11 job matcher din søgning 11 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BILA A/S
Praktik Project Management

BILA A/S, Herning, Randers, Sønderborg og Nykøbing Mors

Vil du arbejde med projektledelse i et af Danmarks førende og mest innovative automationshuse, hvor udviklingen aldrig står stille? Vil du lære succesfuldt at lede komplekse projekter?

I dit praktikforløb får du en faglig mentor, hvor du følger en projektleder på et konkret projekt. Her deltager du i opgaveløsningen og får mulighed for at afprøve din faglige værktøjskasse og løse opgaverne på egen hånd. Du kommer for eksempel til at arbejde med udarbejdelse af layout, budgetter og tidsplaner, have kontakt til underleverandører og samarbejdspartnere, deltage i projektmøder m.m. Du lærer at arbejde efter BILA Group's stage-gate projektmodel og får en bred berøringsflade på tværs af hele forretningen.

BILA A/S
BILA A/S
Praktik El-konstruktion

BILA A/S, Nykøbing Mors eller Vemmelev

Vil du arbejde med el-tekniske løsninger i fuldautomatiske produktionsanlæg? Vil du være en del af Danmarks førende og mest innovative automationshus, hvor udviklingen aldrig står stille?

Vi søger engagerede og ansvarsbevidste praktikanter inden for el-konstruktion med interesse for konstruktion af el-diagrammer og styresystemer. Vi har mulighed for at tilbyde praktik på vores hovedkontor på Mors samt på vores lokation i Vemmelev.

Som praktikant inden for el-konstruktion bliver du en del af softwareafdelingen og får tilknyttet en mentor. Vi bestræber os altid på at have to praktikanter i praktik samtidig. Vi oplever nemlig, at det giver dig det bedste læringsudbytte og den bedste udvikling - og det er vigtigt for os.

BILA A/S
BILA A/S
Praktik BILA Data

BILA A/S, Nykøbing Mors

Vil du i din praktik gerne arbejde med digitalisering og programmering? Har du udpræget teknisk flair og er du både fagligt nysgerrig og ambitiøs? Vi søger en engageret og løsningsorienteret praktikant med stor teknisk forståelse for softwareudvikling i team BILA Data.

Du bliver tilknyttet vores dataopsamlingsekspert og vil blive en del af BILA Data Teamet, der organisatorisk er en del af vores softwareafdeling, hvor vi udvikler og leverer automatiseringsløsninger til produktionsoptimeringer i industrien. Vi har spændende projekter der ligger og venter på den rette kandidat!

BILA A/S
BILA A/S
Praktik Mekanisk Konstruktion

BILA A/S, Nykøbing Mors, Herning, Mariager og Vemmelev

Du bliver en del af vores konstruktionsafdeling, der udvikler og leverer automatiseringsløsninger og produktionsoptimering til industrivirksomheder m.m.

I den første del af dit praktikforløb vil du arbejde med grundlæggende konstruktion i AutoCAD Inventor. Du får et testprojekt, hvor du selvstændigt skal lave et konstruktionsoplæg på baggrund af funktionsbeskrivelse, layout og kravspecifikation. Herefter vil du deltage i vores konstruktionsteam og indgå i opgaveløsningen sammen med vores erfarne konstruktører. Du kommer igennem alle konstruktionsfaserne, hvor du bl.a. stifter bekendtskab med layout og designspecifikation, I/O lister, styklister, reservedelslister, pneumatik diagrammer og produktionsmodning af tegninger.

BILA A/S
BILA A/S
Praktik Documentation & Safety

BILA A/S, Herning og Nykøbing Mors

Vil du arbejde med teknisk dokumentation i et af Danmarks førende og mest innovative automationshuse, hvor udviklingen aldrig står stille?

Vi søger engagerede og ansvarsbevidste praktikanter med interesse for dokumentation og sikkerhed til praktikforløb. Vi arbejder med mange forskellige virksomheder, fra SMV’er til nogle af landets største, og du vil arbejde med alt lige fra udstyr til vindmølleproduktion og montage-celler til medtech-løsninger og maskiner med kollaborative robotter.

I dit praktikforløb får du en faglig mentor og du deltager i opgaveløsningen og får mulighed for at afprøve din faglige værktøjskasse og løse opgaverne på egen hånd. Du kommer for eksempel til at arbejde med udarbejdelse af teknisk dokumentation, risikovurderinger og CE-mærkning til kundernes produktionsanlæg.

BILA A/S
BILA A/S
Praktik Software Programmering

BILA A/S, Nykøbing Mors eller Vemmelev

Vil du i din praktik gerne arbejde med robotter, PLC programmering og de sidste nye automatiseringsløsninger?

Vi tilbyder praktikforløb indenfor software på to af vores lokationer; i hhv. Nykøbing Mors og Vemmelev. Her bliver du en del af softwareafdelingen og får tilknyttet en mentor. Vi bestræber os altid på at have to praktikanter i praktik. Vi oplever nemlig, at det giver dig det bedste læringsudbytte og udvikling - og det er vigtig for os.

I den første del af dit praktikforløb vil du arbejde med basis programmering af Kawasaki robotter, hvor du får grundlæggende viden om op bygning og anvendelse. Du får desuden et palleteringsprojekt, hvor du selvstændigt skal opbygge og programmere en palleteringscelle med 2 pallepladser.

BILA A/S
BILA A/S
Engageret Reservedelsansvarlig

BILA A/S, Mariager

Brænder du for et job med udfordringer, og hvor to dage sjældent er ens? Trives du med, at din faglighed bliver udfordret på daglige basis, og med en forventning om at yde det bedste til og for vores kunder? Så læs videre!

Som reservedelsansvarlig ved Reo-Pack Service har du til opgave at servicere kunderne både pr telefon og elektronisk. Du sikrer kunderne tilbydes de rigtige løsninger indenfor reservedele og service. Derudover, er der indkøb af haste- eller skaffevarer hos eksterne leverandører, samt andre forefaldende opgaver, der er med til at sikre, at den daglige service er i top. Et job med stor frihed under ansvar, hvor du refererer til Service Manageren.

BILA A/S
BILA A/S
Projektleder

BILA A/S, Svendborg

Er du en dygtig tekniker med erfaring indenfor maskinopbygning, og lyst og ambitioner om at udvikle din karriere i retning af mere konstruktion/projektledelse, hvor du stadig bruger dine faglige evner indenfor opbygning/installation ved kunden? Vil du være med til at sikre, at kunderne får den bedst mulige løsning hver gang? Så er jobbet som Projektleder i BILA Service lige dig!

Du bliver en del af en Serviceorganisation med 100 kompetente kollegaer i BILA Group, som altid står parat til at hjælpe. Organisationen er delt ind i mindre teams, hvor du vil blive tilknyttet Service Project teamet med fast base i Svendborg. Som Projektleder får du en hverdag med stor indflydelse på egne rammer og opgaver. Du får ansvaret for gennemførelse af kundespecifikke projekter, og du vil være med i hele processen, fra første kundebesøg, tilbudsgivning, udviklingsfasen, konstruktionsopgaver, montering, aflevering og ibrugtagning hos kunden.

BILA A/S
BILA A/S
Robot- og Softwaretekniker

BILA A/S, Svendborg

Er du en haj til elektrisk og mekanisk fejlfinding? Og har du lyst til at programmere og fejlfinde på højteknologiske anlæg og udstyr? Så er du sikkert den medarbejder, vi ønsker at få ombord til vores afdeling på Fyn/Sjælland – med primær kundekontakt på Sjælland.

Som Robot- og software tekniker i BILAs serviceafdeling vil du være ansvarlig for optimering af anlæg, PLC/robotprogrammering og fejlfinding på PLC-styrede anlæg og robotter hos kunderne. Du kommer til at være i tæt dialog med egne industrikunder, hvor du vil deltage i koordinering, planlægning og rapportering med dem og være BILA’s repræsentant udadtil.

BILA A/S
BILA A/S
PLC-programmør til indkøring af kundeprojekter

BILA A/S, Sønderborg

Vil du stå i spidsen for indkøring af automatiseret produktionsudstyr hos de største industrivirksomheder i Sønderjylland? Har du et højt teknisk niveau, som du ønsker at kombinere med tæt kundekontakt?

Som Software Engineer med ansvar for commissioning får du en helt central rolle hos vores kunder. Indkøring og stabilisering af nyt produktionsudstyr er én af de mest centrale faser for kunden i vores leveranceprojekter, hvor din vigtigste opgave er at være til stede onsite og sikre optimal performance på anlægget. I et tæt samarbejde med kundens medarbejdere i produktionen er du ansvarlig for løbende fejlfinding og optimering, og dermed bidrager du til en effektiv commissioning fase.

BILA A/S
Gem
Erfaren PLC-programmør til automation
Er du erfaren PLC-programmør og vil du arbejde med automatiseringsløsninger og industrirobotter?
BILA A/S, Herning, Randers, Aalborg
Nordjyskejob.dk
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV