3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
FGU Vendsyssel

Lærer til dansk, matematik og evt. andre almene fag

Hjørring

Brænder du for at gøre en forskel for unge mennesker? Har du en læreruddannelse og måske en erhvervsfaglig uddannelse? Vil du gerne omsætte dine faglige kundskaber til konkret læring for unge på vej ud i job eller uddannelse? Så er du måske den underviser, vi søger.

Som FGU lærer er det afgørende, at du ”vil” de unge og anerkender dem med de udfordringer, de kommer med. Lige så vigtigt er det, at du kan motivere dem gennem meningsfulde opgaver og produktioner, som de mestrer og lykkes med.

Gem
FGU Vendsyssel

Underviser til et nyoprettet STU-tilbud

Dronninglund

Er du uddannet pædagog eller lærer med specialpædagogisk viden og erfaring? Drømmer du om, at få mulighed for at udvikle et helhedsorienteret undervisningstilbud helt fra scratch til unge med særlige behov?

På FGU hjælper vi de unge med at styrke deres faglige, sociale og personlige kompetencer, støtter dem i at blive afklaret i forhold til uddannelsesretning og parate til at starte på en ungdomsuddannelse eller i job. Livsmestring er nøgleordet. FGU skal være en god og sikker vej til uddannelse og job.

Gem
FGU Vendsyssel

Lærer til dansk, dansk som andet sprog og engelsk

Hjørring

Som FGU-lærer i et almenfag og i dansk som andet sprog er det afgørende, at du ”vil” de unge og anerkender dem med de udfordringer, de kommer med.

Du skal kunne skabe stærke relationer til unge mennesker, også til unge, der er udfordrede af livet og har brug for at blive en del af et fællesskab, hvor man møder op hver dag.

Bliv en del af et fagligt fællesskab, hvor teamet har det fælles mål at skabe de bedste rammer, for at få øje på den enkelte elevs potentiale, trivsel og læring.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV