9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MatchMaker søger for BILA A/S
Gem
MatchMaker

Project Manager

Mariager

Dit ansvar spænder fra A-Z indenfor projektledelse, hvor du bl.a. vil stå for at opdatere og samle alle forhold omkring projektet; krav, økonomi, risici, tidsplaner, teknologi m.m. til en helhed, der sætter teamet i stand til at gennemføre projektet korrekt.

Du tilbydes et selvstændigt job, hvor du bliver ansvarlig for spændende projekter og i høj grad får indflydelse. Du bliver en del af et kompetent team, hvor du er med til at understøtte en virksomhed i vækst.

Gem
BILA A/S

Praktik i El-konstruktion

Nykøbing Mors

Er du som en velplaceret stikkontakt: altid klar til at forbinde teori og praksis? Og har du lyst til at sætte strøm til innovative projekter, så de lyser op som en nyinstalleret pære?

Okay okay, ikke flere el-referencer. Nu til det vigtige: dit praktikforløb.

Som praktikant bliver du en del af el-teamet, der fokuserer på udvikling af el-diagrammer og styresystemer. I løbet af praktikperioden vil du aktivt deltage i udviklingen og implementeringen af kundespecifikke løsninger.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Praktik i Projektledelse

Nykøbing Mors

Er du den, der altid har styr på detaljerne, uanset om det er den årlige vennetur eller komplekse projekter? Har du en naturlig evne til skabe relationer og synes robotteknologi er spændende?

Du bliver tilknyttet en erfaren mentor og følger samtidig en projektleder på et konkret projekt i en af vores forskellige Units; Wind, Construction, Medical & Pharma, Manufacturing og Metal & Electronic. Her bidrager du aktivt i opgaveløsningen og får mulighed for at anvende din faglige værktøjskasse til at løse opgaverne på egen hånd.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Praktik i softwareprogrammering

Nykøbing Mors

Få hands-on erfaring med robotprogrammering og deltag i udviklingen af fuldautomatiske produktionsanlæg.

Du får hands-on erfaring med grundlæggende programmering af Kawasakirobotter, og gennem et selvstændigt palleteringsprojekt opbygger og programmerer du en palleteringscelle med to pallepladser.

I anden del af dit praktikforløb deltager du i vores softwareteam, hvor du følger en af vores erfarne programmører. Her deltager du aktivt i alle faser i et softwareprojekt, herunder specifikation, programmering, indkøring og aflevering til kunden.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Project Manager

Herning

Ønsker du at samarbejde og lede et team succesfuldt gennem projekter?

Som projektleder vil du være med lige fra den innovative opstartsfase til den afsluttende eksekveringsfase hos førende vindmølleproducenter.

Selvom vi arbejder meget med teknik, behøver du ikke være et teknisk geni. Du vil få det økonomiske ansvar, styre budgetter og tidsplaner.Du vil arbejde med en stage-gate projektmodel, som du løbende vil få oplæring i.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Montør til automatiseringsprojekter

Nykøbing M

Har du erfaring med montagearbejde? Og har du lyst til at arbejde med el og/eller mekanisk montage af robotter og automatiseringsløsninger?

Du skal opbygge og teste automatiseringsanlæg for en fast, specifik kunde i vores montagehaller. Du kommer til at samarbejde på tværs af teamet og med kunden om udførelsen af vores automatiseringsprojekter. Du får et alsidigt job, hvor vi stiller krav til din faglighed og med fokus på at levere kvalitet til vores kunde.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Mekanisk tekniker

Svendborg

Fra mekaniker til robotspecialist!

Jobbet består i at hjælpe vores kunder på Fyn og Sjælland med at servicere, optimere og programmere højteknologiske maskinanlæg. Vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelse, og at du i forvejen har erfaring med at være udekørende tekniker.

Vi lover dig en hverdag, hvor du kommer til at arbejde med det fedeste udstyr indenfor automation, og som en bonus får du et godt kollegaskab og masser af personaleaktiviteter med dine kollegaer fra BILA´s afdelinger i hele Danmark.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

PLC- og software-tekniker

Sønderborg

Du vil i det daglige arbejde med at servicere, optimere og programmere højteknologiske maskinanlæg hos nogle af BILA's store kunder.

Vi lover dig en hverdag, hvor du kommer til at arbejde med det fedeste udstyr og den nyeste teknologi, og som en bonus får du et godt kollegaskab og masser af personaleaktiviteter med dine kollegaer fra BILA's afdelinger i hele Danmark.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Projektleder

Nykøbing Mors

Er du vant til at tage styringen i projektledelse, og har du den største passion og erfaring med automation, så er du sikkert vores nye projektleder hos BILA Mors.

Du får ansvaret for gennemførelse af kundespecifikke projekter, og du kommer til at være med i hele processen, fra første kundebesøg, tilbud, udviklingsfasen, konstruktionsopgaver, montering, aflevering og ibrugtagning hos kunden.

Jobbet kræver stor fleksibilitet, da vi arbejder, når kunden har brug for os, og der må også forventes weekendarbejde samt rejseaktivitet, der vil være af varierende varighed.

BILA A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV