3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex
Elektronikfagtekniker – kom rundt i alle afkroge af vores el-teknik

Jobindex søger for Knorr-Bremse Rail Systems Denmark ApS i København

Vil du arbejde med stort set alle el-tekniske togkomponenter? Og er du samtidig lidt af en Sherlock Holmes til fejlsøgning?

Så kan du her blive skarp på et nicheområde som en del af vores ingeniørteam. Her lærer vi af hinanden hver dag – for det, vi arbejder med, kan man ikke komme på kursus i.

”Det her er lige jobbet for dig, der har et ønske om at blive en del af en ingeniørafdeling,” Søren Børsting.

Jobindex
Jobindex
El-ingeniør – slip din indre elektroniknørd løs hos os

Jobindex søger for Knorr-Bremse Rail Systems Denmark ApS i København

Får du energi af at komme hele den elektriske palet rundt i dit arbejde? Og nyder du den type udfordringer, man ikke kan tage kurser i, men hvor man selv må sætte sig ned og forstå teknikken?

”Du får en god blanding af leverpostejs- og flødeskumsopgaver. For du er inde over alt fra vedligeholdelsesprojekter i millionklassen til at udvikle erstatningskomponenter,” siger din nye chef, Søren Børsting.

Jobindex
Cavansi ApS Ambitiøs Automatiktekniker til Knorr-Bremses hæderkronede værksted ved jernbanen

Cavansi ApS søger for Knorr-Bremse Rail Systems Denmark ApS i København

Er du Automatiktekniker, Elektrotekniker eller Finmekaniker? Vil du være med til at udføre reparationer og renovationer på tog, så de kører på skinner. Altid? Og ønsker du at arbejde sammen med nogle af branchens allermest kompetente kolleger?

Vi er et solidt og hjælpsomt team, der støtter hinanden i at lykkes. Vores team har en skøn fordeling af alle aldre og ligeledes tæller det både mænd og kvinder. Vi har prøvet det meste, inden for vores fag, og kan derfor bidrage hvis du kommer til kort. Om du selv er grøn eller garvet, er ikke afgørende. Søg uanset.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV