10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

OK a.m.b.a.

Reklamationsspecialist til Teknisk Kompetence Center

Viby J

Har du en teknisk uddannelse indenfor VVS eller el, og har du lyst til at sætte den i spil på en ny måde? Motiveres du af at have kundekontakt og at udføre det detektivarbejde, der følger med en reklamation? Har du et struktureret arbejdsmønster og evnen til at prioritere dine opgaver løbende?

Vores tekniske kompetencecenter består af en håndfuld dygtige specialister, som hjælper vores kunder med de tekniske reklamationer, som ikke kan løses i vores kundecenter.

OK a.m.b.a.

Salgsorienteret medarbejder til kundeservice i Tåstrup

Har du erfaring med kundeservice og mersalg? Brænder du for at hjælpe og løse kundernes udfordringer? Har du flair for teknik og trives du i et job, hvor det til tider går stærk? Så er du måske vores nye medarbejder.

Din opgave bliver at servicere og rådgive kunderne i telefonen og på mail, ligesom du skal afdække muligheden for krydssalg.

Vi tilbyder et afvekslende job i en virksomhed med gode udviklingsmuligheder, attraktiv lønpakke og flere personalegoder.

OK a.m.b.a.

Junior Finance Business Partner til en økonomiafdeling i udvikling

Viby J

Trives du med analyser, sparring og procesoptimering med det mål at skabe de bedst mulige beslutningsgrundlag for forretningen?

Du vil få et bredt netværk i organisationen og vil være den person, man går til for finansiel sparring i de centrale afdelinger på hovedkontoret.

Opgaverne:

  • Support af dine forretningsområder med analyser, sparring og procesoptimering
  • Udvikling af værktøjer til performancestyring
OK a.m.b.a.

Financial Controller – sæt dit præg på arbejdsgangene

Viby J

Hvis du har lyst til at arbejde i en stor, kompleks organisation og sætte dit præg på arbejdsgangene i et team, er det her lige noget for dig,

Rune Weble, Head of Finance.

Du bliver ansvarlig for ét datterselskab med revision, budget og månedlig opfølgning. Sideløbende med dette får du også ansvaret for at drive forskellige projektrelaterede opgaver.

OK a.m.b.a.

Digital Product Manager

Viby J

Vil du stå for at sikre udviklingen af et centralt digitalt produkt med stor bevågenhed fra hele organisationen og samtidigt blive en del af en ambitiøs rejse for en grønnere fremtid?

Du skal sikre at OK appen og OK erhvervsappen fortsat er markedsledende apps i fremtiden, hvor brugeroplevelsen for kunder med elbil bliver central.

Du kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem drift og udvikling og skal navigere i et kompleks set-up med mange interessenter.

OK a.m.b.a.

Dynamisk planlægningschef til optimering af arbejdsgange

Tåstrup

Har du hands-on erfaring med ruteplanlægning? Har du flair for optimering af processer og gode resultater med forandringsledelse? Er du en involverende leder, som har fokus på trivsel og arbejdsglæde uden at det går ud over resultaterne?

Som planlægningschef får du ansvaret for et forretningsområde, som vedligeholder og reparerer varmepumper og gas- og oliefyr for over 40.000 husstande i Danmark. Du får ledelsesansvaret for et team, som består af 7 planlæggere og 2 interne teknikere, som sidder i dejlige lokaler i Tåstrup.

OK a.m.b.a.

Er du SharePoint backend-specialist?

Viby J

Nu har du chancen for at blive en del af en fremadstormende IT-afdeling, hvor vi oprigtigt interesserer os for hinanden som mennesker og sætter pris på et godt samarbejde på tværs af fagligheder.

Som vores nye specialist kommer du til at arbejde med SharePoint både on-premise og online, når du står for konfiguration af vores SharePoint-servere og -services.

OK a.m.b.a.

Kunderådgivere – bliv erhvervskundernes sublime support

Viby J

Uden god service, ingen kunder. Og uden dygtige kunderådgivere ville vores kunderelationer hænge i en tynd tråd. Vores kundecenter er nemlig hjertet, der pumper liv ud i de gode relationer – så kunderne bliver ved med at komme igen.

Og det er her, du kommer ind i billedet. Vi mangler nemlig 2 kolleger til at fuldende teamet i vores erhvervskundecenter. Begge på fuldtid og med opstart snarest muligt.

Som en del af mit team får du virkelig mulighed for at byde ind med dine gode idéer og sætte dit tydelige præg på, hvordan vi gør tingene

fortæller din kommende leder, Sidsel Bruun.
OK a.m.b.a.

Kunderådgiver til OK´s privatkundeteam

Aarhus

Det går godt i OK. Vi vækster og har lige nu brug for at styrke vores privatkundeteam. Vi har et helt unikt fokus på kunder i OK, derfor skal du i denne stilling brænde for kundeservice og samtidig have erfaring med mersalg på telefonen.

Din primære arbejdsopgave er at hjælpe de kunder, der henvender sig med at besvare spørgsmål omkring el, ladebokse, fyringsolie, naturgas samt Benzinkort. Det kan være modtagelse af ordre, ændring af bestilling, spørgsmål til faktura eller andet, der relaterer sig til den aftale, kunden har med os.

Reklamationsspecialist til Teknisk Kompetence Center

Har du en teknisk uddannelse indenfor VVS eller el og har du lyst til at sætte den i spil på en ny måde?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV