3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Sweco Danmark A/S
Dygtig fagleder med stærkstrømsbaggrund til elektriske installationer

Sweco Danmark A/S, Aarhus

Brænder du for at arbejde med komplekse opgaver og selvstændig projektering i installationstunge byggeprojekter og samtidig have en høj grad af fagligt ansvar? Har du en solid baggrund inden for design af elinstallationer og lyst til at videreudvikle dine kompetencer?

Så er det dig, vi søger som fagleder til vores team af dygtige, kvalitetsbevidste, topmotiverede og højt fagligt udviklingsorienterede medarbejdere i installationsafdelingen i Århus, der er en del af divisionen Planning & Design.

Varetagelse af rådgivning, projektering, fagledelse, tilsyn samt kvalitetssikring vil være væsentlige opgaver i din dagligdag. Gennemførelse og koordinering af fagprojektets ydelser, stade, økonomi og fremdrift i samarbejde med kunde og projektleder.

Sweco Danmark A/S
Sweco Danmark A/S
Trykkeri- og kontorservicemedarbejder til Årstiderne Arkitekter – Part of Sweco

Sweco Danmark A/S, Silkeborg

Har du teknisk flair for print- og trykkeriudstyr og er du kollegaen, der altid har smilet på, når der tages imod gæster på kontoret? Vi søger en imødekommende og effektiv trykkeri- og servicemedarbejder, der har flair for teknik, koordinering og kontorservice.

Stillingen er en kombineret service- og trykkerifunktion, hvor du både vil agere det venlige ansigt, når der tages imod kunder, samt den koordinerende hånd, der sørger for at både trykte materialer og mødefaciliteter står klar og binder den gode kundeoplevelse sammen.

Derudover vil du blive en uundværlig blæksprutte, der sikrer at hverdagens små og store ad hoc-opgaver løses med sikker hånd. Vores kontor i Silkeborg rummer dagligt ca. 100 kolleger, og er kendt for et uformelt og kreativt arbejdsmiljø og et stærkt sammenhold.

Sweco Danmark A/S
Sweco Danmark A/S
Stærk vejfaglig projektleder

Sweco Danmark A/S, København

Brænder du for at arbejde med projektledelse og styring af komplekse vej- og anlægsprojekter?

Som projektleder i Sweco ’s vejafdeling kommer du sammen med os til at arbejde med vej- og anlægsprojekter i alle størrelser og kontekster. I Sweco sætter vi fingeraftryk på fremtidens byudvikling, bl.a. igennem projekter som udbygning af Amagermotorvejen, større byggemodninger, vejprojektering af krydsende veje på større baneprojekter samt anlægslogistik og midlertidige anlæg på Femernforbindelsen.

For at projekterne udvikler sig planmæssigt og med høj grad af involvering på tværs, arbejder vi både tæt sammen med kunden og som afdeling. Et samarbejde, hvor du har en nøglerolle, således kunderelationer fastholdes og udvikles gennem faglig sparring, tillidsbaseret rådgivning og teamet styres med rolig hånd i alle faserne fra planlægning til eksekvering.

Sweco Danmark A/S