7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PeopleLink Installation Project Manager

PeopleLink søger for Haarslev Industries A/S i Søndersø

Du er med – lige fra salg til aflevering & du er på site undervejs

Vil du projektlede internationale installations- og commissioning-projekter på 10.000 timer eller mere? Vil du arbejde sammen med 30 engagerede og fagligt stærke kolleger i Global Service? Vil du bruge din erfaring til at gøre Haarslev Industries til en endnu stærkere spiller på markedet?

Den mulighed får du som IPM med ansvar for at håndtere projekterne, lige fra kalkulation og forhandling med kunden i salgsprocessen og indtil anlægget er afleveret. Ud over at sikre, at kunden er tilfreds, navigerer du med et stærkt blik for sikkerhed, kvalitet og overholdelse af deadlines og økonomi mellem mange interne og eksterne stakeholders. Dine hovedopgaver:

 • Lede projekterne fra starten, sætte holdet, udarbejde projektplan, sikre dokumentation m.v.
 • Rapportere internt og til kunden - herunder afholde kickoff på site samt status- og projektmøder
PeopleLink Service Project Manager

PeopleLink søger for Haarslev Industries A/S

Du bruger din tekniske viden og problemløsningsevner i et dynamisk miljø

Som Service Project Manager får du en dynamisk hverdag, hvor du arbejder med projekter, der varierer i størrelse og i maskinteknisk kompleksitet. Du arbejder sideløbende med flere serviceprojekter, primært hos kunder i Nordeuropa. Du vil over tid få din egen kundeportefølje i kombination med akutte serviceopgaver og assistance til installationsafdelingen.

Dit ansvar er at håndtere projekterne 360-grader, fra første kontakt med kunden til fakturering af det afsluttede projekt, og dine primære arbejdsopgaver er, at:

 • Afklare tekniske problemstillinger, forventningsafstemning om løsning og udarbejde tilbud
 • Bestille eller indkøbe reservedele internt eller hos underleverandører
 • Koordinere og planlægge ressourcer og tidsplaner ift. mandskab, værktøj m.m.
Haarslev Industries A/S
Montører til service og udemontage

Haarslev Industries A/S, Søndersø

Vi kan ikke få nok af fagligt stolte montører!

På Haarslev har vi nok og se til, og vi søger nu flere dygtige medarbejdere til fastansættelse i vores montageafdeling.

Som medarbejder for Haarslev får du en varieret hverdag med mange forskelligartede opgaver. Helt konkret bliver dine arbejdsopgaver montage af større maskiner samt reparationer ude ved vores kunder. Her kommer du til at arbejde med ny montage, rør installationer samt reparationer.

Jobbet vil primært bestå af udemontage.

Haarslev Industries A/S
PeopleLink Automation Engineer

PeopleLink søger for Haarslev Industries A/S

Som Automation Engineer hos Haarslev Industries bliver du en del af et stærkt team, som beskæftiger sig med dokumentation, programmering og idriftsættelse af store procesanlæg. Procesanlæg og -teknologi er det Haarslev Industries er specialiseret i, og netop på dette område anses virksomheden som en af verdens førende. Derfor er kunderne også at finde i hele verden.

Dit ansvar er at tilsikre kvaliteten i alle faser af projektdokumentationen, så funktionsbeskrivelser, protokoller og processer er veldokumenterede og samtidig udført på et sprog, som er let forståeligt. Dokumentationen følger anlægget fra programmering og helt frem til anlægget sættes i drift hos kunden.

Din absolutte hovedopgave er at udføre de tekniske beskrivelser og dokumentationen til programmering af anlæggene, herunder:

 • Funktionel specifikation (FDS)
 • Testprotokoller/-procedurer
 • Dokument til I/O-test
Haarslev Industries A/S
Klejnsmede (Boilermakers)

Haarslev Industries A/S, Søndersø

På Haarslev har vi nok og se til, og vi søger nu flere dygtige klejnsmede til fastansættelse på vores daghold.

Helt konkret bliver dine arbejdsopgaver ophæftning og sammensvejsning af store konstruktioner og maskinkomponenter, hvor du kommer til at arbejde med TIG, MAG & MIG svejsning. Arbejdet er fysisk krævende og svejseemnerne er ofte meget store, så du skal have mod på at tage fat og til tider bruge dine fysik. Derudover er det vigtigt at du har øje for detajlen og kan sætte emnerne sammen med præcision.

Du skal være en holdspiller, fleksibel og omhyggelig. Har du derudover en baggrund som klejnsmed, har svejseteknisk flair og kan du læse tegninger, så tilbyder vi et spændende job blandt – hvem vi synes er – Danmarks bedste og dygtigste kollegaer!

Haarslev Industries A/S
Haarslev Industries A/S
Industriteknikere eller maskinarbejdere til dag-, aften- og nathold

Haarslev Industries A/S, Søndersø

Vi søger engagerede industriteknikere eller maskinarbejdere, der vil være med på en spændende rejse. Er du den rette?

Haarslev Industries A/S søger industriteknikere til både vores dag-, aften- og nathold, der skal kunne producere og opstille vores maskiner på CNC dreje- og/eller fræsemaskiner samt sikre efterbehandling og kvalitet. Vi fremstiller primært mindre serier på 2-10 stk., så en stor del af din dag går med opstilling og indkøring.

Vi ved, at en attraktiv løn og gode ordnede arbejdsforhold er vigtigt for vores kollegaers arbejdsglæde. Vores timelønnede medarbejder har derudover også mulighed for flextid omkring mødetidspunkt. På Haarslev kan vi derudover også tilbyde en rigtig god kantineordning, et stærkt fællesskab og hyggelige arrangementer i vores medarbejderklub.

Haarslev Industries A/S
Haarslev Industries A/S
Commercial Spare Parts Technician

Haarslev Industries A/S, Søndersø

Da vi har lavet mange varianter af maskiner og anlæg, ved vi godt, at dét at forstå sig på reservedele hos os ikke kommer over natten. Du vil derfor som Commercial Spare Parts Technician gradvist og under oplæring få din egen internationale portefølje af eksisterende kunder.

Du vil derfor ikke blot træde ind i et team af 7 dygtige kollegaer, der giver høj teknisk og erfaringsmæssig sparring, men også ind i en stilling, der kræver selvstændighed og gåpåmod, hvor primærfokus er:

 • Proaktiv salg af reservedele til eksisterende kunder
 • Rådgivning og sparring med vores kunder i øjenhøjde
 • At tage kontakt til eksisterende og nye kunder for kontinuerligt at opbygge og styrke vores relationer
 • At koordinere og eksekvere ordrer og forespørgsler på reservedele i vores ERP-system
Haarslev Industries A/S