4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Terranor A/S
2-3 nye vejserviceassistenter til afspærringsopgaver i det syd- og sønderjyske område

Terranor A/S, Silkeborg eller Odense

Vi kan i planlægningen allerede nu se, at vi får brug for yderligere 2-3 nye kollegaer til arbejdet med trafikafspærring og skiltning langs vejnettet i det syd- og sønderjyske område.

Du vil enten køre ud fra din bopæl og/eller fra afdelingerne i Silkeborg eller Odense. Du skal kunne lide at arbejde i den frie natur, og du skal være en god holdspiller.

Vi tilbyder en travl og afvekslende hverdag i et friskt, uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på trivsel og sikkerhed. Vi stiller krav til hinanden, men er samtidig rigtig gode til at bakke op om hinanden.

Terranor A/S
Gem
Terranor A/S
Vejserviceassistent til det midtjyske-område

Terranor A/S

Til opstart af vores nye VD-kontrakter, som dækker det midtjyske, søger vi en frisk Vejserviceassistent til forskellige opgaver indenfor grønne arealer, skiltning, renhold og afvanding.

Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Silkeborg, men du vil køre ud fra din bopæl og den ligger ideelt set i Randers-området.

Din baggrund er ikke så afgørende, men du har hænderne skruet rigtig på og skal kunne lide at arbejde i den frie natur. Du skal kunne arbejde både alene og i et team.

Terranor A/S
Terranor A/S
Terranor søger en salgs- og entrepriseleder til Fejeafdelingen i Silkeborg

Terranor A/S

Terranor er én af de største leverandører på det danske marked indenfor drift og vedligeholdelse vejnettet. I Fejeafdelingen beskæftiger vi os med fejning efter asfaltfræser, fejning af gader og veje i kommunerne, samt renhold i flere større byer på Sjælland.

Da vores nuværende leder af fejeafdeling i Nord- og Midtjylland har fået nye udfordringer i Terranor, søger vi hans afløser.

Vi søger en leder, der brænder for at opsøge nye kunder, nye markeder, har købmandskab og er god til at skabe nye relationer. Derudover får du ansvaret for ledelse og kørselsplanlægning for 9 dygtige og selvstændige fejechauffører.

Terranor A/S
Terranor A/S
Lagermedarbejder

Terranor A/S, Bjæverskov

Vi har travlt i vores afspæringsafdeling, så derfor skal vi have tilført ekstra ressourcer til vores lager.

På lageret varetager vi al håndtering af afspæringsmateriel, herunder tegne- og printeskilte, pakke og tømme biler fra produktionen, håndtering af skilteaffald, indkøb af materiel til afspærring o.lign.

Din baggrund er ikke så afgørende, men du skal være serviceminded og klar til at give en hånd med i marken med afspærringsopgaver.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være:

  • Almindeligt lagerarbejde
  • Produktion- og pakning af skilte
  • Træde til i produktionen, hvor det er nødvendigt