbejde i ”maskinrummet” i én af Danmarks største virksomheder?

Så har du muligheden for at blive en del af vores internationale handelsafdeling i DLG´s Tradingafdeling. Vi køber og sælger korn og råvarer på de nationale og internationale markeder. Mere specifikt bliver du en del af Korngruppen, der handler korn til både egne fabrikker og kunder i fødevareindustrien i ind- og udland.

Dine arbejdsopgaverne vil spænde vidt, men det vigtigste som kontraktafvikler vil være:

 • Håndtering og opfølgning på kontrakter
 • Sikre rettidig forsyning til kunder og fabrikker
 • Kontrol og gennemgang af dokumenter
DLG HRIS Consultant - System Administrator for Success Factors (Maternity Cover)

DLG, Fredericia

DLG is looking for an HRIS consultant with a great flair for IT and an analytic mindset for data. Together with your colleagues in HR you ensure that HR systems and processes are maintained, improved and streamlined.

You support the business in the best possible way in terms of user-friendliness and general demand functionality. In this position you will work as a system administrator together with other colleagues in HR.

For the right person there will be possibility for permanent employment.

DLG To Shippingelever til Trading afdelingen i DLG

DLG, Fredericia

Ønsker du en elevstilling i en af Danmarks største virksomheder, som hver dag arbejder benhårdt på at bidrage til en værdiskabende og bæredygtig leverance ind til bl.a. fødevarer, energi og byggematerialer til hele verden? Så har du chancen nu, da vi søger to shippingelever til vores hovedsæde i Fredericia med opstart den 1. september 2022.

Som elev i DLG kommer du igennem en spændende og lærerig uddannelse, hvor du får gode muligheder for at udvikle dig inden for en bred vifte af fagområder. Dit elevforløb vil koble praktisk on the job-træning med fastlagte obligatoriske skoleophold.

DLG Finansassistent til DLGs debitorteam

DLG, Fredericia

Vi søger en finansassistent til en nyoprettet stilling i vores debitorteam. Har du lyst til at hjælpe med at styre vores debitorer, og har du flair for at optimere og skabe nye processer, så er du måske vores nye kollega?

Du bliver en central person, som skal være med til at opretholde rette fokus i vores debitorfunktion. Sideløbende med dine daglige arbejdsopgaver skal du i samråd med de øvrige medarbejdere videreudvikle og yderligere automatisere processerne i vores team. Du kommer til at håndtere mange forskelligartede opgaver lige fra at deltage i vores optimeringer og procesbeskrivelser til - sammen med dine kolleger - at få ansvaret for selskabets debitorer.

DLG Strategikonsulent til den grønne omstilling i landbruget

DLG, Fredericia

Du bliver ansat i DLG Transformation – et udviklingsorienteret team med et stort netværk både internt i DLG og i innovationsmiljøer i bio- og fødevareklyngen. Du kommer sammen med dine kollegaer til at udarbejde business cases på nye banebrydende ideer og derigennem identificere nye forretningsmuligheder på tværs af DLG og sikre ideerne bliver til forretning – alle med bæredygtighed som en grundlæggende præmis.

Vi søger en netværksbaseret profil, der selvstændigt evner at finde og opdyrke forretningsmuligheder og partnerskaber i samarbejde med kompetente kolleger. Værktøjer indenfor strategi og forretningsudvikling er i brug dagligt og vi tænker konstant i skalering og internationalisering. Vi vægter samarbejde højt og fokuserer personlig- og faglig udvikling i et ambitiøst og værdiskabende miljø.

DLG Graduate i DLG

DLG, Fredericia

Vil du kickstarte din karriere i en stor international virksomhed, hvor der er højt til loftet og langt til begrænsningerne? Så er vi klar til at give dig ansvar og muligheder i en af Danmarks største koncerner.

Som Graduate i DLG kickstarter du din karriere i en af Europas største landbrugsselskaber, der sikrer bæredygtige løsninger til verdens vigtigste erhverv, og som ønsker at gå forrest og sætte retningen for fremtidens landbrug.

DLG´s Graduate program er et 2-årigt målrettet udviklings- og karriereforløb, der kan give dig et stærkt fundament for fremtidig karriere inden for DLG-koncernen i et af funktionssporene:

 • Commodity Trading
 • International Market & Sales
 • Business Finance
DLG Studentermedhjælp til programledelsen i DLG's Maia program

DLG, Fredericia

I DLG har vi samlet forretningen og IT for at skabe en fælles forretningsplatform i S4 HANA. Programmet løber over de kommende 3 år og vil være med til at skabe vækst via enkelthed. I stillingen skal du varetage opgaver for programledelsen og vil derfor opleve en hverdag med mange forskelligartede opgaver samtidig med at du vil have dine egen ansvarsområder.

Stillingens konkrete opgaver

 • Administrative opgaver
 • Opfølgning på tidsregistrering, fakturering og afstemning
 • Udarbejdelse af præsentationer i PowerPoint
Gem
DLG Sommerferiejob - Bliv høstmedhjælper til DLG´s kornlaboratorier

DLG

Vi søger energiske og friske unge mennesker, som trives i en dynamisk hverdag med afvekslende opgaver til sommerferiejob som høstmedhjælper til vores kornlaboratorier.

Som høstmedhjælper er din primære opgave behandling af kornprøver til afregning af kunder for kornlevering, herunder:

 • Registrering, neddeling og rensning af indkomne prøver
 • Visuel vurdering af kornets tilstand
 • Sortering og analyser af forskellig art
Gem
DLG Sommerferiejob - Bliv høstmedhjælper til DLG´s brovægte

DLG

Er du serviceminded og trives i en dynamisk hverdag med masser af kundekontakt? Så kan dette sommerferiejob som høstmedhjælper være noget for dig.

Som høstmedhjælper er dine daglige opgaver meget afvekslende, men blandt de primære opgaver er:

 • Ind- og udvejning på brovægte i SAP
 • Udtagelse af kornprøver
 • Pakning og forsendelse af kornprøver
Gem
DLG Sommerferiejob - Bliv høstmedhjælper til DLG´s lagre

DLG

Trives du med selvstændigt og afvekslende lagerarbejde, som både involverer modtagelse af korn i høst samt rengøring af anlæg og kornhaller? Så kan dette sommerferiejob som høstmedhjælper være noget for dig.

Som høstmedhjælper er dine daglige opgaver meget afvekslende, men blandt de primære opgaver er:

 • Ind- og udlevering af afgrøder
 • Kørsel med gummiged
 • Modtagelse og prøvehåndtering af afgrøder
Gem
DLG Sommerferiejob - Bliv høstmedhjælper til DLG´s brovægte

DLG

Er du serviceminded og trives i en dynamisk hverdag med masser af kundekontakt? Så kan dette sommerferiejob som høstmedhjælper være noget for dig.

Som høstmedhjælper er dine daglige opgaver meget afvekslende, men blandt de primære opgaver er:

 • Ind- og udvejning på brovægte i SAP
 • Udtagelse af kornprøver
 • Pakning og forsendelse af kornprøver
Gem
DLG Selvstændig driftsmedarbejder til DLG's team på Sydsjælland

DLG

Trives du med selvstændigt lagerarbejde, som involverer håndtering af kornafgrøder samt generel vedligeholdelse? Er du fleksibel, struktureret og serviceminded? Sætter du en ære i en god kundeservice? Så kan det være, at det er dig, vi leder efter til vores team i på Sydsjælland med primær base i Bårse.

Du får en alsidig hverdag med en bred række opgaver, men typisk vil din hverdag bestå af følgende arbejdsopgaver:

 • Ind- og udlevering af korn/afgrøder
 • Overvågning af afgrøder
 • Betjening og vejning af vores landbrugskunder