9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 9 af 9 resultater.
OK Plus Sortimentsplanlægger hos OK Plus

OK a.m.b.a., Køge

Har du et naturligt mindset som en ægte købmand, er du skarp til tal, og har du lyst til at hjælpe de 68 butikker i OK Plus-kæden med at have de helt rigtige varer på hylderne? Så er du måske vores nye sortimentsplanlægger.

Dine primære opgaver:

 • Ansvarlig for lagergennemgang, sortimentshæfte, kalkulationer, planogrammer og vareanalyser
 • Ansvarlig for mindre leverandører inkl. forhandling
 • Beregning af priser og multisalg
 • Planlægning af kampagner og salgskonkurrencer (i samarbejde med leverandørerne og dine kolleger)
OK Teknisk konsulent til OK Energiteknik, Midt-/Nordsjælland

OK a.m.b.a.

Der er gang i varmepumpesalget i OK, og vi udvider nu holdet med en teknisk salgskonsulent, der skal sælge og formidle varmepumpeløsninger til private i Midt-/Nordsjælland. Bag dig får du et dedikeret og professionelt team – OK’s energitekniske afdeling – som hver dag sætter barren højt for at levere de allerbedste kundeoplevelser.

Din opgave bliver at yde rådgivning og afdække kundens ønsker og behov i forhold til valg af varmepumpeløsning. Du finder i samarbejde med kunden den for kunden optimale løsning. Du aftaler den konkrete installationen med kunden, udarbejder tilbud samt en beskrivelse til montøren, så varmepumpen bliver installeret, som du har aftalt med kunden. Helt naturligt er det også dig, som har ansvaret for indgåelse af kontrakten.

OK Intern salgskonsulent til erhvervskunder i OK Energiteknik

OK a.m.b.a., Viby J.

Har du erfaring med at booke møder på telefonen, og kan du formidle varmeløsninger til større og mindre erhverv?

OK Energiteknik er en af Danmarks største servicevirksomheder inden for servicering af gasfyr, oliefyr og varmepumper. Vores erhvervsteam skal nu styrkes med en intern salgskonsulent, der kan åbne døren til vores mange erhvervskunder samt strukturere og forbedre vores mødeaktiviteter.

Du lander i en nyoprettet 30-timers stilling i et firemandsteam, hvor du vil referere til salgschefen. Her bliver din vigtigste opgave at kontakte kunder og afdække deres behov for udskiftning af gas- eller oliefyr til en varmepumpe.

OK Tankvognschauffør til Fredericia

OK a.m.b.a.

Vi har travlt og skal derfor have endnu en engageret kollega med på vores team af tankvognschauffører i Fredericia.

Så er du på udkig efter et chaufførjob med ordnede forhold og en afvekslende hverdag, så er OK stedet for dig.

Vores tankvognschauffører har en spændende og alsidig hverdag. De kører med olie til vores kunder inden for bolig, landbrug og erhverv og med benzin og diesel til vores benzin- og Truck Diesel-stationer. Bemærk at chaufførjobbet også indebærer, at man er indstillet på, at lørdag også kan indgå som arbejdsdag i en turnus.

OK Produktsupporter E-mobilitet

OK a.m.b.a., Viby J.

Vil du være med at udvikle OK’s nye services og koncepter til kunder med elbil? Har du samtidig et højt servicegen, og brænder du for at skabe gode kundeoplevelser? Så er du måske vores nye kollega.

Stillingen er nyoprettet, da vi ønsker at styrke vores team med en produktsupporter, som kan hjælpe os med at skabe de allerbedste kundeoplevelser sammen med resten af teamet og vores samarbejdspartnere. Du får mange forskellige opgaver, blandt andre:

 • Håndtering af kundesager sammen med interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Administration og support internt og eksternt i forbindelse med projekter og drift
 • Samarbejde om projektafslutninger i forbindelse med salgsopgaver og installationer
OK Teknisk projektleder

OK a.m.b.a.

Hos OK er der gang i byggeriet, og vi har mange projekter i støbeskeen. Derfor er vi nu på udkig efter en erfaren og selvkørende kollega, som kan gribe bolden og lede vores byggeprojekter på Sjælland.

Er du ingeniør eller konstruktør, og har du lyst til at være en del af en virksomhed i vækst med mere end 100 års erfaring på energimarkedet?

Dine primære opgaver:

 • Projektering/skitsering og gennemførelse af byggesager
 • Modernisering af anlæg og vaskehaller
 • Kontakt til myndigheder, entreprenører og leverandører
OK Byggetekniker/Teknisk Designer

OK a.m.b.a., Viby J.

I OK går det derudad. Vi opfører, moderniserer og vedligeholder over hele landet – og lige nu er der særligt stor efterspørgsel på vores miljøvenlige vaskehaller. Derfor har vi brug for at styrke vores tegnestue med en erfaren byggetekniker.

Tegnestuen er en del af OK’s tekniske afdeling, som opfører og vedligeholder vores tankstationer, Truck Diesel-stationer, el-ladestationer og vaskehaller. På kontoret i Viby bliver du en del af et team på seks, men du vil også indgå i tæt samarbejde og sparring med vores projektledere i marken og vores afdelingsingeniør.

Dine konkrete opgaver bliver:

 • Udarbejdelse af tegningsoplæg
 • Projektering i samarbejde med projektleder
 • Myndighedsansøgning og opfølgning
OK Servicetekniker til varmepumper i Jylland

OK a.m.b.a.

Det energitekniske område vækster i OK – derfor har vi brug for flere dygtige teknikere til Jylland. Synes du, at energiteknik er interessant, og sætter du en ære i at give dine kunder den allerbedste service, er det måske dig, vi søger i OK Energiteknik.

Du får en selvstændig hverdag, hvor dit udgangspunkt er din bopæl. Herfra kører du pre-bookede servicebesøg. I din servicevogn har du computer og printer, så du er selvforsynende i hverdagen. Du har en god administrativ supportfunktion, der understøtter din hverdag, bl.a. ved akutsager, ombookning af servicebesøg, garantisager osv.

Du deltager i en attraktiv vagtordning, hvor du typisk har vagt hver 6. uge. Du får fagligt kompetente kollegaer, der ikke er længere væk end et opkald, når du har brug for sparring.

OK Kundesupportmedarbejder med IT-indsigt

OK a.m.b.a., Viby J.

Har du erfaring med IT-support og kundeservice, og har du lyst til at koble de to kompetencer sammen i én funktion, så er du måske vores nye kollega i OK’s tekniske supportcenter.

Vi søger en effektiv og struktureret kollega, der kan give vores kunder, forhandlere og stationspassere på tankstationerne den bedste kundeservice og support.

Gennem din erfaring med og viden om IT kan du yde support til kolleger og kunder og hjælpe dem med at gennemskue problemstillingerne ved at dykke ned i data. Samtidig skal du have kundeservice-kasketten på og kunne formidle og yde den bedste kundeservice.