2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
IT-koordinator med potentiale inden for projektledelse

Jobindex A/S søger for Efuma ApS i Kastrup

IT-koordinator med potentiale inden for projektledelse

  • Har du mod på nye udfordringer i en hurtigtvoksende international virksomhed, hvor du kommer til at sætte store præg på udviklingen af vores onlineplatforme?
  • Vil du arbejde i krydsfeltet mellem IT og projektledelse?
  • Og vil du anvende din IT- og systemviden til at gennemføre en transformation af vores eCommerce-platforme som en del af vores ambitiøse omnichannel-strategi?

”Vi går en meget spændende fremtid i møde, hvor du spiller en helt central rolle sammen med vores eCommercespecialister, marketingfolk og webudviklere,” fortæller IT manager Simon Friberg.

En holdspiller med IT-teknisk erfaring   

  • Vi forestiller os, at du har en god IT-teknisk forståelse og erfaring med databaser og Magento.
  • Du har erfaring med eCommerce og ved, hvordan systemer spiller sammen for at skabe en organiseret og god brugeroplevelse.

Er du interesseret?

 

Jobindex A/S
Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS