26 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

26 jobannoncer

Gem
BILA A/S

Teknikere til PLC og Robot Hotline Support søges

Drømmer du om faglige udfordringer inden for PLC og Robot, en spændende hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med højteknologiske løsninger?

Du får derfor en solid oplæring af dine teamkolleger, så du kan begå dig i vores PLC- og Robotmiljøer. Du kommer med på on-site oplæring hos kunder samt idriftsættelser af nye systemer som en naturlig del af din løbende udvikling og indsigt i BILA’s produkter og anlæg.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

HR Manager til BILA Group

Nykøbing M

Erfaren HR Manager til spændende stilling med fokus på rekruttering, Performance Management samt løn- og personalejura i en virksomhed med ambitiøse mål for fremtiden.

Ud over rekruttering får du også ansvaret for at standardisere HR- og lønprocesser, styrke og ensarte HR-aktiviteter på tværs af koncernen samt være strategisk sparringspartner for direktionen i forhold til organisationsudvikling og Performance Management.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Mechanical Engineer at BILA End of Line

Mariager

As a Mechanical Engineer, you will be responsible for developing and engineering customized End of Line solutions and products for our customers, ensuring they are delivered on time, on budget, and to the agreed quality.

Additionally, you will contribute to the modularization and optimization of our products and solutions, laying the right foundation for further development.

You will have a dynamic workday driven by continuous improvement. This will require your flexibility and adaptability, ensuring a varied and exciting job.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Technical Designer at BILA End of Line

Mariager

You will be responsible for engineering, design to manufacture, and optimization of our customized End of Line solutions and products for our customers, ensuring they are delivered on time, on budget, and to the agreed quality.

You will work closely with your project team to ensure the optimal solution that meets the customer’s needs. Additionally, you will contribute to the modularization and standardization of our products and solutions, laying the right foundation for further development.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Senior Electrical Engineer

Mariager

Er du dygtig til at lede og koordinere el-projekter inden for automatisering, og vil du være med til at revolutionere End-of-Line branchen sammen med os ved at sætte vores el- og automation-standard fremadrettet?

Med din dybdegående viden bidrager du til at sætte standarden, modularisering og optimering af vores elektriske design i vores produkter og løsninger, så vi får det helt rigtige fundament at udvikle videre fra.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Senior Automation Engineer

Mariager

Mestrer du at lede, programmere og koordinere automations-projekter og -løsninger, og vil du være med til at revolutionere End-of-Line branchen sammen med os?

Du er med fra start til slutleverance, hvor du er ansvarlig for at lede, programmere og koordinere automationsleverancen til vores end-of-line løsninger og produkter til vores kunder til aftalt tid, budget og kvalitet. Du arbejder tæt sammen med dit projektteam for at sikre den optimale løsning, der opfylder kundens behov.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Project Manager til BILA Automation - Metal & Elektronik

Nykøbing Mors

Har du lyst til at arbejde med det ypperste inden for teknologi og teknik? Vi søger en projektleder med solid erfaring og evnen til at lede de helt tunge projekter indenfor bl.a. Mega Casting og Automobilbranchen.

Du får en spændende og afvekslende hverdag, hvor der er plads til humor og fleksibilitet. Du får en stor berøringsflade både internt og eksternt, hvor din rolle er lige fra rådgivende partner for dine kunder til at drive og motivere dit projektteam.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Technical Director til BILA Products

Nykøbing M

Du får til hovedopgave at drive og lede en kompetent gruppe af tekniske profiler i BILAs produktafdeling, som består af PALOMAT® og Global AGV. Du bliver ansvarlig for at indfri resultatmål, sikre levering af fejlfrie produkter samt produktforbedringer i tæt samarbejde med salg og R&D.

Se video om BILA A/S som arbejdsplads

Du får et alsidigt lederjob i en virksomhed med kort vej fra idé til handling, og du får afgørende betydning for udviklingen af produktafdelingen. Vi er tekniske nørder med rødderne solidt plantet i den jyske muld, og ord som flittighed, ordentlighed og teamwork er en grundsten i vores arbejde.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

El-Konstruktør til BILA Automation

Nykøbing Mors

Har du en gnistrende interesse for el-tekniske løsninger og automation? Og ønsker du at sætte strøm til fremtidens løsninger?

Du bliver en del af El-teamet i BILA Automation, som arbejder med konstruktion af el-diagrammer og styresystemer. Her bliver du sparringspartner for vores projektteams i forhold til design- og løsningsforslag. Du kommer til at arbejde med projekter, der spænder fra enkle robotceller til komplekse produktionsanlæg med flere PLC-systemer.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Teamkoordinator til BILA Automation, EL-Montage

Nykøbing Mors

Er du en dygtig koordinator med flair for elektriske løsninger? Vi søger en passioneret Team Koordinator til vores EL-Montage, der kan lede og inspirere vores team mod nye højder. Er du klar til at tage styringen og gøre en forskel?

Du får en nøglerolle i vores EL-afdeling, som består af 13 Elektrikere. Du bliver et bindeled mellem vores EL-Montage og EL-Konstruktion, og i samarbejde med din daglige leder får du ansvar for at sikre, at vores anlæg bliver EL-mæssigt korrekt samt udføre kvalitetskontrol.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Project Manager til Manufacturing

Randers SV

Kommer dine venner altid til dig efter overblik, når udflugten skal planlægges? Er du som fisk i vand, når du skal danne fortrop og lede andre til succes?

Du vil få en vigtig og central rolle som Project Manager i Manufacturing, hvor du vil have ansvaret fra projekters opstart til overlevering til vores serviceafdeling. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores nuværende og potentielle kunder for at udvikle specifikke løsninger og rådgive om optimering af hele virksomhedens værdikæde.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Automatikteknikerlærling til BILA Service

Nykøbing M

Har du lyst til at få hele Danmark som din arbejdsplads, hvor du samtidig kommer til at arbejde med robotter og det nyeste automationsudstyr?

Dine arbejdsopgaver vil selvfølgelig matche dine praktikmål, men du vil komme til at arbejde med meget andet, og du bliver en del af et service team, som arbejder med alt indenfor regelmæssige serviceeftersyn, nedbrud hos kunder og små automationsprojekter.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

PLC and software technician til Service

Nykøbing Mors

Er du BILA Mors nye, dygtige PLC- og Softwaretekniker? Har du ambitioner om at være en del af Danmarks største automationshus, så er det nu du har chancen.

Eksempler på kommende arbejdsopgaver

  • Optimering og servicering af højteknologisk automationsudstyr
  • PLC/robotprogrammering
  • Fejlfinding på PLC-styrede anlæg og robotter

Organisationen er delt ind i mindre teams, og du kommer til at være en fast del af teamet i service support, som i dag består af ca.18 kollegaer fordelt på teknikere og montører.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Projektleder til Service

Nykøbing M

Har du passion for projektledelse og erfaring med automation?

Eksempler på kommende arbejdsopgaver

  • Samarbejde med kunden og salgsteamet om opgavedefinition og projektplanlægning
  • Ansvarlig for projektstyring (økonomi, tid, kvalitet)

Vi er tekniske nørder med rødderne solidt plantet i den jyske muld, og ord som flittighed, ordentlighed og teamwork er en grundsten i vores arbejde.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Teamleder til projektafdeling i Service

Nykøbing M

Er du passioneret og erfaren i både projektledelse og personaleledelse, så er det dig vi søger!

Du får en hverdag med stor indflydelse på egne rammer og opgaver. Du får det overordnede ansvar for gennemførelse af kundespecifikke projekter, og du kommer til at være med i hele processen fra første kundebesøg, tilbud, udviklingsfasen, konstruktionsopgaver, montering, aflevering og ibrugtagning hos kunden.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Senior Software Engineer til BILA Automation

Nykøbing Mors

Vil du spille en central rolle i udformningen af fremtidens automationsløsninger hos et af Nordens førende automationshuse? Og søger du en stilling med mulighed for at samarbejde med et team drevet af tekniske ambitioner og udviklingen af robotteknologi?

Som Software Engineer er du med til at udvikle og implementere softwareløsninger i vores automationsprojekter og bliver desuden ansvarlig for at udarbejde specifikationer og teknisk dokumentation, fejlfinding, test og optimering af projekterne.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Senior Project Manager til Vindindustrien

Herning

Er du i dit rette element, når du står i spidsen og leder andre til succes?

Du vil være med lige fra den innovative opstartsfase til den afsluttende eksekveringsfase hos førende vindmølleproducenter. Du får det økonomiske ansvar, styre budgetter og tidsplaner. Du vil arbejde ud fra en stage-gate projektmodel, som du løbende vil få oplæring i.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

PLC and software technician til service

Sønderborg

Du vil i det daglige arbejde med at servicere, optimere og programmere højteknologiske maskinanlæg hos nogle af BILA's store kunder. Du får mulighed for at blive dygtigere og klogere indenfor for servicering af robotter, blandt andet via kurser og uddannelser igennem BILA Academy.

Vi lover dig en hverdag, hvor du kommer til at arbejde med det fedeste udstyr og den nyeste teknologi, og som en bonus får du et godt kollegaskab og masser af personaleaktiviteter med dine kollegaer fra BILA's afdelinger i hele Danmark.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Service Manager - Sjælland

Ballerup

Vi søger lige nu en Service Manager, der vil være med til at udvikle vores nye afdeling Ballerup. Du kommer primært til at arbejde med vores kunder indenfor medico-branchen på Sjælland, og du er med til at sikre en smidig overgang fra salg til service.

På sigt vil du i samarbejde med organisationen ansætte 2-3 teknikere til at servicere vores kunder. Du vil derved også have den daglige personaleledelse.

Den primære opgave er at vedligeholde kunderne i egen portefølje og sikre, at kunderne er tilfredse og oplever værdi i BILA’s Service produkter.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Interne sælgere til Global AGV

Nykøbing Mors eller Aalborg

Se video om BILA A/S som arbejdsplads

Vil du gerne have hele verden som din arbejdsplads direkte fra skrivebordet? Er du imødekommende og god til at skabe professionelle relationer?

Dine opgaver består bl.a. af at

  • Sikre tæt samarbejde via teams, telefonisk opfølgning og coaching til salg
  • Assistere ved forespørgsler og tilbudsgivning

Hos BILA får du et alsidigt job i en virksomhed med kort vej fra idé til handling. Vi er tekniske nørder med rødderne solidt plantet i den jyske muld, og ord som flittighed, ordentlighed og teamwork er en grundsten i vores arbejde

BILA A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV