3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
North Risk A/S

Senior Accountant

Kongens Lyngby

Er du på udkig efter et spændende og alsidigt job som Senior Accountant i en virksomhed på en fantastisk vækstrejse?

Stillingen indeholder flere typer opgaver indenfor Finance – herunder bogholderi, afstemning, regnskabsafslutning mv. i tæt samarbejde med dine kolleger. Endvidere vil du deltage i den eksterne rapportering samt i udviklingen af økonomiske processer og procedurer.

Vi tilbyder dig et spændende fast job i et dynamisk arbejdsmiljø, som er fagligt udfordrende, en høj grad af selvstændighed, mulighed for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider.

Gem
North Risk A/S

Deltids salgskonsulenter til nystartet salgsafdeling

Kongens Lyngby

Drømmer du om at sætte dit eget præg på en helt nystartet salgsafdeling i Danmarks første og snart største uafhængige rådgivningshus inden for erhvervsforsikring, firmapension, financial procurement og realkreditfinansiering? For at fortsætte vores vækstrejse søger vi engagerede salgskonsulenter, som brænder for at være med fra starten og blive en væsentlig del af den nye afdeling.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i vores salgsteam ved at opspore og udvikle nye forretningsmuligheder inden for vores nøgleområder. Du kommer også til at hjælpe med at udarbejde nye salgsstrategier og kampagner, samt udføre dem i praksis overfor potentielle nye kunder.

Gem
North Risk A/S

Energiske salgskonsulenter til nystartet salgsafdeling

Kongens Lyngby

Drømmer du om at sætte dit eget præg på en helt nystartet salgsafdeling i Danmarks første og snart største uafhængige rådgivningshus inden for erhvervsforsikring, firmapension, financial procurement og realkreditfinansiering?

Vi tilbyder en unik chance for at præge din fremtidige karrierevej i en innovativ og hurtigtvoksende virksomhed. Du får en grundig oplæring og et personligt mentorprogram, der sikrer din faglige og personlige udvikling, samt en attraktiv lønpakke med fast månedsløn og bonusordning.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV