13 jobannoncer matcher din søgning 13 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KAR+CO søger for OK
Gem
KAR+CO

Markedschef for Transport

Køge

Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet?

Du har selvstændigt P/L-ansvar, og det er din overordnede opgave at fortsætte udviklingen af en rentabel forretning via salg til både danske og internationale vognmænd i takt med markedsudviklingen og krav om grønnere løsninger. Du har det ledelsesmæssige ansvar for et erfarent, dedikeret og kompetent transport-team på 14 medarbejdere.

KAR+CO
OK a.m.b.a.

Kundesupportmedarbejder med teknisk flair

Viby J

Har du erfaring med IT-support og kundeservice, og har du lyst til at koble de to kompetencer sammen i én funktion? Og kan du se dig selv arbejde for en virksomhed, der er med til at understøtte den grønne omstilling?

Du finder ikke et bedre sted end OK. Du får de bedste kollegaer, og selvom der kan være run på, har vi altid tid til at have det sjovt sammen.

- Rikke, din kommende kollega
OK a.m.b.a.

Kunderådgiver til OK´s privatkundeteam

Viby J

Det går godt i OK. Vi vækster og har lige nu brug for at styrke vores privatkundeteam. Vi har et helt unikt fokus på kunder i OK, derfor skal du i denne stilling brænde for kundeservice og samtidig have erfaring med mersalg på telefonen.

Din primære arbejdsopgave er at hjælpe de kunder, der henvender sig telefonisk med at besvare spørgsmål omkring el, ladebokse, fyringsolie, naturgas samt OK kort.

Derudover vil du også skulle stå for modtagelse af ordre, ændring af bestilling, spørgsmål til faktura eller andet, der relaterer sig til den aftale, kunden har med os.

OK a.m.b.a.

Billing Consultant – skab forbedringer i krydsfeltet mellem forretningen og IT

Viby J

Vil du have et stort ansvar i en rolle, hvor du virkelig kan være med til at påvirke måderne, vi arbejder på? Og kunne du tænke dig at arbejde med at sikre effektiv Billing i spændingsfeltet mellem IT og forretning?

Du træder ind i rolle, hvor du bidrager til at sikre, afregningen for vores el- og naturgaskunder fungerer optimalt. Det betyder, at du både skal analysere udfordringer og fejl samt komme med konkrete løsningsforslag til IT og forretningen.

OK a.m.b.a.

Projektkoordinator med struktur og passion for den gode kundeoplevelse

Viby J

Trives du i en rolle med kundekontakt og mange administrative opgaver?

Du bliver en del af et team på 7 kollegaer, hvoraf nogle laver det samme som dig, mens andre har en mere teknisk profil.

Sammen har I ansvaret for at service kunden og håndtere alle de administrative opgaver og processer, som følger i kølvandet på salg af en varmepumpe til privatpersoner.

OK a.m.b.a.

Markedskoordinator med hang til tal

Viby J

Har du interesse for administrative opgaver – og endnu mere, når det involverer tal?

Så bliv markedskoordinator hos OK, og få:

  • ansvaret for det administrative omkring fakturering og beholdningsregnskab
  • stor frihed til at styre din hverdag
  • et job, hvor der hele tiden kommer nye, spændende opgaver.
OK a.m.b.a.

Market Development Manager, der kan skabe overblik og sikre fremdrift – vikariat med mulighed for forlængelse

Viby J

Din rolle bliver på den ene side at være opdateret på trends i markedet, rammebetingelserne for det regulerede energimarked og kundeadfærd, og på den anden side have overblikket over igangværende initiativer og projekter og være med til at prioritere indsatser samt supportere og udfordre projekterne og sikre den bedst mulige udvikling.

Mange projekter involverer andre afdelinger i OK som f.eks. IT, Salg, Erhverv, E-mobilitet m.fl. Du bliver bindeleddet, der sikrer den gode dialog og fremdrift i initiativerne. Du får således en bred kontaktflade i hele OK-organisationen.

GML-HR A/S søger for OK a.m.b.a.
Gem
GML-HR A/S

HR Business partner med fagansvar for rekruttering og employer branding

Viby J

Drømmer du om at være drivkraft for forandring og værdiskabelse gennem mennesker i en levende organisation, hvor kulturen er visionær og fremtiden grøn?

Du bliver HR Business Partner for forretningsområderne Energiteknik og Supply Chain. Du bliver ledernes sparringspartner i alle HR-discipliner, og får en tæt tilknytning til ledergrupperne i forretningsområderne.

GML-HR A/S
GML-HR A/S søger for OK a.m.b.a.
Gem
GML-HR A/S

HR Business Partner med fagansvar for Compensation & Benefit

Aarhus C

Kan du sikre praksisnær og stærk HR Business Partnering i et af landets største energiselskaber og samtidig lede implementeringen af en ny stillings- og kompensations-struktur i OK?

Du bliver en del af en spændende og udviklingsorienteret virksomhed med et stærkt brand og tydelige værdier som holdånd, handlekraft, ansvarlighed, mod og tillid. Vi tilbyder en fleksibel hverdag med god mulighed for at tilrettelægge din egen tid.

GML-HR A/S
GML-HR A/S søger for OK a.m.b.a.
Gem
GML-HR A/S

HR Manager - HR Services & Learning

Aarhus C

Som HR Manager bliver du en central figur i at sikre en god HR-drift, der er klar til fremtiden. Du bliver leder for otte dedikerede medarbejdere, der med forskellige fagligheder favner en stor del af HR-agendaen.

Teamets ansvarsområder spænder bredt over HR-systemer og masterdata, arbejdsmiljø, ansættelsesvilkår og personalejura samt læringsaktiviteter og rekruttering. Du får en bred kontaktflade til ledere og medarbejdere i koncernen og indgår i HR-lederteamet med HR Business Partnere og HR-direktøren, som du også vil referere til.

GML-HR A/S
OK a.m.b.a.

OK søger to Full Stack udviklere til vores IT-finansteam

Viby J

Har du lyst til at påvirke løsninger til gavn for den grønne omstilling og brænder du for at optimere og modernisere en eksisterende platform, så er dette job måske det rette for dig!

Vi søger lige nu to dygtige Full Stack softwareudviklere til vores IT- finansteam. De systemer vi arbejder med i Finans er kernen i vores OK-løsninger, hvilket gør, at vi har en særdeles central rolle i koncernen.

Som udvikler hos os får du mulighed for at påvirke fremtidens teknologiske løsninger og indtage en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed i vækst. Du vil blive en del af et udviklende IT-miljø, hvor fokus på digitalisering er i top, og væksten inden for dette område fortsætter.

OK a.m.b.a.

IT-Product Owner – vær med til at styre retningen for OK webløsninger

Viby J

Vil du være limen mellem forretningen og dit team, når du tager ejerskab på OK web løsninger, som er centrum for alle vores produkter?

Vi har en bred teamopbygning med erfarende udviklere og aspirerende talenter både indenfor frontend og backend. Vi ejer en bred vifte af centrale løsninger for OK’s produkter med en stor kontaktflade ind mod forretningen, og nu mangler vi dig til at holde styr på opgaverne.

- Nikolai, IT-udviklingsteamleder

Projektkoordinator med struktur og passion for den gode kundeoplevelse

Aarhus

Trives du i en rolle med kundekontakt og mange administrative opgaver?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV