4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nutriverse Marketingsansvarlig til digitalt sundhedsunivers

Nutriverse, København

Elsker du at formidle sunde budskaber på de Sociale Medier? Går du også op i sundhed, og har du lyst til at inspirere folk til at leve et sundere liv? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en kreativ personlighed med erfaring med online marketing, som kan drive udviklingen af en digital strategi med henblik på at øge kendskabet til vores sundhedsunivers. Jobbet vil spænde bredt, og du vil have stor indflydelse på, hvordan opgaverne skal løses.

Vi forventer, at du har flair for storytelling på de sociale medier, og at du kan udvikle, implementere og eksekvere en online strategi, som kan supportere Nutriverses mission. Det er også vigtigt, at du har erfaring med SEO for at sikre at vores indhold rammer det rette publikum. Du kan se frem til at blive en del af en attraktiv og dynamisk virksomhed med dygtige og engagerede kollegaer som brænder for sundhed.

Nutriverse Health start-up is looking for a Frontend Developer/Web Developer

Nutriverse, Copenhagen

Are you passionate about web development and coding? Then you might be our new Web Developer!

Nutriverse is a new well-funded digital health company. At Nutriverse, our mission is to help people live better and healthier lives, by making access to health knowledge and professional health expertise simpler and easier. We are looking for a Frontend developer (or similar) that can help us build the platform that will enable us to reach our goal. You will be part of a vibrant and fast-moving team with different competencies. The job is very diverse and you will have great flexibility and influence in terms of how you want to solve the tasks.

Your responsibilities will be

  • Designing and implementing new web modules and functionality
  • Producing functional components and templates
  • Maintaining the website; testing, troubleshooting, and resolving problems
Nutriverse Materialist (produktansvarlig) til digitalt sundhedunivers

Nutriverse, København

Går du op i sundhed og velvære? Har du lyst til at inspirere folk til at leve et sundere og bedre liv?

Nutriverse er en spændende startup indenfor digital sundhed. Vores mål er at skabe et sundhedsunivers med nem adgang til sundhedsviden, professionel rådgivning og produkter, så folk kan få hjælp og inspiration til at leve deres bedste liv. Med en stærk sponsor i ryggen går vi ind i en spændende fase, hvor du som vores nye kollega vil blive en vigtig del af at udbygge vores sortiment.

Vi søger en udadvendt og selvstændig kollega, som kan hjælpe med at finde og indkøbe nye produkter til vores sundhedsunivers. Produkter på vores platform er alt lige fra helse, personlig pleje og sundhed. Du vil også få til opgave at skulle rådgive og inspirere vores kunder. Du kan se frem til at blive en del af en attraktiv og dynamisk virksomhed med dygtige og engagerede kollegaer som brænder for sundhed.

Nutriverse Digital Health startup søger en tekstforfatter (Copywriter)

Nutriverse, Copenhagen

Elsker du at formidle sunde budskaber? Går du også op i sundhed, og har du lyst til at inspirere folk til at leve et sundere liv? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en dygtig tekstforfatter, som kan lave nyt indhold til vores sundhedsunivers. Vi forventer, at du er god med ord og ved, hvordan man fanger folks opmærksomhed. Det forventes desuden, at du kan skrive spændende og letforståelige tekster, formidlet fra akademisk litteratur og sundhedsstudier. Det er en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet med SEO. Erfaring med SoMe er også et plus. Opgaverne spænder vidt, og du bliver en del af hele processen – fra idé til eksekvering. Der er kreativ frihed mht. emner, samt et hold af kollegaer som også brænder for sundhed, til at sparre med.