3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
cBrain A/S

F2-superbruger med teknisk flair til F2-applikationssupport

København

Services er en vital enhed. Vi hjælper vores kunder til at opnå fuldt udbytte af deres F2-baserede løsninger.

Se video om cBrain A/S som arbejdsplads

I denne stilling er fokus på områderne F2 Applikation samt F2 Platform & Arkitektur, og du bliver dermed en af de vigtige medarbejdere, der yder kompetent applikationssupport til superbrugere og administratorer, der er systemejere hos myndigheder og departementer.

cBrain A/S
Gem
cBrain A/S

UI/UX Designer søges til softwarehus

København Ø

Se video om cBrain A/S som arbejdsplads

cBrain leverer forretningskritiske systemer, der understøtter arbejdet for mere end 20.000 brugere fordelt mellem størstedelen af landets ministerier og styrelser samt en række udenlandske myndigheder.

Vi søger nu en UI/UX Designer til at sikre, at vi udvikler de bedste løsninger til vores kunder og brugere på tværs af alle vores systemer. Vi tilbyder alsidige opgaver og stor frihed under ansvar.

cBrain A/S
Gem
cBrain A/S

Er du vores nye data/IT-tekniker?

København Ø

Se video om cBrain A/S som arbejdsplads

Dine arbejdsopgaver vil være meget alsidige; hvad enten det drejer sig om opstartsmøder med nye kunder, installation/opgradering af kunders systemer eller diverse ad hoc-opgaver, er du med som den udførende tekniker på projektet.

Selv i en travl hverdag kan du altid finde en kollega, der er klar til at hjælpe, og med det fantastiske sociale sammenhold i afdelingen og hele cBrain gør det virkelig, at det er fedt at møde ind på job hver eneste dag.

- Oliver, din kommende kollega.
cBrain A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV