2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Randstad A/S
Financial controller

Randstad A/S søger for Nielsen Car Group i Silkeborg

“Det ligger lidt i titlen, gør det ikke?” Og dog… udover din kløgt i økonomistyring, regnskab og controlling, så skaber du værdi hos Nielsen Car Group ved at anvende din analytiske tilgang til at identificere elementer i regnskab, rapporter m.m., der kan optimeres. Du bruger data til at understøtte og videreudvikle løsninger, der bliver en afgørende rolle for Nielsen Car Groups kontinuerlige vækst.

Nielsen Car Group
Mødebooker til erhverv

Nielsen Car Group, Herning

Nielsen Car Group er en af Danmarks største bilkoncerner med brands som LEASING DK, Bjarne Nielsen og Danmarks største bilhus, Bilernes Hus, under sig.

Til vores erhvervsafdeling hos Bjarne Nielsen i Herning søger vi en mødebooker. Du vil få ansvaret for at skabe kontakten til nye erhvervskunder og sikre, at salgskonsulenterne får gode og relevante møder i kalenderen. Det kan være alt fra den lille håndværkervirksomhed til større virksomheder, der har brug for et bredt udvalg af biler.

For at få succes i stillingen skal du kunne arbejde selvstændigt og holde fokus på opgaven. Vi skal nå de opstillede KPI’er, og samtidig have en sjov hverdag, hvor vi har det godt med hinanden. Der er stor frihed under ansvar, og vi er et ungt team med en uformel og ambitiøs arbejdstilgang, og der plads til alle.

Nielsen Car Group

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV