21 job matcher din søgning 21 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Andel Holding A/S
Forandringskonsulent – sæt mennesket i fokus i vores forandringsprocesser

Andel Holding A/S, Virum

Få et job, hvor du hjælper dine kolleger trygt igennem forandringer. Og bliv en del af en virksomhed, hvor der er masser af spændende forandringer, og hvor mennesket er i fokus.

”Gennem dit arbejde med forandringer er du med til at præge vores fælles kultur og sikre arbejdsglæde. Du er også med til at definere, hvordan vi arbejder med forandringer i Andel,” forklarer afdelingsleder Grane Gregaard Rasmussen.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Udviklingskonsulent – med fokus på medarbejder- og lederudvikling

Andel Holding A/S, Svinninge, Haslev, Virum eller Kalundborg

Bliv en del af en ambitiøs HR-dagsorden, hvor du er med til at præge vores fælles kultur og øge arbejdsglæden gennem udviklingen af Andels ledere og medarbejdere.

Vi er i fuld gang med at introducere og forankre en ledelsesfilosofi med mennesket i centrum, så du får direkte indflydelse på at udvikle og styrke ledelseskraften i Andel,” forklarer afdelingsleder Grane Gregaard Rasmussen.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Microsoft Dynamics 365-specialist

Andel Holding A/S, Haslev

Vil du videreudvikle smarte, effektive løsninger, der har en fundamental betydning for den grønne omstilling?

Så bringer den her mulighed måske lidt lys i jobsøgningen – for du bliver en del af en innovativ og samfundskritiks virksomhed, der sørger for, at lampen lyser i parken, på strøget og på sportsanlægget.

”Du bliver en del af et team, hvor vi er meget stolte af det, vi laver. Derfor kommer du også til at lave kvalitetskode – og du får tid til at gøre dit arbejde ordentligt,” fortæller afdelingsleder Henrik Holten.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Frontend-udvikler til SAP Fiori

Andel Holding A/S, Virum

Vil du arbejde i et stærkt team, hvor du får en central rolle i vores SAP S/4 HANA-projekt? Og hvor du generelt er vigtig for os, fordi du udvikler og vedligeholder vores skræddersyede brugergrænseflader?

”Dine kolleger har brug for en overskuelig brugergrænseflade, når de arbejder for den grønne omstilling. Her bliver du uundværlig som frontend-udvikler,” siger afdelingsleder Marianne Mentzler.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Bliv graduate i økonomi- og forretningsudvikling

Andel Holding A/S, Virum

Er du uddannet kandidat i 2022 eller 2023, og kunne du tænke dig at få praktisk erfaring med forretningsudvikling, økonomiske analyser og projektledelse?

Som graduate hos os kommer du ind i et fagligt udfordrende miljø med mulighed for at arbejde selvstændigt, med de forskellige områder. Du kommer til at arbejde med opgaver, der danner fundamentet for den videre udvikling af vores forretning.

”Du er med til at analysere og udvikle fremtidens elnet, som er en super vigtig forudsætning for elektrificeringen og den grønne omstilling”– Cäthe Juul Bay- Smidt, funktionschef i Netøkonomi og Compliance.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Bliv graduate i Udvikling – Vedvarende Energi (VE)

Andel Holding A/S, Ballerup

Er du uddannet kandidat i 2022 eller 2023, og er du nysgerrig på forskellige teknologier inden for den grønne omstilling? Sprudler du af ideer på samme måde som vi gør, og vil du være med til at omsætte alle disse ideer til en grøn virkelighed?

Vi er en stor, vækstende koncern med en seriøs strategi inden for den grønne omstilling – så det er det perfekte tidspunkt at komme ind som graduate.

”En stor del af arbejdet i udviklingsafdelingen er at finde ud af hvad der sker inden for VE produktion og lagring, og se på hvad der venter rundt om hjørnet, både på kort og på længere sigt. Og ikke mindst hvordan det passer ind i Andels strategi.” – Ole Alm, Afdelingschef i Udvikling.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Bliv graduate i Transformation & Projekter

Andel Holding A/S, Svinninge

Er du uddannet kandidat i 2022 eller 2023, og brænder du for at arbejde med projekter og projektledelse i en ambitiøs virksomhed?

“Andel har en ambitiøs grøn dagsorden, som kræver, at vi er vældig effektive til at eksekvere projekter. I Transformation & Projekter er du både med til at sætte rammer og retning for projekter og projektledelse – og ikke mindst til at drive strategisk vigtige projekter i Andel-koncernen.” – Janick Wrona, Afdelingsleder i Transformation & Projekter.

Som graduate hos os indgår du i et 2-årigt skræddersyet forløb, hvor du undervejs deltager i spændende opgaver og udviklingsprojekter, der er centrale for vores forretning. Efter de 2 år kan du regne med at have omsat din teoretiske viden til praksis og udviklet både generalist- og stærke specialistkompetencer inden for projektledelse og internt konsulentarbejde.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Bliv graduate i Strategisk Indkøb

Andel Holding A/S, Virum

Er du uddannet kandidat i 2022 eller 2023, og brænder du for supply chain og strategisk indkøb?

"Andel er i rivende udvikling, og Koncernindkøb spiller en central og afgørende rolle i virksomheden. Du får som graduate muligheden for at præge denne udvikling ” – Casper Birkedal Jensen, indkøbschef i Koncernindkøb.

Som graduate hos os indgår du i et 2-årigt skræddersyet forløb, hvor du undervejs deltager i spændende opgaver og udviklingsprojekter, der er centrale for vores forretning. Efter de 2 år kan du regne med at have omsat din teoretiske viden til praksis og udviklet både generalist- og stærke specialistkompetencer inden for indkøb og kontraktstyring.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Bliv graduate i specialiseret finans

Andel Holding A/S, Svinninge

Er du uddannet kandidat i 2022 eller 2023, og brænder du for at prøve kræfter med finansielle analyser og processer i en stor dansk energikoncern midt i den grønne omstilling?

”Vores hovedopgave er skabe effektive operationelle processer, som understøtter forretningens behov. Vi er en helt central komponent i koncernens drift og ambitionerne er store”. Henrik Styrishave, afdelingsleder i Back Office, Finans.

Som graduate hos os indgår du i et 2-årigt skræddersyet forløb, hvor du undervejs deltager i spændende opgaver og udviklingsprojekter, der er centrale for vores forretning. Efter de 2 år kan du regne med at have omsat din teoretiske viden til praksis og udviklet både generalist- og stærke specialistkompetencer.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Bliv graduate i Social Media

Andel Holding A/S, Svinninge og Virum

Er du uddannet kandidat i 2022 eller 2023? Har du fingeren på SoMe-pulsen? Er du dygtig til at skabe kommunikation, der engagerer? Og vil du hjælpe med at positionere Andel som Danmarks ledende energi- og fibernetkoncern på vores rejse mod en grønnere og mere digital fremtid?

Bliv graduate i Andel, hvor vi hver dag arbejder for en grøn fremtid til alle.

”Vi glæder os til at byde dig velkommen i afdelingen, hvor fagligheden og humøret er højt. Som vores nye kollega får du en unik mulighed for at udvikle dig og optimere vores tilstedeværelse på de sociale kanaler.” – Helene Sofie Riis Johansen, afdelingsleder i Koncernbranding.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Bliv graduate i netsystemdrift og stærkstrømsanlæg

Andel Holding A/S, Virum

Er du uddannet ingeniør på kandidat- eller bachelorniveau i 2022 eller 2023? Og er du klar til at udvikle dit tekniske niveau indenfor højspænding teoretisk og praktisk?

“Vi er midt i den digitale og grønne omstilling. Som graduate kommer du ind på et helt særligt tidspunkt, hvor du bliver en del af omstillingen og kan bidrage til fremtidens elnet.” – Per Ørnfeldt Andersen, afdelingsleder i Netsystemdrift.

Du får kontor i Virum, hvor du sammen med flere dygtige kolleger kommer til at arbejde med at sikre høj forsyningssikkerhed. Det indebærer bl.a. beregning af netselektivitet, arbejde med beskyttelseskoncepter samt udredning af fejlhændelser.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Bliv graduate i IT & Digital Innovation

Andel Holding A/S, Virum eller Haslev

Er du uddannet kandidat i 2022 eller 2023, og er du klar til at udfordre din viden inden for IT? Er du nysgerrig på at arbejde med IT-udvikling, Data & Analytics, IT-sikkerhed, Azure-platform, IT-arkitektur?

Og kunne du tænke dig at tage del i den digitale transformation og grønne omstilling i en stor koncern?

”Vi er klar til at udfordre det, vi plejer at gøre. Du kan være med til at skabe forandringen” – Virginia Købke, funktionschef i IT & Digital Innovation.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Bliv graduate i intern kommunikation

Andel Holding A/S, Svinninge og Virum

Er du uddannet kandidat i 2022 eller 2023 med et grønt hjerte, der banker for intern kommunikation? Så er det måske dig, vi leder efter.

Bliv graduate i Andel, hvor vi hver dag arbejder for en grøn fremtid til alle.

”Vi glæder os til at byde dig velkommen i koncernkommunikation, hvor ambitionerne er store og humøret er højt. Som vores nye kollega er du garanteret masser af læring i en kommunikationsafdeling, der konstant er i faglig bevægelse, og så får du selvstændige ansvarsområder, som du udvikler dig af.” – Mette Als Feldberg, senior kommunikationsrådgiver.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Bliv graduate i Digital og Marketing

Andel Holding A/S, Svinninge

Er du uddannet kandidat i 2022 eller 2023, og brænder du for at arbejde med digitale løsninger, data, kunderejser og kundekommunikation er muligheden her.

“Vi står midt i den grønne omstilling og er samtidig ramt af en energikrise, hvor vores kunders behov skifter markant. Kravene til os og vores produkter skifter lynhurtigt i denne periode, og derfor er og bliver digitalisering af vores kunderejser bare alt afgørende." – Kasper Søvsø, Funktionschef Digital & Marketing.

Som graduate hos os indgår du i et 2-årigt skræddersyet forløb, hvor du undervejs deltager i spændende opgaver og udviklingsprojekter, der er centrale for vores forretning. Efter de 2 år kan du regne med at have omsat din teoretiske viden til praksis og udviklet både generalist- og stærke specialistkompetencer.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Bliv graduate i Anlægsprojekter

Andel Holding A/S, Virum

Er du uddannet ingeniør på kandidat- eller bachelorniveau i 2022 eller 2023? Og er du klar til at omsætte din teoretiske viden om højspænding og projektering til praksis?

”Hvis du søger et teknisk miljø hvor du kan gå helt ned i den tekniske detalje og få dygtige kolleger, du kan sparre med, så skal du se at få sendt din ansøgning.” – Jacob Skovgaard Holm, afdelingsleder i Kombiprojekter.

Du får kontor i Virum, hvor du sammen med 15 dygtige kolleger arbejder med:

  • projektering af relæbeskyttelsessystemer til 10-, 30- og 50kV-elforsyningsnettet
  • projektering og etablering af 30- og 50kV-kabelanlæg
  • projektering og udførelse af renovering eller udbygning af hovedtransformerstationer.
Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Bliv data scientist graduate i Procesintegration

Andel Holding A/S, Virum

Er du uddannet kandidat i 2022 eller 2023, og kunne du tænke dig at få praktisk erfaring med at understøtte forretningen med automatisering, robotter og udvikling af dashboards?

Som graduate hos os får du mulighed for at arbejde med digitalisering, automatisering og data. Det betyder, at du kan være med til at sikre forudsætningerne for den grønne omstilling ved at bidrage til, at forretningen har de bedst tilgængelige data og de mest effektive processer.

”Du er med til at oversætte forretningens behov til konkrete IT-løsninger– og dermed sikre, at forretningen har de bedste forudsætninger for at blive en succes” – Rasmus Bohr, afdelingsleder i Procesintegration.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Automekaniker

Andel Holding A/S, Haslev

Drømmer du om et værksted, hvor der er tid til kvalitet, hvor dine kunder er dine kolleger, og hvor dit arbejde virkelig er værdsat?

“Vi er flere, der har været her i mange år. Vi er her endnu, fordi det er et rart sted at arbejde. Der er tid til at gøre det lille ekstra, så vi kan returnere bilerne med stolthed,” fortæller din nye leder Christian Mosegaard Larsen.

Andel Holding A/S

Klik her, læs mere og søg stillingen.

Vi glæder os til at få dig med på holdet!

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Seniorkonsulent til SAP-roller og autorisationer

Andel Holding A/S, Virum

Vil du arbejde i et stærkt team, hvor du får en central rolle i vores SAP S/4 HANA-projekt i 2023? Og hvor forbliver vigtig, når du videreudvikler og vedligeholder vores roller og autorisationer?

Her er der ikke noget "dit og mit" – vi støtter hinanden som One Team. Det giver os et godt arbejdsklima, tæt kollegaskab, god dialog og stor daglig indflydelse,” siger afdelingsleder Marianne Mentzler.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Seniorapplikationskonsulent til SAP IS-U – moderniser vores afregningssystem gennem udvikling og drift

Andel Holding A/S, Svinninge

Drift og udvikling. Det kan være svært at finde balancen, men ikke for dig. Derfor får du en nøglerolle i migreringen af mere end 700.000 kunder til vores SAP-afregningssystem, mens du samtidig hjælper med driften.

Vi kvitterer med skønne, dygtige kolleger, masser af personlig frihed og rum til at udvikle dig, alt sammen i en moderne virksomhed, der går forrest i den grønne omstilling

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Studentermedhjælper til HR-rekruttering i Danmarks største grønne energifællesskab

Andel Holding A/S, Svinninge

Vil du være med til at tiltrække de rette talenter til en fællesskabskultur?

Du vil blive ansvarlig for at undersøge og skabe overblik i forhold til rekrutteringsmesser og udadvendte tiltag i rekrutteringen i Andel. Opgaverne omfatter bl.a.

  • Administrative opgaver i HR-rekrutteringsteamet
  • Hjælpe med at skabe overblik over relevante messer og platforme i forhold til tiltrækning af kandidater til job
  • Koordinere messer og andre udadvendte aktiviteter
  • Koordinere og planlægge projekter i HR
Andel Holding A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV