3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eventyrsport
Branchens bedste deltidssælger

Eventyrsport, Aalborg

Du er ambitiøs og fuld af eventyr. Du elsker at sælge og kan begejstre andre i jagten på vores fælles succes. Det at nå dine mål og være en vinder er dit brændstof. Vi søger efter branchens bedste deltidssælger, som kan arbejde i hverdagene og i weekenderne til vores butik i Aalborg på Nibevej. Timeantallet pr. uge vil være mellem 5-12 timer. Vi skal bruge dig hurtigst muligt.

Du har:

  • Helst salgs- og butikserfaring
  • Højt servicegen og kundetække
  • Flair for tal og godt købmandskab
  • Masser af initiativ, dynamik og engagement.
Eventyrsport
Eventyrsport
Outdoor-elever – Silkeborg

Eventyrsport

Vi tilbyder en ambitiøs salgsassistentuddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig udvikling - et godt springbræt til en spændende karriere videre i Eventyrsport eller detailbranchen!

Som elev i Eventyrsport bliver du en vigtig del af vores team. Dine vigtigste opgaver bliver at:

  • Yde den bedste kundeservice der findes
  • Tage aktiv del i salget og forberedelsen hertil
  • Bidrage til den positive stemning i butikken

Din salgsuddannelse har en varighed på 2 år, som vil bestå af skoleophold og masser af faglig praktik samt sparring med entusiastiske kollegaer. I butikken vil vi gøre vores yderste for at lære dig en masse om salg, kundeoplevelser og ikke mindst butiksdrift.

Eventyrsport
Eventyrsport
Grafisk multimediedesigner

Eventyrsport, Aarhus

Drømmer du om at blive en del af en kreativ og innovativ outdoor-virksomhed med høje, bæredygtige ambitioner?

Er du samtidig en schweizerkniv, der har fingeren på pulsen, når det gælder tendenser inden for kommerciel forståelse, og holder du af at bruge din store digitale multimedieværkstøjskasse til at finde frem til æstetiske, kreative løsninger, der favner tekst, lyd, grafik, animation, fotografering og video på en måde, der gør indholdet informativt og virkningsfuldt?

Så er du måske vores nye kreative kollega, som skal være med til at bære Eventyrsports brandidentitet videre. Vi søger lige nu en kreativ og stilsikker digital ninja til at skabe innovative marketingkampagner designet til at lokke den digitalt indfødte.