2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eventyrsport
Digital Marketing Specialist

Eventyrsport, Tranbjerg J

Vi er på udkig efter en Digital Marketing Specialist, der med sin skridsikre forståelse for digitale marketingskanaler og søgemaskineoptimering kan optimere trafikken til vores webshop, således at når kunden oplever et behov, kan vedkommende finde vej igennem hjemmesiden og ud i naturen.

Som Digital Marketing Specialist i Eventyrsport bliver du ankerpunktet for optimeringen af virksomhedens digitale markedsføring og organiske trafik. Du har ansvaret for at identificere, planlægge og projektlede de forbedringer, der sikrer udvikling i vores trafik både på kvalitet og kvantitet.Du vil være med til at lægge retningen for virksomhedens onlinestrategi og SEO-strategi, der dækker alle områder af outdoor- og løbeverdenen.

Eventyrsport
Gem
Eventyrsport
Butikschef

Eventyrsport, Odense

Vil du med på et vildt eventyr hos Eventyrsport i Odense?

Har du interesse og passion for friluftsliv, sport og motion og en aktiv livsstil? Brænder du for kvalitetsprodukter med høj funktionsevne og tidens trend indenfor outdoor og løb, og ved du, hvad der får kunderne til at komme igen? Kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler i vores butik? Så er du måske vores nye butikschef!

Som vores nye butikschef bliver det din vigtigste opgave at finde ud af, hvordan vi kan blive endnu bedre, og du får stor frihed til at drive butikken på din måde. Som leder, er det naturligt for dig at gå forrest og tage ansvar for at motivere hele butikkens team til at skabe de bedste butiksoplevelser for kunderne.

Eventyrsport

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV