3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Nielsen Car Group

Kia-ansvarlig til Danmarks største bilhus – Bilernes Hus

Silkeborg

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Har du godt styr på dit købmandsskab? Og kan du sælge biler i midten af Jylland? Så kan du roligt læse videre.

Vi tilbyder en stilling i et af de mest moderne og flotte bilhuse i området – måske endda i hele landet.

Vi har en moderne ledelsesform, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Nielsen Car Group
Gem
Nielsen Car Group

Kan du sælge Transit og Master? Stort bilhus søger erhvervskonsulent

Herning

Er varebiler noget, du kan sælge? Er du klar på en udfordrende hverdag med mange bolde i luften? Så har vi jobbet til dig! Vi søger en erhvervskonsulent til vores store og moderne bilhus i Herning.

Din succes er vores succes, og det betyder, at du selvfølgelig vil blive klædt godt på til dine opgaver.

I bilhuset i Herning bliver din hverdag med et team af salgskonsulenter, som har fokus på salg til private. Vi bruger hinanden meget i hverdagen.

Nielsen Car Group
Gem
Nielsen Car Group

Økonomiassistent søges til Nielsen Car Group A/S

Silkeborg

Som økonomiassistent hos Nielsen Car Group vil du indgå i et dynamisk og ungt team, hvor du med dit overblik og strukturelle tilgang vil bidrage til, at vores kunder oplever den bedste service. Vi arbejder målrettet, effektivt og systematisk under en meget flad struktur og med en uformel omgangstone.

Du bliver en del af en virksomhed i en branche under store forandringer. Du får en alsidig hverdag, hvor du vil få udvidet dine kompetencer og blive en vigtig medspiller i vores fremtidige vækstrejse.

Nielsen Car Group

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV