7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DLGLagermedarbejder til DLG´s centrallager i Taulov

DLG

DLG´s centrallager (kaldet Terminalen) servicerer det danske landbrug og leverer ordrer ud til hele Danmark. I vores 28.000 kvm store lager har vi over 2.400 varenumre, hvor vi dagligt kører 80 lastbiler ind og ud af terminalen for at kunne yde et højt serviceniveau til vores kunder.

Vi søger nu 4 nye kollegaer til Terminalen, som ønsker at bidrage til, at vi fortsat har et veldrevet lager med fokus på at arbejde smart, effektivt, sikkert og for den gode kundeoplevelse.

Dine primære opgaver er:

  • Truckkørsel
  • Ordrehåndtering og vareforsendelse
DLGStudentermedhjælper til Business Intelligence

DLG, Fredericia

Er du i gang med en uddannelse indenfor Økonomi, IT eller lignende og har lyst til at arbejde med data, systemer og BI værktøjer i en af Danmarks største virksomheder, så læs med her.

Du bliver en del af Business Intelligence, som består af et team med fagligt dygtige og engagerede kollegaer, der både dækker den forretningsvendte del samt IT-udviklere.

Dine opgaver vil være varierende, men med fokus på at vedligeholde og videreudvikle DLG’s nuværende rapporteringslandskab. Derudover vil du komme til at få en bred kontaktflade ud i organisationen i forhold til at understøtte deres rapporteringsbehov med udvikling af nye rapporter, tilpasninger af eksisterende løsninger samt løbende bruger support.

DLGController med speciale i moms og afgifter

DLG

I DLG´s Group Finance bliver du en del af et professionelt DLG skatteteam, som består af 3 medarbejdere, hvor du vil få en vigtig rolle i sparring med DLGs øvrige organisation, særligt ift. handel med udlandet.

Du vil sammen med det øvrige skatteteam sikre, at DLG a.m.b.a. og dets danske datterselskaber afregner moms og primært forbrugsafgifter korrekt. Da selskabet er momsregistreret i bl.a. Sverige og Tyskland omfatter jobbet også momsindberetning til udenlandske myndigheder og indberetninger til Intrastat i såvel Danmark som øvrige lande.

Du vil aktivt bidrage til at optimere processer inden for momsområdet bl.a. gennem anvendelse af effektive SAP-løsninger.

DLGFinancial Controller til DLG's finansafdeling

DLG, Fredericia

Vil du være en del af et ambitiøst og fagligt stærkt controllerteam i DLG, som er en af Danmarks største virksomheder? Så er du måske vores nye financial controller, som får selvstændigt ansvar for regnskabsaflæggelse, månedsluk samt udarbejdelse af årsregnskaber for egne datterselskaber i DLG.

Du bliver en del af et team på 4 financial controllers, som er en del af en større finansafdeling med både group controlling, bogholderi og en skatteafdeling.

I afdelingen samarbejder vi om at DLG´s direktion og lokale direktører får retvisende og rettidige rapporteringer med fokus på kvalitet, effektivitet og compliance.

DLGSkarp BI konsulent til Business Intelligence i DLG

DLG

Vil du være en del af et dynamisk BI team i en af Danmarks største virksomheder, hvor du får erfaring med en bred vifte af opgaver, og får mulighed for at præge fremtidens interne brug af data?

I rollen som BI konsulent, vil du få et stort indblik i DLG som virksomhed, og den udvikling som koncernen gennemgår i disse år. Du vil indgå i et travlt, men målrettet og ambitiøst team med 4 kollegaer med fokus på data og rapportering.

Vores opgaver og projekter er primært i Danmark, men der vil også forekomme Group initiativer med blandt andet vores tyske og svenske selskaber.

Gem
DLGSelvstændig driftsmedarbejder til DLG's team i Boulstrup, Odder

DLG

Trives du med selvstændigt lagerarbejde, som involverer håndtering af kornafgrøder samt generel vedligeholdelse? Er du fleksibel, struktureret og servicemindet? Så kan det være, at det er dig, vi leder efter til vores team i Boulstrup.

Generelt er der tale om et job, hvor der lægges stor vægt på at man kan arbejde selvstændigt, og er god til at motivere sig selv. Du får en alsidig hverdag med en bred række opgaver, men typisk vil din hverdag bestå af følgende arbejdsopgaver:

  • Ind- og udlevering af korn/afgrøder
  • Overvågning af afgrøder
  • Betjening og vejning af vores landbrugskunder
DLGLønkonsulent til DLG's HR administration

DLG, Fredericia

Har du erfaring med lønadministration/lønbehandling og trives du i en alsidig stilling, hvor du har tæt dialog med ledere og medarbejdere, og hvor korrekt løn har første prioritet?

I HR-administration har vi ansvaret for HR-kerneydelser som løn, administration, pensionsordninger og personalepolitikker til vores ca. 1.500 danske medarbejdere fordelt på flere selskaber på tværs af koncernen i Danmark.

Med afsæt i koncernens strategi arbejder vi kontinuerligt på at optimere processer og services, samt sikre compliance på tværs af området. Der er højt til loftet i afdelingen, og derfor vil du, i tæt samarbejde med dine kolleger i HR, være med til at præge denne spændende udvikling, som HR-afdelingen i DLG-koncernen befinder sig i.