12 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

12 jobannoncer

Gem
OK a.m.b.a.

Salgskonsulent til OK privatsalg

Viby J

Er du klar til at arbejde for et godt salg og for at give den allerbedste kundeoplevelse? Motiveres du af kundekontakt, mål og resultater? Har du taget et sabbatår, eller ønsker du et job med 30-35 timer pr. uge?

Vi tilbyder en plads i vores ambitiøse team af 20 kollegaer, hvor alle har højt humør og et stærkt socialt sammenhold med en åben og uformel omgangstone.

Gem
OK a.m.b.a.

Kreditassistent til en stilling med personlig og faglig udvikling

Viby J

Vi har brug for en ny kollega, hvis hovedfokus er rykker- og bobehandling.

Du træder ind i en rolle, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Bogføring af kundeindbetalinger
  • Kontakt med salgsmedarbejdere, kundekontakt via telefon, besvarelse af mails
  • Opfølgning på ansøgningsstatistik samt DBR-kredittjek mv.
  • Ad hoc-opgaver (hjælpe til med rykkerbehandling, bobehandling mv.)
Gem
OK a.m.b.a.

Teknisk support af e-mobilitet, eftermiddag og aften samt weekend

Viby J

Vi har brug for dig, som vil bruge din tekniske knowhow til at yde vores kunder sublim support på vores ladestandere og øvrige bilist-produkter. Vi søger en ny kollega til aften- og weekendholdet, hvor arbejdstiderne i hverdage er kl. 15-22 og i weekend kl. 8-22.

Vi er en dedikeret flok af e-mobilitetsentusiaster, der brænder for alt, hvad der kan sættes strøm til. Så du vil få en solid faglig sparring – samtidig med at vi har det sjovt.

– Lasse, som bliver din nye kollega
Gem

Bliv en del af OKs digitale transformation som Teamleder for eCommerce (barselsvikariat)

Aarhus

Kan du forme fremtiden for OK's digitale tilstedeværelse og skabe unikke kundeoplevelser.

Indrykket:
Gem

ESG Finance Manager

Viby J

Som ESG Finance Manager hos OK amba får du en unik mulighed for at lede og drive den bæredygtige økonomiske agenda for et førende energiselskab.

Indrykket:
Gem

Energisk salgskonsulent til inbound salg hos OK Erhverv

Aarhus

Er du en udadvendt og imødekommende salgskonsulent, der har passion for at bygge gode relationer til kunderne?

Indrykket:
Searcher søger for OK
Gem
Searcher

Chef for service og drift til OK, E-mobilitet i vækst

Viby J

Kan du udarbejde og implementere handlingsplaner i overensstemmelse med virksomhedens strategi? Så har du nu muligheden for at blive overordnet serviceansvarlig på tværs af OK’s segmenter: privat, erhverv og offentlig infrastruktur.

Som ny leder i OK bliver du klædt på til at arbejde med ledelse ud fra virksomhedens ledelsesgrundlag Lederkompasset, defineret ved ’klarhed’, ’energi’, ’synergi’ og ’udvikling’. Desuden har du som leder en solid sparrings- og samarbejdspartner i OK’s HR-afdeling, eksempelvis i forhold til rekrutteringer, organisationsændringer, personalesager osv.

Gem
OK a.m.b.a.

Miljøchef til en virksomhed i grøn transformation

Viby J

Har du erfaring med miljølovgivning og håndtering af miljøundersøgelser? Befinder du dig naturligt i en rolle som den ansvarlige miljøkoordinator med mange interessenter?

Du træder ind i en rolle, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Rådgivning og sparring med projektledere
  • Dialog med myndigheder på området
  • Miljøundersøgelser samt vurderinger

Der vil være rig mulighed for at udvikle dig inden for området – både gennem intern og ekstern sparring samt evt. efteruddannelse. Der vil også være god mulighed for at være deltagende i de daglige projekter som udføres af dine kolleger i hele landet.

Gem
OK a.m.b.a.

To udviklere til vores IT-finansteam

Viby J

Har du lyst til at påvirke løsninger til gavn for den grønne omstilling og brænder du for at optimere og modernisere en eksisterende platform, så er dette job måske det rette for dig!

Du bliver en del af et team på 12 medarbejdere, inklusiv en Scrum Master, en Product Owner, en tester og en arkitekt. Vores opgave er at varetage og udvikle OKs system bag alle finansielle transaktioner, f.eks. kundedata, skatteindberetning, fakturering, betalingsbetingelser, etc. og vores primære interessenter er derfor også kredit og Økonomi, men vi understøtter også mange andre forretningsområder.

Gem
OK a.m.b.a.

Energisk salgskonsulent til inbound salg hos OK Erhverv

Viby J

Er du en udadvendt og imødekommende salgskonsulent, der har passion for at bygge gode relationer til kunderne?

Som salgskonsulent hos OK vil du spille en vigtig rolle i at drive salget og støtte vores kunder særligt inden for krydssalg i el-området.

I teamet vægter vi trivsel og udvikling, og der er derfor rig mulighed for, at du er med til at optimere og sætte dit tydelig præg på både teamet og rollen som salgskonsulent.

Gem
OK a.m.b.a.

Bliv en del af OK's digitale transformation som Teamleder for eCommerce (barselsvikariat)

Viby J

Kan du forme fremtiden for OK's digitale tilstedeværelse og skabe unikke kundeoplevelser. Er du klar til at lede et stærkt team med fokus på digital innovation og vækst?

OK søger en passioneret og engageret teamleder til vores eCommerce-team, som skal være med til at sætte standarden for performance, udvikling og trivsel.

Gem
OK a.m.b.a.

Piccoline/Piccolo til OKs køkken

Viby J

Du vil få ansvaret for en række arbejdsopgaver, og ofte vil du selv skulle planlægge din arbejdsdag. Du vil blive tilknyttet vores kantine, hvor du vil få 5 kollegaer.

Dine arbejdsopgaver vil være at transportere og sætte morgenmadsbuffet frem til ca. 50 af vores medarbejdere på vores satellitkontor 400 m fra hovedkontoret. Herudover vil du skulle anrette og afrydde buffeten, lave opfyldning af frugt og klargøring af service, herunder opvask.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV